Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canımmm nasıl heycanlandım anlatamam okurken herşey çok güzel olacak buna inan bu sefer hamileyimmm diye yazacaksın dualarım seninle boll şans...[/QUOTE]

canım sağolasın bakalım yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor bende de heyecan başladı embiriyolar sağlıklı çöüznecekmi bilmiyorum yanlız dün şöyle bişey düşündüm benim iki tnegatifte te hep arkadaşlar denk gelmişlerdi onlarla zaman geçiriken acımı unutmuştum ve Allah tarafından denk geldi vardır bunda da bir hayır demiştim şimdi i se sonuç alacağım tarihte çanakkaleden arkadaşlarım gelicek bana tesadüf yine denk geldi içim den bir ses yine mi olmayacak ne yine avunacak birilerini bulacan diyorum.

canım çok geçmiş olsun Allah sabır güç kuvvet versin benim annemde bana hamileyken diş çektirmek zorunda kalmış çok zor geçti der hep kendine dikkat et.

canım sağolasın bakalım bekliyoruz kuzu gibi korkmuyorum ama embiriyolarıma da pek güvenmiyorum sorunlu olduğunu düşünüyorum pgt yaptırmak isterdim son 3 embiriyo onun için mecbur koyduracaz bakalım bu son olur inşallah heyecanlanıyorum ama eskisi kadar stresli değilim.

günaydın kızlarr rüyamda hep tüp bebek merkezimle uğraştım yeni yerine gidiyorum doktorumla konuşuyorum ama beni muayne etmiyo hani muayne edicektiniz diyorum ilaçlarımı yazıyo diyorum ben bu ay değil aralıkta başlıycam sonra biri çağırıyo sanırım erbil beyi gidiyo arıyorum her yerde onu benim merkez yeni yerine taşındı resimlerini falan gördümde rüyamda çok vasat bi yerdi bakıyorum bide fulya teras diyorum nede teras ya deyip geziniyorum sonra eve geliyorum sanırım test yaptırıyorum ama hiç umudum yok günüm mü geçmiş tüp mü yaptırdım bilmiyorum sonucu alıyorum 225 çıkmış şoka giriyorum nasıl bağırıp ağlıyorum bi görseniz sonra kendi kendime diyorum ki nasıl olur bu ya daha reglim yeni bitti 2-3 gün oldu test yaptırdık pozitif çıktı allah hayırlara çıkarsın sabahta yakın bi arkadaşımın doğuma gireceği haberini aldım bi kötü oldum ağladım akşamda arka sokakları izliyordum öyle orda da doğum sahnesi vardı yine ağlama krizine girdim bu aralar hassasım yine

kuşum benim kıyamam sana Allahım güzel gönlüne göre versin tatlı arkadaşım. inş. hepimiz tadınıcaz o duyguyu Allahımdan kendimi unutup sizin için istiyorum Rabbim hepimizide güldürsün inş. bidaha aynı şeylerle sınamasın.

mercancım canım nasılsın :) neler yapıyosun. ben beklemedeyim tatlım bütün belirtiler var ama kırmızılar yok bakalım üç günü falan kaldı direk iğnelerle başlıcam inş. kısa protokol :)

özlemcim canım ne yaptın ne zaman gidicen dişçine ağrıyomu hala

ayşecim sen ne yaptın tatlım, çok üzülüyorum senin durumuna keşke elimden bişi gelse. bu arada senin yeğen ne oldu bulundumu.

canim ya kiyamam antibiotigin hic mi etkisi olmadi aysecim uyaninca ara bir gittigin doktoru mutlaka haberi olsun antibiyotik etkili olmuyorsa. hay Allah ya...habersiz birakma bizi inan hep aklimdasin. artik duzeldigini duymak istiyoruz cok yiprandin birtanem ya. kisa denk geldik hepimiz olucaz hasta mecbur, Allah yardimcimiz olsun.

canımmm nasıl heycanlandım anlatamam okurken herşey çok güzel olacak buna inan bu sefer hamileyimmm diye yazacaksın dualarım seninle boll şans...

