Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

azracım sana kolay gelsin uzun protokeldesin herhalde.adet olmanda normal herhalde.kendine iyi bak.

moralini bozma canım hemen doktorunu aradınmı

özlemcim geçmiş olsun tatlım :) bi sıkıntı çıkmamasına çok sevindim kendine iyi bak.

iyiyim bitanem saol sen nasılsın.herkesi okumaya çalışıyorum.vede herkesi birbirine karıştırıyorum...........tedavilerini sonuçlarını sen nasılsın kısaca son durumunu anlatsana

:)))))))))))) olur öyle şeyler. bende son durum regl bekliyorum canım benim. regl 2. günü kısa protokol tedavim başlıcak inş. Allahın izniyle bakalım bekliyorm 22 sii gibi falan ama kısmet sarkmazsa etmezse.

sarkmayı bırak stresten erken geliyor.nerde yaptıracaktın kolay gelsin.ben artık bıraktım hiçbişey yaptırmayacagım.sayfayı kapattım.çünkü 6 oldu yoruldum.senin güzel haberini alacagız inş.şuan içime öyle dogdu

canım benim amin çok saol Allahtan ümit kesilmez sebebsiz infer. ( hatırladığım senin öyleydi dimi) belli olmuyo kısmet bu işler bence canını fazla sıkma hiç bişey belli olmaz inş. Allahım hepimizin kucağını gönlünü dolsursun.
anatolia da yaptırıyorum ben bakalım benim pek erken gelmez ama:) şikayette etmem.

güzel dileklerin için saol.inşallah güzel allahım ne güzel herşeyin sahibio .olderse oluverir.bizimde duamız hepimizin birgün o güzel annelerden olmamız.kendine iyi bak.çıkmak zorundayım.hepinize iyi akşamlarrrrrrr

canım nasılsın keyfin umarım iyidir arada gel canım topige öpüyorum seni..

azracıgım slm tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer herşey güzel olacak canım morelini bozma bakalım anlamadım ben nasıl adet oldun dr. sormadınmı özlem girmemiş girseydi yorumu olurdu onun sakin ol bakalım canım PGT yöntemimi yaptıracaksın bizi habersiz bırakma bol şans öpüyorum..

Canımmm ayşemmm iyiyim tatlım annem haftasonu gidiyoda onun için yemek stokluyoruz bugün:)

Sende iyisindir inşallah..
cigdom cnm tşk ederim bizde hamdolsun iyiyiz şimdilik bir sorun yok inş olmazda
ay cnm benim annen uzakta mı oturuyor senin ah ne güzel oluyor demi birisi insanın yemegini yapınca hazırca yemek güzel oluyor:))))))))))
özlemcimmmmmmm cnm maşallah bebegimize bir sorun olmadıgına çok sevindim cnm korkma allahın izniyle bir sorun olmıycak inş özlemcim allahım bilir ama benim içime bu bebek kız die doguyor genede rabbim bilir saglıkla gelsinde kız erkek önemli degil:))))))))))))

azracım cnm hayırlı olsun tedavin inş bu sefer olumlu ve güzel sonuçlar alırsın .cnm sorun hakkında pek bir bilgim yok tatlım d.r arama şansın yok mu senin? ona sorsan daha net bir cvp alırdın .......

canim cok sagol, yaa aslinda bana da kiz gb gelior istedigimden midir nedir:)) sayenizde de ultrasona girmeden iyice kiz gb gelmeye basladi. Allah bilir. bunlari konustuguma hala inanamiyorum, panadolcum cok yakinda sen de boyle diyeceksin canim Allah'in izniyle. bebegin pozisyonu iyi olmazsa goremiyor doktorlar canim.

canim bu donmus tedavisi mi bildigim sadece o zaman hap oluyor. oyleyse normal regle olman ama yazindan anlamadim.
panadolcum cok alemsin ozlem gelse bilir yazmissin cok guldum bilir kisi ozlem:)) bilmis ozlem:)))

karatasozcum sagol canim, az kalmis seninde Allah guzel yuzunu guldursun Insallah canim. tez zamanda senin bebisin cinsiyetini tahmin etmek nasip olsun.

Kızlarr selam hepinize,

Allah herkesin gönlüne göre versin herşeyi,

Hepinize sevgilerolumunekankayizsmile

Kızler selam;
evodan selam var size biraz daha iyi idi toparlanmaya çalışıyo bugun regl olmuş doktora gidecekti birazdan topikten biraz ayrı kalmayı planlamış çünkü etkileniyorum ve kötü oluyorum dedi kendine uğraş için kursa yazılmış kafam dağılsın biraz dedi sizlere çok selam söyledi kusuruma bakmasınlar dedi :)

zubeydecim merhaba evocum iyi dusunmus kafasi dagilsin hem burasi ona bugunler iyi gelmeyebilir cok normal. Insallah mujdesiyle doner bize.

selam arkadaslar pandol,ozlem80,sel76,aysema aysem ve ismini yazamdiklarim...destek icin tesekkurler bu gun doktorda randevum vardi adet olunca artik gitmeme gerek yoktur diye dusunmustum ama aradik doktor adet olman normal olabilir dedi gel igne yapacaz dedi gittim yumurtalari baskilamak icin bi igne yapti ekimin 28 de terminim var yine gitcem rahim kalinligina bakcak eger normalse catlatma ignelerine baslicaz...pandolcum sormus pgt yontemi ilemi diye ama malesef diil yasadiigm ulkde bu yasak insalah 2-3 denemeden sonra tr de pgt ile yapcam eger tutmazssa tabi.sel76 sanada tesekkur dedigin gibi cikti uzun protokol ve gayet normalmis moralim bozulmustu ama simdi iyim...tesekkurler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…