Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

karatasozcum bende cikmis bir yirmilik disimi cektirdim iki yil once dedigin gb cekilirkende sonrasinda da cok kolaydi. ne diyeyim gerekini yapicaz mecbur
sen nasilsin canim heyacan dorukta mi?

karatasozcum bende cikmis bir yirmilik disimi cektirdim iki yil once dedigin gb cekilirkende sonrasinda da cok kolaydi. ne diyeyim gerekini yapicaz mecbur
sen nasilsin canim heyacan dorukta mi?

valla bende tedavinin heyecanı yokta, hergün inş. hamileyimdirin heyecanı var sorma hergün ateşimi filan ölçüyorum, orama burama bakıyorum bi belirti varmı diye. yani şu an hamile olmayı çok istiyorum. yarın günüm ama bakalım belirtiler kalmadı sanki bugün ne karnım ağrıdı ne bişi bi haftadır kasıklarım ağrıyodu. bendeki telaş o anlıcaaaaaaan.

ay Insallah karatasozcum Allah hayirlisini nasip etsin. cok var boyle tam tedaviye basliyacakken hamile kalan, Allah gonlundekini versin Insallah.

ay Insallah karatasozcum Allah hayirlisini nasip etsin. cok var boyle tam tedaviye basliyacakken hamile kalan, Allah gonlundekini versin Insallah.

amin canım benim bi arkadşımın öyle olmuştu tam tedaviye başlıcaktı bekliyodu regl hamile olduğunu öğrendi. bakalım gecikirse test yaptırırım inş. ya. size hayırlısıyla doğurmak bizede önce hamile kalıp sonra doğurmak nasip olsun inş. :) bizde yaşayalım tüm bekleyen kızlar zübeydoşum :)

amin canim hem de hemen Insallah, hepiniz dualarimdasiniz. cok yurekten inaniyorum hepimiz anne olucaz hem de aysecimiz dogurmadan sizler hamile olucaksiniz benimle gobek buyuteceksiniz Insallah. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

merhaba kızlar nasılsınız özledim sizleri bazen gelip bakıyorum ama hep acelem oluyor çok yoğunum fena da gribim hepinizi çoooooooooooooooook öpüyorum mucksssssssssss

canım iyiyim.hergün ögleye kadar kursa gidiyorum.......moralimi düzeltmeye çalışıyorum.....allahıma şükürler iyiyim.senin kızın namını duyduk..........allah annesiyle babasıyla sevdikleriyle uzun sağlıklı bir ömür versin kızına...............30temmuzda transferi var degilmi.inşallah güzel geçer.ama progestanı neden şimdiden erken vurunmaya başlamış........ah bu progestan ignesi. baba vurulur vurulmaz kalçam taş gibi oluyor kızarıyor........sanki çengel takmışlar sagdan sola dönerken kalçamı koparıyorlar.........agladıhımı biliyorum ya.......5. 6. günden sonra dayanılmaz oluyor ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum embriyoları bile unutuyorum anlatamam ya.progestan hapı da idrardan dolayı 5 gün sonra yara oluyorki malumm anlatamam neden ben de hep böyle olyorsa.en son semra hanım gördü abse olmuş dedi onuda 3 günden sonra bıraktırdı bu sefer kan cıvıtıcı ignede bacagımı mosmor etti ateş yaptı.......onuda bıraktırdı aslında bunları yaptırmam gerektigini söylemiştşi ama sonra bıraktırdı.bu sefer transferden 2 gün öncesi ve transferden sonra 5 gün de antibiyotik içtim 2 ayrı tablet...............işte böyle bana progestan iğnesi hapı demeyinde ne derseniz deyin.negatifi alıyorum ama kalçamın o oturma yatmadaki acısı hiç geçmiyor..ııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

kızlar nasılsınız............sayfamız 1001 gece masallarına dogru gidiyor........belki topigimizi sabitlerler..........ay ne güzel bi topik oldu burası.................hepinize teşekkürler............

selcim biz sana tesekkur ederiz sen baslattin bu guzelligi ve inan bir gun senin hamile haberini alacagiz burdan o zaman daha da anlamli olucak. selcigimizin umudu cok azalmisti cok bekledi cok denedi ama cok sukur O da anne oldu bu topikteki herkes gb diyecegiz, buna cok cok inaniyorum. Allah dualarimizi kabul etsin Insallah.

