Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

karatasozcum yuppi basliyor demek tedavi yarina kalmaz normale doner Insallah reglin, olsun dogal olmadi ama Insallah bu tedavin buyuk sevincle sonlanicak canim.

Yavvv deme öylee yaaa ütfennnnn temmuzum hiç belli olmaz şimdi takılıcaksın yine buda olmadı diye yapma bitanem üzme kendini bak özlemin ki nasıl şaşırttı onu seninkide şaşırtır inşallah

ne biliyim geçmiş canlandı gözümün önünde kadın aradığında.

evet benim merkezrahme konanların dışındaki ambiriyoları gözden çıkartıyorlar nedense
ilk transferimde de 4 tane çözdürdüler 2 sinin durumu çok iyi biri kondu diğeri tekrar donduracaz dediler sonra gelişimi durdu donduramdık dediler ben o ay negatif aldım 2. tedavide 3 tane çözdüler 5. güne beklediler bir tane koydular diğer ikisini takip edip donduracaz dediler gelişimlerini durdurdular ve ben yine negatif sonuç aldım.
şimdi bu seferki tek fark 3. gün embiriyosu olması inşallah dediğin gibidir özlem inşallah doğal ortamında mücadelesine devam eder ama ister istemez kaygılanıyor insan yinemi demekten kendimi alıkoyamıyorum.

temmuzcum keramet konan embriyodada değil, çözülendede değil, merkezdede değil. :) biliyorum rahat olmak çok zor ama tevekkül etmek lazım Rabbim ol diyecek. sakin olmaya çalış bitanem. inş. iyi sonuç alacaksın sen kendini yormamaya dikkat et yeter.

zübeydecim regl oldumda dün sabah devamı gelmemişti aaz önce gelmeye başladı hayatım.

evet özlemcim inş. bu sefer bende göbüş büyütücem :))) doğal olmadı ossun napalım. bunada razıyız biz. yarın tekrar gidicem sökülmeye başladı galiba muhtemelen yarın iğnelere başlarım sonrası 15 gün içinde bitecek inş. :)))) sabırsızlanıyorum.

canım benim çok sağolasın doğru söylüyorsun Rabbim ol dedikten sonra gerisi teferruattan ibaret boşuna teknik açıdan yaklaşmaya gerek yok olacağı varsa olur olmayacaksada neyaparsak olmaz.
hadi hayırlı olsun canım sıra sende sonra zübeyde de sonra panadolda peşpeşe güzel haberler alalım inşallah.

Canım benim kendini üzme, her iş olacağına varıyor inan, sen duanı eksik etme yeter tatlım, allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.

Bende dr.dan geldim, normal devletin polikliniği ve dr o cihazlarda bile bebeklerimden birinin midesindeki problemi gördübiliyorum bu sorun hiç geçmeyebilir, hatta down sendr olabilir, dorğuma kadar geçebilir ya da doğduktan sonra bir ameliyatla iyileşebilir ama napim işte her dr.a gitiiğimde geçmiş olması umuduyla gidiyorum ama...olsun bakalım gün doğmadan neler doğar...

Bunun dışında boyları posları, rahim kalınlığı vs iyiyimiş maşallah..

canım çok sağol doğru söylüyorsun herşey olacağına varır dua etmekten başka çaremiz yok.
sende içini ferah beslenmene çok dikkat et yediğin içtiğin herşeyde Allahım şifa ver de ben inanıyorum bebekler geliştikçe büyüdükçe anne karnında normale dönecekler ve sapasağlam nurtopu gibi dünyaya gelicekler.

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial.................... ..............bir gün mutlaka
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci................................. .UMUT ETMEYE DEVAM
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. .................ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe........................... ....HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................................DONDURULM UŞLARLA YOLA YAKIN ZAMANDA DEVAM
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut..................................... .DONDURULMUŞLARLA YOLA YAKIN ZAMANDA DEVAM
7.evoevo...................................2.denem e. ...........ankara güven............................BıR GÜN MUTLAKA
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... bahçeci ..................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut..................................... ...YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMıŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia................................. ..HAMıŞŞŞŞŞŞŞ
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ ..............beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan................................ ?????????
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel............................ ......HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı........................... .....???????????
15.pany86....................................3.den eme................memorial................. ...........HAMıŞŞŞŞŞŞŞ
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... ..........bir gün mutlaka
17.quality......................................1 deneme .................centrum.......................... ...HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞ
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial....................... .......HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia........................ .......BEKLEMEDE
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... ............HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . ............HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci........................ .........HAMıŞŞŞŞŞ
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv................................???????????
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık mrk.................ÇOK YAKINDA YENıDEN
26.aralma.....................................???? ????................??????????????........... ......HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
27.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
28.ses82......................................2.de neme....................?????????????............. ...HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
29.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. .........?????????
30,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... bir gün mutlaka
31.cancan2..................................1.dene me....................medicalpark................. ......HAMıŞŞ
32.zeynepela................................1.dene me...................??????????................... ....HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
33.Ç.D.........................................?? ? ?????..................??????????................. ........HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
34.AYŞEUZAL.............................?????????. .................??????????....................... ...HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
35.demetak.................................??????? ??..................??????????.................... .......DOĞAL YOLLA HAMıLE KALDI
36.ecemnur................................1.deneme ....................anatolia...................... .............??????????
37.azra_azra................................2.dene me..................?????????..................... ...........BıR GÜN MUTLAKA
38.ZEYNEP4...............................2.DENEME. ..............

