Kızlarr hepinize selamlar sevgiler..
Öpüyorum sizleri..
slm canım nasılsın.
İyi olmaya çalışıyorum canım ya, bugün erkek kardeşimde geldi Balıkesirden, o da bi kaç gün oayalar beni artık, ama güçlü durmaya çalışıyorum, zaten elimden başka bi şey de gelmiyo, allahım sonumuzu hayır etsin inşallah..
Sende iyisindir umarım..
pek bişi yaptığım yok canım ya, havalardanmıdır nedir bi tembelik var üzerimde bi türlü atamıyorum, canım hiç bişi yapmak istemiyo. dün qualty ziyarete gittim tanemin odası gelmiş ona baktım :) iyi geldi biraz.
inş. iyi haberlerle dönersin merakla bekliyo olucam :) belki kalbini duyarsın ha ! :)
gunaydin evcoum aman dikkat et kuzum cidden zor havalar. aysecim oksurugun gecmistir umarim.
ayse yaa inanamayacaksin dedim dedim et yiyemiyorum on gundur zorluyorum oldukca eh iste iki lokma ancak. dermisin sen o kadar olmaz zorla die al iste basima gelen:))
kızlar nasılsınız sizi bayagı yalnız bıraktım.maşallah hamişler çogalmış.son liste nerde............benim gibi üzüntülü arkadaşlarımada bol sabır diliyorum.ben bu altıncı negatifi zor atlatıyorum.psikolojim çokda iyi degil.diğerlerinde böyle olmamıştım.neyse..................ben artık tedavi sayfasını kapattım kızlar.geçen güne kadar pek aglıyamıyordum ama fene agladım çünkü 17 yılın birikimi 15 16 yaşında bir çocugum olacagına dolabı yerleştirirken 1 çanta dolusu tahlil tetkikler kaldı kucagıma almak için.kızlar üzdüm sizi hepinizi seviyorum görüşürüzzzzzzzzzzzzzz
ovocum güzel anne adayımız sizi arada okuyup takip ediyordum.sende bayagı zor günler geçirdin.allahım saglıkla kucagına nasip etsin hiç uyutmasın seni tatlım.iyiyim yazın bağ evim var 2 3 ay ordaydım.bağevimdede internet yok.yoksa sizleri yalnız bırakırmıyım.öpüyorummmmmmmmmmm
kızlar nasılsınız sizi bayagı yalnız bıraktım.maşallah hamişler çogalmış.son liste nerde............benim gibi üzüntülü arkadaşlarımada bol sabır diliyorum.ben bu altıncı negatifi zor atlatıyorum.psikolojim çokda iyi degil.diğerlerinde böyle olmamıştım.neyse..................ben artık tedavi sayfasını kapattım kızlar.geçen güne kadar pek aglıyamıyordum ama fene agladım çünkü 17 yılın birikimi 15 16 yaşında bir çocugum olacagına dolabı yerleştirirken 1 çanta dolusu tahlil tetkikler kaldı kucagıma almak için.kızlar üzdüm sizi hepinizi seviyorum görüşürüzzzzzzzzzzzzzz
kızlar valla haberlerde çıktığından beri ben de et yemeye korkar oldum yaa.
zaten ithal et çıktığından beri etten acayip soğudum ben.güvenemiyorum ithal ete.
siz nerden alıyosunuz eti?tanıdık bildik kasap olması lazım dimi ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?