temmuzcum bal alıyorm sabah akşam ama korkuyormda şeker var ya birde gerci d.r kullanabilirsin dedi perşembede diyetisyene gidiyormm aanam ne çok randevum varrrr:))))))) bu arada pazartesi kızmın odasını almaya gidiyorz inş bir sorun çıkmazsa bakalım ne zaman getircekler
CİGDOM cnm dularım seninle balım ben de kuran okuycam sana inş
bak bizim burda bir abla varr biz bunu bire bir yaşadık ne kadar senin olayla aynı olmasada kadın kimsenin dedigine degil allahıma sıgındı veee sonu çok güzel oldu benim geldigim sene yani ilk tanındıgımda abla çok hastaydı d.r gidiyor d.r buna büsürü antibiyotik ve agru deprosyon hapları veriyorr kadın tam bir ay boyunca günde iki kez bin mili grmlık antipiyotik kullanıyor yani günde ikibin miligrm düşün daha diger hablarda varrrr bunları yaklaşık bir aydan fazla kullanıyor bu arda adette oluyor kadın d.r gitmiş bir şeyde yokk gence haplara devamm ardan bayag bir süe geçti başka bir d.r gidiyorr anam kadın 3. bucuk aylık hamileeeeeeeeeeee kadın diyor beynimden vuruldum daha o arda iynelerde vurundu yeminle 10 taneden fazlaydı her gün konuşuyorduk ablayla geçmedi hastalıgım ölcem ilaç kullanmaktan bir hal oldum dirr hamile oldugunu ögrenince kadın şoka girdi kaç d.r gittiyse bu çoçuk normal olmaz dediler ve kesin kürtaj dediler
kadın dedi ben allahıma sıgınıyorm ve bebegimi aldırmıycam dedi ve şimdi 1 yaşında bir kızı var allahım ya bir görün kızlarrr maşallah sübhanallah çok saglıklı ve hiç bir yerinde bir şey yok lafın kısacası cnm benim allaha sıgın ve bol bol dua et bizde edecez inş güzel sonuçlar çıkcak tatlım tmm mı
Ayşecim çok saol..
Kızlar hiç bi şey yapmak gelmiyor içimden, zaman geçmiyor, kitap okuyorum, tv, internet ama zaman geçmek bilmiyor.
Eşimde bana destek olacak diye 20 kere arıyor garibim, şu an kendi annem bizde, eşim dün akşam anneme soruyomuş, anne sen ne hissediyosun diye, canım ya, allah bana ve bebeklerime kocamın yüzünü güldürme gücü versin inşallah.
Ayşe kardeşinin allah yardımcısı olsun..
bende çıkıyorm kızlar markete gidecem hepinizi çok öptüm CİGDOMMMM DUALARIMIZ SENİNLE TATLIM YARADANA EMANETSİNİZ BEBEKLERİN VE SEN[/QUO
ayşecigim slm nasılsın çok üzüldüm kardeşine sen kızın için üzme kendini bak etkileniyor diyosun inanki cahillik çok kötü ne insanlar var öpüyorum...
cigdocum guzel haberlerim var, 20 hafta ayintili ultasonda organ taramasi ile ilgili yazilari okudum. eger dogru seye baktiysam ornegin "migdenin olmasi geeken haftadan birkac hafta geri gorunmesi" gb yazilardi, ingilizce okudugum icin sana turkce cevirirken kulaga garip gelebili sececegim kelimeler. neyse guzel haber su cok cok kadin bunu yazmis sormus ve geneli 19. haftada yapmis ultarasonu yakin takip denmis ve ileriki haftalarda ara artmamis ve ve ve cok sukur hic kotu bir hikaye yoktu. aniyosentez yaptiran sadece bir kisi gordum o da temiz cikmis:)
canim ayrica yaziyordu farkli doktorlar farkli degerler cikartiyormus ayrica ikizlerde bunun saptanmasi cok daha zo ve yanilticiymis.
yalniz ilginc olani migde kucuklugunu kimse kromozom sonuclarina baglamamis bi onek vardi, bu da demektir ki diyelimki Allah korusun ikizlerden birinde bu soun varsa da digeriyle ilgisi yoktur. yalniz okuduklarimdan suna emin oldum illaki kromozom sorunu olucak degil hatta geneli "rahim ici gelisme geriligine" baslamis konuyu.
