ay ayşeciğim inşallah bu sefer adam gibi bi ilaç verirler sen ilaçlardan da fayda görmediğini söylede bari ona göre değişiklik yaparlar belki
aminnnnnnnn cnm sanada banada rabbim şifalar versin inş yok be bitanem yarına kaldı ben onada razıyım valla bir gece daha beklerim ne yapım hayatımda hiç bu kadar hasta oldugumu bilmiyorm acıkcası ben hiç girip olmazdın asla demekki insanın bünyesi zayıf olunca hastalıga cabucak yeniliyoray aysem canim yaa sen oyle dedikce burda ben kotu oluyorum Allah'im sifa versin en kisa zamanda sagligina kavusursun Insallah bende simdi arkada bir disci var gidip konusacagim bugune beni araya alabilir mi die? bugun gudemez misin canim? simdi cikiyorum ama ondakikaya donucem kizlar.
bir de aysecim bu kadar olur bende yastiga kafayi kor koymaz disim zonk zonk baslior cok iyi anliyorum uykusuz olup uyuyamamk ne demek.
beste randevu aldim kizlar umarim iyi bir doktordur hic gitmedigim biri. Allah yardim etsin kanal tedavisinde kotu doktora denk geldin mi yandin demektir;
Kızlar benim kromozon sonucum temiz çıkmış allaha şükür eşimin ki de 2-3 gün içinde sonuçlanırmış bakalım hayırlısı ay doktorum arayınca bi panik oldum yüreğim ağzıma geldi
Kızlar benim kromozon sonucum temiz çıkmış allaha şükür eşimin ki de 2-3 gün içinde sonuçlanırmış bakalım hayırlısı ay doktorum arayınca bi panik oldum yüreğim ağzıma geldi
kizlar kanal tedavisine gidiyorum, normalde bile cok korkkarim disciden Allah yardim eder Insallah. kendinize iyi bakin belki bugun yapilir da bir gece agrisiz uyurum sonucta
cnm benim yaaa benim kız kardeşimde 3 aylıktı çektirdi azı dişi hemde çok şükür şimdi 4 yaşında bir oglu var özlemcim korkma inş sorunsuz çıkacak öbür topikteki kızlardan çok diş çektiren oldu cnm bak hiç bir şey olmadı bebege onlarda sorra bilirsin tatlım d.r dedigi dogru 9 ay boyunca bebekte rahasssız olcak annesi rabbim şifalar versin cnm beni çok öpüyorm senibu doktor yok kesin kanal tedavisi degil yirmilik disin dedi ve bu konuda uzman bir disciye gonderdi beni( gomulu de olsa cektir senin agrin oldukca bebek strese girer diyor. ne yapacagimi sasirdim bu dorduncu disciydi yarin besincisine gidiyorum (
kızlar hepinize geçmiş olsun.................kendinize iyi bakın tüp bebek yolcularınada allahımdan bir pozitif diliyorummm öpüyorummmmmm........................................
günaydın fıstıklar
biz kalktık birazdan d.r amcamıza gidecez bebegimide görcem bakalım kızım ne kadar büyümüş inş bir sorun çıkmaz ay inş bu gün şu rahassızlıgıma bir care bulunur sabah ettik gene ama çok şükür düne göre bu gece daha iyiydim hamdolsun yaradana kızlar ben çıkıyor daha hazırlanacam çok öpüyorm hepinizi
günaydın fıstıklar
biz kalktık birazdan d.r amcamıza gidecez bebegimide görcem bakalım kızım ne kadar büyümüş inş bir sorun çıkmaz ay inş bu gün şu rahassızlıgıma bir care bulunur sabah ettik gene ama çok şükür düne göre bu gece daha iyiydim hamdolsun yaradana kızlar ben çıkıyor daha hazırlanacam çok öpüyorm hepinizi
kızlar herkeze günaydın dün doktora gittim ama yoğunluktan yazamadım.
rahim kalınlığı 9 mm olmuş doktor iyi dedi ve direk benim istediğim gibi çözdürdüğümüz gün koyacaz 5. güne bekletmeyecez dedi ve benim rahim girişi problemliydiya kızlar labirent gibiydi hatırlarsınız sana sakinleştirici gevşemen için bir iğne yaptıracam bu sefer dedi doktor kasılmamam için miş e2-p4 tahlilleri iyi transfer açısından sorun yok dedi daha sonra hemşire beni aradı dün transfere 6 saat kalana kadar bişey yemeyin dedi narkozlu olacak işleminiz dedi bende iş yerindeydim tek değilim açık açık soramadım kafam karıştı narkozmu verecekler sakinleştiricimi yapacaklar 6 saat bişey yemezsem transfere girerken suyu nasıl içicem herhalde sakinleştirici verdiklerinde de her ihtimale karşı hastanın tok olmasını istemiyorlar çünki yumurta toplama işleminde neredeyse 12 saat aç girmiştim işleme işte böyle cumartesi öğlenden sonra transferim olacak nasip olursa doktor 2 den sonra olur seni cumartesi sabahı arayıp bilgi verecekler dedi dua edin kızlar embiriyolar sağlıklı çözülsün güzel gelişim göstersin bu sefer bende şeytanın bacağını kırayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?