Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

Evocum dur bi sakin ol tatlım, allahım sabırlar versin sana, ama kendi hastanenin böyle bir hata yapacağını sanmam tatlım, başka bi hastaneyede gitme bence istersen evde bi idrar testi yap tatlım, Allahım yüzünü güldürsün bu mübarek cuma vaktinde..

evocum sakin ol hamile olmasan şimdiye kadar çoktan regli olman gerekirdi progesteron alıyormusun hala bencede sağlık ocağında hata yapmışlardır sanmıyorum ya şaka gibi yani saat 4 te hayırlı haberini alıp ohhhhhhhhhhhhh diyeceksin merak etme.

hayırlısı olsun canım ama inan senin bebelerde bi sorun yok bence çevremizde neler duyuyoruz kaç örnek var sorun var alınması gereken bebek dedikleri normal bebeklerden bile daha normal doğuyor doktorlarda biyere kadar gerçeği mevlam bilir .

evet temmuzcum aynen şaka gibi ne diyeyim rabbim sabrımızı denemeye devam ediyor sanırım.
herşeyde vardır bir hayır.biraz sakinledim şimdilik idrarda görünmeyenler olabiliyomuş.inş.öledir benimde.4 ten sonra haber veririm sizlerede canlarım..

kuşum sen sıkma canını bak ben ne diyorum benim 500 küsürken bile çıkmadığı oldu hemde diyorum o dandik testlerden bile değil
o kadar para verdiğim hassas testlerdi göya sağlık ocağında kimbilir ne zamanlık testlerden yaptılar

sitede birinin kan değeri 112 imiş.4 gün sonra düşmüş.acaba benimde öle oldu.yaa o kadar sevinmişken naparım ben şimdi..
nolur dua edin ..

evecum cnm dur bi panik yapma bekleyelim bakalım inş rabbim cumlar hürmetine yüzünü güldürcek aminnnnnn

temmuzcum cnm bende okudum rabbim duranını mekanını cennet etsin cnm başın saolsun allahım geride kalanlara uzun ömür versin annecigine de sabırlar versin aminn

gunaydin kizlar, aysdecim merak ettim biz de ogrenmis olalim niye 9 da kahvalti etmelisin bebek geceden sonra ac kalmasin die mi?

cnm saatlerinde yeki dengeli ve düzenli beslenesin dedi ben 8de süt içiyordum 10da kahvaltı yapıyordum d.r dedi onu bölmeyellim dedi birlikte tam 9 da yap dedi zaten saat saat yazdı ne yicegimi hangi saatlerde yicegimi inş işe yarar ((

kızlar hepiniz nereye gittiniz yaa kimsecikler kalmamış ((((

Evooo ben söyleyecek bişi bulamıyorum en az senin kadar kötüyüm inan buna git başka bi hastanede daha yaptır lütfen

temmuzcum daha evonun haberinin sokunu atamamisken arkadasinin haberini okudum basiniz sagolsun canim ne zor, dua istemissin okudum mekani cennet olsun.
evcoum cok uzuldum ama ikinci sonucundan huylandim, kizlar evonun ilk sonucunu hangi gun almistik biz?

cigdocum nedir bu doktorlarin insafsizligi turkiyede anlamis degilim!!!!!!!!!!!!!!!!!! yuh yani fakirin fukaranin bebegiyle ilgili iyi bir doktora gitmeye hakki yok demek!! burda profe ayrintili ultrasona gitmek 150 euro hadi diyelim unlu yine bu parayi isteyen doktoru barindirmazlar burda resmen bu adami ya da bu kadar isteyen doktorlari boykot etmeliyiz internette!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yaziklar olsun !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ne bicim doktorluk yemini ediyor insafsizla bir milyona kontrol mu olur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tatlım 10 gün 178 çıkmıştı bende anlamadım senin kaç günde sıfırlanmıştı dimi bunun bir haftada sıfırlanmış anlamadım

acikcasi evo sonucuna 5 gun kala catlatma ignesini olunca aklimdan iyi de sonucu nasil anlayacagiz demistim yani etkisi hala cikar die ignenin kan sonucundan amma 112 cikinca igneden degildir doktoru da hic bahsetmedigine gore die ustunde durmadim. bir de iki gun sonra katlarmi die bakiyorlar die rahattim. benim 360dan degil iki gun sonra bir gun icinde 110a dusmustu gece lekelenmem olunca bir gun sonra yaptirdigimda. yani hizla dusebiliyor.
ama evonun lekelenmesi vs yokki o yuzden acaba bu ikinci sonuc mu yanlis diye dusunuyorul, Insallah oyledir.

ya da iste birinde test yapti sonra yine artti ama kimyasal gebelik gb birkac gun once dustu. eger oyleyse regle olmamis da olabilir. ama yine de baska bir yere daha yaptirmali testini.off ya cok uzucu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…