Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

günaydınnnn kızlarrrrrrr biz geldikkk?zemuszemus zemuszemus
temmuzcum cnm maşallahhhh inş ikiside tutar tatlımmm rabbim emeklerini boşa çıkarmasın stresli bekleyişin inş sevince döner veeeeeeeeeeeeeee hamişş haberini alırız inş rahmann

temmuzcum çok geçmiş olsun, hayırlı olsun, güle güle büyüt bebişlerini inş. :)

herkese günaydın bu arada bende az önce doktordan geldim. kan ve ultrason için gitmiştim. regl yoğun olarak başlamadı bi türlü rahim duvarı incelmemiş henüz o yüzden iğneye başlamadım. bakalım çarşambaya kadar ne zaman yoğunlaşırsa o zaman tekrar gidicem eğer yoğunlaşmazsada haber vericem inş. bugün yoğunlaşır illa bi nazlancak benimkide hep böyle yapıyo.

kızlar hepinize günaydın güzel bir hafta diliyorum
temmuzcugum inşallah bu sefer herşey güzel olacak morelini yüksek tut dualarımız seninle
kızlar kaliteli yumurtalar için incir kürünün dışında ne tüketmek lazım bilginiz varmı tüpe başlamadan bir kaç ay önce kullanmak istiyorum yaştan dolayı kalitesiz yumurtalarım oluyor benim öpüyorum sizleri..

canım hayırlısı olsun beklersin gelmez beklemezsin yogun olur güzel haberlerini bekliyoruz..

canlarım hepinize iyi haftalar..sizleri çok özledim bir bakayım dedim herşey yolunda mı diye :)
temmuzcum bebişlerin hayırlı olsun canım benim.zübeydemden aldım haberini hatta pazar günü olacak sanıyodum ben transferini ama cuma günü mübarek gün yasin okumuştum.sanırım cuma olmuş transferin de rabbim kabul etsin inş.
panadolcum karatasozcum darısı sizlere inş.çok rahat geçer transferiniz canlarım.sonra da zübeydoşuma inşallah :)
çidocum senin de güzel haberlerini aldım oh dedim canım.özlemcim sen de diş olayını halletmişsin sevindim tatlım.aysem sen de iyisin inş.kontroller iimiş tansiyon da normal o kadar sıkntıya tatlım.nolur üzme kendini ve güzel cimcimemizi :)
ben de biraz kafam dağılsın diye belediyenin kurslarına yazıldım kızlar.burdaki doktorum bebek olayını 1 sene kafanızdan atın dedi bize.artık yapacağınız herşeyi yapmışsınız biraz dinlenme zamanı dedi.
sürekli girmesem de her zaman aklımdasınız kızlar dualarım hep sizlerle.öpüyorum kocaman...

Günaydın herkeseeee , iyi haftalar dilerim.
Temmuzcum kaçıncı gün şimdi tahlile kaç gün kaldı ::)

evocum selam canım; iyi olmana sevindim :) bende kafam dağılsın diye kurslara bakayım dedim amaakşam yada haftasonu olanlar sadece bilgisayar ve ingilizce olunca kaldı :)

Canım sana bir şey sorcam özel olmazsa; dondurulmuşun var mıydı.
Her merkezin bakış açısı farklı oluyor; benim ilki tutmayınca 2. reglimle hemen dondurulmuşlarla devam etmeyi önermişti doktorum. Senin yoksa durum farklı ama varsaa neden bu doktorlar hep farklı şeyler söylüyorlar anlayamıyorum.

dondurulmuşum yok mercancım.yani doktorum dondurulmuş transferinde başarı düşük demişti.bizde ısrar etmedik ama pişmanım tabi dondurmadığımıza canım.valla hangi doktora güveneceğimi ben de bilmiyorum.sadece dinlenmem gerektiğini farkettim bu denememde.bişeyleri sorguladıkça daha da hırpalıyorum kendimi.
sen neler yaptın canım?sanırım dondurulmuşlarla deneyeceksin sen de.inş.son olur da sağlıkla kucağına alırsın canım.
ben çıkıyorum kızlar bugün yoğunsunuz galiba.kendinize iyi bakın.mucks...