HAMıLELER

.1- benmasal..............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ
2-GıZEMLı83.............................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞ ŞŞŞ
3- qualiyt ..................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82...................................HAMıŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ ıKıZZZZZZ
6-ZEYNEPELA..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
7-Ç.D.......................................HAMı ŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
8-NEDıME59............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
9-CANCAN2.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ
10-ELVıNAZ.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
11-AYŞEUZAL.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ Ş
12-DEMETAK...........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ (HEMDE DOĞAL OLARAK )
13-NURSıM05..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
14.ARALMA............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ
15.PANADOLL...........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
16.CANNUR_82.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
17,XTATLIKIZ..............................HAMıŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
18,NURSEN................................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
19.CıGDO...................................HAMıŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2.DÖNEM :)

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial.................... ..............bir gün mutlaka
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci................................. .UMUT ETMEYE DEVAM
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. .................ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
4..özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan................................. HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
5.30temmuz.............................3.deneme... .. .........umut................................. .04 KASIM SONUÇÇÇ
6.evoevo...................................2.denem e. ...........ankara güven............................BıR GÜN MUTLAKA
7.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ ..............beklemede :)
8.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan................................ ?????????
9,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı........................... .....???????????
10.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... ..........bir gün mutlaka
11.karatasoz................................2.dene me................anatolia........................ .......BEKLEMEDE
12.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . ............,ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
13.angel180.................................2.dene me...............ege üniv................................???????????
14.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık mrk.................ÇOK YAKINDA
15.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
16.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. .........?????????
17,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
18.ecemnur................................1.deneme ....................anatolia...................... .............??????????
19.azra_azra................................2.dene me..................?????????..................... ...........BıR GÜN MUTLAKA
20.ZEYNEP4...............................2.DENEME. ..............
21.SOWAY.................................1.DENEME. ..............ANKARA TÜP BEBEK.................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

HAMıLELER

.1- benmasal..............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ
2-GıZEMLı83.............................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞ ŞŞŞ
3- qualiyt ..................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82...................................HAMıŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ ıKıZZZZZZ
6-ZEYNEPELA..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ÇOK YAKINDA YENİDEN
7-Ç.D.......................................HAMı ŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
8-NEDıME59............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
9-CANCAN2.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ
10-ELVıNAZ.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
11-AYŞEUZAL.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ Ş
12-DEMETAK...........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ (HEMDE DOĞAL OLARAK )
13-NURSıM05..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
14.ARALMA............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ
15.PANADOLL...........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ ÇOK YAKINDA YENİDEN
16.CANNUR_82.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
17,XTATLIKIZ..............................HAMıŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
18,NURSEN................................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
19.CıGDO...................................HAMıŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
20,ÖZLEM80.............................. HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
21.SOWAY................................HAMİŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.ALS 17..................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
23.MAVİ MERCAN.......................EN KISA ZAMANDA TEKRARDAN

Son düzenleme:

Canım yeni transferin hayırlı olsun inşallah bu sefer dualarımız kabul olur rabbim hayırlısı ile kucağını doldurur inşallah..

Sen şimdi sakın bunlara canını sıkma Rabbim meryem anamıza ilişkisiz nasip etti bebeğini bak ben 2. kalite embriyo ile hamile kaldım..giden zaten gitmiş bnm 8 tane çöpe gitti...sen şimdi kendini düşün sağlıklı beslen bol bol dinlen ananas ye hem labratuvarda olan embriyo gelişimi ile insan vucudunda olan embriyo gelişimi bir olur mu hiç..
Olumsuz bir çok şey aklına geliyor biliyorum yaşadıklarından sonra çokta normal böyle olması ama sen nolur canını sıkma miniklerini düşün bak belki özlem gibi tutmayacak bu derken belki konar meleğin göbüşüne..

geri sayım başladı BENİM DULARIM SENİNLE......olumunekankayizsmile

günaydın kızlar ben geldim :) bugün başlıyorum inş. iğnelereeeeee.

cigdocum canim arkadasim stresin icindeki korku endise yani nasil deriz rahat ol tahmin ediyorum ne zor ama yeminleki teselli icin demiyorum dawn senderomunu unut, bu kadar ultrasona giriyorsun bir bebegin Masallah bu derece normalken tek yumurta ikizlerinde nasil olur dawn senderomu aklim hayalim ufacik ihtimalini bile almiyor. canim ne olur su iki ay oyle onemliki ne kadar uzulursen uzul yemene icmene cok cok dikkat et Rabbim buyuk saglikla bagislayacak yavrularimizi bize Insallah.

canım slm nasılsın listeyi görünce duygulandım bir anda(( inşallah listede adı geçen hepimiz hamile kalırız.....
canim listeyi her gordugumuzde aynen bende oyle duygulaniyorumki agliyorum bazen hatta. az kaldi panadolcum hep beraber sizlerin mutlulugunu da yasiyacagiz Insallah.kaliteli yumurtalar icin ben inciri, bal corek otu karisimini cok duyuyorum. kuru inciri duzenli ye bence, kurunu yapanlarda var ama yemen de ayni etkiyi yapar duzenli yiyince. bir de galiba bir hap varmis onu pek bilmiyorum ama icenleri okumustum doktorun bilir herhalde.

günaydın kızlar ben geldim :) bugün başlıyorum inş. iğnelereeeeee.
ay canim hadi hayirli olsun, su gb aksin her sey. temmuzla arka arkaya mujdeni alalim Insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…