canim ya farkindayiz cidden mahvoldun ama bak gor iki gune turp gb olucaksin Insallah.
aysecim Insallah haftaya cumartesi ogreniriz kiz mi erkek mi inan cok merak etmeye basladim bastan beri kiz gb geliyordu artik erkek gb hissediyorum:)) hayirli saglikli bir bebek olsun Insallah.
kızlar herkeze günaydın. hayırlı cumalar herkeze nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir.
ben biraz karışığım endişeliyim heyecanlıyım şaşkınım yarın transferim var bu mubarek günde üzerimden duanızı eksik etmezseniz çok memnun olurum bana dua edin kızlar bu sefer son olsun inşallah.
kızlarrrrrrr temmuz için okuduğumuz dualr ne durumdaaaa
kiz sorulur mu hic dualer ne durumda die:)) okuyoruz sen merak etme:)) Allah kabul etsin Insallah.
kızlar herkeze günaydın. hayırlı cumalar herkeze nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir.
ben biraz karışığım endişeliyim heyecanlıyım şaşkınım yarın transferim var bu mubarek günde üzerimden duanızı eksik etmezseniz çok memnun olurum bana dua edin kızlar bu sefer son olsun inşallah.
kızlar 11 gibi yattım az önce uyandım bir rüya gördüm hiç sormayın beynim durdu çok korktum ve hıçkıra hıçkıra uyandım melegimi gördüm ayyy anlatmak istemiyorm güzxel düşünüyorm uyandıgımdan bu tarafa rabbim hayıra çıkar die dualar ediyorm allahım hayıra çıkar inş kötü bir şey olmasın aminn
canım morelini yüksek tut herşey güzel olacak allahın izniyle konuşamadık dün seninle bu konuyu müsait degildin dualarım seninle...kızlar herkeze günaydın. hayırlı cumalar herkeze nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir.
kizlar disciye sonunda bir islem yapmaya gidebildim:) bes farkli disciden sonra ufacik bir dolgu yaptilar islem iki dakika ancak surdu, hala yapan doktor agrinin nedeni bence bu degil dese de deneyip gorecegiz mantigiyla yapildi:)) ay guluyorum artik sinirden her gittigim disciye para veriyorum sirf agzima oylesine bir bakiyorlar die ve en bastan bu yana bu yapilan disi isaret ediyorum!! neyse Insallah derdim bu disten dolayiydi da bitmistir konu.
panadolcum hayra ciksin, bende aslinda goruyorum hep bir karisiklik, stresliyiz canim normaldir diye yoralim.
kizlar temmuzdan nasil haber aliriz aranizda arayan olurssa buraya da yazsin lutfen cok merak ediyorum. Allah yardimcisi olsun her sey cok kolay gecsin ve bebegine saglikla kavusacagi yolun baslangici bugun olsun Insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?