temmuzcum çok geçmiş olsun, hayırlı olsun, güle güle büyüt bebişlerini inş. :)
herkese günaydın bu arada bende az önce doktordan geldim. kan ve ultrason için gitmiştim. regl yoğun olarak başlamadı bi türlü rahim duvarı incelmemiş henüz o yüzden iğneye başlamadım. bakalım çarşambaya kadar ne zaman yoğunlaşırsa o zaman tekrar gidicem eğer yoğunlaşmazsada haber vericem inş. bugün yoğunlaşır illa bi nazlancak benimkide hep böyle yapıyo.
kızlar hepinize günaydın ben bugün iş başı yaptım.
geçmişi okuyamadım direk yazayım dedim. transfer güzel geçmiş (öyle dediler) ben baygın olduğum için hiçbirşey bilmiyorum embiriyoların durumu iyi dediler ama kaliteyle ilgili bilgi vermediler sanırım 2. kalite
8 hücreli 2 tane transfer oldu. arkadaşlar ilginiz ve dualarınız için çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun.
canlarım hepinize iyi haftalar..sizleri çok özledim bir bakayım dedim herşey yolunda mı diye :)
temmuzcum bebişlerin hayırlı olsun canım benim.zübeydemden aldım haberini hatta pazar günü olacak sanıyodum ben transferini ama cuma günü mübarek gün yasin okumuştum.sanırım cuma olmuş transferin de rabbim kabul etsin inş.
panadolcum karatasozcum darısı sizlere inş.çok rahat geçer transferiniz canlarım.sonra da zübeydoşuma inşallah :)
çidocum senin de güzel haberlerini aldım oh dedim canım.özlemcim sen de diş olayını halletmişsin sevindim tatlım.aysem sen de iyisin inş.kontroller iimiş tansiyon da normal o kadar sıkntıya tatlım.nolur üzme kendini ve güzel cimcimemizi :)
ben de biraz kafam dağılsın diye belediyenin kurslarına yazıldım kızlar.burdaki doktorum bebek olayını 1 sene kafanızdan atın dedi bize.artık yapacağınız herşeyi yapmışsınız biraz dinlenme zamanı dedi.
sürekli girmesem de her zaman aklımdasınız kızlar dualarım hep sizlerle.öpüyorum kocaman...
inşallah güzelim devamlı dua ediyorum Allahım kabul etsin. transfere girdiğimde bayılmadan önce doktor yeter artık bu seni buraya son alışımız bidaha seni burda görmek istemiyoruz bu sefer kurtulacaz senden dedi inşallah dediği gibi olur bakalım hayırlısı.günaydınnnn kızlarrrrrrr biz geldikkk?zemuszemus zemuszemus
temmuzcum cnm maşallahhhhinş ikiside tutar tatlımmm rabbim emeklerini boşa çıkarmasın stresli bekleyişin inş sevince döner veeeeeeeeeeeeeee hamişş haberini alırız inş rahmann
canım çok sağol bakalım transferi olduk en zor kısmı bekleme kısmı daha çok yeni ama bakalım önümüzdeki günler nasıl geçicek endişe korku heyecan Allah yardım etsin.temmuzcum çok geçmiş olsun, hayırlı olsun, güle güle büyüt bebişlerini inş. :)
herkese günaydın bu arada bende az önce doktordan geldim. kan ve ultrason için gitmiştim. regl yoğun olarak başlamadı bi türlü rahim duvarı incelmemiş henüz o yüzden iğneye başlamadım. bakalım çarşambaya kadar ne zaman yoğunlaşırsa o zaman tekrar gidicem eğer yoğunlaşmazsada haber vericem inş. bugün yoğunlaşır illa bi nazlancak benimkide hep böyle yapıyo.
inşallah güzelim ya neler çektiğimizi çok iyi biliyoruz bu defa son olur diye çok dua ediyorum ama tabi Allaha kalmış o verirse olacak inşallah.kızlar hepinize günaydın güzel bir hafta diliyorum
temmuzcugum inşallah bu sefer herşey güzel olacak morelini yüksek tut dualarımız seninle
kızlar kaliteli yumurtalar için incir kürünün dışında ne tüketmek lazım bilginiz varmı tüpe başlamadan bir kaç ay önce kullanmak istiyorum yaştan dolayı kalitesiz yumurtalarım oluyor benim öpüyorum sizleri..
canım benim transfer cumartesi oldu ama olsun okuduğun yasin muhakkakki iyi gelir duların çok büyük önemi var çok sağolasın Allah razı olsun.canlarım hepinize iyi haftalar..sizleri çok özledim bir bakayım dedim herşey yolunda mı diye :)
temmuzcum bebişlerin hayırlı olsun canım benim.zübeydemden aldım haberini hatta pazar günü olacak sanıyodum ben transferini ama cuma günü mübarek gün yasin okumuştum.sanırım cuma olmuş transferin de rabbim kabul etsin inş.
panadolcum karatasozcum darısı sizlere inş.çok rahat geçer transferiniz canlarım.sonra da zübeydoşuma inşallah :)
çidocum senin de güzel haberlerini aldım oh dedim canım.özlemcim sen de diş olayını halletmişsin sevindim tatlım.aysem sen de iyisin inş.kontroller iimiş tansiyon da normal o kadar sıkntıya tatlım.nolur üzme kendini ve güzel cimcimemizi :)
ben de biraz kafam dağılsın diye belediyenin kurslarına yazıldım kızlar.burdaki doktorum bebek olayını 1 sene kafanızdan atın dedi bize.artık yapacağınız herşeyi yapmışsınız biraz dinlenme zamanı dedi.
sürekli girmesem de her zaman aklımdasınız kızlar dualarım hep sizlerle.öpüyorum kocaman...
Günaydın herkeseeee , iyi haftalar dilerim.
Temmuzcum kaçıncı gün şimdi tahlile kaç gün kaldı ::)
:gitme: kızlar merkezden aradılar benim 3 tane embiriyom vardıya ikisi kondu bir tanesi için aradılar şimdi 5. güne beklemişler bugün 5. gün oluyor istenilen gelişimi göstermediği için dondurmuyorlarmış yine aynı şey oluyor kızlar ya daha öncekilerde konanların dışındakiler gelişim göstermedi ve dondurulamadılar içime konanlarda yine gelişim gösteremiyecek muhtemelen içime konanda bugün gelişimini durduracak yapacak hiçbirşeyim yok elimden geldiğini yaptım gerisi Allaha kalmış.
yine aynı senaryo bakalım sonuçta aynımı olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?