Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım benim Allah acil şifa versin ya Allah Allah niye böyle fayda etmedi mahvoldun canım benim ara bakalım ne dicekler

AMİNNNNNNNNN tşk ederim cnm allah razı olsun aradım şimdi ama acan yok biraz daha bekliycem acana kadarda arıycam :çok üzgünüm:

mercancım canım nasılsın :) neler yapıyosun. ben beklemedeyim tatlım bütün belirtiler var ama kırmızılar yok bakalım üç günü falan kaldı direk iğnelerle başlıcam inş. kısa protokol :)

ay hadi bakalım hayırlısı canım :)

bende regl olmayı bekliyorum dört gözle birazz rahatlamak için bugün 4. hafta oldu kürtaj olalı.

Transfer ve sonrasında evden hiç çıkmayınca şimdi her cuma akşamı, cmts pazara bir program koyuyorum :))
Gidemekdiklerime gidiyorum, bir de eve yemeğe almam gerekenler var onları planlıyorum :) Çünkü Kasımda başlıcam tekrar karar verdim, yine trasnfer sonrası kapancam eve :)

Haydi hayırlısı olsun canım hayırlı haberler olsun.

Son düzenleme:
günaydın güzellik nasılsın

iyiyim tatlım saol sen nasılsın?
uyuyamadım bugün sabah 6 30 dan beri ayaktayım. dün geyik olsun diye bi fal baktırdık arkadaşımla am akeşke baktırmasaydım inanmadığım halde etkilendim kadından, pişman oldum geldim eve yasin filan okudumda rahatladım bida töbe :)

:) olursun canım merak etme benim 60 güne yaklaşmıştı anca olmuştum regl kürtajdan sonra. gecikirse dert etme. tekrar başlamak istemen çok güzel tebrik ederim yılmak yok :) alana kadar. bende bakalım bugün yarın olurum karnım dehşet ağrıyo ama ortada bişi yok.

oo bütün fıstıklar gelmiş hoş geldiniz kızlar mercancım hayırlı olsun şimdiden cnmmmmmmmm çok sevindim kararına rabbim yüzünü güldüsrsün inşşşşşşşşşşşşşşşş

karatasöz tatlım o falcı her ne dediyse sakın inanma gelecegi rabbimden başka kimse bilemez ve göremez sen içini ferah tut ve ii düşün bak gercekten allahın izniyle her şey güzel olcak yeterki sen hep pozitif ol cnm benim

alemsin walla yaaa kadın salladı bişiler canının sıkıdı dimi zaten günah ya isabet olmuş bi daha baktırmamış olursun

insanı bazen öyle etkiliyorlarmış ki karamsarlık basıyormuş insana

ne dedi kız merak ettim bak :)

ay sorma. daha önce bebek kaybettiğimi söyledi hamilesin gibi bişiler dedi bende tüp bebekle olmuştu ilki dedim olabilir o zaman hamile olacaksın dedi. bi kuş görüyorum fincanda bu aralar rüyaların nasıl neler görüyosun dedi :/ hani kuş görmüştümya onu söyleidm oda güldü anlamını biliyomusun dedi. yok dedim hamilelik anlamına gelir dedi. ama dikkat et çok hareketlisn azıcık yavaşla dedi. kaybetmeni istemem dedi konuştuda konuştu çok etkiledi beni hemen okudum üfledim Allahım töööbe dedim bida

ya yok inandığımdan değil eğlenelim iki kafa buluruz dedik normalde işim olmaz ilk defa oldu zaten ve son oldu bütün enerjim aktı gitti resmen geldim hemen namazımı kıldım yasin okudum töbe töbe yinede komikti ama.

gizemlicim cok tesekkur ederim anlattiklarin icin. son olarak bir sey takildi aklima bu discideki yelek degildi de agir bir ortu gb bogazimdan bacaklarima kadar orttu. eskiydi ama anlasiliyordu eski meteryallerde sence guvenli midir? sagol canim artik mecburdum zaten iyiki yaptirmisim farkli bir dis oldugu ortaya cikti. adamin ofisi hic temiz degildi bugun yeni disci bakicamki hemen yapsinlar dun gece yine pek uyuyamadim. disci acil cok ileri degil beklenebilir dedi ama agridan uyuyamiyorum niye bekleyeyimki gun ici evet hafif ama yattigim an kan beyne daha cok gidermis mahvediyor agri.

canim benim ya git ve ara bekleme artik canim kiyamam cok yoruldun artik muhtemelen ilacini degistirecektir. yoksa antibiyotigin baslamaliydi etki etmeye coktan. sende bende gece kusu olduk aysecim. canim sen gonlunu ferah tut bu da gecicek Allah'in izniyle canim.

Son düzenleme:
karatasozcum ne yazikki biz hanimlar merekliyiz boyle seylere tabii baktirmamak lazim, Allah affetsin ama benim de vardir yani baktirmisligim( bana da o zaman senin bebegin dogal olmayacak tedaviyle olucak demisti. bende hala dusunur aaa nasil oldu derim. Allah affetsin.

mavi mercancim yasadigin acinin en buyuk ilaci yine bir bebek diye inandim bende. aynisi basima geldiginde tup bebege kisa sire daha deneyip gecmeye oyle karar verebilmistim. canim Insallah her sey cok guzel gider ve yavruna saglikla kavusursun.

özlemcim şimdi d.r konuştum yarın gel dedi bende kanda test istedim zor nefes alıp veriyorm artık gögsümden acayip sesler geliyor solunum yollarımda bir sorun var sanırım kanda test istedim gel yapalım dedi ümit beyde ameliyata girmiş onu bekliyorm çıksın onlada konuşcam ayakta uykusuzluktan zor duruyorm ama kafamı yastıga koyar koymaz öksürük tutuyorr yatamıyorm ((((((((

ay aysem canim yaa sen oyle dedikce burda ben kotu oluyorum Allah'im sifa versin en kisa zamanda sagligina kavusursun Insallah bende simdi arkada bir disci var gidip konusacagim bugune beni araya alabilir mi die? bugun gudemez misin canim? simdi cikiyorum ama ondakikaya donucem kizlar.

bir de aysecim bu kadar olur bende yastiga kafayi kor koymaz disim zonk zonk baslior cok iyi anliyorum uykusuz olup uyuyamamk ne demek.

ay ayşeciğim inşallah bu sefer adam gibi bi ilaç verirler sen ilaçlardan da fayda görmediğini söylede bari ona göre değişiklik yaparlar belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…