karatasozcum bende cikmis bir yirmilik disimi cektirdim iki yil once dedigin gb cekilirkende sonrasinda da cok kolaydi. ne diyeyim gerekini yapicaz mecbur
sen nasilsin canim heyacan dorukta mi?
ay Insallah karatasozcum Allah hayirlisini nasip etsin. cok var boyle tam tedaviye basliyacakken hamile kalan, Allah gonlundekini versin Insallah.
merhaba kızlar nasılsınız özledim sizleri bazen gelip bakıyorum ama hep acelem oluyor çok yoğunum fena da gribim hepinizi çoooooooooooooooook öpüyorum mucksssssssssss[/QUOTE
canım çok geçmiş olsun sorma grip maf etti herkesi mevsim degişimi arada yaz bende fazla giremiyorum öpüyorum..
cnm benim yaaa benim kız kardeşimde 3 aylıktı çektirdi azı dişi hemde çok şükür şimdi 4 yaşında bir oglu var özlemcim korkma inş sorunsuz çıkacak öbür topikteki kızlardan çok diş çektiren oldu cnm bak hiç bir şey olmadı bebege onlarda sorra bilirsin tatlım d.r dedigi dogru 9 ay boyunca bebekte rahasssız olcak annesi rabbim şifalar versin cnm beni çok öpüyorm seni
selcim nasılsın tatlım tşk ederim bu sıralar pek gelmiyorsun merak ettim valla kendine çok ii bak bitanem aeol
canım iyiyim.hergün ögleye kadar kursa gidiyorum.......moralimi düzeltmeye çalışıyorum.....allahıma şükürler iyiyim.senin kızın namını duyduk..........allah annesiyle babasıyla sevdikleriyle uzun sağlıklı bir ömür versin kızına...............30temmuzda transferi var degilmi.inşallah güzel geçer.ama progestanı neden şimdiden erken vurunmaya başlamış........ah bu progestan ignesi. baba vurulur vurulmaz kalçam taş gibi oluyor kızarıyor........sanki çengel takmışlar sagdan sola dönerken kalçamı koparıyorlar.........agladıhımı biliyorum ya.......5. 6. günden sonra dayanılmaz oluyor ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum embriyoları bile unutuyorum anlatamam ya.progestan hapı da idrardan dolayı 5 gün sonra yara oluyorki malumm anlatamam neden ben de hep böyle olyorsa.en son semra hanım gördü abse olmuş dedi onuda 3 günden sonra bıraktırdı bu sefer kan cıvıtıcı ignede bacagımı mosmor etti ateş yaptı.......onuda bıraktırdı aslında bunları yaptırmam gerektigini söylemiştşi ama sonra bıraktırdı.bu sefer transferden 2 gün öncesi ve transferden sonra 5 gün de antibiyotik içtim 2 ayrı tablet...............işte böyle bana progestan iğnesi hapı demeyinde ne derseniz deyin.negatifi alıyorum ama kalçamın o oturma yatmadaki acısı hiç geçmiyor..ııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
aysecim gunaydin ay canim cok sevindim bak hemen baslamis ilac etkileri tuh tuh kirbirkere masallah:))
canim ben de iki gecedir uyuyorum sizi var hafif ama yazdigim gb yukarda supheli gorunen bir dise dolgu yine yapilcak umarim ondandir da yapilinca gecer.
tşk ederim panodolcum yaa d.r aynı şeyi söyledi daha kış gelmedi diyor sen bu kadar nerde üşüttün diyor valla bende anlamadımcanım slm dün akşam okadar hepinize tek tek yazdım malesefki sorun var dedi k.k. kulubunde iletilmedi iletiler canım dişin yüzünden hamileliginin bile tadını çıkaramadım ama geçecek hepisi buna inan bende sabah kanda mikropik bir test istedi dr. onu yaptırdım 4 gibi alacagım genetik tanıyı aradım bugun kasımın 3 gibi kesin çıkar dediler bakalım artık kısmet nasip..
ah canım çoookkk geçmiş olsun kardamı yattın ya sen bukadar üşüttün boşver saglıklı olsunda sana benzemesin eşini çok sevdigin için babaya benzemiş şekerim:)))
slm kızlar,
özlemcim korkulacak bişi yok canım zaten uyuşturduğu için hissetmicen sonrasında kan biraz rahatsız eder, bide belki hafif bi ağrın olabilir ben dört tane 20 lik çektirdim geçen sene :) ikisi çıkmıştı ikisinin sadece küçücük bi ucu görünüyodu :) korkma yane.
ayşecim maşallah kızına :) büyüsün bakalım benim oğlum olacak bak ben sana diiim
temmuzcum sanada şimdiden bol şans tatlım Allahım yardımcın olsun inş. herşey çok güzel olacak :)
zübeydoşş şekerim öpüyorum seni. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?