canım sağolasın bakalım yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor bende de heyecan başladı embiriyolar sağlıklı çöüznecekmi bilmiyorum yanlız dün şöyle bişey düşündüm benim iki tnegatifte te hep arkadaşlar denk gelmişlerdi onlarla zaman geçiriken acımı unutmuştum ve Allah tarafından denk geldi vardır bunda da bir hayır demiştim şimdi i se sonuç alacağım tarihte çanakkaleden arkadaşlarım gelicek bana tesadüf yine denk geldi içim den bir ses yine mi olmayacak ne yine avunacak birilerini bulacan diyorum.[/QUOTE]

temmuzcum hic dusunme boyle bak ben hep esime derdimki yaa 5 embro olustu bunlardan besi de kotu degildir ya biri sagliklidir ve tutunacaktir niye bilmem oyle mantikli geliyordu cok derdim bunu. cozulunce tabii demedim artik:)) biliyorsun ne halde cozuldurler ama ona ragmen cok sukur, dogru dusunmusum meger oncesinden. temmuzcum canim ne zor bilirim dondurulmus da cidden farkli bir pskiloji sanki hani insan dusunuyorki donmus embro nasil tutunsun gb garip geliyor. ama daha dun ne dusundum: Allah'im dedim kadinlara kolaylik olsun die insanoglu kesfetti bu dondurulmusu kesin, ne buyuksun yoksa insanin aklina gelir mi embro dondurmak. vakti geldiginde kullanabilelim kolayca die. inan bunu bayaa dusundum daha dun. stres yapma desem elde degil biliyorum ama en azindan stresini yaparken umut tasi canim.

zubeydecim ruyan ne guzel Masallah, hayra ciksin. araligi da bir sey kalmadi bu ruyada bir hayr var diye dusundum.
mercancım canım nasılsın :) neler yapıyosun. ben beklemedeyim tatlım bütün belirtiler var ama kırmızılar yok bakalım üç günü falan kaldı direk iğnelerle başlıcam inş. kısa protokol :)
kizlar ne heycanli gunler bizi bekliyor temmuzdan da senden de cok co, umutluyum inanin icim kipir kipir yazdiklarinizi okuyunca:)) Allah'im dualarimizi kabul etsin Insallah.

kizlar disim agrimaya devam uyanikken azaliyor neyseki(

canım gündüz niyetine Allahım hayırlara çıkartsin galiba tedavi sürecinde yine kaygılanacaksın ama sonuç pozitif olucak bütün kaygıların minik bir meleğe dönüşecek
tedavi sürecinde hepimiz strese giriyoruz bu çok normal ben razıyım yaşananlara yeterli bebeklerimizi kucağımıza alalım çok dua ediyorum zübeydem bu sefer olucak arkadaşım 2011 e anne olarak girecez Allahın izniyle.

güle güle canım inş. ağrılarına biçözüm bulursun :) öpüldün

kizlar rontgen cekildi iki disime doktor ustume bir ortu orttu demirden gb agir bir sey( nasil huzursuz oldum rontgen yuzunden anlatamam ama teslim oldum( cunku yirmilik oldugundan supheliyim artik. yirmilik kismina cekilmedi rontgen baska iki dise teki sanki kanal tedavisi istiyor gb cok acil olmasada agri nedenlerimden biri olabilirmis. mecbur yaptiracagiz Allah'im rontgenden Insallah bir sey olmamistir(

