Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kızlar herkeze merhaba
bu hafta hiç doğru dürüst giremedim
herkez iyidir umarım benimde bir hafta kaldı bakalım hayırlısı benim için de nolur dua edin bu son tedavim olsun artık Allahım hayırlısını versin.

canım sanırım yaş ilerledikçe eşlerimizde özlem duyuyor benim eşimde öyle yiğenim var 3 aylı ona bakışlarını görünce bende çok üzülüyorum normalde ev gezmelerini sevmez sıkılır abimlere gidiyoruz diyince hemen kabul ediyor veya bebeği sana bırakıcaz bir saat biz dışarı çıkıcaz diyorum hiç itiraz yok normalde hayatta kalmaz arkamdan inşallah bizler anne onlar baba olacaklar güzel Allahım bizede yazmıştır inşallah sağlıklık bebekler hayırlı evlatlar.

amin canım benim inş. isteyen herkesle beraber. hayırlısıyla şu tedavileri bi atlatalım da, benim kısa protokol olucak bu sefer senin nasıl aynı dönememi gelicek yok sa transferleimiz :)

amin canım benim inş. isteyen herkesle beraber. hayırlısıyla şu tedavileri bi atlatalım da, benim kısa protokol olucak bu sefer senin nasıl aynı dönememi gelicek yok sa transferleimiz :)

canım benim dondurulmuş son tedavim bu hafta sonu değil önümüzdeki hafta sonu transferim olucak 22 si 23 ü gibi buda olmazsa bende yeniden tedaviye başlıyacam canım inşallah bayram müjdesiyle gelir.

inş. canım. tekrar tedaviye başlaman gerekmez bebişini alır gelirsin :) tedavi hem maddi hem manevi yıpratıyo çünkü daha çok manevi. ben şimdiden bi garipleştim ilk tedavimde böyle olmamıştım ama sanırım bu sefer korkularım var Allahım inş. korkularımızla sınamaz dua ediyorum hep.

aminn güzelim amin bizimkide öyle de ben ondan beterimm allahım tez zamanda bizleri yavrularımıza kavuştursun

canım senin yumurta toplama işlemin yapıldımı yada nezaman olacak.
canım korkularını çok iyi anlıyorum ama sakın korkma kaderde ne yazılıysa gerçekten onu görücez yapıcak hiçbirşeyimiz yok umarım embiriyoların kaliteli ve sayıları iyi olur ve seninde bu son tedavin olur canım çok fazla düşünmemeye çalış ben şuan için rahatım kendimi dualara vermiş durumdayım inan zaman bulup topiğe giremiyorum düşünme arkadaşım rahatlat kendini önce senin sağlığın.

haklısın kuşum ama işte bazen sen bile farketmiyosun takıldığını vücudun sinyal veriyo.
kader tabiki çok şükür inanıyoruzki ayakta kalabiliyoruz tutunacak şeylerimiz oluyo.
yok canım ben regl bekliyorum 2. günü gonal f başlıcam bu sefer kısa protokol olucakmış ilkinde uzundu 10 günde falan aşağı yukarı transfere geçmiş oluruz demişti hemşire yani ben kasım ilk haftası gibi bekliyorum Allahtan bi sıkıntı çıkmazsa bakalım.

canım şimdiden hayırlı olsun için rahat olsun inşallah herşey yolunda gidicek bu günler birer anı olarak kalıcak inşallah evet insanın elinde olmadan umutlar,heyecanlar,korkular,stresler yaşıyoruz insanız çünki ama en hafif şekilde atlatmaya çalışmak lazım Allahım bize yardım etsin.

tüm dileklerin için amin canım benim. inş. seninde son tedavin olur sağ salim hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına benim transfer günümde senin mutlu haberini alırız inş. :) banada moral olursun. karşılıklı göbüş büyütürüz. :)

sensiz olurmu kuşuuuuuuuuuuuuuuuum yirim seni :) senlede göbüş tokuşturcaz. :))))

kizlar uzulmek yok bebisleriniz geldi gelicek lutfen sadece buna inanin.

canım arkadaşına çok üzüldüm çok zor okadar isteyipte kaybetmesi sonradan eşide alemmiş var öyle insanlar benimde çevremde eşleri gitmiyor dr.allahtan bizlerin eşleri öyle degil sükürler olsun..

canım dualarım seninle inşallah bu son tedavin olacak umut tüp bebekte yakın bir arkadaşımında bugun trasferi var kızın 4 denemesi inşallah bu son olur onunda.olmazsa diyor artık evlatlıga başvuracak...

azracıgım bizi habersiz bırakma sen pgt düşünüyodun demek olmadı orda yasak olmasıda saçma geldi bana açıkçası kendine iyi bak...hayırlı haberlerle dönersin inşallah..

azracım demiştim.çünkü başıma gelmişti.ehhhh biraz 6 tüpbebek geçmişim olunca.valla elime verseler ben bile yaparım şu tüpbebegi............canım bütün gönlümle sana kolay gelsin.ve diger tedavideki kaderdaşlarıma..............allahım ileriki günlerde inş çifte bayram yaşarsın.anladıgım kadarıyla almanyada yaşıyorsun.çünkü termin demişsin.bende almanyada dogdum büyüdüm türkiyede okula gittim almanyada gittim.....17 yıllık evliyim 34 yaşındayım .....................almanyada kardeşlerim var köln de öpüyorummmmmmmmmm kendine iyi bak..elişiyle ugraşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…