bu arada özlemcim heyecan olmaz olurmu ama daha çok bi hüzün var. eşime çok üzülüyorumdün yeğenlerinin bebeklik fotolarına ,videolarına bakıyoruz düzenleyim diye bana vermişlerdi malum evdeyim :) gözler mözler doldu çok kötü oldu çaktırmamaya çalışıyo falan ama eskiden öyle değildi çocuk istiyorum ama olmazsada olur derdi. şimdi çok üzülüyo hissediyorum gözlerini falan kaçırıyo onu öyle görünce içim parçalanıyo Allahım nolur baba olmayı nasip et aşkıma diyorum ondan çok tatlı baba olur bilmiyorum inş. bu sefer olur Allahım aynı şeylerle sınamasın tekrar acayip bi dönemden geçiyorum hayırlısı olsun bakalım.
canım sanırım yaş ilerledikçe eşlerimizde özlem duyuyor benim eşimde öyle yiğenim var 3 aylı ona bakışlarını görünce bende çok üzülüyorum normalde ev gezmelerini sevmez sıkılır abimlere gidiyoruz diyince hemen kabul ediyor veya bebeği sana bırakıcaz bir saat biz dışarı çıkıcaz diyorum hiç itiraz yok normalde hayatta kalmaz arkamdan inşallah bizler anne onlar baba olacaklar güzel Allahım bizede yazmıştır inşallah sağlıklık bebekler hayırlı evlatlar.
amin canım benim inş. isteyen herkesle beraber. hayırlısıyla şu tedavileri bi atlatalım da, benim kısa protokol olucak bu sefer senin nasıl aynı dönememi gelicek yok sa transferleimiz :)
aminn güzelim amin bizimkide öyle de ben ondan beterimm allahım tez zamanda bizleri yavrularımıza kavuştursun
inş. canım. tekrar tedaviye başlaman gerekmez bebişini alır gelirsin :) tedavi hem maddi hem manevi yıpratıyo çünkü daha çok manevi. ben şimdiden bi garipleştim ilk tedavimde böyle olmamıştım ama sanırım bu sefer korkularım var Allahım inş. korkularımızla sınamaz dua ediyorum hep.
canım senin yumurta toplama işlemin yapıldımı yada nezaman olacak.
canım korkularını çok iyi anlıyorum ama sakın korkma kaderde ne yazılıysa gerçekten onu görücez yapıcak hiçbirşeyimiz yok umarım embiriyoların kaliteli ve sayıları iyi olur ve seninde bu son tedavin olur canım çok fazla düşünmemeye çalış ben şuan için rahatım kendimi dualara vermiş durumdayım inan zaman bulup topiğe giremiyorum düşünme arkadaşım rahatlat kendini önce senin sağlığın.
haklısın kuşum ama işte bazen sen bile farketmiyosun takıldığını vücudun sinyal veriyo.
kader tabiki çok şükür inanıyoruzki ayakta kalabiliyoruz tutunacak şeylerimiz oluyo.
yok canım ben regl bekliyorum 2. günü gonal f başlıcam bu sefer kısa protokol olucakmış ilkinde uzundu 10 günde falan aşağı yukarı transfere geçmiş oluruz demişti hemşire yani ben kasım ilk haftası gibi bekliyorum Allahtan bi sıkıntı çıkmazsa bakalım.
canım şimdiden hayırlı olsun için rahat olsun inşallah herşey yolunda gidicek bu günler birer anı olarak kalıcak inşallah evet insanın elinde olmadan umutlar,heyecanlar,korkular,stresler yaşıyoruz insanız çünki ama en hafif şekilde atlatmaya çalışmak lazım Allahım bize yardım etsin.
