Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canim ya farkindayiz cidden mahvoldun ama bak gor iki gune turp gb olucaksin Insallah.

İNŞ ÖZLEMCİM CNM YAA SEN BU ZİLLİYİ DAHA HİSSETMİYORMUSUN AAAAAAA VALLAHİ ZİLLİ DEDİM HADİ HAYIRLISI BAKALIM NE OLCAKKKkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aysecim Insallah haftaya cumartesi ogreniriz kiz mi erkek mi inan cok merak etmeye basladim bastan beri kiz gb geliyordu artik erkek gb hissediyorum:)) hayirli saglikli bir bebek olsun Insallah.

aysecim Insallah haftaya cumartesi ogreniriz kiz mi erkek mi inan cok merak etmeye basladim bastan beri kiz gb geliyordu artik erkek gb hissediyorum:)) hayirli saglikli bir bebek olsun Insallah.

oy oyyyyyyy yerim ben onu evet cnm dogru diyorsun saglıklı olsunda ama işte merak insan engelde olamıyor demi:)))))) oh az kalmış hadi bakalım hayırlısı olsun inşşş saglıkla sıhatla gelsin cnm 4 gözle haberleri bekliyorz sende bakalım pipisimi var kukuşumu
özlemcim 4 bucuk aylık oldugunda az az da olsa hissedersin bebegi ama 5. ayına girdiginde var yaaa yerinde durmuyorr inş çabuk hissedersin çok güzel bir şey rabbim herkese bu güzelligi yaşatsın inş rahman

kızlar herkeze günaydın. hayırlı cumalar herkeze nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir.
ben biraz karışığım endişeliyim heyecanlıyım şaşkınım yarın transferim var bu mubarek günde üzerimden duanızı eksik etmezseniz çok memnun olurum bana dua edin kızlar bu sefer son olsun inşallah.

Canım temmuzcum dualarım seninle hayırlı olsun inşallah canım ; güzel haberlerini alırız inşallah :)

tüm dualrım seninle yavrummm alıp geliceksin bebişiniiii söyle onaa bırakmasın seni gelsin bi poposuna poposuna vurucam bak onun bi iki de ısırırım yeter çok bekletti biziiii

temmuzcum canim haklisin tabii ama ne olur cok heycan yapma rahim kasiliyor diyenler var dogru mu bilmiyorum, guzel seyler dusun bebisine kavusucagini 9 ay sonra kollarina alacagini dusun canim.

temmuzcum cnm dularım seninle inş bu sefer son denemen olur ve melegine kavuşursun bol şanslar tatlım rabbim gönlü muradını versin inşşş AMİNNNNN

kızlar 11 gibi yattım az önce uyandım bir rüya gördüm hiç sormayın beynim durdu çok korktum ve hıçkıra hıçkıra uyandım melegimi gördüm ayyy anlatmak istemiyorm güzxel düşünüyorm uyandıgımdan bu tarafa rabbim hayıra çıkar die dualar ediyorm allahım hayıra çıkar inş kötü bir şey olmasın aminn

Son düzenleme:

canim hayra ciksin, ne zamandir cok hastasin hep kaygilandin kizin icin normal olarak. ondan gorebilirsin can sIkIci ruya arada, sakin kotu dusunme canim. Allah'a emanet kuzucuklar.
zubeydem sakasina dedim bir tanem aslina bakarasan sorulur da niye sorulmasin:))

kizlar disciye sonunda bir islem yapmaya gidebildim:) bes farkli disciden sonra ufacik bir dolgu yaptilar islem iki dakika ancak surdu, hala yapan doktor agrinin nedeni bence bu degil dese de deneyip gorecegiz mantigiyla yapildi:)) ay guluyorum artik sinirden her gittigim disciye para veriyorum sirf agzima oylesine bir bakiyorlar die ve en bastan bu yana bu yapilan disi isaret ediyorum!! neyse Insallah derdim bu disten dolayiydi da bitmistir konu.

temmuzcum canim yarin buyuk gun, sen yazamasan da zubeydecim sen acaba temmuzu arayip haber verir misin? saat kacta belli olur? tum dualarimiz seninle temmuzcum.

canım morelini yüksek tut herşey güzel olacak allahın izniyle konuşamadık dün seninle bu konuyu müsait degildin dualarım seninle...

canım kızın olacak diye baştan beri içimden geçiyor senin ama hayırlısı olsun saglıklı olsun en başta tekrar geçmiş olsun bitti sonunda diş konusu seni bayagı üzdü

panadolcum hayra ciksin, bende aslinda goruyorum hep bir karisiklik, stresliyiz canim normaldir diye yoralim.
kizlar temmuzdan nasil haber aliriz aranizda arayan olurssa buraya da yazsin lutfen cok merak ediyorum. Allah yardimcisi olsun her sey cok kolay gecsin ve bebegine saglikla kavusacagi yolun baslangici bugun olsun Insallah.

canım ben temmuzu ararım biraz zaman geçsin yazarım oki.

kızlar temmuzu aradım saat 12 gibi girdi trasfere anestezi altında yapılacakmış işlem sakinim dedi inşallah onun için hayırlısı olur dualarımız onunla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…