inşallah güzelim devamlı dua ediyorum Allahım kabul etsin. transfere girdiğimde bayılmadan önce doktor yeter artık bu seni buraya son alışımız bidaha seni burda görmek istemiyoruz bu sefer kurtulacaz senden dedi inşallah dediği gibi olur bakalım hayırlısı.
canım çok sağol bakalım transferi olduk en zor kısmı bekleme kısmı daha çok yeni ama bakalım önümüzdeki günler nasıl geçicek endişe korku heyecan Allah yardım etsin.
sende sakın sitres yapma bugün iyice sökülürsün rahim duvarın normale döner canım hayırlı olsun şimdiden tatlım.
inşallah güzelim ya neler çektiğimizi çok iyi biliyoruz bu defa son olur diye çok dua ediyorum ama tabi Allaha kalmış o verirse olacak inşallah.
canım benim transfer cumartesi oldu ama olsun okuduğun yasin muhakkakki iyi gelir duların çok büyük önemi var çok sağolasın Allah razı olsun.
Günaydın herkeseeee , iyi haftalar dilerim.
Temmuzcum kaçıncı gün şimdi tahlile kaç gün kaldı ::)

azı gitti çoğu kaldı mavi_mercanım bugün 2. günüm kaldı 10 gün bakalım su gibi akıp geçer inşallah günler.

Kızlar hepinize selamlar,

Uzun süre giredim, ama hepsini okudum,

30temmuzcum canım allahım yardımcın olsun, yüzünü güldürsün inşallah, beklerken sabırlar versin güç versin sana, sonucu aldığında da mutlu olmayı hayırlısı ile olumlu haberler almayı nasip etsin rabbim...

Bizde burada bol bol sevinelim inşallahopuyorumnanaktan

Karatasözcüm selam nasılsın,

Regl bekliyorsun sanırım, inşallah doğal hamilesindir ama diilsen bile bu uğurlu topiğimiz sana da uğur getirsin inşallah, tabi önce allhın izni ile:Saruboceq:

Evocum canım benim bence de en doğru kararı vermişsin, biraz kendine ve eşine zaman ayır bu konularla aklını ve kendini yorma, allahımın hikmeti sonsuz, siz yeter ki isteyin demiş,dua edin ben de vereyim demiş.

Bak bi hikaye anlatıcam:

Eskiden bir çift varmış çocukları olmuyor diye Allah yalvarmışlar ama bir türlü olmuyormuş, pergamber efendimize (sav) gitmişler, ona yalvarmışlar, nolur bizim çocuğumuz olacak mı bize bilgi ver demişler, peygamberde Allahu tealadan gelen bilgi ile olmayacağını bildirimiş, ama peygamberimiz 5 yıl sonra bu çifti yeniden görnüş yanlarında küçük bi çocuk varmış, hani bunları çocuğu olmayacaktı deyince rabbimiz bana dua etmekten hiç vazgeçmediler ve öyle çok dua ettiler ki demiş...

Rabbim isteyen herekese nasip etsin inşallah..

özlemle ayşemizde iyileşmiş sevindim canlarım.

Benimde kayınvalide geldi, bebişlere güzel şeyler almış ama yine de gelir gelmez beni sinirlendirmeyi başardı, herşeyi eşime soruyo, beşiği, bebek odası halısını, hatta lohusa şerbetini bende karşıma aldım konuştum anne dedim böyle olmaz siz bunları benimle konuşmalısınız biz anne kız aramızda halletmeliyiz dedim, o da hatasını anladı bakalım artık...

Ben zaten içimde ne varsa hemen konuşan biriyimdir, iyi oldu açıkça konuşmak..

