Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

tatlım ilk tedavim negatif sonuçladı ikincisi aralık ayında olucak allah nasip ederse

dondurulmuşlarınmı varrr.neden aralıkta inşallah bu sefer olur.benim küçük kardeşimin yaşındaymıssın.bir kızı bir oglu var maviş gözlü kızı var maşallah.seninde maviş bir kızın yaramazda oglun olsun inş..............

şimdi öyle bakıp duruyorum ya bir önceki sayfaya gidip geliyorum nasıl yapcam ya hemen cevap yazınca karşıdan göremiyorum

yok bitanem dondurulmuşum olmadı gitmedi 5. güne diğerleri neden aralıkta guatr çıktı bende onu düşürmek için birde ilaçlar çok yan etki yaptı bana 10 kilo aldım doktorum vucudumun dinlenmesi gerektiğini söyledi o yuzden bekledik hayatım 21 yumurtam toplandı 6 sı döllendi o yuzden kalmadı başka dondurmaya :)

selcim klavyende F5 diye bir tus var yukarda ona basinca birkac saniyeye sayfan yenilenir. seni yine burda gormek cok guzel selcim. senin sayfan burasi sensiz olmuyor.

banada en sonki memorialdeki semra hanım şeker yüklemesi yaptırmıştı.biraz fazla çıkınca endokrin drum zayıflamamı diabetik diyet yapmamı yoksa bebegimin iri dogum ve sakat olabilecegini söylemişti.........bende ameliyattan sonra tedaviye kadar 10 kilo kadar verdim.......tedavidede hergün dr a git kan ver sebze ye derken 12 13 kilo verdim.77 idim şimdi biraz kilo alarak 66 67 yim.iyi oldu yani anlayacagın bu sefer kilo almadım dahada iyi oldum.birde her gören a çok zayıflamışşın derken birde maşallah deseler...............

sel arkaya yazdigim F5 tusunu gordun di mi:) kkya girdigimde aylarca kimse dememisti bana da bilirim ne demektir f5i bilmemek)

haa gormussun:)) ya kizlar nasil kilo veriyorsunuz ben cok iradesizim ve nisandaki tedavi bana 4 kiloya mal oldu. simdi hadi hamilelik die takmiyorum da daha hamile kalmadan 4 kilo almistim simdi de 3 aldim duba gb gzeiyorum sikayetci degilim coksukur ama ben hamilelikte aldigim bu 3 kiloyu da hala hormon tedavisine bagliyorum cunku normalde yarim kilo bile zor alirim.

neyse kizlar ben cikiyorum hepinizi opuyorum. aysecim umarim duzelmissindir cigdocum sen de kendine cok dikkat et.

valla özlemcim bende vermiş sayılmam sadece 4 kilo verebildim ama allaha şükür guatrım düştü şimdi çok iyi bide bende aşırı selilüt yaptı kızlar ya bi görseniz şuan regliyim bitsin lazare gidicem kavitasyon diye yeni bi uygulama var radyofrekans yolu ile tedavi ediliyo yağlar parçalanıp idrar yolu ile atılıyo bir diğer taraftanda sıkılaştırıp toparlanıyo arkadaşım 2 seasnta 10 cm incelmiş deneyip görücez bakalım

aa ne guzelmis ayrica 4 kilo vermen de iyi zubeydecim. oyle kolay degil 4 kiloyu vermek. biraz sabir da isi tabii. neyse Insallah hamile kalicaksin ve zaten her kiloyu hamilelige yorucaksin sonra Insallah hep beraber hamilelik sonrasi kilo veririz.

özlemcim zübeydecigim sizlere cevap yazıyordum ama internet gitti..........şimdide siz gitmişsiniz görüşürüz kızlar...ben biraz gececiyim gece uykum olmuyor sabah geç kalkıyorumda gece hep kk da oluyorum.özlemcim bir f5 li benide yaptıgın için saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…