cnm benim yaaa allahın izniyle herşey güzel olcak bak gör sen merak etme o gittigin d.r sana güzel haber vercek inş bitanem valla hep aklımdasın sana ve meleklerine hep dua ediyorm inş kurban oldugum allahım meleklerini kucagına sag saglım vercek cnm sen rabbime sıgın yeterrr anne olmak ne zor demi cigdom bir damla göz yaşını boşa çıkarmasın bebeklerine şifalar versin inşşşşşş AMİNNNNN
cigdom canim bosuna dusunuyorsun o kadar kotusunu, bak gor haftaya yeni doktorla icin rahatlayacak iyice canim oyle zorki su an sana bu gunler, nasil olmasin biz onlara kurban oluruz, Rabbim buyuk. sen doktorlarin dedigini dinle yani demis ya biz herkese tavsiye etmek zorundayiz diye kesinlikle doktor olarak demeli bir amniyosentez yaptirin diye ama canim demek degilki sonuc kotu cikicak. canim ne desen ne dusunsen ne kadar uzulsen cok haklisin ama sen kocaman gonlunde hep inan bebeklerin iyi onlar senin icinde sen anlarsin bir sorun olsa. Masallahlari var yavrularininhaftaya gittiginde benim yazdiklarimi sor bakalim ayni konu mu ayrintili her seyi konusursun Insallah guzel haberler getireciksin.
DINLE DERKEN yaptir diye degil yani mecburdu tavsiye etmek de tavsiye etti diye en kotusu demek degil demek istedim.
günaydın evocumnasıl gidiyo hamilelik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?