Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım benim sagolasın bende hamile kalmada engel olmadıgını düşünüyorum düşük olayı hiç aklıma gelmemişti çünkü çok dr. gittim prof. falan hiç birisi bu konuda bana olumsuz birşey dememişti hormonlarıma baktırıdgım dr. benim kendi dr. degil bana yakın hastanede yaptırdım yani infertilite dr. degil ama her 10 kadından 6 terstir demişlerdi bana rahimleri yani arkaya dönük diyelim dedigin gibi hamilelikte 10 haftada falan düzeliyomuş anlayacaagın dr. morelimi bozdu ama her dr. inanmamakta lazım eşim bile şok oldu dr. konuşmasına saçmaladı dedi canım sen kendine dikkat et öpüyorum..

canim aslinda burda bilmislik yapip hicbir doktora sacmalamis dememem lazim adamlar doktor mutlaka bir sey bilerek diyorlar. hadi diyelim doktorlarimiz yuzumuze demek istemiyor dusuk nedeni diye hani panik yapmamak icin.turkce ingilizce okudugum o kadar yazi makale kadin tecrubeleri yani birkez bile duymadim. ve inan ben en bastan beri "hamile kalmaya engel mi" diye pek sormadim hep dusuk nedeni olur mu diye sordum. cunku hep turkce ters rahim die ogrendim hani ters saniyorumdum ya kesin sorundur hamilelikte die. birkac kez sorunca benim doktorum kendi anladi benim aslinda yanlis yorumladigimi. tabii ben ingilizce ters demiyordum retruvers diyordum mecbur ama adam israrla bu kiz nie soruyor die huyalndi sonunda ne bildidimden, eline bir resim aldi anlatti.o derece artik benden gizlendigini sanmiyorum.o zaman hamile de degildim dusuk de yapmamistim daha. kisacasi kendi bildigim konustugum okuduklarima gore bilmislik yapiyorum su an:)) ama bilincli bilmislik yani:))
panadolcum sonucta tek inandigim su ne doktor ne ters rahim hicbir sey engel degil gelicek bebege, kaderden oteye gecilmiyor.
dusunki kalp seklinde rahimler var perdeli var cift rahim, o durumda bile dusuk tehlekesinden bashsetselerde sadece risk diorlar boyle dogurmus kadinlari okudum burada. yani doktorumda bunu demisti ters rahim bunlarin yaninda tipta ciddiye dahi alinmayan dogal bir durum sag elle yazmiyorsun da dusunki sol elle yaziyorsun oyle dogal demisti. her yerde okudugumda buydu. bence ciddiye alma profosorun dediklerini kendi yorumu muhtemelen yoksa bilinen boyle bir arastirma ya da gercek yok.

ha galiba gittigin proffosor degilmis yanlis anlamisim pfofosor bile demedi demeye calistin sanirim. oyle herhangi bir doktorsa turkiyede niyeyse mantar gb turemis ooleleri tabii tip fakultesinde tezlerini torpille verip doktor bozuntusu olduklari icin nedense agzi olan konusuyor.eger dogru anladiysam herhangi bir doktorduysa bence dikkat edip her doktora gitmemeliyiz bizler, sadece test sonucu icin bile, durumlarimiz hassas, psikolojimiz normal bir kadin gb degil, yasadiklarimiz agir. ben su an tup bebek doktoruna gidiyorum kontorole aslinda gerek yok bana iyi bir kadin dogumcu yeterdi ama adam ayni zamanda tup bebek doktoru oldugu icin stresimi daha iyi anliyor haa ben tesaduf buldum bu doktoru ama sonradan farkettim daha farkli yaklasiyor anlayis acisindan.

Son düzenleme:
Evocum selam,

Canım güçlü olmaya çalış emi, üzülmemek elde değil ama bu da başka bir sınav işte, allah sana ve eşine güç kuvvet versin, sabır versin..

canım özlemim çok sagol çok güzel yazmışsın banada hep dedikleri elimizin sagı solu gibi demişlerdi hep şuan daha iyiyim evet tüp bebek doktorları bence daha iyi anlıyor insanın piskolojisini bilgileri daha fazla normal kadın dogumculara göre her doktora güvenilmiyor canım öpüyorum seni..

Kızlarr selam hepinize,

Yarın saat 15:00.de dr randevumuz vari dua edin emi..

Sevgiler..

Kızlarr selam hepinize,

Sevgiler..

canim hep dualarimdasin doner donmez yaz olur mu burda bekliyor olacagiz. Allah buyuk guzel haberler getirmeni nasip etsin. her seyi bir anda hatirlayamazsin aklinda ne varsa kagida yazsan mi acaba sorulari.

