Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

inş özlemcim bizde dört gözle bekliyorz valla biran önce kavuşsun bebegine ay allahım ya kendimi koyuyorm ben onun yerine ben kafayı sıyırırım hem durmam ki ben valla dünyayı ayaga kaldırırım yeminleee

CAnım tek sığındığım Allahım zaten, zaten dualar edemesem naparım bilmiyorum onlar insanın içini rahatlatıyor biraz.

Bi de sizler tabi..

CANIM İYİ Kİ VARSIN, allah her zaman gönlüne göre versin, inan yazdıkların bana öyle güç verdi ki...

aysecim siz ablana surekli babasinin yaninda ne de olsa en azindan emin ellerde diye telkin edin kadincagiz kafayi yer yoksa. kiyamam yaaa dusununce insan aklini kaciriyor nasil olur die.
aa zeynep mi geldi zubeydecim tekrar bir arasan mi

topiğimiz yine sessizleşmiş güzel bayanlar nerdesinizzzzz yeğenlerimde yok ortada hepsi uyuyo sanrıırm benden hepinize günaydınnnn ve kocamann öpücükler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizŞenizŞenizŞeniza.s.a.s.a.s.a.s.

günaydın kızlar biz geldik opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nasılsınız bugün?
zübeydoş iyileştin mi canım?
bugün burası çok soğuk resmen kış geldi.kaloriferlerimiz yandı bile bizim :)

sorma ya burası da öyle iyileşmedim ya hapşı hapşı yapıp duruyorum ama geçen seferki gibi değilim bunu ayakta atlatabilirim sanırım

gunaydin evcoum aman dikkat et kuzum cidden zor havalar. aysecim oksurugun gecmistir umarim.
ayse yaa inanamayacaksin dedim dedim et yiyemiyorum on gundur zorluyorum oldukca eh iste iki lokma ancak. dermisin sen o kadar olmaz zorla die al iste basima gelen:))

slm kızlar şimdi d.r geldim diyetisyenden maşallah kilomu korumuşum haftaya gene istedi bakalım ne olcak böyle bayag kilo almışsın son 3 ayda bagrı kilonu koruyalım diyor çok tatlı bir bayandıı saolsun yarında inş melegimi görmeye gidiyormm :)))))))) ay çok özledim kızmı yeminleeee,özlemcim senin bebegin kesin kızzz valla ben hala et yiyemiyorm bu gün d.r gene diyorr bana et yee die hocam kesinlikle yiyemiyorm dedim oda en azında azacık ye diyorrrrrrrr ne yapcam bilmiyormm(((((((

günaydın kızlar zübeydecim canım dikkat et kendine
ulen ben geldim herkes kaybolmuş yine millet nere gittiniz

özlemcim senin az kaldı galiba dimi cinsiyete.ben oğlan diye tahmin etmiştim baştan ama galiba aysemin dediği gibi kız seninkide :)
aysemm haberler iyiymiş oh maşallah annecik.tabi hasta oldun kilo alamaman normal canım.aman sağlıklı olun yeterki neyse normali o güzel :)
günaydın karatasozcüm :))

pek bişi yaptığım yok canım ya, havalardanmıdır nedir bi tembelik var üzerimde bi türlü atamıyorum, canım hiç bişi yapmak istemiyo. dün qualty ziyarete gittim tanemin odası gelmiş ona baktım :) iyi geldi biraz.
inş. iyi haberlerle dönersin merakla bekliyo olucam :) belki kalbini duyarsın ha ! :)

aysecim zaten asil kilo son uc ayda alinirmis derler dedigin gb son uc ay cok almassan oldu bitti Insallah alirsan da bence bosverrrrrrrrr canin sagolsun senin zillinin pesinden kosarken gider hepsi. canim Insallah ablandan da guzel haber aliirz bugun.
evocum her sey cok guzel olucak Insallah senin benim yaptigim gb kendini strese sokma ben inan hala ara ara cok streyliyim, azcik rahatlasam da o stres yakami birakmiyor lutfen kendini guzel motuve et benim gb yapma
bunu hepiniz icin temenni ediyorum kizlar daha tedaviden once baslayin bu motivasyona bence. karatasozcum oh bosver tembellik yap hos heycanli bir maraton bekliyor seni ve Insallahhhhhh sonu guzel olucak cok cok cok inanaiyorum buna.
benim arkadasim erkek dogurdu ve hic et yiyemedi hamileliginde galiba belli olmuyor bu. erkek de olabilir yani hala karatasozcum:) saglikli olsunda erkek kiz istegi galiba hamile kalana kadar gecerli sonra cok farketmiyor haa yalan degil hala kiz istegim baskin ama erkek de guzel kiz da zaten siz bakmayin kiz kiz dememe ben hep bir kizim bir oglum olsun die dua ettim ac gozluyum yani bastan ikisini de talibim:))
Allah herkesin gonlune gore saglikla hayirli evlatlar versin Insallah.
zubeydem ayaklarini sicak tut ayak ustu gripse yani hafif genelde usumekten oluyor sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…