Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

ben arada başka yerlere bakıyorum kızlar itiraf edeyim kaydirigubbakcemile3
özlemcim ben de okurum canım kaç tane olursa.
Allah kabul etsin..
afiyet olsun temmuzcum bende acıktım birazdan yicem :)

aysecim cok gecmis olsun, suup vemiyorlar oksuruge galiba ama antibiyotik aldin mi? evet ya cok surmus birkac gune gecer Insallah.

saol özlemcim öksürük şurubu vemedi d.r bebegede sanada zararı var dedi ben antiiyotik dedim onuda veremem dedi her türlü riski göz önünde bulunduruyorm dedi vermiyor özlemcimm dayanacaz artık (((((

Kızlarr hepinizden allah razı olsun, allah gönlünüzden ne geçiriyorsanız gerçekleştirsin inşallah,

Benimde tek sığındığım dualar zaten, başka gideceğimiz kapımız yok ki.

Eşimde bana kanser dediler, tüm vücüda yayılmış olabilri,hayatı tehlike büyük dediler bak biz o günlerden geldik bugünlere diyor, sonra babamı teyzemi aynı kazada kaybettim, annem zor kurtuldu, napalım hep sınav bunlar,

Destekleriniz bana güç veriyor,iyi ki varsınız, bende okurum yasin Özlemcim.

aysem geçicek inşallah canım az kaldı.sen ballı limon yap bencede.bu karışım benim kocimin icadı :)
her zaman iyi gelmiştir zımba gibi yapıyo :))

saol özlemcim öksürük şurubu vemedi d.r bebegede sanada zararı var dedi ben antiiyotik dedim onuda veremem dedi her türlü riski göz önünde bulunduruyorm dedi vermiyor özlemcimm dayanacaz artık (((((

kac arkadasimi bildiysem hamile antibiyotik kullandi hamileliginde senin doktorun Insallah bos yere kullandirtmiyo degildir bence bir doktora daha sor oksuruk surubu verilmiyo biliyorum ama guvenli antibiyotikle var zaten kullanilmiyorsa dusun bizler hep kis hamilesi olacagiz hastalanmamak ne mumkun yandik, seninle ayni haftaladaki kizlaa bir sorsan hayir oksuuk gecen yil cektimm bi hafta bile dayanilmiyor; kimbilir kac kez hasta olucam kisin simdiden dusunuyordum simdi doktorun vermeyince iyice huylandim:) cunku bana doktorum ilk uc ay ve son bir ay zor da kaladikca vemiyoruz ama arada cok guvenli demisti( gel de hangisine inan simdi.

cigdocum esin ne dogru soylemis, Allah'a siginacagiz inan icim rahat bebeklerin icin. Allah'im yuzumuze baksin Insallah.

Kızlar ya ben galiba yine grip oluyorum boğazlarım acımaya başladı yine yeniden bu iş stresinden bi toparlayamadım kendimi ah ayşecim bilirim o öksürüğü bu sene salgınmıdır nedir anlamadım annem bile 2 haftadır kurtulamadı öksürükten ne yaptık ise yok geçmek bilmiyo gıcık yapıyo sürekli biz yine şuruptur pastildir idare ediyoruz allahım yardımcın olsun seninde

aysem geçicek inşallah canım az kaldı.sen ballı limon yap bencede.bu karışım benim kocimin icadı :)
her zaman iyi gelmiştir zımba gibi yapıyo :))
inş cnm aslında biraz azalmıştı dün gece sinirlendim kız kardeşimi kocası annemlere bırakmış çoçuguda kaçırmış gitmiş her yerde jandarmlar polisler onu arıyor kız kardeşimi sorarsanız deli gibi oglum oglum diyip duruyorr hey allahım ne adi insanlar var yaaa allah islah etsin bu köpekleri aminnnn

ya varya ayşe sizin ailede bu kadınların çektiği nedir böle anacım ya birinizin yüzü gülmedi walla

e ne olucak şimdi o kadının hali allahım yarabbim ya

ayyyyyyyy cok uzuldum aysecim hemen saatine guzel haberle alin Insallah. hay Allah ya, neyseki babasiyla diyecegiz. tuh uzuldum cok.
ay kopek deyip duma su kotu insanlara aysecim benim kopegim va inan o ayimaz anneyle yavusunu kopeklee hakaet etmis oluyosun bence.

