Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

Merhaba zübeydecim Evrenle (evoevo) tekrar görüşürsen çok selam söyle canım ya çok ama çok üzüldüm aynı anda tedaviye başlamıştık ve test günümüzde aynıydı benim negatifti ama onun pozitif diye çok ama çok sevinmiştim bugün okuyunca şok oldum ama ben ona demiştim belki çatlatma iğnesinden yanlışlık olabilir diye keşke aklımdan böyle birşey geçirmeseydim kendime çok kızdım hemde çokk rabbim hayırlısını versin inşallah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın,kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.

Sevgiler

günaydın fıstıklar dün pek aranızda olamadım elektriklerimiz kesikti jenaretör de arıza yaptı bütün gün elektriksiz kaldık valla

canımsın benimmm siler olmadan da öyle ya aslında canım sıkkın biraz benim dün ortaokul arkadaşımla konuştum biraz canı sıkkındı biraz üstüne gittim ettim öğrendim nedeni ni arkadaşım 10 yıllık evli 4 tane düşüğü var her seferinde bebekler düşüyo yada kalbi duruyo zavallaım bizler gibi ölüyo çocuk için onun genetik testlerinde hiçbir problem yok ama işin tuhaf ve kötü yanı ne biliyor musunuz eşi çok iyi bir insan özdene karşıda çok sevgi dolu gel gelelim adam doktora gitmiyo tahlil test falan yaptırmıyo nedeni de ya bende bişi çıkarsa sen beni bırakır gidersin senden çocuk falan isteyen yok olursa olur demiş kıza zavallım ağlıyo ben ne yapıcam diyo ona sıkıldı canım şükürler olsun dedim benim eşimde olmasına rağmen problem hi böyle bi sıkıntımız olmadı olmazda

ay canim yaa, zubeydecim benim bir arkaasim boole 4 dusuk yasadi besincisinde bebegini saglikla kavustu. onlarda da cok test yapildi folik asid eksikligi cikmis; yalniz arkadasin kanda pihtilasma testlerini yaptirmis mi?esi degil ona yapiliyor en onemlisi bu arkadasinin durumunda???

gizemlim canim sen nasilsin? walla benim de aklim aralmada kaldi Allah yardimcisi olsun bir ay dahi dayansa ne guzel olucak.

yavvv bitanesi elektrik sorunumuz var burda hava aşırı yağışlı :) elektrikler yok jenaretör habire sigortaları patlatıyor (benim gibi) o yuzden cevap veremedim kuşumm yaaa napıyon kaç gün kaldı bakalım

özlem dişçi dedin de aklıma geldi sen o gun dişlerden bahsettin bahsettin akşam eve bi gittim benim 20 lik diş patlak verdi şimdi bekliyorum bakalım nası çıkacak mı kalıcak mı öyle

zubeydecim gozunu seveyim bekle biraz ama tedaviden once aldir gitsin kurtul cunku hamilikte cikmayan yirmilik disler cosarmis cikmaya calisirmis dis etleri hormonlardan da cok yumusarmis vs vs. amanin diyem sakin birakma:)) simdilik benimki durdu ama ne zaman bunu desem basliyor ogune:)) arada sizi var geciyor.

slm zübeyde özlem nasılsınız kızlar?biz iiyiz cok sukur dr saatımızı beklıyoruz bugun 3 de randevumuz var ,bayadır gıremıyorum bızım diğer topiğede burayada.gecmişi okumak zor oluyo baya bırıkmiş
iki çiğdemimizde bizi sevındırmiş bu arada...
çiğdemcim rabbim oğluşlarını sana bağışlasınzemuszemus
ç&g canımcım senınde kızların bıran önce toparlanırlar buyurler...
hepinizi opuyorum canlarım

dişçiye gittim tatlım sanırım stresten gece dişlerimi sıkıyomuşum gece takmam için bi şey vericek ölçümü aldı onun dışında çene kaslarımda sıkıntı var ağzımı fazla zorlamamam gerekiyomuş, dişlerim sağlam ama çok şükür.
zübeydem 7 günüm falan kaldı aşağı yukarı :) bugün genel yaşam aramış hiteroskopimi ödemiyolarmış. ona canım sıkıldı bzim genel yaşam danışmanızında bebeği olucak oda anatolia çok ticari yaklaşan bi yer bence doktorunuzu değiştirin demiş hamile kaldığında zırt bırt masraflı testlr çıkartıyolar ve genel yaşamnız var diye fazla alıyolar falan demiş kendi doktorlarının adını vermiş. bilmiyorum biraz tadım kaçtı. eşimde aradı böyle böyle istersen bi incele dedi. bende bu saatten sonra doktorumu değiştiremem deyince haklısın dedi ama kafam çok karıştı.

bu arada özlemcim heyecan olmaz olurmu ama daha çok bi hüzün var. eşime çok üzülüyorum dün yeğenlerinin bebeklik fotolarına ,videolarına bakıyoruz düzenleyim diye bana vermişlerdi malum evdeyim :) gözler mözler doldu çok kötü oldu çaktırmamaya çalışıyo falan ama eskiden öyle değildi çocuk istiyorum ama olmazsada olur derdi. şimdi çok üzülüyo hissediyorum gözlerini falan kaçırıyo onu öyle görünce içim parçalanıyo Allahım nolur baba olmayı nasip et aşkıma diyorum ondan çok tatlı baba olur bilmiyorum inş. bu sefer olur Allahım aynı şeylerle sınamasın tekrar acayip bi dönemden geçiyorum hayırlısı olsun bakalım.

amin karatasözümm pany cim iyi olmanıza çok sevindim bizler sizleri sürekli takip ediyoruz diğer topiğe geliyorum bakıyorum hepiniz iyisiniz oh bugunde sorunsuz atlatıldı deyip çıkıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…