aynen öyle özlemcim şerefsizin önde gideni allahım onu nasıl biliyorsa öyle yapsın tez zamanda da kız kardeşimi ogluna kavuştursun aminnnnnncok uzucu aysecim inan burda beni yuregim yandi( canim yaa bi de siddet gouyordu demek!!! harbi serefsiz!!!!! off yaaa Allah korusun Rabbim hicbir yavruyu ayirmasin annesinden. Insallah hemen haberi gelir. canim dusununki babasi ogluna bi sey yapmaz diye gonlunuzu rahatlatmaya calisin. bizi de mutlaka haberdar et aysecim (
cigdocum ne olur kendine cok iyi bak. ne olur cok aglama, dualarla asicaz canim benim.
ayşecim babanın tansiyon hastası olması normal baksana adamcağız bi oh diyemiyor sana ayrı ablana ayrı kardeşine ayrı üzülüyorlardır bende üzüldüm şimdi o çocuğun piskolojisi ne olacak dayağın kavganın içinde büyüyen bir çocuk Allahım insanlara akıl ihsan eyle 3 günlük dünya ya.
zübeydecim canım geçmiş olsun dikkat et kendine tedavinde tam kışa geliyo, bol bol vitamin depola bak kendine emi kuzum, ne kadar kuvvetli bşlarsan tedavine o kadar iyi.
ayşecim çok üzüldüm valla ne diyeceğimi bilemedim. neyse iyiki polise haber vermişsiniz bulurlar merak etme artık eskisi gibi değil her yer kamera dolu. adamı bulduklarında kardeşin affettim kocamdır demezse tabiki suçlu bi kere dövdüğü için suçlu. çok kızıyorum böyle şeylere yaa feminist damarlarım kabarıyo.
tatlım der der benim kız kardeşim saff valla işte o zaman bizimkileri çigner babam boşan diyorr bırak biz bakarız sanada oglunada diyorr bakalım ne olcak bu ona bayag br ders oldu hayırlısı yaaa karatasözcüm evlilik farklı bir şey yaaa bir kere evlendinmi hele birde bebek varsa hemen kurtulamıyorsun çoçuk babasına çok düşkün anneyi kötülüyorlar annen böyle şöyle diye düşün bir inanmaz iki inanmaz 3.inanır bu çoçuk allah isla etsin ne diyim vallahi 2 saat bile uyumamışım sabaha kadar teldeydikk o aglıyor annem aglıyor ben aglayamadım bile içime akıttım kızım etkileniyorm bakalım inş akşama güzel haberler gelirr allahım inş
kendisi bilir tabi ama bazı erkeklerin gözünü birazcık korkutmak lazım azıcık ayrı kalmak bazen işe yarar. sinan çetinin bi lafı vardı en iyi erkek pişman olmuş erkektir diye :) cezalandırmazsak asla pişmanlık duymazlar. hakaten güçsüz kadın görmeye tahammül edemiyorum ben ya. Allaha sığıncan kocana ne sığınıyon Allah ne dediyse o olur azıcık dik dursun kocasının önünde.
anatolia da canım benim tedavim hakan yaralı doktorum. evet az kaldı inş. hayırlısıyla bebişlerimi alıp geleyim :) sende durumlar ne bebişin nasıl.
seninde son olacak ben eminim canım :) beslenmeye şimdiden dikkat et sende vücudun sağlam olsun.sabahları aç karnına bal ye eşine de yedir hatta :)
valla ben sürekli acıkma halindeyim şuan bide göğüsler şişti.sabırsızlıkla 13 ekimi bekliyoruz.ilk randevumuz bakalım inş.görürüm bebişi :)
bu arada qualıty ile resimlerinizi bekliyoruz sabırsızlıkla :)))
29 Ağustos canım :)a.s.
Selam Kızlaaarrr; biz geldiiiik:))))))) Nasılsınız???
karatazözümmm:))) Naber tatlım....
zübeyde çok geçmiş olsun...
ayşe size de üzüldüm, ama eğitim şart, ne diyim:)))
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiin pek neşelisin maşallah Allah neşeni bozmasın sempatiksalakcinni
Yaaa sorma canımcım; okula başlıyoruz... 0-3 yaş bebek ve aile eğitimi.. Hocamız ile görüştük bugün, heyecan yaptım sanırım bebek için bişeyler öğrenicem diye... Malum deneyimsiz ve acemi bir anneyim:)))))))) Bi deee yarın arkadaşım gelicek, ona çok sevindiiim eheheheheheheh:))))))))))))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?