cigdocum inan okuduklarim hep iyiyle biten hikayelerdi, keske hemen gelsen de okusan bu mesajimi.
yanlis nedenle baktiysam migde kucuklugu degilse beni duzelt ona da bakiyim. turkce bi sey yok ama ingilizce cok cok yazi var.
inan daha cok rahatladim, ogullarin Allah'in izniyle sapasaglam gelicekler kollarina vaktinde Insallah canim.
kimsenin doktoru da oole kotu konusmamis sadece yakin takip demis, iki haftada bi kontrol. haa ama sorarsan kadinlarkulubunde "aaaaaaaaaaaaa turkiyede ki doktorlar gbsi yok avupadan geliolar derlerrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!
bende çıkıyorm kızlar markete gidecem hepinizi çok öptüm CİGDOMMMM DUALARIMIZ SENİNLE TATLIM YARADANA EMANETSİNİZ BEBEKLERİN VE SEN[/QUO
ayşecigim slm nasılsın çok üzüldüm kardeşine sen kızın için üzme kendini bak etkileniyor diyosun inanki cahillik çok kötü ne insanlar var öpüyorum...
gunaydin kizla cigdocum gelseydi de yazdiklarimi okusaydi keske, aysenin ablasindn da haber yok sanirim.
sizler nasilsiniz? zubeydecim nasilsin canim asagida gounuyosun?
günaydınnnnnnnnnnn fıstıklar ve minik yeğenlerimmmm öpüyorr teyzenizzz sizleri :)
günaydııın opuyorumnanaktan
özlemcim hayran kaldım araştırmalarına valla ellerine sağlık canım.eminim cigdonun da çok hoşuna gidecek.
bende akşam okudum yasini rabbim kabul etsin inş.
zübeydoşum bizde seni öpüyoruz Şeniz
kızlar ya sabah 8 gibi zeynepela aradı
ama çok az çaldı telim yetişemedim
sonra aradım çekmiyordu tekrar aradım çekmiyordu teli acaba bişey mi oldu haberi olan var mı
günaydın kızlar :))))
hepinize günaydın kızlar..
MERVECİM bende zeynep elanın teli yok inş kötü bir şey yoktur ararsa eger bida seni bize haber ver cnm sakın valla şimdi bend emerak ettim inş sorun yoktur
PANOTOLCUM saol balım bizde çok üzüldük şerefsiz sanki yer yarıldı oda içine girdi tövbe yoklar ortada hala beklemedeyiz bakalım bu işin sonu ne olcak kız kardeşime üzülüyorm sonuçta ana habire bebegim diyor vallahi annemleri arayamıyorm artık onun aglamasını duydugumda daha çok üzülüyorm(((
CİGDOMMMMMMMM hoş geldin cnm nasılsın ?
ÖZLEMMMMM HAKKIN ÖDENMEZ SENİN...
Canım yazdıklarını okudum, allah razı olsun, ne çok emek vermişsin, dr.un bize dediği de bu midede daralma var ve 12parmak bağırsağı da bu kadar belirgin olmamalı dedi.
Dün akşam kendi dr.umu aradım ve amniyosentez istemiyoruz dedim, o da biz dr olarak bunu tavsiye etmek zorundayız dedi, bi de kafamı karıştıran şey bu olay bebeklerden birinde gözükmedi ve dedim ki bunlar tek yumurta ikizi nasıl oluyor dedim, dr.da onu perinataloji uzmanı bana tıp dilinde anlattı dedi, sen artık kafana bi şey takma o zaman dedi. Anlamadım amniyosentez istiyorum desem ve sonuç kötü çıkarsa aldırıcam desem mutlu olacaklar gibiydi.
Kızlar 2 gündür uyuyamıyorum, tabi ki üzülüyorum ama asıl endişem ben bebeklerimin sorumluluğunu alırım tüm hayatımı onlara adarım ama onlar içinde zor olucak ya hayat onu düşünüyorum..
Neyse kötüyü düşünmeyeylim, ayın 12.si bi gelse bu işte uzman bi prof olan Rıza Madazlıdan randevu aldık, bakalım o ne diyecek.
Dua eden, kuran okuyan tüm arkadaşlarımdan ve tabi kocaman yürekli ÖZLEMİMDEN allah razı olsun..
ayşemmm var mı bi haber tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?