bu arada özlemcim heyecan olmaz olurmu ama daha çok bi hüzün var. eşime çok üzülüyorumdün yeğenlerinin bebeklik fotolarına ,videolarına bakıyoruz düzenleyim diye bana vermişlerdi malum evdeyim :) gözler mözler doldu çok kötü oldu çaktırmamaya çalışıyo falan ama eskiden öyle değildi çocuk istiyorum ama olmazsada olur derdi. şimdi çok üzülüyo hissediyorum gözlerini falan kaçırıyo onu öyle görünce içim parçalanıyo Allahım nolur baba olmayı nasip et aşkıma diyorum ondan çok tatlı baba olur bilmiyorum inş. bu sefer olur Allahım aynı şeylerle sınamasın tekrar acayip bi dönemden geçiyorum hayırlısı olsun bakalım.
kizlar uzulmek yok bebisleriniz geldi gelicek lutfen sadece buna inanin.kızlar herkeze merhaba
bu hafta hiç doğru dürüst giremedim
herkez iyidir umarım benimde bir hafta kaldı bakalım hayırlısı benim için de nolur dua edin bu son tedavim olsun artık Allahım hayırlısını versin.
yavvvvvvvvv bendeee büyütcemmmmmmmmmmmm yaaaaaaa((((((((((((((((((((
canımsın benimmm siler olmadan da öyle ya aslında canım sıkkın biraz benim dün ortaokul arkadaşımla konuştum biraz canı sıkkındı biraz üstüne gittim ettim öğrendim nedeni ni arkadaşım 10 yıllık evli 4 tane düşüğü var her seferinde bebekler düşüyo yada kalbi duruyo zavallaım bizler gibi ölüyo çocuk için onun genetik testlerinde hiçbir problem yok ama işin tuhaf ve kötü yanı ne biliyor musunuz eşi çok iyi bir insan özdene karşıda çok sevgi dolu gel gelelim adam doktora gitmiyo tahlil test falan yaptırmıyo nedeni de ya bende bişi çıkarsa sen beni bırakır gidersin senden çocuk falan isteyen yok olursa olur demiş kıza zavallım ağlıyo ben ne yapıcam diyo ona sıkıldı canım şükürler olsun dedim benim eşimde olmasına rağmen problem hi böyle bi sıkıntımız olmadı olmazda
kızlar herkeze merhaba
bu hafta hiç doğru dürüst giremedim
herkez iyidir umarım benimde bir hafta kaldı bakalım hayırlısı benim için de nolur dua edin bu son tedavim olsun artık Allahım hayırlısını versin.
selam arkadaslar pandol,ozlem80,sel76,aysema aysem ve ismini yazamdiklarim...destek icin tesekkurler bu gun doktorda randevum vardi adet olunca artik gitmeme gerek yoktur diye dusunmustum ama aradik doktor adet olman normal olabilir dedi gel igne yapacaz dedi gittim yumurtalari baskilamak icin bi igne yapti ekimin 28 de terminim var yine gitcem rahim kalinligina bakcak eger normalse catlatma ignelerine baslicaz...pandolcum sormus pgt yontemi ilemi diye ama malesef diil yasadiigm ulkde bu yasak insalah 2-3 denemeden sonra tr de pgt ile yapcam eger tutmazssa tabi.sel76 sanada tesekkur dedigin gibi cikti uzun protokol ve gayet normalmis moralim bozulmustu ama simdi iyim...tesekkurler .
selam arkadaslar pandol,ozlem80,sel76,aysema aysem ve ismini yazamdiklarim...destek icin tesekkurler bu gun doktorda randevum vardi adet olunca artik gitmeme gerek yoktur diye dusunmustum ama aradik doktor adet olman normal olabilir dedi gel igne yapacaz dedi gittim yumurtalari baskilamak icin bi igne yapti ekimin 28 de terminim var yine gitcem rahim kalinligina bakcak eger normalse catlatma ignelerine baslicaz...pandolcum sormus pgt yontemi ilemi diye ama malesef diil yasadiigm ulkde bu yasak insalah 2-3 denemeden sonra tr de pgt ile yapcam eger tutmazssa tabi.sel76 sanada tesekkur dedigin gibi cikti uzun protokol ve gayet normalmis moralim bozulmustu ama simdi iyim...tesekkurler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?