Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

tedavide olanlar , bebek bekleyenler izlemesin lütfen...............kızlar benim çok kere izleyip her seferindede ilk izliyomuşum gibi şiir yazan bir video var. kadınlar kulubünde bebek özlemi eu1 topigi benimm çok hoşuma gidiyor.bu yolda anne olmak için ugraşan herkese ithafen.......cumanız mübarek olsunnnn...............öpüldünüz.bu hamişlerde erkendenmi yatıyor neeeeeeeeee............kimseler yok............

panadolcumsaol canım inş.allaha daima sıgındım güvendim.yaşım 34 hayırlısı........sen nasılsın canımmmmmmmmmm ...........

panadolcumsaol canım inş.allaha daima sıgındım güvendim.yaşım 34 hayırlısı........sen nasılsın canımmmmmmmmmm ...........

canım bende idara ediyorum benim hikayeyi okumuşsundur benimde yaşım 38 yorucu zahmetli bir yol ama sonu iyi olacak buna inanalım canım..

kızlar adetimin 3 günü bugun hormon testleri istedim yarın alacagım bakalım nasıl çıkacak 7 aydır baktırmamıştım hayırlısı artık..

okumuşumdur mutlaka ama bende bayagı unutkanlık meydana geldi............

neden baktırdınki hormonlara.sen tedavidemisin yada devam etcekmisin.ben sayfayı memorialde kapattım.allah saglık versinnnnnnnn.çünkü bu aldıgımız ilaçların yan etkileri ilerki yaşlarda çıkabilir.allah kimseye vermesinnnnnnnn

selllcim cnm hoş geldin tatlım nasılsın ?
cnm ne olur böyle kendini üzme yeminle hep aklımdasın her zaman sana ve diger arkadaşlarıma dualar ediyorm rabbim sesimizi inş duyar ve dualarımız kabul eder kurban oldugum allahım tez zamanda annelik duygusunu sana da dattırsın amin allahım istedikten sonra her şey olur biliyorsun dimi cnm ne olur daha sık gelmeye calış valla özlüyorz seni senin açtıgın topik sayesinde ne güzel arkadaşlar edindim ben kendi adıma konuşuyum gercekten allah senden razı olsun iyiki bu topigi açmışsın rabbim ne muradın varsa versin cnmm benim seni çok öpüyorm yaradana emanetsin tatlımmmmmopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydınnnnnnnnnnn kızlarrrrrr
sanırım ben bu gün erkenciyim artık her sabah 9da kahvaltı yapcakmışım diyetisyen öyle dedi:))))) bu gün kızımı görmeye gidecektim olmadı of pazartesiye kaldı ümit bey seminere gitmiş neyse nasip ne yapım 2 gün daha dişimizi sıkacaz
heyyyyyyyyyyyyy kızlar nerdesinizzzzzzzzzzz

kızlar adetimin 3 günü bugun hormon testleri istedim yarın alacagım bakalım nasıl çıkacak 7 aydır baktırmamıştım hayırlısı artık..

panodolcum cnm nasılsın tatlım ?
cnm inş güzel sonuçlar alırsın tez zamanda aramıza katılmanı bekliyorz inş

