Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

bende öle diyorum kendime özlemcim tembellik yap boşver diyorum :) heyecanla bekliyorum regl günümü inş. bu sefer herşey yolunda gidicek.
zübeydecim ne yaptın selülit tedavisi işe yarıyomu :)

slm canım nasılsın.

İyi olmaya çalışıyorum canım ya, bugün erkek kardeşimde geldi Balıkesirden, o da bi kaç gün oayalar beni artık, ama güçlü durmaya çalışıyorum, zaten elimden başka bi şey de gelmiyo, allahım sonumuzu hayır etsin inşallah..

Sende iyisindir umarım..

iyiyim canım çok şükür.
korkmamaya çalış içini rahat tut biliyorum çok zor ama. kendi ablamın başına gelmemiş olsa belki ben bu kadar rahat olmazdım ama oluyo böyle şeyler yaşanıyo sonuda mutlu sonla bitiyo inş. seninkide öyle olucak sınavdasın sabredicen Allahım kimseyi böyle şeylerle sınav yapmasın inş. canım benim Allah yardımcın olsun dualarımdasın.

Amiin canım inş.bakalım :)
ay ne güzel eminim çok şeker olmuştur.bizden öncekiler bize tecrübe oluyolar işte çok şanslıyız valla :))

evet iyi oluyo tecrübeli arkidişlerimiz oluyo. :) evet çok hoş olmuş Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin hepsine inş. :)

özlemcim benim d.r bana dedmişti ki zorla yedigin hiç bir şey bebege yaramaz kendini zorla ilerde yiceksende yiyemezsin bak ben şimdi birisi yapınca yiyorm ama kendim yapınca yiyemiyormmm(((( acayip tiksinmişim
hem bu arada belki sneinkide kızz benim içime hep kız doguyor allah bilir ama bence senin bebegin kızz:))))))))))

evecum karatasöz nasılsınız kızlarr
karatasöz dün fundadaymışsın haberini aldım:)))))) bana hediye yollamış saolsun ardım dedi bu gün misafirim vardı dedi ne güzel yaaa maşallah rabbim tez zamanda seninde kucagını doldursun amin

offffffffff kızlar buraya acayip yagmur yagıyorrr

iyiyim canım saol sen nasılsın :) evet fundadaydım ziyarete gittim :) aynı şehirde olsaydık sizlerlede buluşurduk bu arada amin deyim unutmadan bende çok istiyorum analık hormonlarım tavanda hamile gibiyim herşeye ağlıyorum nolcak böyle bilmiyorum Allahım hayra getirsin burdada sabahtan beri yağıyo kapıyı pencereyi kapattım dondum çok soğuk...

sagol aysecim Insallah hayirlisi olsun:)
canim ben etten hic tiksinmedim aslinda, hatta esime her gun yapiyorum sadece tadindan hoslanmaz oldum. yani hani gorunce pisirince tiksinirsen hic yapamazsin ya oyle degil cok sukur simdilik:) ama et olmazsa olmaz degerde hamilelik icin heleki son uc ay aysecim. bir de aklinda olsun kurusfasulye vs bir seyin icinde olunca yeniyor sanki de tek basina cekilmiyor. ben bugune dek pek zorlamadim ama artik Insallah zorla da olsa yiyecegim. bana da doktorum aksine, et sut ve c vitamini olmadan asla olmaz dior(

cigdocum canim haftaya olsa da guzel haberlerle gelsen canim. gitmeden once o gun suyunu yeterince ictigine emin ol boyle bir ayrinti okudum anne o gun yeterince su icmediyese bebegin migdesi o gun icin kucuk gorulebilir die belki dogru belki yanlis biz deneyelim canim.
karatasozcum o odanin daha guzelleri en yakinda zamanda bu tedavide sana da nasip olsun Insallah canim.

kızlar valla haberlerde çıktığından beri ben de et yemeye korkar oldum yaa.
zaten ithal et çıktığından beri etten acayip soğudum ben.güvenemiyorum ithal ete.
siz nerden alıyosunuz eti?tanıdık bildik kasap olması lazım dimi ya?

kızlar nasılsınız sizi bayagı yalnız bıraktım.maşallah hamişler çogalmış.son liste nerde............benim gibi üzüntülü arkadaşlarımada bol sabır diliyorum.ben bu altıncı negatifi zor atlatıyorum.psikolojim çokda iyi degil.diğerlerinde böyle olmamıştım.neyse..................ben artık tedavi sayfasını kapattım kızlar.geçen güne kadar pek aglıyamıyordum ama fene agladım çünkü 17 yılın birikimi 15 16 yaşında bir çocugum olacagına dolabı yerleştirirken 1 çanta dolusu tahlil tetkikler kaldı kucagıma almak için.kızlar üzdüm sizi hepinizi seviyorum görüşürüzzzzzzzzzzzzzz

selllllll hoşgeldiiin nerelerdesin?çok özledik seniii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kalp kalbe karşıymış varya bugün aklımdan geçirdim seni.acaba bizi özler de gelir mi diye :) bizde seni çook seviyoruz Şeniz

ovocum güzel anne adayımız sizi arada okuyup takip ediyordum.sende bayagı zor günler geçirdin.allahım saglıkla kucagına nasip etsin hiç uyutmasın seni tatlım.iyiyim yazın bağ evim var 2 3 ay ordaydım.bağevimdede internet yok.yoksa sizleri yalnız bırakırmıyım.öpüyorummmmmmmmmmm

evet az uğraşmadık selcim.ama ben sayfanın uğuruna hep inandım :)
hala da inanıyorum listemizde herkes bir gün hamiş kalacak sen de canım :))
kızlar sabah geldiğini görünce eminim çok sevinecekler..
bizi himal etme olur mu ben de öpüyorum..

anne adaylarının istegi başımızın tacı canım .kendine iyi bak..............

canım hoşgeldin ümidini yitirme ne olur benim çok yakın arkadaşımın 16 yıl sonra oldu hemde dogal yoldan onun eşi karşıydı tüp yaptırmaya aşılama bile yaptırmadı düşün 40 yaşında anne oldu herşey gönlünce olur umarım...

nasılsın tatlım hamilelik nasıl gidiyor öpüyorum seni.. ben giremiyorum bilgs. bu ara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…