panadolcum benim bildigim benim rahimde tamamen ters ama ters demek biraz sacma cunku turkce anlami gb terslik degil bu, retruversi oyle cevirmisiz biz. bana doktorlarim hic bunu demedi hatta kendiliginden dusuk yapmak retruvers de cok cok zor demislerdi. kurtaj gerekiyormus. bir de dikkat et kalp atisini alamadin iki seferde de uzaktan yakindan alakasi olamaz yasadiginin ters rahimle. benim bir kaybim 12.haftada kalp atisi durdu hicbir alakasi yok ters rahimle, kimyasal gebelik yasadim bu da tamammen alakasiz.4 tup bebek doktoru da ters rahimle dusugun alakasi olmadigini sadece hamile kalindiginda bebek kendini bir hafta gec gosterebilir dedi yani doktor gec gorebilir daha dogrusu.
bir de hamilelikte 12-14hafta arasi duzlirken agrin olabilir dediler ve bu hafta agrim cok umarim duzelmistir tamamen. 10.haftada duzelmeye baslamisti.
canim benim bildigim ki her seferinde sordum busoruyu ters rahimin dogal hamile kalmata sureci biraz uzatabilcegi bu da ispatlanmis degil. yani spermin gidisiani etkiliyor mu etklimeiyor mu? genel gorus hayir alakasi yok diyor.
bana doktorunun dedigi cok sacma geldi. senin kayiplarinin ters rahimle en ufak alakasi olamayacagini biz bile anliyoruz. hic endiselenme ben ters rahimi sorun eden ne bir kadin ne de bir doktor gordum.
milyonda bir rahim hamileikte duzelirken idrar kesesini falan etkiliyor ya da neresi unuttum kadinda kemik arkasina sikisabiliyor iste bu thlikeli ama milyonda bir goruluyormus Insallah o da bizi bulmaz.acikcasi benim tek taktigim bu, doktor bir duzelmis dese de rahatlasam. ama senin yazinda doktorunun dedigi bu olamaz. cunku 14.haftaya dogru olabilcek milyonda bir gozukebilen bir durum. ben bunu da hic takmiyordum bu hafta cok agrim olunca internetten okuduklarimdan dolayi birkacgundur taktim:)) yani takan kadin gormedim ama iste bizim kadar okuyunca takalnlardan biri oldum:))
canım benim sagolasın bende hamile kalmada engel olmadıgını düşünüyorum düşük olayı hiç aklıma gelmemişti çünkü çok dr. gittim prof. falan hiç birisi bu konuda bana olumsuz birşey dememişti hormonlarıma baktırıdgım dr. benim kendi dr. degil bana yakın hastanede yaptırdım yani infertilite dr. degil ama her 10 kadından 6 terstir demişlerdi bana rahimleri yani arkaya dönük diyelim dedigin gibi hamilelikte 10 haftada falan düzeliyomuş anlayacaagın dr. morelimi bozdu ama her dr. inanmamakta lazım eşim bile şok oldu dr. konuşmasına saçmaladı dedi canım sen kendine dikkat et öpüyorum..
ha galiba gittigin proffosor degilmis yanlis anlamisim pfofosor bile demedi demeye calistin sanirim. oyle herhangi bir doktorsa turkiyede niyeyse mantar gb turemis ooleleri tabii tip fakultesinde tezlerini torpille verip doktor bozuntusu olduklari icin nedense agzi olan konusuyor.eger dogru anladiysam herhangi bir doktorduysa bence dikkat edip her doktora gitmemeliyiz bizler, sadece test sonucu icin bile, durumlarimiz hassas, psikolojimiz normal bir kadin gb degil, yasadiklarimiz agir. ben su an tup bebek doktoruna gidiyorum kontorole aslinda gerek yok bana iyi bir kadin dogumcu yeterdi ama adam ayni zamanda tup bebek doktoru oldugu icin stresimi daha iyi anliyor haa ben tesaduf buldum bu doktoru ama sonradan farkettim daha farkli yaklasiyor anlayis acisindan.
Kızlarr selam hepinize,
Yarın saat 15:00.de dr randevumuz vari dua edin emi..
Sevgiler..
cigdom cnm nasıl oldun d.r görüşmen nasıl geçti tatlım inş güzel ve hayırlı haberlerle gelirsin tatlımm güzel haberlerini bekliyorz seni allaha emanet ediyorm balımm inan hep dualarımdasın zaten inş her şey yoluna girecek hayırlısıylaKızlarr selam hepinize,
Yarın saat 15:00.de dr randevumuz vari dua edin emi..
Sevgiler..
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:Kızlar bu yazdıklarımı gözyaşları içinde yazıyorum hatta ne yazdığımı bile görmüyorum diyebilirim..Nefes alıyorsan UMUT vardır....
Çiğdem (ç&g) msj attı ağrıları varmış ve çok bitkinmiş.Kızlarda küvözdeymiş....
Bende ona onun için çok sevindiğimizi kızlara bol bol dua edeceğimizi artık onun bir ANNE oluğunu ve topikte onun için halay çektiğimiz yazdım....
İLK BEBEKLERİMİZE
İDİL'e VE IRAZ'a
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: :lepi::lepi::lepi::lepi:
kızlar biz geldik maşallah kızım ii teyzeleri ama benim tansiyon tavan yapmış((((((( d.r ii konuşmadı daha sık gelmem gerektigini söyledi konuşan ümit bey olmasa takmıycam ama kızımın d.r bizim doktorumuz ii degil dedi 15 gün sonra gene gidecem ve kanda bir test yapılcakmış o teste gebelik tansiyonumu ne varmış eger o yüzsek olursa tek tedavisi bebegi erken almakmış şimdi düzenli olarak tansiyon örçtürecegiz günde ikikez bu gece rüyamda bebegimin suyu geliyor ve ben nasıl aglıyorm daha çok erken dogmasın diee ((((((( aglaya aglaya uyandım sabah size anlatmadım ama bakın sanırım gene erken gelcek inş zamanında gelir rabbim şifa versin AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?