değerim 2.70 çıktı çok üzgünüm kızlar(
10. gün kan testim 1 ekim 178
8 ekim kan testim 2.70
ben daha ilk sonuca yeni alışıyoken bugün negatif olmasına hala inanamıyorum.
ama olabiliyomuş işte kızlar.
kendi doktorumu aradım ve o da şanssız olduğumuzu söyledi.böyle şeyler olabiliyormuş
sağlık ocağında alınan kanım devlet hastanesinde tahlil edilmiş.yani elimdeki kağıtta devlet hastanesinin logosu bile var.sonuç da bir yanlışlık yok malesef.
buna da alışacağız ne diyeyim.belki de çok erken sevindim bilemiyorumki
8 ekim kan testim 2.70
ben daha ilk sonuca yeni alışıyoken bugün negatif olmasına hala inanamıyorum.
ama olabiliyomuş işte kızlar.
kendi doktorumu aradım ve o da şanssız olduğumuzu söyledi.böyle şeyler olabiliyormuş
sağlık ocağında alınan kanım devlet hastanesinde tahlil edilmiş.yani elimdeki kağıtta devlet hastanesinin logosu bile var.sonuç da bir yanlışlık yok malesef.
buna da alışacağız ne diyeyim.belki de çok erken sevindim bilemiyorumki
canim panadolcum gunaydin, ben arada kacirmadim di mi test sonuclari hala gelmedi?
kızlar herkeze günaydın ben 2 gündür giremiyorum
işyerinden çok değerli bir arkadaşımızı ablamızı kaybettik çok gençti ve hiç beklenmeyen çok ani bir ölümdü çok sarsıldık hala şoktayım dün karacaahmet mezarlığına defnettik Allah rahmet eylesin ruhuna bir fatiha okursanız çok sevinirim eli açık yüreği temiz annecine babacına bakmak için hiç evlenmemiş bi ablamızdı babası geçen yıl vefat etti anacığı yanlız kaldı acımız çok büyük kızlar.
8 ekim kan testim 2.70
selllcim cnm hoş geldin tatlım nasılsın ?
cnm ne olur böyle kendini üzme yeminle hep aklımdasın her zaman sana ve diger arkadaşlarıma dualar ediyorm rabbim sesimizi inş duyar ve dualarımız kabul eder kurban oldugum allahım tez zamanda annelik duygusunu sana da dattırsın amin allahım istedikten sonra her şey olur biliyorsun dimi cnm ne olur daha sık gelmeye calış valla özlüyorz seni senin açtıgın topik sayesinde ne güzel arkadaşlar edindim ben kendi adıma konuşuyum gercekten allah senden razı olsun iyiki bu topigi açmışsın rabbim ne muradın varsa versin cnmm benim seni çok öpüyorm yaradana emanetsin tatlımmmmmopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
selcim seninle birebir sohbetimiz cok olmamaisti ama ben de dun seni dusundum. hamile oldugunu gecirdim icimden. simdi de gecmis mesajlarina baktim tam hatirlamak icin. sebepsiz infertelitesin benim gb. ama kisin sanirim, hale hanim tupundeki siviyi farketmis sanki ondan onceki denemelerini cok hesaba katmamak lazim cunku biz sebeosiz infertelite doktorum hep bu sividan bahsederdi yada tuplerde olusan nedeni cok da bilinmeyen spazmlardan.bunu ustune de bir kere denedin degil mi?
ya bilmiyorum bos sozler edip seni uzmek de istemem sen bunlarin hepsini dusunmussundur duymussundur doktorlarindan ama o sivi sorunu cozuldukten sonraki denemelerin en az uc dort olmadan pes etmemelisin gb geldi.
selcim ben ucbucuk yil ugrastim simdilik diyelim dogurana kadar hep bir risk var ve biliyorum bu sure bile cok uzucu ve yiprtaiciydi o yuzden senin yillarca bekleyisini anlamiyor olabilirim bile. ama pes ettigini dusunmek ayni kaderi yasayan bizler icin hic kolay degil. birimizin hamileligi hepimizi cok mutlu ediyor. birbirimize hayal kirikligimiza, acilarimiza dayanamiyoruz.
ne olursa olsun sebepsiz infertelitenin tek iyi bir yani var yillar sonra bile olsa kendiliginden hamile kalinabiliyor. Allah buyuk bu ay sonunda dogal hamile kaldim diye gelebilirsin Rabbim Insallah en kisa zamanda dogal yollar bebegini.
canım evoevonun sonucuna çok üzüldüm bugun aldım hormon sonuçlarımı dr. gösterdim sorun yok dedi sonuçlarda 10 gün sonra dedi kanda mikrop varmı diye bir tahlil yapalım dedi olur dedim bana dedigi rahmin ters dedi 360 derece buda düşüge sebep olur dedi öyle deyince şok oldum özlem ya şuana kadar hiç bir dr bana böyle birşey dememişti rahmin ileri derecede ters düşüge sebep olur diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?