Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

Kızlar ayşenin selamı var tansiyonu yükselmiş akşam yine şimdi hastaneden gelmişti beli karnı çok ağrıyormuş suyu fazla ya erken doğumu tetikliyor o yuzden demiş doktoru kilo almamış diyeti iyi gidiyormuş ama sesi kötü geliyordu belli ki çok sancısı var erva da dönmüş sanırım artık oda akşam hiç uyutmamış ne kendini ne ayşeyi hep kıpır kıpırmış bizim cimcime :)
 
ayşecim geçmiş olsun canım. inş. sıkıntısız atlatıcaksın
kızlar çok güzel bi rüya gördüm, rüyamda bi sürü uğur böceği vardı evimizde, üstümüze filan konuyolardı pek tatlılardı. iki tanede çok güzel küçücük kuş vardı şahane güzellikteydiler ama onlarda tepemizde uçuyolardı hatta biri eşimin üstüne filan kondu :) çok hoşuma gitti hayırlara gelir inş.
 

Masallah ne guzel ruya canim bende ogrenmeden kus gormustum ogrendim yine kus gordum:)) gecen yine gordum hatta:)) baktim kus evli kadin icin hamilelik, hayirlara cikicak Insallah cok guzel bir ruya.
 
ayyy benimde hemen aklıma bebek geldi ne güzel olur şöle tedaviye falan gerek kalmadan gelse.
 
neyse kızlar ben kaçar bi ara yine uğrarım akşama misafirim gelicek. özlemcim zübeydecim kendinize iyi bakın kızlar öpüyorum sizi.
 
Kızlar selam hepinize,

Dün giremedim, annemle ilaç yazdırmaya gittik, gelince ünv.den arkadaşım geldi, güldük yedik içtik ama sonra lavaboya bi gittim, kahverengi akıntı gelmiş iç çamaşırıma, dr.u aradım bol bol dinlen ve takip edelim dedi, çok şükür devamı gelmedi, ama moralim bozulmadı değil inanın o zamandan bu yana başımın ağrısı anca hafifledi, allah hepimize yardım etsin.

***Karatasöz ve 30temmuz yeni tedaviniz için allahım yüzünüzü güldürsün inşallah.

***Ayşeme geçmiş olsun.

Hepinizi öpüyorumm..
 
canım geçmiş olsun çok şükürki deva etmemiş kendini yormuş çok ayakta kalmış olabilirmisin acaba dikkat et tatlım.
çok sağolasın evet bizde karatasözle tedavi arifesinde sayılırız zaman yaklaşıyor inşallah mutlu haberi yazıcaz burya arkadan zübeydeyle panadol da bizi takip edicek başka tedavi olacak kaldımı aramızda hatırlamıyorum varsa onlarda bizi takip edecekler inşallah.
 
azracıgım bizi habersiz bırakma sen pgt düşünüyodun demek olmadı orda yasak olmasıda saçma geldi bana açıkçası kendine iyi bak...hayırlı haberlerle dönersin inşallah..

tesekkurler pandolcum hayal kurmuyorum artik,olacagi varsa olur,yoksa olmaz diyorum artik.allah razi olsun dualarin,destegin icin...öpüyorum. a.s.
 

sel76 tesekkurler bilgin icin valla ilk kez boyle bi sey gordum,yasadim kadin doktoru o gun kapaliydi ondan soramamistim tedavi bitti deyip aldigim ilaclara acimistim,zamanima acimistim normalmis bakalim rahim kalinli norml cikarsa 28ekime ignelre baslicam...ben almanyda diilim ama yakinindyim,isvicre burdada kaldigimiz yerdede dil almanca...yasamissin bilirsin buralari saglik konsunda tr deki doktorlarin eline su dokemezler burdakilerin makinalari,cihazlari,aletleri son teknoloji ama bizim doktorlairmiz kadar deneyimli bilgili olduklarna inanmiyorum...calisiyodum istende ciktim evdeyim simdi bu transferden sonra yatmicam 3 gunden sonra 2 sinde yattimda ne oldu negatif,ohss olmustum ondanda korkuyorum,ohss de tutunmayi negatif etkiliyomus...offf dusunmek istemyiorum zamani gelince gorcez...tesekkurler destek icin opuyorum...sen 6 deneme yaptim dedin sonuc ne bebis varmi?
 

maalesef canım çocugum olmadı.........................
 
selcimmmmm nasılsın şükür yakaladım senii kız iyi ki açmışsın bu topiği sen topiği açtın ben listeledim oldu mu sana uğurlu topik :) ama seni toparlanmış gördüm bu beni mutlu etti ama bakıyorumda ümitsizliğin hala devam ediyooo bunu KABULLLLL ETMİYORUMMMM bilesinn dualrı seninle bu topikte hamiş olmayan kalmayacak bakk tamam mı
 
aman kızlar kimse hastalanmasın.özellikle hamişşşler kendinize iyi bakın lütfen............böyle sıkıntılı durumlarınızı duyunca üzülüyorum valla........amannnnnnnnnnnnnn haaaaaaaa
 

canim cok gecmis olsun. enfeksion da falan akinti olur mu boyle hem hamile arkadaslarimiza hem de doktoruna bir sor bakalim. hos gerci doktorunla konusmussun olsa derdi.
ah cigdocum bende hep bir korku ve stres yasiyorum, Allah yardimcimiz olsun saglikla yavrularimizi bize bagislasin.Amin.
dinlen bol bol canim oole korkma bir lekelenmeyle olmaz bir sey.
 

canm açtıgım topik hepinize helali hoş olsun.hepinizi gerçekten çok seviyorum.yalnız birkaç arkadaşımız şu anda tedavidelerya.benim topigi açtıgım aylarda nisan mayısta hepimiz tedavideydik.transferler olacaktı.bu arkadaşlarımız ikinciyimi yaptırıyorlar birkaç ay sonra tekrar onu karıştırıyorum.evet hemen bir birdaha tedaviye başlayım diye hemen atlıyorum ama yaşadıklarım beni frenliyor.....neyapayım rabbim verirse alır koyarım..yoksa cennette inşallah nurdan kundak verir rabbim................allahım herşeyin hayırlısını versin zübeydecigim senin en sonki tedavin nasıl geçti..sen rahatsızlanıyormusun
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…