Kızlar çok ama çok teşekkür ederim, allah imtihanlarımızı kolay etsin inşallah, şimdi yemek yicez, 1 haftadır ne yedim ne içtim ne de uyudum..
Yarın kısmetse görüşmek üzere canlarım....
günaydınnnn fıstıklarrrr ve güzelll anneler ve bıcırıkkkklarımmm minnoşlarım şekerparelerim yumurcaklarım dünya güzeli yeğenlerim hepiniziii Ö-P-Ü-Y-O-R-U-M MUCKKKK
Canlarım selam,
Beklettim sizi ama muayne uzun sürdü.
Bu arada özlemim dediğin gibi sorularımı bir kağıda yazıp gittim.
Bebeklerimizden birinde gözüken "mide ile 12parmak bağırsağı arasındaki kasların büyümesi ve kalınlaşması" sorunu devam ediyor.
Ancak dr diğer tüm etkenler, burun kemiği vs baktı ve her şey tüm ölüçümlemeler normal çıktı, ayrıca ikili test sonucumuz 1\6500 çıkmış bu sorun normalde down riskini 3-4 kat arttırır ama hadi 10 kat arttırsa bile 1\650 oluyor bizim sınırımız ise 1\300 dedi, ve uzun uzun konuşup açıkladı, erkek bebeklerde böyle bir görüntü daha normalmiş,sözün kısası bizi baya bi rahatlattı ve down ihtimali herkes kadar var dedi. Zaten amniyo yaptırsam o zaman düşük riski yapmam 1\300 müş yani daha yüksek bir risk!
Bu sorun çok büyük ihtimalle ise ya anne karnında ya da doğduktan sonra ameliyat ile çözülecektir dedi.
Uzun yazdım ki bilgileri paylaşayım istedim.
Kızlar hepinizden allah bin kere razı olsun, desteğiniz büyük bana, içim daha rahat artık ama dulara devam tabi:)
Herkes sevgiler..
Kızlar bu yazdıklarımı gözyaşları içinde yazıyorum hatta ne yazdığımı bile görmüyorum diyebilirim..Nefes alıyorsan UMUT vardır....
Çiğdem (ç&g) msj attı ağrıları varmış ve çok bitkinmiş.Kızlarda küvözdeymiş....
Bende ona onun için çok sevindiğimizi kızlara bol bol dua edeceğimizi artık onun bir ANNE oluğunu ve topikte onun için halay çektiğimiz yazdım....
İLK BEBEKLERİMİZE
İDİL'e VE IRAZ'a
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: :lepi::lepi::lepi::lepi:
cigdemcim cnm inş sorunsuz bir şekilde bebeklerini kucagına alırsın maşallah kızlarımıza
cigdom cnm nasılsın ? cigdemin bebekleri bebek cizergesinde şuan 27+5 günlük 7 ekimde dogum yapmış yani 27 haftalıkkken dogum yapmış umarum bir sorun yaşamazlar
kızlarımızla beraber anneside sag saglım evlerine gelirler inş
sagol cigdocum cok sukur yaramaz bir sey yok. doktor bebegin pozisyonundan cinsiyetini gormem mumkun degil dedi zaten cok kisa bakti hem de vaginal!! anlamadim niye hala vaginal ama stresliydim hicbir sey soramadim, iyi mi die sorabildim ancak:)) cok sukur canim. sen nasilsin kendine geldin mi biraz yiyormusun guzelce?
sagol cigdocum cok sukur yaramaz bir sey yok. doktor bebegin pozisyonundan cinsiyetini gormem mumkun degil dedi zaten cok kisa bakti hem de vaginal!! anlamadim niye hala vaginal ama stresliydim hicbir sey soramadim, iyi mi die sorabildim ancak:)) cok sukur canim. sen nasilsin kendine geldin mi biraz yiyormusun guzelce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?