ama kimse yazmıyor zübeyde sanırım millet yogun
aysecim cok gecmis olsun, suup vemiyorlar oksuruge galiba ama antibiyotik aldin mi? evet ya cok surmus birkac gune gecer Insallah.
canım limonlu bal çok iyi gelir öksürüğe, bitki çayı içmene izin varmı ıhlamur papatya çayı filan içsen.
saol özlemcim öksürük şurubu vemedi d.r bebegede sanada zararı var dedi ben antiiyotik dedim onuda veremem dedi her türlü riski göz önünde bulunduruyorm dedi vermiyor özlemcimm dayanacaz artık(((((
inş cnm aslında biraz azalmıştı dün gece sinirlendim kız kardeşimi kocası annemlere bırakmış çoçuguda kaçırmış gitmiş her yerde jandarmlar polisler onu arıyor kız kardeşimi sorarsanız deli gibi oglum oglum diyip duruyorr hey allahım ne adi insanlar var yaaa allah islah etsin bu köpekleri aminnnnaysem geçicek inşallah canım az kaldı.sen ballı limon yap bencede.bu karışım benim kocimin icadı :)
her zaman iyi gelmiştir zımba gibi yapıyo :))
inş cnm aslında biraz azalmıştı dün gece sinirlendim kız kardeşimi kocası annemlere bırakmış çoçuguda kaçırmış gitmiş her yerde jandarmlar polisler onu arıyor kız kardeşimi sorarsanız deli gibi oglum oglum diyip duruyorr hey allahım ne adi insanlar var yaaa allah islah etsin bu köpekleri aminnnn
kac arkadasimi bildiysem hamile antibiyotik kullandi hamileliginde senin doktorun Insallah bos yere kullandirtmiyo degildir bence bir doktora daha sor oksuruk surubu verilmiyo biliyorum ama guvenli antibiyotikle var zaten kullanilmiyorsa dusun bizler hep kis hamilesi olacagiz hastalanmamak ne mumkun yandik, seninle ayni haftaladaki kizlaa bir sorsan hayir oksuuk gecen yil cektimm bi hafta bile dayanilmiyor; kimbilir kac kez hasta olucam kisin simdiden dusunuyordum simdi doktorun vermeyince iyice huylandim:) cunku bana doktorum ilk uc ay ve son bir ay zor da kaladikca vemiyoruz ama arada cok guvenli demisti( gel de hangisine inan simdi.
canım bal limon öksürüğe iyi gelir bide benim annemin bir ilacı var biz nezaman öksürsek hemen pişirirdi göğüsleri hemen yumşatıyo öksürü kesiyo du sıcak muhallebi yapardı ama nekadar sıcak içevilirsen okadar iyi suyun içine biraz nişasta at biraz şeker koyulaşıncaya kadar kaynat onu sıcak sıcak iç öksürüğe birebir balla limonda afedersiniz balgam söker iyi gelir.yok cnm ihlamurla bal içiyorm bol bol biraz rahatlatıyor allahtan :)
Kızlar ya ben galiba yine grip oluyorum boğazlarım acımaya başladı yine yeniden bu iş stresinden bi toparlayamadım kendimi ah ayşecim bilirim o öksürüğü bu sene salgınmıdır nedir anlamadım annem bile 2 haftadır kurtulamadı öksürükten ne yaptık ise yok geçmek bilmiyo gıcık yapıyo sürekli biz yine şuruptur pastildir idare ediyoruz allahım yardımcın olsun seninde
saol zübeydecim valla çok zor inş tez zamanda gecer ve inş sende bir daha hasta olmazsın salgın varmış eşimde hastalandı garibim bana yaklaşamıyorr korkusundanKızlar ya ben galiba yine grip oluyorum boğazlarım acımaya başladı yine yeniden bu iş stresinden bi toparlayamadım kendimi ah ayşecim bilirim o öksürüğü bu sene salgınmıdır nedir anlamadım annem bile 2 haftadır kurtulamadı öksürükten ne yaptık ise yok geçmek bilmiyo gıcık yapıyo sürekli biz yine şuruptur pastildir idare ediyoruz allahım yardımcın olsun seninde
bildiyor bilmiyorm mervecim ama babam tansiyon hastası bana söylemmemişler düngece hastanedelermiş tansiyon çıkmış 22.10 düşün büyügü 22 ay allahım korusun o pisligin yüzünee kız kardeşim sürekli aglıyor gülüyorrr deli gibi yaaa diyor bir gece önce oglum anne benle yat bu gece dedi diyor bende rahat yatsın die yatmadım diyip diyip aglıyorr nerden bilim son gecem oldugunu diyorr mervecim allahım benim kız kardeşimin gözünden yaş onlardan kan akıtsın çok dayak yedii o çoçuk için katlandı her şeye bilmiyorm şimdi ne olcak kameralardan arıyorlar ineboluda güvenlik kameraları var onlardan araştırıyor polis off ne zor yaa benim başıma gelse allah korusu dünyayıo yakarım yeminleee yaaaya varya ayşe sizin ailede bu kadınların çektiği nedir böle anacım ya birinizin yüzü gülmedi walla
e ne olucak şimdi o kadının hali allahım yarabbim ya
ayyyyyyyy cok uzuldum aysecim hemen saatine guzel haberle alin Insallah. hay Allah ya, neyseki babasiyla diyecegiz. tuh uzuldum cok.
ay kopek deyip duma su kotu insanlara aysecim benim kopegim va inan o ayimaz anneyle yavusunu kopeklee hakaet etmis oluyosun bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?