canım hoşgeldin ümidini yitirme ne olur benim çok yakın arkadaşımın 16 yıl sonra oldu hemde dogal yoldan onun eşi karşıydı tüp yaptırmaya aşılama bile yaptırmadı düşün 40 yaşında anne oldu herşey gönlünce olur umarım...
panadolcumsaol canım inş.allaha daima sıgındım güvendim.yaşım 34 hayırlısı........sen nasılsın canımmmmmmmmmm ...........
okumuşumdur mutlaka ama bende bayagı unutkanlık meydana geldi............
kızlar nasılsınız sizi bayagı yalnız bıraktım.maşallah hamişler çogalmış.son liste nerde............benim gibi üzüntülü arkadaşlarımada bol sabır diliyorum.ben bu altıncı negatifi zor atlatıyorum.psikolojim çokda iyi degil.diğerlerinde böyle olmamıştım.neyse..................ben artık tedavi sayfasını kapattım kızlar.geçen güne kadar pek aglıyamıyordum ama fene agladım çünkü 17 yılın birikimi 15 16 yaşında bir çocugum olacagına dolabı yerleştirirken 1 çanta dolusu tahlil tetkikler kaldı kucagıma almak için.kızlar üzdüm sizi hepinizi seviyorum görüşürüzzzzzzzzzzzzzz
kızlar adetimin 3 günü bugun hormon testleri istedim yarın alacagım bakalım nasıl çıkacak 7 aydır baktırmamıştım hayırlısı artık..
kızlar herkeze günaydın ben 2 gündür giremiyorum
işyerinden çok değerli bir arkadaşımızı ablamızı kaybettik çok gençti ve hiç beklenmeyen çok ani bir ölümdü çok sarsıldık hala şoktayım dün karacaahmet mezarlığına defnettik Allah rahmet eylesin ruhuna bir fatiha okursanız çok sevinirim eli açık yüreği temiz annecine babacına bakmak için hiç evlenmemiş bi ablamızdı babası geçen yıl vefat etti anacığı yanlız kaldı acımız çok büyük kızlar.
ayyyyyyyyyyyyyyyyy içim bi hoş oldu yaaa hep iyiler erken gider zaten..Allah rahmet eylesin canım...İnsan şok olur çok üzülür bir sürede etkisi devam eder.Allah'ım mübarek günlerde kendisine ve tüm ölmüşlerine gani gani rahmet eylesin ben okudum hemen ruhuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?