hayırlı cumalar kızlar.bugün geç geldim.sabahtan iğnem vardı sağlık ocağına gittik eşimle.gitmişken biten ilaçlarım vardı onları da yazdıralım dedik.aile hekimimize gittik o da hamile kaydı yapıcam diye idrar testi istedi bizden.gittik verdik idrarda negatif çıktı yaa.ay deli olcam bana bir sürü sordu.hamile olduğunu kim söyledi sana falan dedi.sonuç kağıdın yok mu dedi.yok dedim telefonda söylediler dedim.bide kan alalım dedi.off ya nerden gittik moralim alt üst oldu kızlar4 te çıkarmış kan sonucu da tekrar gidicez.inşallah bişey çıkmaz dua edin bana nolur.bu kadar alışmışken naparım ben
evocum sakin ol hamile olmasan şimdiye kadar çoktan regli olman gerekirdi progesteron alıyormusun hala bencede sağlık ocağında hata yapmışlardır sanmıyorum ya şaka gibi yani saat 4 te hayırlı haberini alıp ohhhhhhhhhhhhh diyeceksin merak etme.hayırlı cumalar kızlar.bugün geç geldim.sabahtan iğnem vardı sağlık ocağına gittik eşimle.gitmişken biten ilaçlarım vardı onları da yazdıralım dedik.aile hekimimize gittik o da hamile kaydı yapıcam diye idrar testi istedi bizden.gittik verdik idrarda negatif çıktı yaa.ay deli olcam bana bir sürü sordu.hamile olduğunu kim söyledi sana falan dedi.sonuç kağıdın yok mu dedi.yok dedim telefonda söylediler dedim.bide kan alalım dedi.off ya nerden gittik moralim alt üst oldu kızlar4 te çıkarmış kan sonucu da tekrar gidicez.inşallah bişey çıkmaz dua edin bana nolur.bu kadar alışmışken naparım ben
Kızlarr selam,
Temmuzcum arkadaşına duamı ettim, yolladım, yattığı yerler cennet olsun inşallahh..
Beni sorarsanız ben biraz daha iyiceyim, pazartesi nasip olursa önce kendi dr.umuza gidicez, diğer dr.un yani Rıza Madazlının ayrıntılı muayenesi 926 tl imiş özel sağlıkla falan 550.ye düşüyomuş, bakalım kendi drçumuz yine görürüse o zaman Rıza hocaya gidicez.
Özlemcim dediğin gibi çok su içiçem bi de öğleden sonra gidicez kısmetse, nedense içime öle doğdu, çünkü hep öğleden sonra gidiyoduk son seferde öğleden önce gittik, bakalım umut işte.
Allaha emanet olun, hayırlı cumalar..
evet temmuzcum aynen şaka gibi ne diyeyim rabbim sabrımızı denemeye devam ediyor sanırım.
herşeyde vardır bir hayır.biraz sakinledim şimdilik idrarda görünmeyenler olabiliyomuş.inş.öledir benimde.4 ten sonra haber veririm sizlerede canlarım..
kızlar herkeze günaydın ben 2 gündür giremiyorum
işyerinden çok değerli bir arkadaşımızı ablamızı kaybettik çok gençti ve hiç beklenmeyen çok ani bir ölümdü çok sarsıldık hala şoktayım dün karacaahmet mezarlığına defnettik Allah rahmet eylesin ruhuna bir fatiha okursanız çok sevinirim eli açık yüreği temiz annecine babacına bakmak için hiç evlenmemiş bi ablamızdı babası geçen yıl vefat etti anacığı yanlız kaldı acımız çok büyük kızlar.
gunaydin kizlar, aysdecim merak ettim biz de ogrenmis olalim niye 9 da kahvalti etmelisin bebek geceden sonra ac kalmasin die mi?
değerim 2.70 çıktı çok üzgünüm kızlar(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?