Kızlarr selam hepinize,

Sevgiler..
cigdom cnm nasıl oldun d.r görüşmen nasıl geçti tatlım inş güzel ve hayırlı haberlerle gelirsin tatlımm güzel haberlerini bekliyorz seni allaha emanet ediyorm balımm inan hep dualarımdasın zaten inş her şey yoluna girecek hayırlısıyla

günaydın kızlar
Hepinize güzel bir hafta gecirmenizi diliyorm biz gene erkenciyizz sanırım bu gün d.r randevumuz var çok kötü rüyalar gördüm allahım hayıra çıkarsın inş anlatmak istemiyorm çünkü bebegimle ilgili rabbim hayıra çıkarsın diyorom..
EVOCUM cnm en son tel konuşmuştuk inş şimdi dahada iyisindir tatlım rüyamda senide gördüm cnm ama tam olarak nasıl gördügümü hatırlamıyorm sanırım sıkıntılı oldugun için rüyama girdin cnm sakın üzülme ne olur tatlım rabbim sana saglıklı ve hayırlı evlatlar versin inş hepiniz hamiş olana kadar burdayız biz inş gerci allahın izniyle biz daha ayrılmayız inş çünkü tam bir aile gibi olduk :) birimiz topige gelmese hemen ne oldu nerde die merak ediyorz bu da gösteriyorki her zaman yanındayız tatlım seni allaha emanet ediyorm balım çok öptüm seni.....

kızlar ben çıkıyorm eşim geldi inş bir sorun yoktur kızımı görimde içim rahatlasın hala rüyanın etkisindeyim (((((

günaydın fıstıklar cigdocumm dualrımız senınle bitanem her an aklımdasın allahım her şeyin hayırlısını nasip etsin ayşecim inşallah sende de bi problem olmayacak cadıyı bi gör gel bakalım

kızlar biz geldik maşallah kızım ii teyzeleri ama benim tansiyon tavan yapmış((((((( d.r ii konuşmadı daha sık gelmem gerektigini söyledi konuşan ümit bey olmasa takmıycam ama kızımın d.r bizim doktorumuz ii degil dedi 15 gün sonra gene gidecem ve kanda bir test yapılcakmış o teste gebelik tansiyonumu ne varmış eger o yüzsek olursa tek tedavisi bebegi erken almakmış şimdi düzenli olarak tansiyon örçtürecegiz günde ikikez bu gece rüyamda bebegimin suyu geliyor ve ben nasıl aglıyorm daha çok erken dogmasın diee ((((((( aglaya aglaya uyandım sabah size anlatmadım ama bakın sanırım gene erken gelcek inş zamanında gelir rabbim şifa versin AMİN

Kızlar bu yazdıklarımı gözyaşları içinde yazıyorum hatta ne yazdığımı bile görmüyorum diyebilirim..Nefes alıyorsan UMUT vardır....

Çiğdem (ç&g) msj attı ağrıları varmış ve çok bitkinmiş.Kızlarda küvözdeymiş....

Bende ona onun için çok sevindiğimizi kızlara bol bol dua edeceğimizi artık onun bir ANNE oluğunu ve topikte onun için halay çektiğimiz yazdım....

İLK BEBEKLERİMİZE

İDİL'e VE IRAZ'a
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: :lepi::lepi::lepi::lepi:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::hooray:

aysecim ruyani erken dogum yapacagina degil doktorun bugunku sozlerine yoruyorum. tansiyonun surekli boyle cikmayacak Insallah. ve oyle bir ihtimal kalkicak ortadan. ayrica doktorunun erken dedigi 36;haftalardir diye dusunuyorum cunku ne haldeki anneleri bile o haftalara kadr bekletiyorlar genelde.
canim hayirlisiyla tum hamilelerimiz icin diyorum 33.haftalari bir gorelim sonra erken dogsa da Allah'in izniyle bir sey olmuyor. sen bu haftalar kendine lutfen cok dikaat et uzulme yorulma. bir sakinlik icinde dinlenerek gecirecegin gunlerde tansiyonun normal cikicaktir diye dusunuyorum. ya da en azindan onemli etkisi olucaktir. ruyani cikti sayalim sadece bugunku sozleri gormus oldun, ileriye donuk degil.

gizemlicim cigdem kacinci haftada dunyaya getirdi ikizlerini? bir de cigdemi hatirliyorum ama nickini cikaramadim canim?
cigdocum guzel haberlerle gel Insallah canim.

Son düzenleme:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ilk bebeklerimizeee hoşgeldinizzzz minik cadılar

merhaba kızlar nerelerdesiniz.
bu arada çiğdemcim hayırlı uğurlu olsun canım Allah analı babalı büyütsün inş. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…