kizlar sabah beste feci bir dis agrisiyla uyandim
uyayamiyorum cok kotu agriyor sanki hic gecmiyecekmis gb, cok feciyim duramiyorum.
slm kızlar ......
ÖZLEMCİM cnm çok büyük geçmiş olsun cnm inş çabuk gecer of diş agrısıda hiç bir şeye benzemez rabbim şifa versin cnm
PANODOL tatlım nasılsın neler yapıyorsun bayagdır görüşemiyorz sanada güzel bir hafta sonu diliyorm tatlım
özlemcim cnm ben bu gün çok fenalaştım acile gittik ve bana 10 dakikada bir 3 kez oksijen verirdi d.r hastalıgının çok ilerledigini söyledi öksürük fena bir şekilde ilerlemiş ve çok özür dilerim balgamın yeşilimsi oldugu için beni dahiliyeye yönlendirdiler her neyse ordaki d.r bana antibiyotik yazmış bunu kullanman gerekmiş ve balgamında kan var((((( şuan zor ayakta duruyorm ümit beye bu antibiyotigi kullana bilirmiyim die sordum kullan dedi ama benim içim rahat degil ben şimdi ne yapım filiz hanımada sordum oda kullan diyor özlemcim maşallah senin bilgin çok acaba cevrende bu antibiyotigi hamileyken kullanan var mı? AUGMENTIN BID 1000 MG HER 12 saate bir kullanmam gerekmiş korkuyorm yaa kızlar bebegime bir şey olmaz demi? ((((allahım ya çok şükür ne bu çektigim off yeminle zor duruyorm hiç halim yok her yerim şiş yüzüm gözlerim ellerim bu gün gene tansiyon çok yüksek ümit bey pazartesi günü kesin gel dedi allahım nasip ederse pazartesi gidecem sanırım alttan muayne edecek off sevmiyorm rahimden muayneyi ama başka caremde yok kasıklarımdaki sancı hala devam ediyor bana dua edinde bu zilli inş erken gelmezzz sizleri çok öpüyormmm aeol kızlarrr
canım ayşem sana özeldende yazdım çok geçmiş olsun aynı ilaçtan yani AGUMENTİN BIG 1000 KULLANDI kardeşimin eşi hamileyken doktoru vermişti oda çok agır grip geçirdi kullandı ilacı 12 saat ara ile kullan zararı olmaz bir kutuyu bitirmişti kardeşimin eşi öpüyorum...
cnm benim yaa çok tşk ederim tatlım valla içimi nasıl rahatlattın anlatamam((( artık zor nefes alıyorm şimdi içim rahat rahat kullanırım inş fazla ilerlemeden geciririm ama bu gecede sabah olcak gibi degil çok öksürrügüm var agrımda çok umarım faydası olurr vicdanım el vermiyordu kullanmaya gerci genede öyle ama yapcak bir şey yok bebegimi yaradana emanet ediyorm allahıma emanet
ay canim ya kiyamam tatlim bende bir hamilelikte kullanilan antibiyotik listesi var onda guvenli bir ilac zaten hamileligini bilen doktor guvenli olmasa vermezdi, iyiki gitmissin kiyamam sana ya gonul rahatlgiyla ic eltim ikizlere hamileyken hem de son ay iki kez farkli nedenle bir enfeksion bir de bogaz agrisi icin antibiyotik aldi, tosun gb geldi bebekler hic korkma bebegin kocaman artik hicbir sey olmaz antibiyotikten, ilk uc ay istemiyorlar. canim yaa kizma ama bu gittin dahileyici nasil bunlari anlatmadi hala cok kiziyorum( sen hic endise etmeden ilaclarini saatini aksatmadan al ilaclari sifan olucak bak iki gune etkisi baslar antibiyotigin. cok gecmis olsun canim, kimbilir belki tansiyonunda hastaliktan yuksek cikiyor otomatik o da duzelicektir belki, Insallah.
canim ya dualarimizda olucaksin. hic morelini bozma sen saglam dur Evramiz Allah'a emanat.
slm kızlar ......
ÖZLEMCİM cnm çok büyük geçmiş olsun cnm inş çabuk gecer of diş agrısıda hiç bir şeye benzemez rabbim şifa versin cnm
PANODOL tatlım nasılsın neler yapıyorsun bayagdır görüşemiyorz sanada güzel bir hafta sonu diliyorm tatlım
özlemcim cnm ben bu gün çok fenalaştım acile gittik ve bana 10 dakikada bir 3 kez oksijen verirdi d.r hastalıgının çok ilerledigini söyledi öksürük fena bir şekilde ilerlemiş ve çok özür dilerim balgamın yeşilimsi oldugu için beni dahiliyeye yönlendirdiler her neyse ordaki d.r bana antibiyotik yazmış bunu kullanman gerekmiş ve balgamında kan var((((( şuan zor ayakta duruyorm ümit beye bu antibiyotigi kullana bilirmiyim die sordum kullan dedi ama benim içim rahat degil ben şimdi ne yapım filiz hanımada sordum oda kullan diyor özlemcim maşallah senin bilgin çok acaba cevrende bu antibiyotigi hamileyken kullanan var mı? AUGMENTIN BID 1000 MG HER 12 saate bir kullanmam gerekmiş korkuyorm yaa kızlar bebegime bir şey olmaz demi? ((((allahım ya çok şükür ne bu çektigim off yeminle zor duruyorm hiç halim yok her yerim şiş yüzüm gözlerim ellerim bu gün gene tansiyon çok yüksek ümit bey pazartesi günü kesin gel dedi allahım nasip ederse pazartesi gidecem sanırım alttan muayne edecek off sevmiyorm rahimden muayneyi ama başka caremde yok kasıklarımdaki sancı hala devam ediyor bana dua edinde bu zilli inş erken gelmezzz sizleri çok öpüyormmm aeol kızlarrr
herkeze günaydıııın
ayşecim geçmişolsun nazaramı geliyorsun noluyor böyle bir iyileşemedim tatlım ya acil şifalar diliyorum canım kızlar bende çarşamba veya peşembe kontole gidiyorum cumartesi veya pazar da transferim var zaman yaklaştıkça kalbim çarpıntı yapıyor heyecanlanmaya başlıyorum benim için dua edin kızlar yüksek ihtimal cumartesi transfer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?