selcim seninle birebir sohbetimiz cok olmamaisti ama ben de dun seni dusundum. hamile oldugunu gecirdim icimden. simdi de gecmis mesajlarina baktim tam hatirlamak icin. sebepsiz infertelitesin benim gb. ama kisin sanirim, hale hanim tupundeki siviyi farketmis sanki ondan onceki denemelerini cok hesaba katmamak lazim cunku biz sebeosiz infertelite doktorum hep bu sividan bahsederdi yada tuplerde olusan nedeni cok da bilinmeyen spazmlardan.bunu ustune de bir kere denedin degil mi?
ya bilmiyorum bos sozler edip seni uzmek de istemem sen bunlarin hepsini dusunmussundur duymussundur doktorlarindan ama o sivi sorunu cozuldukten sonraki denemelerin en az uc dort olmadan pes etmemelisin gb geldi.
selcim ben ucbucuk yil ugrastim simdilik diyelim dogurana kadar hep bir risk var ve biliyorum bu sure bile cok uzucu ve yiprtaiciydi o yuzden senin yillarca bekleyisini anlamiyor olabilirim bile. ama pes ettigini dusunmek ayni kaderi yasayan bizler icin hic kolay degil. birimizin hamileligi hepimizi cok mutlu ediyor. birbirimize hayal kirikligimiza, acilarimiza dayanamiyoruz.
ne olursa olsun sebepsiz infertelitenin tek iyi bir yani var yillar sonra bile olsa kendiliginden hamile kalinabiliyor. Allah buyuk bu ay sonunda dogal hamile kaldim diye gelebilirsin Rabbim Insallah en kisa zamanda dogal yollar bebegini.

gunaydin kizlar, aysdecim merak ettim biz de ogrenmis olalim niye 9 da kahvalti etmelisin bebek geceden sonra ac kalmasin die mi?

Nisanın şekerleri günaydın hepinize güzel bir gün diliyorum anne adayları kendilerine dikkat etsinler yegenlerimize iyi baksınlar öpüyorum sizleri..

kızlar herkeze günaydın ben 2 gündür giremiyorum
işyerinden çok değerli bir arkadaşımızı ablamızı kaybettik çok gençti ve hiç beklenmeyen çok ani bir ölümdü çok sarsıldık hala şoktayım dün karacaahmet mezarlığına defnettik Allah rahmet eylesin ruhuna bir fatiha okursanız çok sevinirim eli açık yüreği temiz annecine babacına bakmak için hiç evlenmemiş bi ablamızdı babası geçen yıl vefat etti anacığı yanlız kaldı acımız çok büyük kızlar.

ayyyyyyyyyyyyyyyyy içim bi hoş oldu yaaa hep iyiler erken gider zaten..Allah rahmet eylesin canım...İnsan şok olur çok üzülür bir sürede etkisi devam eder.Allah'ım mübarek günlerde kendisine ve tüm ölmüşlerine gani gani rahmet eylesin ben okudum hemen ruhuna

sağolasın canım benim evet Allah sevdiği kullarını erken alırmış okadar eli açık iyi bir insandıki yokluğuna alışmak zaman alıcak.

hayırlı cumalar kızlar.bugün geç geldim.sabahtan iğnem vardı sağlık ocağına gittik eşimle.gitmişken biten ilaçlarım vardı onları da yazdıralım dedik.aile hekimimize gittik o da hamile kaydı yapıcam diye idrar testi istedi bizden.gittik verdik idrarda negatif çıktı yaa.ay deli olcam bana bir sürü sordu.hamile olduğunu kim söyledi sana falan dedi.sonuç kağıdın yok mu dedi.yok dedim telefonda söylediler dedim.bide kan alalım dedi.off ya nerden gittik moralim alt üst oldu kızlar 4 te çıkarmış kan sonucu da tekrar gidicez.inşallah bişey çıkmaz dua edin bana nolur.bu kadar alışmışken naparım ben

Kızlarr selam,

Temmuzcum arkadaşına duamı ettim, yolladım, yattığı yerler cennet olsun inşallahh..

Beni sorarsanız ben biraz daha iyiceyim, pazartesi nasip olursa önce kendi dr.umuza gidicez, diğer dr.un yani Rıza Madazlının ayrıntılı muayenesi 926 tl imiş özel sağlıkla falan 550.ye düşüyomuş, bakalım kendi drçumuz yine görürüse o zaman Rıza hocaya gidicez.

Özlemcim dediğin gibi çok su içiçem bi de öğleden sonra gidicez kısmetse, nedense içime öle doğdu, çünkü hep öğleden sonra gidiyoduk son seferde öğleden önce gittik, bakalım umut işte.

Allaha emanet olun, hayırlı cumalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…