canım benim Allah acil şifa versin yaAllah Allah niye böyle fayda etmedi mahvoldun canım benim ara bakalım ne dicekler
mercancım canım nasılsın :) neler yapıyosun. ben beklemedeyim tatlım bütün belirtiler var ama kırmızılar yok bakalım üç günü falan kaldı direk iğnelerle başlıcam inş. kısa protokol :)
günaydın güzellik nasılsın
ay hadi bakalım hayırlısı canım :)
bende regl olmayı bekliyorum dört gözle birazz rahatlamak için bugün 4. hafta oldu kürtaj olalı.
Transfer ve sonrasında evden hiç çıkmayınca şimdi her cuma akşamı, cmts pazara bir program koyuyorum :))
Gidemekdiklerime gidiyorum, bir de eve yemeğe almam gerekenler var onları planlıyorum :) Çünkü Kasımda başlıcam tekrar karar verdim, yine trasnfer sonrası kapancam eve :)
Haydi hayırlısı olsun canım hayırlı haberler olsun.
iyiyim tatlım saol sen nasılsın?
uyuyamadım bugün sabah 6 30 dan beri ayaktayım. dün geyik olsun diye bi fal baktırdık arkadaşımla am akeşke baktırmasaydım inanmadığım halde etkilendim kadından, pişman oldum geldim eve yasin filan okudumda rahatladım bida töbe :)
iyiyim tatlım saol sen nasılsın?
uyuyamadım bugün sabah 6 30 dan beri ayaktayım. dün geyik olsun diye bi fal baktırdık arkadaşımla am akeşke baktırmasaydım inanmadığım halde etkilendim kadından, pişman oldum geldim eve yasin filan okudumda rahatladım bida töbe :)
ne dedi kız merak ettim bak :)
Canım ben sana işin teknik kısmını anlatayım biraz için rahat eder belki.Ben 4,5 yıl bir görüntüleme merkezinde Mali İşler bölümünde çalıştım bizim hemen altımızdaki odada Pet Ct yapılıyordu bu genelde kanser taraması için kullanılan bir yöntem ve hastalara radyasyon direk damardan veriliyor düşün artık ne kadar yüklü radyasyon verildiğini bu çekimi yapan teknisyenlere de Dozimetre denilen bir alet takılıyor..Bu alet çekim yapan teknisyenlerin ne kadar radyasyon aldığını ölçüyor biz 6 ayda bir bu dozimetreleri toplayıp ölçüm için Türkiye Atom Enerjisi Kurumuna gönderiyorduk bakalım sınır dozu geçmişler mi şuha izni almaları gerekiyor mu diye ama hiçbir zaman doz aşımı olmadı ki onlar direk cihazdan çıkan radyasyona ve hastanın aldığı radyasyona maruz kalıyorlar....Bizim bulunduğumuz odaların duvarlarına ve yerlerine kurşun levhalar yerleştiriyorlardı bizede radyasyon gelmesin diye senin ışın almaması gereken kısmına yelek giydirmişlerya zaten tek bi sekans atılmıştır yani bi sefer pıt yapılıp çekilip seni çıkarmışlardır o sebepten sen canını sıkma bi tanem bu ışın öle vucudun emdiği ve yayılma yapacak bir şey değil o an vuruş anı (çekim anı) etki eder ve ondan sonra etmez onda da doktorların önelemini almışşş..Senin için rahat olsun minik iyi sende iyisin hem inan dişindeki ağrının stresi ve oluşabilecek enfeksiyondan yayılabilecek pislik bebek için daha tehlikeli hamilelikle diş rahatsızlıkları bebeğin bir çok gelişim işini zedeleyebiliyor....Yavu kuşlarımıza hiç bişey olmayacak inşallah
Esas siz AVM lerde çantalarınızı verdiğiniz cihazlar varya içini gören onlara ilaçlarınız ve yiyeceklerini sularınızı koymayın ondan yayılan radyasyonda önemli....
GÜNAYDIN FISTIKLARRRRRRRRRR
gene biz geldik kimsecikler yok ee biz uyumayınca öyle oluyor şimdi siz gelirsiniz biz yatmaya gideriz:))))))kızlar deli olcam bu antibiyotik işemi yaramıyor nee bu gece artık eşim yatakta durma git otur dedi(((((( yattıgımda sanki öksürükten boguluyorm ve hiç yatmadım öyle bekledik sabaha kadar ıhlamur içtim içim dışım ıhlamur oldu 3 tane d.r oldu şimdi sırayla onları arycam kulak burun bogazcıyı arıycam ondan kan testi istiycem solunum yolları içi ve eger gel derse yarın gidecem sonrda dahiliyedeki d.r arıycam antibiyotik işe yaramadı die başka bir şey versin karnım yara oldu sanki öksürükten öksürük gelcen die ödüm kopuyor valla elim karnımda bekliyorm sonrda ümit beyi arıycam offfffff vallahi çok şükür ama sıkıldım artık yaaa yarabbim affet beni ama artık dayanacak güçüm yok (((((((
özlemcim şimdi d.r konuştum yarın gel dedi bende kanda test istedim zor nefes alıp veriyorm artık gögsümden acayip sesler geliyor solunum yollarımda bir sorun var sanırım kanda test istedim gel yapalım dedi ümit beyde ameliyata girmiş onu bekliyorm çıksın onlada konuşcam ayakta uykusuzluktan zor duruyorm ama kafamı yastıga koyar koymaz öksürük tutuyorr yatamıyorm((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?