Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

çigdocum canım geçmiş olsun biraz rahatlamışsın. inş. aynı sıkıntıları tekrar yaşamazsın tatlım bundan sonra hep iyi haberler verirsin bizlere.

Kızlar çok ama çok teşekkür ederim, allah imtihanlarımızı kolay etsin inşallah, şimdi yemek yicez, 1 haftadır ne yedim ne içtim ne de uyudum..

Yarın kısmetse görüşmek üzere canlarım....

canim bence haberler cok guzel ozellikle erkek bebeklerde boyle gorunebilmesi demesi, ikili teste gore ayrintili bir hesap yapilmasi. canim soyle dusun Allah korusun korkulan olsaydi hem bu bebeginde daha buyuk bir belirti olurdu hem de diger bebegin tamamen normal gozukmezdi. Allah korusun.
yaa inan bugunku aciklamalarla ustumden benim bile acayip bir yuk kalkti lutfen doktorun dediklerinin cok olumlu bir degerlendirme olarak gormelisin
cigdocum kim olsa yiyemez uyuyamaz inanki cok net hissediyorum stresini endiselerini ama lutfen unutma sen ikiz bebek tasiyorsun ve artik cok onemli haftalara girdin. 35inci haftalara kadar kuzulari icerde tutmanin tek yolu iceriyi sevmeleri yani lutfen anlamadigimi sanma ama su gunden sonra cok rahatla artik tek konsentren ikizleri olabildigince uzun sure icerde tutmak olsun
Allah buyuk canim ben cok cok yurekten inaniyorum iki oglusunu da aslanlar gb saglikla alicaksin kucagina.
ne olur kendini uzmemeye calis artik.boyle yaziyorum die de kizma ya da anlamiyorum sanma simdiden kafaya 20.haftaki ayrintili ultrasonu taktim bende ama mecburuz guclu olmaya cigdocum. sen uzuldukce inan hepimiz cok uzuluyoruz.
Allah'a emanetsiniz canim. her sey guzel olucak. bir de annemize gelsin

Son düzenleme:
kızlar sayfamız 1000 lere dogru ilerliyor......................tabiiki dostlugumuzda.................kendinize iyi bakın çünkü siz degerlisiniz.......hayatımız kaderimizin çizdigi yolda ilerlerken allah kimseyi saglıktan iyilikten ayırmasınnnnnnnnn..............

günaydınnnn fıstıklarrrr ve güzelll anneler ve bıcırıkkkklarımmm minnoşlarım şekerparelerim yumurcaklarım dünya güzeli yeğenlerim hepiniziii Ö-P-Ü-Y-O-R-U-M MUCKKKK

günaydınnnn fıstıklarrrr ve güzelll anneler ve bıcırıkkkklarımmm minnoşlarım şekerparelerim yumurcaklarım dünya güzeli yeğenlerim hepiniziii Ö-P-Ü-Y-O-R-U-M MUCKKKK

günaydın cnm nasılsın bizde seni kocaman öpüyorzzzzzopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
CİGDOM cnm gözün aydın tatlım çok sevindim valla maşallah meleklerine inş daha da ii olcak güzel anne saglıkla bebeklerimizi alcaz kucagımıza inş merak etme tatlım benim

:lepi::lepi::lepi::lepi: ollleyyyy demek minik ii çok sevindim çiğdem ya ohhh be sırtımızdan bir yük kalktı değil mi sen şimdi insanlığa geri dön bakalım kaç gündür yemedin içmedin yoruldun

hadi bakalım bebişler için güç depolamaya :lepi::lepi:

Özlemim, Mervem, zübeydem,panadolüm,ayşem,karatasözüm ve tüm kader arkadaşlarım çok ama çok sağolun inanın benimde üstümden bir yük kalktı.

Dediğiniz gibi 1 haftadır çok stres yaptım, bebeklerimizde üzdüm galiba, ama bundan sonra daha rahat olucam allahın izni ile,normalde dr çok bilgili ama soğuk bir dr ama dün o haliğmi görünce çok ilgilendi sağolsun, 1,5 saatini bize ayırdı uzun uzun anlattı, ebnde öyle rahatladım biraz. İnşallah bundan sonrası da güzel olur bizim ve hepiniz için...

ÖZLEMCİM inşallah çok güzel şeyler duyarsın dr.dan haberlerini bekliyorum...

Mervecim selam,

Çiğdemi biliyorum, inşallah bebekleri ve kendisi çok iyidir ve daha da iyi olurlar, onunda tek yumurta ikizi idi, çiğdem kaç haftalık doğum yaptı mervecim?

Çok öptümm senide...

cigdemcim cnm inş sorunsuz bir şekilde bebeklerini kucagına alırsın maşallah kızlarımıza
cigdom cnm nasılsın ? cigdemin bebekleri bebek cizergesinde şuan 27+5 günlük 7 ekimde dogum yapmış yani 27 haftalıkkken dogum yapmış umarum bir sorun yaşamazlar
kızlarımızla beraber anneside sag saglım evlerine gelirler inş

Son düzenleme:

Canımmm ayşemmm iyiyim tatlım annem haftasonu gidiyoda onun için yemek stokluyoruz bugün:)

Sende iyisindir inşallah..

sagol cigdocum cok sukur yaramaz bir sey yok. doktor bebegin pozisyonundan cinsiyetini gormem mumkun degil dedi zaten cok kisa bakti hem de vaginal!! anlamadim niye hala vaginal ama stresliydim hicbir sey soramadim, iyi mi die sorabildim ancak:)) cok sukur canim. sen nasilsin kendine geldin mi biraz yiyormusun guzelce?

canım çok şükür herşeyin yolunda olmasına sevindim baştan beri kız diyorum ama senin cimcimeye hayırlısı artık saglıklı olunda hala vaginadan niye bakıyolarki anlamadım ultrasonda net göremiyolarmı öpüyorum..

kızlar fecabook kullananlara adresimi verebilirim isterseniz özelden kendinize iyi bakın...

Cnm benimde ilk 3 ay vajinal muayene oldu, merak etme zararlı olacak olsa yapmazlar, cinsiyet için acele etme annesi:CüvCüv:

Ben de aynen senin gibiyim dr.un yanında tüm soruları unutuyorum o yüzden yazıp gidiyorum artık.

Cnm yemek yemeye başladım, strsli geçen son 10günde de ceviz, badem,hurma,fındık ve sütümü eksik etmedim yine de ama yemekler boğazımdan geçmşyordu, inşallah o günlerde gelmiş geçmiştir..

Herkese sevgiler..

selam arkadaslar bisey sorcam ben 3. deneme icin tedaviye basladim haplarim bitti rahim kalinligi icin yarin doktora gitcektim igne yapcakti randevum vardi ama bu gun adet oldum,hic bi sey anamadim ilk kez boyle biseyle karsilasiyorum...duyaniniz bileniniz,yasayaniniz varsa neden olabilir acaba bi tuhaf oldum moralim bozuldu simdiden tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…