panadolcum daha iyiydi nasil tuttu bu gece yine anlatamam hem de farkli bir yer daha agriyor hatta sanki sis( yarin yine disciye gidecegim. muhtemelen de antibiyotik vericek ( kizlar ne olur transferden once disciye gidin ne olur (
canim sen nasilsin hic yazmiyorsun kendinden panadolcum?
Kızlar selamlar;
Umarım herkes iyidir,
eskileri okuyamadım, 30temmuzcum canım çok heyecanlandım hayırlı olsun dualarım seninle canım güzel haberlerini bekleyeceğim.
ozlemcim geçmiş olsun dişin,
karatözcüm sen ne durumdasın,
evo dan haber var mı nasıl?
Ayşecim hayırlısıyla kızımızı bekliyoruz :)
gizemli babana çok geçmiş olsun
hepinize sevgiler.
günaydın kızlarr rüyamda hep tüp bebek merkezimle uğraştım yeni yerine gidiyorum doktorumla konuşuyorum ama beni muayne etmiyo hani muayne edicektiniz diyorum ilaçlarımı yazıyo diyorum ben bu ay değil aralıkta başlıycam sonra biri çağırıyo sanırım erbil beyi gidiyo arıyorum her yerde onu benim merkez yeni yerine taşındı resimlerini falan gördümde rüyamda çok vasat bi yerdi bakıyorum bide fulya teras diyorum nede teras ya deyip geziniyorum sonra eve geliyorum sanırım test yaptırıyorum ama hiç umudum yok günüm mü geçmiş tüp mü yaptırdım bilmiyorum sonucu alıyorum 225 çıkmış şoka giriyorum nasıl bağırıp ağlıyorum bi görseniz sonra kendi kendime diyorum ki nasıl olur bu ya daha reglim yeni bitti 2-3 gün oldu test yaptırdık pozitif çıktı allah hayırlara çıkarsın sabahta yakın bi arkadaşımın doğuma gireceği haberini aldım bi kötü oldum ağladım akşamda arka sokakları izliyordum öyle orda da doğum sahnesi vardı yine ağlama krizine girdim bu aralar hassasım yine
GÜNAYDIN kızlar
özlemcim çok geçmiş olsun diş agrısı hiç bir şeye benzemezz bilirim ben tam 3 yıl 4 azı dişimden neler çektim allahtan hamilelikten önce hepsini yaptırmıştım kanal tedavisi yaptırdım dolgularım arada bir agrıyor ama şiddetli degil hamdolsun inş hiç agrımazlar doguma kadar rabbim sanada tez zamanda şifa versin tatlımm
özlemcim evet ümit beye gidecektim dün acayip kötüydüm ayakta bile duramıyordum aradım belimin agrısının azaldıgını söyledim oda o zaman korkucak bir şey yok dedi bizim randevumuz pazartesi inş o zamana kadar bir sorun çıkmazsa pazarytesi gidecez zaten kanda testimiz var ve aşım var tetenoz aşısı bir tane vurundum bu sonuncu sanırım şimdi acayip burnum akmaya başladı bu gece gene oturarak yatakta sabah ettim sadece yaptıgım tek şey bol bol süt içmek sıcak süt öksürügümü yumuşatıyor hamdolsun rabbime ama ne zaman iyleşcem diede bekliyorm valla özlemcim bu gece ilkkez agladım duramıyorm her yerim agrıyor yatıyorm nefes alamıyorm kalkıyorm ayakta duramıyorm ben yatmayınca kızımda uyumuyor zavallaı kıpır kıpır sabaha kadar benle bekliyor oda benim gibi gündüz uyuyor birazdan yatarım 2 kadar uyurum başkada uyuma şansımız yok sadece gündüz uyuyorz rabbim bütün hastalara şifa versin banada sanada özlemcim çok öpüyorm balım seni şimdi kahvaltımı yapıp yatıcam yaradana emanetsin tatlım inş dişinin agrısı hepten kaybolur bitanemm ben ara ara girer bilgi veririm tmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canımmm nasıl heycanlandım anlatamam okurken herşey çok güzel olacak buna inan bu sefer hamileyimmm diye yazacaksın dualarım seninle boll şans...
günaydın kızlarr rüyamda hep tüp bebek merkezimle uğraştım yeni yerine gidiyorum doktorumla konuşuyorum ama beni muayne etmiyo hani muayne edicektiniz diyorum ilaçlarımı yazıyo diyorum ben bu ay değil aralıkta başlıycam sonra biri çağırıyo sanırım erbil beyi gidiyo arıyorum her yerde onu benim merkez yeni yerine taşındı resimlerini falan gördümde rüyamda çok vasat bi yerdi bakıyorum bide fulya teras diyorum nede teras ya deyip geziniyorum sonra eve geliyorum sanırım test yaptırıyorum ama hiç umudum yok günüm mü geçmiş tüp mü yaptırdım bilmiyorum sonucu alıyorum 225 çıkmış şoka giriyorum nasıl bağırıp ağlıyorum bi görseniz sonra kendi kendime diyorum ki nasıl olur bu ya daha reglim yeni bitti 2-3 gün oldu test yaptırdık pozitif çıktı allah hayırlara çıkarsın sabahta yakın bi arkadaşımın doğuma gireceği haberini aldım bi kötü oldum ağladım akşamda arka sokakları izliyordum öyle orda da doğum sahnesi vardı yine ağlama krizine girdim bu aralar hassasım yine
kizlar ne heycanli gunler bizi bekliyor temmuzdan da senden de cok co, umutluyum inanin icim kipir kipir yazdiklarinizi okuyunca:)) Allah'im dualarimizi kabul etsin Insallah.mercancım canım nasılsın :) neler yapıyosun. ben beklemedeyim tatlım bütün belirtiler var ama kırmızılar yok bakalım üç günü falan kaldı direk iğnelerle başlıcam inş. kısa protokol :)
kizlar rontgen cekildi iki disime doktor ustume bir ortu orttu demirden gb agir bir sey( nasil huzursuz oldum rontgen yuzunden anlatamam ama teslim oldum ( cunku yirmilik oldugundan supheliyim artik. yirmilik kismina cekilmedi rontgen baska iki dise teki sanki kanal tedavisi istiyor gb cok acil olmasada agri nedenlerimden biri olabilirmis. mecbur yaptiracagiz Allah'im rontgenden Insallah bir sey olmamistir (
kizlar rontgen cekildi iki disime doktor ustume bir ortu orttu demirden gb agir bir sey( nasil huzursuz oldum rontgen yuzunden anlatamam ama teslim oldum ( cunku yirmilik oldugundan supheliyim artik. yirmilik kismina cekilmedi rontgen baska iki dise teki sanki kanal tedavisi istiyor gb cok acil olmasada agri nedenlerimden biri olabilirmis. mecbur yaptiracagiz Allah'im rontgenden Insallah bir sey olmamistir (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?