Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

zubeydecim burda gorunuyorsun senin haberin var mi embrolar ne durumdaymis gerci cok sukur transfer saati belliyse demekki iyi durumdalar

embriyolar iyi durumda tatlım transfer anestezi altında gerçekleştiği için gayet güzel geçmiş şimdi temmuzum dinleniyor evinde allahım bu sefer boş çevirmesin dualrını

slm kızlarr
özlemcim cnm nasılsın ?
temmuz cnm rabbim emeklerini boşa çıkarmasın tatlım maşallah sana hadi bakalım geri sayım başladı allahın izniyle inş bu sefer olcak ve pozitif sonuç alcaz...
kızlar acayip yorgunum bu gün emin önüne gittik kızımın şekerlerini oda süslerini vs ne eksigi varsa aldık ama çok gezmişiz ayaklarım agrıyor ama tatlı bir yorgunluk bu rabbim saglıkla sıhatla kullanmayı nasip etsin inş AMİNNNNNNNNNNN

iyi pazarlar hanimlar, aysecim daha iyisin degil mi? fazla yorma iyice iyilesmeden canim kendini.
temmuzcum bebisinle bulustun Insallah hayat boyu beraber olucaksiniz
karatasozcum burda gorunuyorsun nasilsin?
aysecim sagol agrim yok bugunlerde Insallah bir daha da olmaz.

iyiyim tatlım saol temmuzu merak ettimde bi bakim dedim. oda iyiymiş çok şükür inş. bu son tedavisi olur sağlıkla alır bebeğini. sende iyisindir inş.

evet canım inş. olmadım ki bekliyorum halen sanırım stresten gecikti işin kötü tarafı ağrılarımda gitti sadece göğüste şişlik kaldı.

iki gün önce yaptım negatifti. arada gecikir stresten falan bakalım ya bi 4- 5 gün daha olmazsa kan veririm. hayırlısı olsun inş. herşey iyi olur. daha iki gün gecikti olur galiba bugün yarın. sen nasılsın dişin nasıl oldu.

canim internetim gitti gec kaldim cevaba. disim iyi cok sukur simdilik. dur bakalim dedigin gb kan verirsin olmadi. senin de cidden az kaldi o zaman. Allah yardimciniz olsun canim saglikla kavusun Insallah.

aman iyi olsun ağrımasın. evet canım az kaldı bugün regl olsam yarın iğnelere başlıcam ama bakalım dediğin gibi belkide bebiş vardır Allahımın takdiri :)

cok zor yollardan geciyoruz Allah yardim ediyor da dayaniyoruz sonunda muradimiza da eriyoruz cok sukur ama bazen dusunuyorum yasadiklarimiz cidden agir. binlerce kez sukurler olsun tedaviye para bulmamiz bile buyuk nimet bizler icin yani soylenmiyorum. sadece ne biliim yazmak istedim(

evet canım benim çok şükür. bende hep parası pulu olmayanları düşünüyorum Allah yardımcıları olsun.demekki diyorum maddi manevi bu yükü kaldırabilecekmişiz ki Allah bize bunları yaşatıyo hep diyorum yine söylicem bizi yaşadıklarımızla sınav etmesin Rabbim inş. bunlar hepimiz için son olur. manevi hüsranı atlatmak çok zor oluyo çünkü, içten içe bebek isteği ni hırsa dönüşmeye başlıyo Allah korusun inş. olucak bu sefer :)

amin canim. halimize bin sukur ben inaniyorumki sizlerinde son tedavisi bunlar. canim cikiyorum biraz iyi pazarlar sana.

ayşecim bana yazdıgın yazıya teşekkür ederim.çok güzeldi.allahım dualarını kabul etsin.benide düşünmen geçekten çok mutlu etti beni.saol.inşallah yüzyüzede bir yerde birgün buluşuruz.kardeşlerimizden birisi temmuz için artık bebeginle buluştun diye yazmış çok hoşuma gitti...............ayşecim kendine cici kızına iyi bak öpüyorummmm

amin cnm inş bir gün dedigin gibi yüz yüze geliriz tatlım iyi dilerklerin için tşk ederim selcim sende kendine çok ii bak yaradana emanetsin tatlımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar hepinize günaydın ben bugün iş başı yaptım.
geçmişi okuyamadım direk yazayım dedim. transfer güzel geçmiş (öyle dediler) ben baygın olduğum için hiçbirşey bilmiyorum embiriyoların durumu iyi dediler ama kaliteyle ilgili bilgi vermediler sanırım 2. kalite
8 hücreli 2 tane transfer oldu. arkadaşlar ilginiz ve dualarınız için çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…