Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

değerim 2.70 çıktı çok üzgünüm kızlar (

canım inan topiğe yazamadım ama arada girip gün boyu seni takip ettim şimdi merve söledi ya çok üzüldüm inan ne olur kendini yıpratma hemen dr ara neden böyle oldu diye

ben daha ilk sonuca yeni alışıyoken bugün negatif olmasına hala inanamıyorum.
ama olabiliyomuş işte kızlar.
kendi doktorumu aradım ve o da şanssız olduğumuzu söyledi.böyle şeyler olabiliyormuş
sağlık ocağında alınan kanım devlet hastanesinde tahlil edilmiş.yani elimdeki kağıtta devlet hastanesinin logosu bile var.sonuç da bir yanlışlık yok malesef.
buna da alışacağız ne diyeyim.belki de çok erken sevindim bilemiyorumki

Ay bilmiyorum inanın onun kadar üzüldüm kendimde değildim inanamıyorum hala ulaşamıyorum ona da diycem git tekrar başka bi merkezde yaptır ama ulaşamıyorum cebi kapalı msn de yok face de yok allahım sabır versin yardımcısı olsun

evocum canim ne diyeyim inan cok ama cok uzulduk. erken falan sevinmedin canim 112 cok guzel bir degerdi, kimsenin aklina kimyasal gebelik gelmezdi o degerde.

Evo git bide özelde yaptır ne olur aklımızda kalmasın birden bu kadar düşermiş mi bitanemm allahım ne diyim ki sana ne diyebilirim bilemiyorum ki

merhaba kızlar.
Evocum canım valla ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm tatlım Allah güç versin merkezini arayıp durumunu söyledinmi tatlım

10. gün kan testim 1 ekim 178
8 ekim kan testim 2.70

canım çok üzüldüm nolur kendini hırpalama üzülme diyemem saçma olur ama canına yazık kendinide fazla hırpalama hayat devam ediyor kaldığın yerden yola devam senin dondurulmuşun varmıydı canım.

10. gün kan testim 1 ekim 178
8 ekim kan testim 2.70

offffffffffffff offfffffffffffff ya sinirlerim bozuldu ağlıyorum şu an
içimde bi sıkıntı vardı zaten
yaaaa herhalde insanın direk negatif sonuç alması bundan daha iidir dimi böle ellerinden kayıp gitmes falan çok zor

hem skaın öle düşünme bizimde sevinmeye hakkımız var neden erken sevinesin ben millet kanda 17 çıkınca halay çekiyo..

Şansızlık değil bu nasip işi rabbim bilir her şerde bir hayır vardır demek ki hakkımda hayırlısı değil diye düşün evo sakın isyan etme olur mu

ya ne diim ki bugün bilgeyle konuşurken gözlerimiz doldu öle zor ki öle zor ancak biz anlarız canım temmuzcuğumun dediği gibi ağlama üzülme demek yanlış olur ama nolur perişan etme kendini olur mu

ah canım ya dogrumu okuyorum dedim çok şaşırdım inanki nasıl olur böyle birşey anlamadım ya ne diyecegimi bilemiyorum çok üzüldüm canım..

evo çok üzüldüm daha dün güzlim diye yazmıştım.kendine ugraşacak bir meşgale bul yada dışarıya dolaşmaya çık eşine sarıl.bugün aglama ama ilerki günlerde aglayabilirsinnnnnnnn neyapalım hadi öyle işte allah beterinden saklasınnnnnnnnn

canim panadolcum gunaydin, ben arada kacirmadim di mi test sonuclari hala gelmedi?

canım evoevonun sonucuna çok üzüldüm bugun aldım hormon sonuçlarımı dr. gösterdim sorun yok dedi sonuçlarda 10 gün sonra dedi kanda mikrop varmı diye bir tahlil yapalım dedi olur dedim bana dedigi rahmin ters dedi 360 derece buda düşüge sebep olur dedi öyle deyince şok oldum özlem ya şuana kadar hiç bir dr bana böyle birşey dememişti rahmin ileri derecede ters düşüge sebep olur diye...

canım başın sagolsun çok üzüldüm uff ya hayat ne kadar acımasız çook üzüldüm canım allah rahmet eylesin bir gün yüzü görmemiş desene kızcagız...

dua edenlerden allah razı olsun saolun birbirimize olan bu görünmeyen sevgi seline hayranım hepiniz güzel insanlarsınız ayşecim benim için düşündüklerin sevindirdi beni saol.senin anne olacagın bizim üzntümüzü bertaraf ediyor mutlu oluyoruz herşeyin en güzelini diliyorum senin bebegin ailen için................görüşürüz............

evet canım haklısın.allah saglık versinde neler olur neler.sende bayagı ugraştın canım benim ya.kendine dikkat et.evet nisanda denedim ama negatif hayırlısı.....iyi geceler

panadolcum benim bildigim benim rahimde tamamen ters ama ters demek biraz sacma cunku turkce anlami gb terslik degil bu, retruversi oyle cevirmisiz biz. bana doktorlarim hic bunu demedi hatta kendiliginden dusuk yapmak retruvers de cok cok zor demislerdi. kurtaj gerekiyormus. bir de dikkat et kalp atisini alamadin iki seferde de uzaktan yakindan alakasi olamaz yasadiginin ters rahimle. benim bir kaybim 12.haftada kalp atisi durdu hicbir alakasi yok ters rahimle, kimyasal gebelik yasadim bu da tamammen alakasiz.4 tup bebek doktoru da ters rahimle dusugun alakasi olmadigini sadece hamile kalindiginda bebek kendini bir hafta gec gosterebilir dedi yani doktor gec gorebilir daha dogrusu.
bir de hamilelikte 12-14hafta arasi duzlirken agrin olabilir dediler ve bu hafta agrim cok umarim duzelmistir tamamen. 10.haftada duzelmeye baslamisti.
canim benim bildigim ki her seferinde sordum busoruyu ters rahimin dogal hamile kalmata sureci biraz uzatabilcegi bu da ispatlanmis degil. yani spermin gidisiani etkiliyor mu etklimeiyor mu? genel gorus hayir alakasi yok diyor.
bana doktorunun dedigi cok sacma geldi. senin kayiplarinin ters rahimle en ufak alakasi olamayacagini biz bile anliyoruz. hic endiselenme ben ters rahimi sorun eden ne bir kadin ne de bir doktor gordum.
milyonda bir rahim hamileikte duzelirken idrar kesesini falan etkiliyor ya da neresi unuttum kadinda kemik arkasina sikisabiliyor iste bu thlikeli ama milyonda bir goruluyormus Insallah o da bizi bulmaz.acikcasi benim tek taktigim bu, doktor bir duzelmis dese de rahatlasam. ama senin yazinda doktorunun dedigi bu olamaz. cunku 14.haftaya dogru olabilcek milyonda bir gozukebilen bir durum. ben bunu da hic takmiyordum bu hafta cok agrim olunca internetten okuduklarimdan dolayi birkacgundur taktim:)) yani takan kadin gormedim ama iste bizim kadar okuyunca takalnlardan biri oldum:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…