cnm çok geçmiş olsun tatlım korkma allahın izniyle inş bir şey olmaz bak neler yaşıyorz ((((( bir türlü ne sen ne de ben iyleşemedik gitti çok şükür yaradana gene ne diyim buna da şükürr 3 tane antibiyotigim kaldı bakalım bunlar bitsin belki düzelirim gözlerim şimsek çakıyor sanki zor duruyorm ((((
özlemcim yaradandan dilergim o diş agrının tez zamanda geçmesi diş öksürügede benzemez bilirim rabbim acil şifalar versin inş allahın izniyle bu günlerde gececek ve biz meleklerimizi kucagımıza sag saglım alcaz inşşş rahmannnnnn
ZÜBEYDECİM RÜYAN ÇOK GÜZEL MAŞALLAH RABBİM HAYIRLARA VERSİLE ETSİN İNŞ CNM BELKİDE BU SANA BİR UYARIDIR İNŞ BU SEFER OLCAK ONUN MÜjDESİDİR BU RÜYA:)) TATLIM RABBİM GÖNLÜ MURADINI VERSİN AMİNNNN
TEMMUZCUM gene şafak saycaz inş bol şanlar tatlım güzel bir şekilde inş embriyoların çözülür
KARATSÖZ nasılsın cnm nler yapıyorsun sanırım seninde az kaldı kızlar dualarımdasınız kaydiriallahım kimsenin kucagını bol bırakmasın amin tatlım kız kardeşimi sormusun yok tatlım bir haber bir kere aramış o geri zakalı bebegi annesiyle konuşturmuş dahada haber yok zaten inan şu sıralar kendi derdimden onları unuttum kızlar sizleri yaradana emanet ediyorm kendinize çok ii bakım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Canım ben sana işin teknik kısmını anlatayım biraz için rahat eder belki.Ben 4,5 yıl bir görüntüleme merkezinde Mali İşler bölümünde çalıştım bizim hemen altımızdaki odada Pet Ct yapılıyordu bu genelde kanser taraması için kullanılan bir yöntem ve hastalara radyasyon direk damardan veriliyor düşün artık ne kadar yüklü radyasyon verildiğini bu çekimi yapan teknisyenlere de Dozimetre denilen bir alet takılıyor..Bu alet çekim yapan teknisyenlerin ne kadar radyasyon aldığını ölçüyor biz 6 ayda bir bu dozimetreleri toplayıp ölçüm için Türkiye Atom Enerjisi Kurumuna gönderiyorduk bakalım sınır dozu geçmişler mi şuha izni almaları gerekiyor mu diye ama hiçbir zaman doz aşımı olmadı ki onlar direk cihazdan çıkan radyasyona ve hastanın aldığı radyasyona maruz kalıyorlar....Bizim bulunduğumuz odaların duvarlarına ve yerlerine kurşun levhalar yerleştiriyorlardı bizede radyasyon gelmesin diye senin ışın almaması gereken kısmına yelek giydirmişlerya zaten tek bi sekans atılmıştır yani bi sefer pıt yapılıp çekilip seni çıkarmışlardır o sebepten sen canını sıkma bi tanem bu ışın öle vucudun emdiği ve yayılma yapacak bir şey değil o an vuruş anı (çekim anı) etki eder ve ondan sonra etmez onda da doktorların önelemini almışşş..Senin için rahat olsun minik iyi sende iyisin hem inan dişindeki ağrının stresi ve oluşabilecek enfeksiyondan yayılabilecek pislik bebek için daha tehlikeli hamilelikle diş rahatsızlıkları bebeğin bir çok gelişim işini zedeleyebiliyor....Yavu kuşlarımıza hiç bişey olmayacak inşallah

Esas siz AVM lerde çantalarınızı verdiğiniz cihazlar varya içini gören onlara ilaçlarınız ve yiyeceklerini sularınızı koymayın ondan yayılan radyasyonda önemli....

GÜNAYDIN FISTIKLARRRRRRRRRR

gene biz geldik kimsecikler yok ee biz uyumayınca öyle oluyor şimdi siz gelirsiniz biz yatmaya gideriz:))))))kızlar deli olcam bu antibiyotik işemi yaramıyor nee bu gece artık eşim yatakta durma git otur dedi (((((( yattıgımda sanki öksürükten boguluyorm ve hiç yatmadım öyle bekledik sabaha kadar ıhlamur içtim içim dışım ıhlamur oldu 3 tane d.r oldu şimdi sırayla onları arycam kulak burun bogazcıyı arıycam ondan kan testi istiycem solunum yolları içi ve eger gel derse yarın gidecem sonrda dahiliyedeki d.r arıycam antibiyotik işe yaramadı die başka bir şey versin karnım yara oldu sanki öksürükten öksürük gelcen die ödüm kopuyor valla elim karnımda bekliyorm sonrda ümit beyi arıycam offfffff vallahi çok şükür ama sıkıldım artık yaaa yarabbim affet beni ama artık dayanacak güçüm yok(((((((

Son düzenleme:
canım benim Allah acil şifa versin ya Allah Allah niye böyle fayda etmedi mahvoldun canım benim ara bakalım ne dicekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…