kizlar aranizda yirmilik ama gomulu disini cektiren var mi yani damak altinda cikmamis olani?
günaydın pıstıklarımmmm
ben çektirdim canım ufak bir operasyon hiç zor değil 6 ay önce bir arkadaşım çektirdi hem sağdan hem soldan oda hiç zorlanmadı.
hatta benim çekilen dişimin yeri çukur kaldı ilk zamanlar tuhaf geliyordu sonra alıştım tek başıma gitmiştim dişçiye çektirip dönmüştüm eve.
canim gomulu muydu disin, damagi yarip aldilar yani di mi? sonrasinda bir hafta yiyemezsin cok agrir vs diyorlar? sonrasi nasildi canim?
kızlar biz geldik önce dahiliye d.r gittik malesef buronşit olmuşum antibiyotigimi degiştirdi yeniden şimdi başka bir antibiyortik verdi daha yanında büsürü ilaçlar var ümit beye gösterdim kullana bilirsin bunlar gebeler için dedi kızımıda gördüm teyzeleri kızım kocaman olmuş maşallah 1106 grm çok şükür erken dogum riski şuanlık yok ama tansiyon yüksek gene büsürü test istedi benden 15 gün sonra gene gidicez inş bir sorun çıkmaz o zamana kadar kızım bana hiç benzemiyor yemin ederim eşimin kopyası sanki:))))))) her şeyiyle babaya benziyor olsun :)))) ne yapalım saglıklı olsunda ümit bey diyorki bidakini sana benzetiriz diyor ikinci bebegiii ne güldümmmm:)))))))) kıpır kıpırdı zillim benim maşallah sübhanallah rabbim herkse bu güzelligi nasip etsin inşş AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN
gözün aydın canım.
nasıl bronşit oldun sen yaaaa havalar daha tam soğumadıki nasıl üşüttün yavrum bukadar sen olacağı var nazarmı değdi ne her ihtimale karşıboncuğunu koyalım cimcimemize nazar değmesin topiğin ilk bebişlerinden o
kızına söyle arkadaşlarını çağırsın yanlızlık Allaha mahsus.
canım slm dün akşam okadar hepinize tek tek yazdım malesefki sorun var dedi k.k. kulubunde iletilmedi iletiler canım dişin yüzünden hamileliginin bile tadını çıkaramadım ama geçecek hepisi buna inan bende sabah kanda mikropik bir test istedi dr. onu yaptırdım 4 gibi alacagım genetik tanıyı aradım bugun kasımın 3 gibi kesin çıkar dediler bakalım artık kısmet nasip..temmuzcum sagol bilgiler icin. senin bu tedavinde baskilama ilaclari verildi mi yoksa normal oulasyonu mu olucaksin? oyleyse kesin yumurtluyorndur. yumurtlamadan iki ya da uc gun sonra transfer oluyor benim iki gun sonra ucuncu gunun icinde olmustu. yani cumrtesi yumurtladim pazartesi transfer, kac gun oluyor:))
kızlar biz geldik önce dahiliye d.r gittik malesef buronşit olmuşum antibiyotigimi degiştirdi yeniden şimdi başka bir antibiyortik verdi daha yanında büsürü ilaçlar var ümit beye gösterdim kullana bilirsin bunlar gebeler için dedi kızımıda gördüm teyzeleri kızım kocaman olmuş maşallah 1106 grm çok şükür erken dogum riski şuanlık yok ama tansiyon yüksek gene büsürü test istedi benden 15 gün sonra gene gidicez inş bir sorun çıkmaz o zamana kadar kızım bana hiç benzemiyor yemin ederim eşimin kopyası sanki:))))))) her şeyiyle babaya benziyor olsun :)))) ne yapalım saglıklı olsunda ümit bey diyorki bidakini sana benzetiriz diyor ikinci bebegiii ne güldümmmm:)))))))) kıpır kıpırdı zillim benim maşallah sübhanallah rabbim herkse bu güzelligi nasip etsin inşş AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN
sagol karatasozcum uclari cikinca evet kolay oluyormus:)) ya da sen bana morel veriyorsun:)) neyse canim bugun bir uzman gorucek bakalim neler diycek(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?