selam arkadaslar bisey sorcam ben 3. deneme icin tedaviye basladim haplarim bitti rahim kalinligi icin yarin doktora gitcektim igne yapcakti randevum vardi ama bu gun adet oldum,hic bi sey anamadim ilk kez boyle biseyle karsilasiyorum...duyaniniz bileniniz,yasayaniniz varsa neden olabilir acaba bi tuhaf oldum moralim bozuldusimdiden tesekkurler.
sel76 nasılsın canım hoşgeldin :)
iyiyim bitanem saol sen nasılsın.herkesi okumaya çalışıyorum.vede herkesi birbirine karıştırıyorum...........tedavilerini sonuçlarını sen nasılsın kısaca son durumunu anlatsana
güzel dileklerin için saol.inşallah güzel allahım ne güzel herşeyin sahibio .olderse oluverir.bizimde duamız hepimizin birgün o güzel annelerden olmamız.kendine iyi bak.çıkmak zorundayım.hepinize iyi akşamlarrrrrrr
selam arkadaslar bisey sorcam ben 3. deneme icin tedaviye basladim haplarim bitti rahim kalinligi icin yarin doktora gitcektim igne yapcakti randevum vardi ama bu gun adet oldum,hic bi sey anamadim ilk kez boyle biseyle karsilasiyorum...duyaniniz bileniniz,yasayaniniz varsa neden olabilir acaba bi tuhaf oldum moralim bozuldusimdiden tesekkurler.
cigdom cnm tşk ederim bizde hamdolsun iyiyiz şimdilik bir sorun yok inş olmazdaCanımmm ayşemmm iyiyim tatlım annem haftasonu gidiyoda onun için yemek stokluyoruz bugün:)
Sende iyisindir inşallah..
özlemcimmmmmmm cnm maşallah bebegimizesagol cigdocum cok sukur yaramaz bir sey yok. doktor bebegin pozisyonundan cinsiyetini gormem mumkun degil dedi zaten cok kisa bakti hem de vaginal!! anlamadim niye hala vaginal ama stresliydim hicbir sey soramadim, iyi mi die sorabildim ancak:)) cok sukur canim. sen nasilsin kendine geldin mi biraz yiyormusun guzelce?
canim cok sagol, yaa aslinda bana da kiz gb gelior istedigimden midir nedir:)) sayenizde de ultrasona girmeden iyice kiz gb gelmeye basladi. Allah bilir. bunlari konustuguma hala inanamiyorum, panadolcum cok yakinda sen de boyle diyeceksin canim Allah'in izniyle. bebegin pozisyonu iyi olmazsa goremiyor doktorlar canim.canım çok şükür herşeyin yolunda olmasına sevindim baştan beri kız diyorum ama senin cimcimeye hayırlısı artık saglıklı olunda hala vaginadan niye bakıyolarki anlamadım ultrasonda net göremiyolarmı öpüyorum..
canim bu donmus tedavisi mi bildigim sadece o zaman hap oluyor. oyleyse normal regle olman ama yazindan anlamadim.selam arkadaslar bisey sorcam ben 3. deneme icin tedaviye basladim haplarim bitti rahim kalinligi icin yarin doktora gitcektim igne yapcakti randevum vardi ama bu gun adet oldum,hic bi sey anamadim ilk kez boyle biseyle karsilasiyorum...duyaniniz bileniniz,yasayaniniz varsa neden olabilir acaba bi tuhaf oldum moralim bozuldusimdiden tesekkurler.
özlemcimmmmmmm cnm maşallah bebegimizebir sorun olmadıgına çok sevindim cnm korkma allahın izniyle bir sorun olmıycak inş özlemcim allahım bilir ama benim içime bu bebek kız die doguyor genede rabbim bilir saglıkla gelsinde kız erkek önemli degil:))))))))))))
Insallah aysecim hislerin dogru cikar. gerci boyle deyince de kendimi nankor hissediyorum en hayirlisini bilir Rabbim. hayirlisi olsun. gonlumdeki hayirlisidir Insallah diyelim.
canim tansiyonun nasil? nasil hissediyorsun? sen gitmeden bu tansiyonu hissetmis miydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?