Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kizlar ben de uzanacagim biraz.
aysecim ogleden sonra ablanin guzel haberi gelmistir Insallah diye girecegim habersiz birakma burayi.
kendinze cok iyi bakin zubeydecim sana da cok gecmis olsun c vitamini al bol bol canim. temmuzcum hasta olucaksin bosver transfer oncesi olsun bitsin yeterki.

temmuzcum bal alıyorm sabah akşam ama korkuyormda şeker var ya birde gerci d.r kullanabilirsin dedi perşembede diyetisyene gidiyormm aanam ne çok randevum varrrr:))))))) bu arada pazartesi kızmın odasını almaya gidiyorz inş bir sorun çıkmazsa bakalım ne zaman getircekler
CİGDOM cnm dularım seninle balım ben de kuran okuycam sana inş
bak bizim burda bir abla varr biz bunu bire bir yaşadık ne kadar senin olayla aynı olmasada kadın kimsenin dedigine degil allahıma sıgındı veee sonu çok güzel oldu benim geldigim sene yani ilk tanındıgımda abla çok hastaydı d.r gidiyor d.r buna büsürü antibiyotik ve agru deprosyon hapları veriyorr kadın tam bir ay boyunca günde iki kez bin mili grmlık antipiyotik kullanıyor yani günde ikibin miligrm düşün daha diger hablarda varrrr bunları yaklaşık bir aydan fazla kullanıyor bu arda adette oluyor kadın d.r gitmiş bir şeyde yokk gence haplara devamm ardan bayag bir süe geçti başka bir d.r gidiyorr anam kadın 3. bucuk aylık hamileeeeeeeeeeee kadın diyor beynimden vuruldum daha o arda iynelerde vurundu yeminle 10 taneden fazlaydı her gün konuşuyorduk ablayla geçmedi hastalıgım ölcem ilaç kullanmaktan bir hal oldum dirr hamile oldugunu ögrenince kadın şoka girdi kaç d.r gittiyse bu çoçuk normal olmaz dediler ve kesin kürtaj dediler
kadın dedi ben allahıma sıgınıyorm ve bebegimi aldırmıycam dedi ve şimdi 1 yaşında bir kızı var allahım ya bir görün kızlarrr maşallah sübhanallah çok saglıklı ve hiç bir yerinde bir şey yok lafın kısacası cnm benim allaha sıgın ve bol bol dua et bizde edecez inş güzel sonuçlar çıkcak tatlım tmm mı

zübeydecim canım geçmiş olsun dikkat et kendine tedavinde tam kışa geliyo, bol bol vitamin depola bak kendine emi kuzum, ne kadar kuvvetli bşlarsan tedavine o kadar iyi.

ayşecim çok üzüldüm valla ne diyeceğimi bilemedim. neyse iyiki polise haber vermişsiniz bulurlar merak etme artık eskisi gibi değil her yer kamera dolu. adamı bulduklarında kardeşin affettim kocamdır demezse tabiki suçlu bi kere dövdüğü için suçlu. çok kızıyorum böyle şeylere yaa feminist damarlarım kabarıyo.

aynen öyle özlemcim şerefsizin önde gideni allahım onu nasıl biliyorsa öyle yapsın tez zamanda da kız kardeşimi ogluna kavuştursun aminnnnnn

temmuzcum çoçuk çok akıllı babası annesini dövmeye kalktıgında babaıyla konuşmuyor hiç aglıyor babası korkusuna dokunamıyor ama çoçugun tabiki pisikolasisi berbat bir şekilde bend eüzülüyorm ama elimden bir şey gelmiyor çaresizlik ne zor yaa allahım kimseyi darda bırakmasın çok şükür benim sorunu kaynana eşimle bir sorunun yok onlar yüzüne kavga ediyorz ama artık bende kavga edemiyorm kızım acayip etkileniyor her agladıgımda çoçuk çok hareketli oluyor eger aglamayı kesmezsem günlerce hareket etmiyor o yüzden ben o pislikleri bıraktım kızmı sadece daha büsürü bir şeyler oldu valla eşimede dedim benden uzak tut onlar için bir daha kızmı asla üzmiycem dedim odsa şaşırdı sen böyle ol ben sana onları asla yaklaştırmam dedi biz çok şükür iyiyiz bende de çok hata var hata derken ben acayip sinirliyim alttan hiç almıyorm hamileleigin verdigi sinirde varr şimdi daha yeni yebi kendimi konturol ediyorm çok şükürrr öncelik hep kızmın :)))

tatlım der der benim kız kardeşim saff valla işte o zaman bizimkileri çigner babam boşan diyorr bırak biz bakarız sanada oglunada diyorr bakalım ne olcak bu ona bayag br ders oldu hayırlısı yaaa karatasözcüm evlilik farklı bir şey yaaa bir kere evlendinmi hele birde bebek varsa hemen kurtulamıyorsun çoçuk babasına çok düşkün anneyi kötülüyorlar annen böyle şöyle diye düşün bir inanmaz iki inanmaz 3.inanır bu çoçuk allah isla etsin ne diyim vallahi 2 saat bile uyumamışım sabaha kadar teldeydikk o aglıyor annem aglıyor ben aglayamadım bile içime akıttım kızım etkileniyorm bakalım inş akşama güzel haberler gelirr allahım inş

mavi mercan cnm hoş geldin nasılsın tatlım?

