Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kizlar aranizda yirmilik ama gomulu disini cektiren var mi yani damak altinda cikmamis olani?

ben çektirdim canım ufak bir operasyon hiç zor değil 6 ay önce bir arkadaşım çektirdi hem sağdan hem soldan oda hiç zorlanmadı.
hatta benim çekilen dişimin yeri çukur kaldı ilk zamanlar tuhaf geliyordu sonra alıştım tek başıma gitmiştim dişçiye çektirip dönmüştüm eve.

canim gomulu muydu disin, damagi yarip aldilar yani di mi? sonrasinda bir hafta yiyemezsin cok agrir vs diyorlar? sonrasi nasildi canim?

canim gomulu muydu disin, damagi yarip aldilar yani di mi? sonrasinda bir hafta yiyemezsin cok agrir vs diyorlar? sonrasi nasildi canim?

evet gömülüydü yardılar dikiş attılar bir hafta sonrada dikişler alındı
bahsettiğim arkadaşımın kide gömüktü onunda yarıldı hemde iki dişi birini bigün yaptılar 2 -3 gün sonra diğerini.
il alındığı gün biraz kanama yapıyor onun için karnın tok git o gün pek bişey yiyemezsin ertesi gün kanama kesiliyor sıvı şeyler tüketebiliyorsun çorba gibi süt gibi ben ertesi gün işe gitmemiştim ondan sonraki gün işe başladım ve çıkan yemeği yemiştim diğer tarafınla yiyorsun zorluğu ilk çekildiği gün sonra hemen iyileşmeye başlıyor zaten diğer tarafınla çiğniyorsun yediklerini sıkıntı olmuyo yani bir hafta yemek yiyemesen arkadaşımın 3 gün arayla iki dişini çekmezlerdi 3-4 tane dikiş atıyorlar.

ya benim kasıklarım ağrımaya başladı sanki regli olacakmışım gibi bugün ilk progesteron iğnemi yaptırdım hafif ateş bastı beni iğne yapabiliyormuş ama sanki ayaklarım sızlıyı kasıklarım ağrıyo noluyo bana ya anlamadım çok enteresan. yumurtluyo olabilirmiyim reglinin 15. günü bugün.

temmuzcum sagol bilgiler icin. senin bu tedavinde baskilama ilaclari verildi mi yoksa normal oulasyonu mu olucaksin? oyleyse kesin yumurtluyorndur. yumurtlamadan iki ya da uc gun sonra transfer oluyor benim iki gun sonra ucuncu gunun icinde olmustu. yani cumrtesi yumurtladim pazartesi transfer, kac gun oluyor:))

kızlar biz geldik önce dahiliye d.r gittik malesef buronşit olmuşum antibiyotigimi degiştirdi yeniden şimdi başka bir antibiyortik verdi daha yanında büsürü ilaçlar var ümit beye gösterdim kullana bilirsin bunlar gebeler için dedi kızımıda gördüm teyzeleri kızım kocaman olmuş maşallah 1106 grm çok şükür erken dogum riski şuanlık yok ama tansiyon yüksek gene büsürü test istedi benden 15 gün sonra gene gidicez inş bir sorun çıkmaz o zamana kadar kızım bana hiç benzemiyor yemin ederim eşimin kopyası sanki:))))))) her şeyiyle babaya benziyor olsun :)))) ne yapalım saglıklı olsunda ümit bey diyorki bidakini sana benzetiriz diyor ikinci bebegiii ne güldümmmm:)))))))) kıpır kıpırdı zillim benim maşallah sübhanallah rabbim herkse bu güzelligi nasip etsin inşş AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN

gözün aydın canım.
nasıl bronşit oldun sen yaaaa havalar daha tam soğumadıki nasıl üşüttün yavrum bukadar sen olacağı var nazarmı değdi ne her ihtimale karşı boncuğunu koyalım cimcimemize nazar değmesin topiğin ilk bebişlerinden o
kızına söyle arkadaşlarını çağırsın yanlızlık Allaha mahsus.

30temmuzcum canım hiç stres yapma, o ağrılar normaldir, yumoşlar büyüyorya ondandır, allahım bu sefer yüzünü güldürsün..

valla hiç bir bilgim yok temmuzcum nasıl üşüttügümü bende d.r çok merak ediyor kardamı yattın sen diyor kadın (((( temmuzcum rabbim gönlü muradını versin biz hep duacınızız hepinizi allahın izniyle kızımın diger arkadaşlarıda tez zamanda gelcek inşşşşşşşşş:))))))) erkek dogurun dünür oluruzzz:)))))

canım slm dün akşam okadar hepinize tek tek yazdım malesefki sorun var dedi k.k. kulubunde iletilmedi iletiler canım dişin yüzünden hamileliginin bile tadını çıkaramadım ama geçecek hepisi buna inan bende sabah kanda mikropik bir test istedi dr. onu yaptırdım 4 gibi alacagım genetik tanıyı aradım bugun kasımın 3 gibi kesin çıkar dediler bakalım artık kısmet nasip..

ah canım çoookkk geçmiş olsun kardamı yattın ya sen bukadar üşüttün boşver saglıklı olsunda sana benzemesin eşini çok sevdigin için babaya benzemiş şekerim:)))

Son düzenleme:
slm kızlar,
özlemcim korkulacak bişi yok canım zaten uyuşturduğu için hissetmicen sonrasında kan biraz rahatsız eder, bide belki hafif bi ağrın olabilir ben dört tane 20 lik çektirdim geçen sene :) ikisi çıkmıştı ikisinin sadece küçücük bi ucu görünüyodu :) korkma yane.

ayşecim maşallah kızına :) büyüsün bakalım benim oğlum olacak bak ben sana diiim

temmuzcum sanada şimdiden bol şans tatlım Allahım yardımcın olsun inş. herşey çok güzel olacak :)

zübeydoşş şekerim öpüyorum seni. :))

aysecim Masallah, hep guzel haberlerini alalim Insallah. canim ya erken falan degil zorla gelicek bizim kiz:))vakti gecince yani:)) tansiyonunda bence hastaligindan yukseliyor.

sagol karatasozcum uclari cikinca evet kolay oluyormus:)) ya da sen bana morel veriyorsun:)) neyse canim bugun bir uzman gorucek bakalim neler diycek(

sagol karatasozcum uclari cikinca evet kolay oluyormus:)) ya da sen bana morel veriyorsun:)) neyse canim bugun bir uzman gorucek bakalim neler diycek(

yok ya moral falan vermiyorum gerçekten çekerken hiç acı falan olmuyo anlamıyosun ki zaten. ben sadece sonrasında kan kokusundan çok fazla rahatsız olmuştum o kadar. e dört tane diş birer hafta arayla çekilince bende kan haliyle rahatsız etmişti sende oda olmaz merak etme. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…