Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

karatasozcum nasilsin tedaviye kac gun kaldi senin adina cok mutlu ve heyacanliyim; Allah'in izniyle bebislerine kavusacaksin Insallah.
kizlar cigdemin nicki neydi??

karatasozcum nasilsin tedaviye kac gun kaldi senin adina cok mutlu ve heyacanliyim; Allah'in izniyle bebislerine kavusacaksin Insallah.

ç&g nicki canım yalnız baktım sanırım kompl üyeliğini sildirmiş hiç bir yerde orumu bile kalmamış yada ben bulamadım

amin canım benim saol inş. bakalım ben bi 10- 12 gün hesaplıyorum ama kısmet :) kasım başı gibide muhtemelen transferim olur inş.

değerim 2.70 çıktı çok üzgünüm kızlar (

Canım benim, üzülme desek boşuna, üzül üzül ama uzatma kendini helak etme inan her durumun daha kötüsü var. İnan daha kötüsünü düşününce hayırlısı böyleymiş demek daha kolay.

ben bebeği kaybedince demiştim ki: ilk transferim tutmayınca ne gözyaşı döktüm ne gözyaşı döktüm ama tutupda kaybetmesinin yanında hiçbişeymiş. Üstelik operasyona giriyor anne bir de. Bize demesi kolayama bak görüyorsun hepimizde bişey var. En kısa zamanda yeniden canım...

Evet cigdocum o kadar yoğunum ki iş yerinde girip girip var mı bişi bakıp çıkıyorum allahım ne olur güzel haberler veresin bize

harbiden yaa hadi cigdocum once kisa yaz sonra uzun yaz; gerci zubeydecim su an yaziyorsa gormuyordur yazdiklarimizi, Insallah guzel haber aliriz.

Canlarım selam,

Beklettim sizi ama muayne uzun sürdü.

Bu arada özlemim dediğin gibi sorularımı bir kağıda yazıp gittim.

Bebeklerimizden birinde gözüken "mide ile 12parmak bağırsağı arasındaki kasların büyümesi ve kalınlaşması" sorunu devam ediyor.

Ancak dr diğer tüm etkenler, burun kemiği vs baktı ve her şey tüm ölüçümlemeler normal çıktı, ayrıca ikili test sonucumuz 1\6500 çıkmış bu sorun normalde down riskini 3-4 kat arttırır ama hadi 10 kat arttırsa bile 1\650 oluyor bizim sınırımız ise 1\300 dedi, ve uzun uzun konuşup açıkladı, erkek bebeklerde böyle bir görüntü daha normalmiş,sözün kısası bizi baya bi rahatlattı ve down ihtimali herkes kadar var dedi. Zaten amniyo yaptırsam o zaman düşük riski yapmam 1\300 müş yani daha yüksek bir risk!

Bu sorun çok büyük ihtimalle ise ya anne karnında ya da doğduktan sonra ameliyat ile çözülecektir dedi.

Uzun yazdım ki bilgileri paylaşayım istedim.

Kızlar hepinizden allah bin kere razı olsun, desteğiniz büyük bana, içim daha rahat artık ama dulara devam tabi:)

Herkes sevgiler..

Ohh allaha şükür rahatladık az da olsa dualrımız sizinle bitanem her zaman ve her an inşallah korktuklarımızla kalacağız sonu güzel olucak

çok sevindim canım için rahat olsun artık diğer bebeğinde gayet sağlıklı doğacak ben inanaıyorum atağa kalkıcak gelişimi ve gayet sağlıklı gelişecek sen yediğine içtine dikkat et sağlık lı besen stresten uzak durmaya çalış Allahın izniyle nur topu gibi iki evlat doğuracaksın. ohhh bende rahatladım şimdi.

kızlar ben şu cenazeden beri pek gremiyorum
bu ara işyerinde baya bir yoğunluk var anca vakit buldum
herkez afiyettedir inşallah havalar birden soğudu aman dikkat özellikle hamile arkadaşlar çok dikkat edin yiğenlerimizi üşütmeyin ben çıkıyorum herkezi öpüyorum herkeze iyi akşamlar.opuyorumnanaktan

Kızlar çok ama çok teşekkür ederim, allah imtihanlarımızı kolay etsin inşallah, şimdi yemek yicez, 1 haftadır ne yedim ne içtim ne de uyudum..

Yarın kısmetse görüşmek üzere canlarım....

Kızlar çok ama çok teşekkür ederim, allah imtihanlarımızı kolay etsin inşallah, şimdi yemek yicez, 1 haftadır ne yedim ne içtim ne de uyudum..

Yarın kısmetse görüşmek üzere canlarım....

canım gözün aydın çok sevindim sonucunu yeni okuyabildim allaha şükürler olsun rahatla biraz artık.hamile kalmaklada bitmiyor bu işler maleski kucagımıza alana kadar stres sıkıntı allah kötü şeylerden korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…