kendisi bilir tabi ama bazı erkeklerin gözünü birazcık korkutmak lazım azıcık ayrı kalmak bazen işe yarar. sinan çetinin bi lafı vardı en iyi erkek pişman olmuş erkektir diye :) cezalandırmazsak asla pişmanlık duymazlar. hakaten güçsüz kadın görmeye tahammül edemiyorum ben ya. Allaha sığıncan kocana ne sığınıyon Allah ne dediyse o olur azıcık dik dursun kocasının önünde.

kızlar bi bi kaçtım yarım saate tekrar bakarım bilgisayara öpüyorum hepinizi.

zübeydoş bende şimdi sana kızıcam bak hımmm.. kendine dikkat etmiyosun hiç.dur daha yeni iyileştin.
ben de çok korkuyorum hasta olursam yandım valla ilaç falan da kullanamam diye.
ama kocişe sipariş verdim doğal bal bulacak bize :)
kızlar sizde tedaviye başlamadan bal yiyin bol bol unutmayın sakın.hem vücudun direncini artırıyo hem de yumoşlara birebir.sabahları aç karnına 1 kaşık mutlaka unutmayın tamam mı?

bizde aynı şeyi diyorz cnm dün gece ablam 2 saat konuştu yalvardı onu öyle korkutmuşlarki bebegi bana vermezler elimden alırlar die susuyor biz diyorz bebek senin hakkın o şimdi suçlu durumda zaten bebegi sen alcaksın avukatta tutucaz tamam dedi bakalım inş geri adım atmaz sinan cetin çok dogru söylemiş valla

bende çıkıyorm kızlar markete gidecem hepinizi çok öptüm CİGDOMMMM DUALARIMIZ SENİNLE TATLIM YARADANA EMANETSİNİZ BEBEKLERİN VE SEN

Son düzenleme:
aysem valla üzülüyorum bende senden böle haberler alınca.inşallah herşey yolunda gider canım yaa.
biraz daha anlayış olması lazım yaa niye böle üzüyolar kendilerini anlamıyorum insanları ben.
bazen elimizdekilerin kıymetini bilmek lazım dimi ama?
inşallah düzelirler canımm.

anatolia da canım benim tedavim hakan yaralı doktorum. evet az kaldı inş. hayırlısıyla bebişlerimi alıp geleyim :) sende durumlar ne bebişin nasıl.

seninde son olacak ben eminim canım :) beslenmeye şimdiden dikkat et sende vücudun sağlam olsun.sabahları aç karnına bal ye eşine de yedir hatta :)
valla ben sürekli acıkma halindeyim şuan bide göğüsler şişti.sabırsızlıkla 13 ekimi bekliyoruz.ilk randevumuz bakalım inş.görürüm bebişi :)
bu arada qualıty ile resimlerinizi bekliyoruz sabırsızlıkla :)))

ballı ekmek çok seviyorum balı anca öyle yiyebiliyorum yoksa çok tatlı geliyo ama bol bol yoğurt yumurta şimdiden yiyorum bakalım olacağı varsa her türlü olur afrikadaki kadınlar nasıl doğuruyo çocuklar nasıl yaşıyo kısmet herşey :)
keseyi göreceksin demek inş. iyi haberlerle gelirsin tatlım. bu arada ben quality nin bi iki fotosunu çektim onada kendiminkini çektirmek hiç aklıma gelmedi :))))) malum makinenin benim elimde olmasına ve fotolarda hep fotoğraf çektiğim için olmamaya çok alışmışım :))))))))
quality facede ekliyse senin etiketlemiştim oda profil fotosu yapmış ordan bakabilirsin.

Selam Kızlaaarrr; biz geldiiiik:))))))) Nasılsınız???

karatazözümmm:))) Naber tatlım....
zübeyde çok geçmiş olsun...
ayşe size de üzüldüm, ama eğitim şart, ne diyim:)))

Selam Kızlaaarrr; biz geldiiiik:))))))) Nasılsınız???

karatazözümmm:))) Naber tatlım....
zübeyde çok geçmiş olsun...
ayşe size de üzüldüm, ama eğitim şart, ne diyim:)))

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiin pek neşelisin maşallah Allah neşeni bozmasın sempatiksalakcinni

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiin pek neşelisin maşallah Allah neşeni bozmasın sempatiksalakcinni

Yaaa sorma canımcım; okula başlıyoruz... 0-3 yaş bebek ve aile eğitimi.. Hocamız ile görüştük bugün, heyecan yaptım sanırım bebek için bişeyler öğrenicem diye... Malum deneyimsiz ve acemi bir anneyim:)))))))) Bi deee yarın arkadaşım gelicek, ona çok sevindiiim eheheheheheheh:))))))))))))))))))))))))))))))

a.s. :asigim: :1hug:

o zaman ne diyoruz sevinçliyiz hepimiz yaşasın okulumuz heheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…