gunaydin kizlar yirmilik konusunda uzman olan doktor yirmilik disin degil bence supheli bir dis var onu yaptir dedi. artik neyse ne o supheliden baslayacagim ve gorecegim Insallah dedigi gbdir.degilse de o supheli son uc ay tutmasin diye yaptirdigim yine de iyi olur. son uc ay dislere dokunmak istemiyorlarmis agridan cildirmadigin surece erken dogumu tetikleyebilirmis.ayrica gomulu disi hamilelikte cekmek taraftari degil normalde bence cok da zor bir operasyon degil ama hamilelikte yememek agri duymak gb durumlardan dolayi agridan duramayacak hale gelirsen alirim ancak dedi.

Son düzenleme:
günaydın kızlar biz geldikkkkopuyorumnanaktan
ay çok şükür uzun zamandır ilkkez bu gece rahat uyudum valla gene öksürük vardı ama hamdolsun azdı önceki kadar degil
ay her sabah 8 de gözlerim kapalı kahvaltı yapıyorm:)))))))))) bakalım benim niyet işi ne alemde çok merak ediyorr
ÖZLEMCİM günaydın tatlım dişin nasıl oldu cnm bir gelişme varmı ?

aysecim gunaydin ay canim cok sevindim bak hemen baslamis ilac etkileri tuh tuh kirbirkere Masallah:))
canim ben de iki gecedir uyuyorum sizi var hafif ama yazdigim gb yukarda supheli gorunen bir dise dolgu yine yapilcak umarim ondandir da yapilinca gecer.

cnm benim ne güzel iyi düşünmüşsün kafan dagılır ama bak sen her ne kadar bitirdim desende ben şuna çok inanıyorm yoktan var eden allahımdır inan bana vakti ve zamanı geldiginde seninde olcak ve bu çokta uzak bir zaman degil biliryorsun dedavinin en büyük amacı başlarken sonuna kadar inanmak ve he pozitif olmak cnm maşallah daha yaşın genç biliryorm kolay degil o kadar ugraştın çaba sarfettin yoruldun ama pes etmek yok allahın izniyle bir gün bu topige girip bize yazıcaksın kızlar ben hamileyimmmmmmmmm die ben buna çok inanıyorm ve rabbim dualarımı daha dogrusu dualarımızı kabul etsin her zaman yeminle kızımla bütün arkadaşlarımıza tek tek dua ediyorz senle pek bir sohbetimiz olmamıştı geçmişi okumuştum o kadar duygulandımki nler yaşadıgını tahmın edebiliyorm az çok çünkü bizi bizden başka kimse anlamaz bunu biliyorm o zamandan bu tarafa yani yazılarını okudugumda bu tarafa yeminle bak hep aklımdaydın her seferinde sana ve diger arkadaşlara dua ettim mevlanam inş rahman dualarımı kabul eder inş bütün kızlar allahın izniyle hamile olurr ve hep bearaber bebeklerimiz büyütürüz...

cnm benim iyi diliklerin için tşk ederim allah razı olsun mevlanam tez zamanda benim fısıtıgım gibi bir fıstık versin inş sanaa AMİNNNNNNNNNN
EVET CNM YAKINDA TEMMUZCUGUMUNDA TRASFERİ VAR KARATASÖZLE İKİSİ SIRADA ŞİMDİ RABBİM İKİSİNİNDE YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞ AMİNNNN

cnm inş rabbim şifalar versin inş dolguluktur en azında çektirmekten ii ve bida hiç agrımaz ay allahıma bin şükür bu gece uzun zamandır rahat yattım burnum tıkanmadan sık sık uyanmadan uyudum en fazla 3 kez falan kalktım ondan önceki geceler hiç yatmıyordum belkide allahın izniyle hastalık biyordur dün ümit bey diyorki ayşe bütün hastalarım girip ve kendide 15 gündür giripmiş rabbim bütün hastalara şifalar verinşş

Zübeyde hoş geldin cnm günaydınnnnnnnn

tşk ederim panodolcum yaa d.r aynı şeyi söyledi daha kış gelmedi diyor sen bu kadar nerde üşüttün diyor valla bende anlamadım evet babasını çok seviyorm dogru ama azacıkta bana bezesseydi beee

inşşşşşşş cnmmmmmmm rabbim gönlü muradını versin AMİNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…