temmuzummm yaklaştı günler az önce seni düşündüm zaman daraldı dedimm
kızlarrrr sıra temmuzum için dua etmekte başlayalım yasinlerimize ve okuyabilen meryem suresini ve 1 haftada okuyabildiğimiz kadar ihlas süresini okuyalımmm okuyanlar bana bilgi versin kızlar ihlası 10.000 adete tamamlayalım.
özlemim çok geçmiş olsun bitanemm allahım yardımcın olsun ağırtmasın bida dişini
cigdocum son durumlar nasıl bitanem
ayşemmm nasıl oldun tatlım inşallah ilaçlar iyi gelmiştir arayamadım dün seni yoğun bi hafta sonu idi
panadolumm nerelerdesin karşılaşamıyoruz
karatasözümmmm cnım bak temmuzdan sonra sıra sende bitanemm dualrımız sizlerle kızlar
ve evocummmm özledim seni biran önce toparlanıp dön aramıza emi bitanem
mervecim çok geçmiş olsun tatlım allah şifa versin babana
hepinize kucak dolusu sevgi ve öpücükler kızlarr iyi güzel sorunsuz hafta diliyorum hepinize
slm çok tşk ederim kızlar iyi dilekleriniz için rabbim hepinizden razı olsun..
temmuzcum yeminle bütün dualarım seninle rabbim yüzünü güldürsün en güzel şekilde embriyoların çözülür
inş bu son denemen olsun tatlım tez zamanda bebegine kavuşman dilegiyle bol şanslar sana ve karatasözcüme ikinizinde inş son denemesi olurr hamişler kervanına sizde tez zamanda katılırsınız allahın izniyle
kızlar bende hiç bir ileşme belirtisi yok hala zor nefes alıyorm sanırım böyle giderse ben hastaneye yatarım serüm yemedende yollamazlar neden hiç iyleşemiyorm ben yaa kulaklarım çok agrıyor bu gece sabah ettim hiç uyumadan(((((((((
özlemciğim bebişin cinsiyeti belli olsu mu? adını görünce merraklandım.
mervecigim slm babana çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda iyileşir baban bebişin nasıl öpüyorum siziGünaydın kızlar nasılsınız nasıl durumlar bu ara babam yine kaza geçirdi parmağını kemiğe kadar kesti ameliyat oldu yine
o yüzden bakamadım geçmişe umarım herkes iidir
herkeze günaydıııın
ayşecim geçmişolsun nazaramı geliyorsun noluyor böyle bir iyileşemedim tatlım ya acil şifalar diliyorum canım kızlar bende çarşamba veya peşembe kontole gidiyorum cumartesi veya pazar da transferim var zaman yaklaştıkça kalbim çarpıntı yapıyor heyecanlanmaya başlıyorum benim için dua edin kızlar yüksek ihtimal cumartesi transfer.
slm çok tşk ederim kızlar iyi dilekleriniz için rabbim hepinizden razı olsun..
temmuzcum yeminle bütün dualarım seninle rabbim yüzünü güldürsün en güzel şekilde embriyoların çözülür
inş bu son denemen olsun tatlım tez zamanda bebegine kavuşman dilegiyle bol şanslar sana ve karatasözcüme ikinizinde inş son denemesi olurr hamişler kervanına sizde tez zamanda katılırsınız allahın izniyle
kızlar bende hiç bir ileşme belirtisi yok hala zor nefes alıyorm sanırım böyle giderse ben hastaneye yatarım serüm yemedende yollamazlar neden hiç iyleşemiyorm ben yaa kulaklarım çok agrıyor bu gece sabah ettim hiç uyumadan(((((((((
canim yaa sen bugun umit beye gitmeyece miydin Evrramizi gormeye, yazmamissin. ertelediniz mi?
aklim hep sende aysecim.
benim de disim cok kotu 12de zar zor uyudum 40 dakika sonra dis agrisiyla uyandim yine( yatinca agriyor cok ayaga kalkinca azaliyor kan akisiyla ilgiliymis yatinca agrirmis ( ezaci bayan oole demisti.
bu agriyla doguma kadar nasil yaparim kizlar hic bilmiyorum arada agrisa bile bilmiyorum artik zorluyor, dayanirim saniyordum, doktor gomulu dis hamilelikte alinmaz dior baska bir sey demiyor(
aysecim canim bende ùuhtemelen antibyotik kullanacagim yarindan itibaren hic icim rahat degil ama mecburuz iste(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?