Birazdan dr.a gidicem, ayrıntılı değil normal muayene, rahim kalınlkığı, bebeklerin suları bi bakıcaklar, gelince yazarım, ayrıntılı haftaya, şimdilik sevgiler canlarım..

günaydınnn tünaydınnn pıstıklarrrr ve minik pıtprcıklar hepinize kucak dolusu sevgiler hepiniz iyisiniz sanırımm TEMMUZUMMM YORMUYON DİMİ KENDİNİ BEBİŞİM ZATEN BİRAZDAN ARAR SORGULARIM SENİ :) EVOOOOMMM CANIM HOŞGELDİNN BİTANEMM ÖZLEDİK SENİ KARATASÖZÜMM REGLİ GELMEDİ Mİ YOKSA GELDİ DE DURDUMU

:gitme: kızlar merkezden aradılar benim 3 tane embiriyom vardıya ikisi kondu bir tanesi için aradılar şimdi 5. güne beklemişler bugün 5. gün oluyor istenilen gelişimi göstermediği için dondurmuyorlarmış yine aynı şey oluyor kızlar ya daha öncekilerde konanların dışındakiler gelişim göstermedi ve dondurulamadılar içime konanlarda yine gelişim gösteremiyecek muhtemelen içime konanda bugün gelişimini durduracak yapacak hiçbirşeyim yok elimden geldiğini yaptım gerisi Allaha kalmış.
yine aynı senaryo bakalım sonuçta aynımı olacak.

Yavvv deme öylee yaaa ütfennnnn temmuzum hiç belli olmaz şimdi takılıcaksın yine buda olmadı diye yapma bitanem üzme kendini bak özlemin ki nasıl şaşırttı onu seninkide şaşırtır inşallah

canim olur mu oyle sey cok yanlis yaklasiyorsun onceden de soyledim burda bana denen labratuvar ortaminda yasamayn embro rahim icinde yasiyor o yuzden ozellikle dondurulmus embroyo da besinci gune gitmek cok anlamsiz dendi. her ne kadar turkiyede bir besinci gundur gidiyorsa bana soylenen cok mantikli bence. dusunsene biz olusacak bir bebekten bahsediyoruz labratuvar ortami nasil daha iyi olabilir mumkun degil dogaya aykiri.
ayrica diyelimki 10 embroyon var bunlardan belki de sadece biri cok iyi durumda bilemezsinki konan mi disarda kalan mi iyi sadece Allah bilir. ya da soyle dusun on embroyo da bebek olucaksa yapardik bir kez tup bebek hayat boyu cozdur cozdur kardes yap:))
bence konuya cok mekanik bakiyorsun temmuzcum biri oyleseyse hepsi oyledir mantigi dogru olsun hepimiz hemen hamile kalirdik.
ayrica 8 hucreliye hemen ikinci kalite demissin iki uc gunluk embro sekiz hucreli olup ikinci kalite olmasi binde bir ihtimali muhtemelen cok iyi durumdaydilar. donmuslarda 8 hucreyi yakalamak cok zordur bak sekiz hucreli konmuslar.

ayrica temmuzcum ben senin merkezini anlamadim uc embroyodan iki transfer olucaksa once ikisi cozdurulur bende oyle yaptilar. digerine hic dokunmadilar cozdurme islemi iki saat suruyor eger teki dursaydi gelisimi ucuncuyu o zaman ayni gun ici cozdureceklerdi.
ayrica bir embro ne kadar kisa surede dondurulursa cozduruldugunde o kadar iyi durumda olurmus yani ne kadar az hucre o kadar saglikli donmuslarda cozulmesi icin.
kisacasi zaten senin merkezin bir kalan embroyoyu gozden cikarmis bastan hic canini sIkma inan bos bir kuruntu bu.

cigdocum kirbirkere Masallah iyisiniz kaynananla konusmakla ne iyi etmissin seni strese sokucaksa toplasin pirini pirtisini donsun evine ne olur bir de onla ugrasma ne ayip inadina yapiyor resmen serbeti haliyi oglu ne bilirmiski de ona soruyormus aa ayiba bak hic boyle dangalaklik duymadim!!! lutfen en ufak taviz verme bizim derdimiz bize yeter bir de onlari cekmeyelim!!

aysecim artik ancak bir mesajini gorur olduk hic sohbet edemiyoruz arada gelsen?
mavimercancim bence dondurulmuslarini hemen dene Allah buyuk Insallah saglikla yavruna kavusursun.
evocum sen kendini hazir hissettiginde yine baslarsiniz bence bir yil alti ay gb vakit koyma kafanda biraz zamana birak bakalim nasil hissedeceksin vakti geldiginde Rabbim sana yendien baslama gucunu vericektir Insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…