valla özlemcim ben özlellikle dedim antibiyotigi yok ayşe veremem dedi zaten beni muayne etti sadece öksürügün var bebege geçme gibi bir durumu yok kendini vucudunu sıcak tutacan ve bol bol sıcak ıhlamur iç dedi her şeyi ılık iç gecer dedii vermiyorr kesinlikle antibiyotik olmaz dedi yani normal bir hastane olsa anlarım acıbademdeki ümit beyin arkadaşı az daha dayan gecer dedi cuma gene gidiyorm kızımı görmeye o zamana azalma olmazsa ugrarım yanına ne yapım

belki oksuruge zaten antibiyotik cok yaramaz ddiye dusunuyordu ya da son uc aya girdin ondandir, bir bildigi vardir aslinda da bazen gorusler farkli oluyor ondan dedim. neyse cogu gitti azi kaldi diye dusun.

yok cnm ihlamurla bal içiyorm bol bol biraz rahatlatıyor allahtan :)
canım bal limon öksürüğe iyi gelir bide benim annemin bir ilacı var biz nezaman öksürsek hemen pişirirdi göğüsleri hemen yumşatıyo öksürü kesiyo du sıcak muhallebi yapardı ama nekadar sıcak içevilirsen okadar iyi suyun içine biraz nişasta at biraz şeker koyulaşıncaya kadar kaynat onu sıcak sıcak iç öksürüğe birebir balla limonda afedersiniz balgam söker iyi gelir.

zübeydoş dikkatli ol gülüm ya daha kış başlamadı havalar dahada soğuyacakmış dikkatli olmak lazım bol bol meyva ye pastil de iyi geliyo hasta olmaktan çok korkuyorum bende de alerjik bişeyler olmaya başladı devamlı hapşırıyorum burnum akıyo sonrada ama yaklaşık bir aydır böyle beni öyle gören hemen soruyo gripmisin diye.

Kızlar ben çıkıyorum, biraz dua edeyim,

Hasta olanlara allah şifalar versin, geçmiş olsun,

Gün içinde yine girerim, sevgiler...

saol zübeydecim valla çok zor inş tez zamanda gecer ve inş sende bir daha hasta olmazsın salgın varmış eşimde hastalandı garibim bana yaklaşamıyorr korkusundan(
ya varya ayşe sizin ailede bu kadınların çektiği nedir böle anacım ya birinizin yüzü gülmedi walla

e ne olucak şimdi o kadının hali allahım yarabbim ya
bildiyor bilmiyorm mervecim ama babam tansiyon hastası bana söylemmemişler düngece hastanedelermiş tansiyon çıkmış 22.10 düşün büyügü 22 ay allahım korusun o pisligin yüzünee kız kardeşim sürekli aglıyor gülüyorrr deli gibi yaaa diyor bir gece önce oglum anne benle yat bu gece dedi diyor bende rahat yatsın die yatmadım diyip diyip aglıyorr nerden bilim son gecem oldugunu diyorr mervecim allahım benim kız kardeşimin gözünden yaş onlardan kan akıtsın çok dayak yedii o çoçuk için katlandı her şeye bilmiyorm şimdi ne olcak kameralardan arıyorlar ineboluda güvenlik kameraları var onlardan araştırıyor polis off ne zor yaa benim başıma gelse allah korusu dünyayıo yakarım yeminleee yaaa

ne diyim özlemcim o kadar sinirliyimki arayamıyormda heber bekliyorm deli gibi ama daha kimse aramadı 4te eve gidecekler konuşmayaa kızı o kadar korkutmuşlarki ben katlanırım yerterki oglumdan ayhırmasınlar beni diyor yaaa nasıl ayırıllar öyle bir hakkı yok hem o şerefsiz şimdi çoçugu kaçırdıgı için o suçlu durumdaa demii

cok uzucu aysecim inan burda beni yuregim yandi( canim yaa bi de siddet gouyordu demek!!! harbi serefsiz!!!!! off yaaa Allah korusun Rabbim hicbir yavruyu ayirmasin annesinden. Insallah hemen haberi gelir. canim dusununki babasi ogluna bi sey yapmaz diye gonlunuzu rahatlatmaya calisin. bizi de mutlaka haberdar et aysecim(
cigdocum ne olur kendine cok iyi bak. ne olur cok aglama, dualarla asicaz canim benim.

ayşecim babanın tansiyon hastası olması normal baksana adamcağız bi oh diyemiyor sana ayrı ablana ayrı kardeşine ayrı üzülüyorlardır bende üzüldüm şimdi o çocuğun piskolojisi ne olacak dayağın kavganın içinde büyüyen bir çocuk Allahım insanlara akıl ihsan eyle 3 günlük dünya ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…