canım hayırlı olsun tedavin sana boll şans dualarım seninleamin canım benim inş. bende hepimiz için dua ediyorum :)
canim listeyi her gordugumuzde aynen bende oyle duygulaniyorumki agliyorum bazen hatta. az kaldi panadolcum hep beraber sizlerin mutlulugunu da yasiyacagiz Insallah.kaliteli yumurtalar icin ben inciri, bal corek otu karisimini cok duyuyorum. kuru inciri duzenli ye bence, kurunu yapanlarda var ama yemen de ayni etkiyi yapar duzenli yiyince. bir de galiba bir hap varmis onu pek bilmiyorum ama icenleri okumustum doktorun bilir herhalde.
ay canim hadi hayirli olsun, su gb aksin her sey. temmuzla arka arkaya mujdeni alalim Insallah.
canım hayırlı olsun tedavin sana boll şans dualarım seninle
özlemcigim slm teşekkür ederin inşallah herkesin yüzü güler kilo aldım yazmışsın boşver canım ileride rejim falan yaparsın veririsin saglıklı olunda senin duydugun hap sanırım DHEA ondanda aldım kullanmaya başlamadım dr. vermişti incire başladım hergün yemeye ama en az 5.6 ay yemek gerekiyomuş kısmet artık cinsiyet bu hafat belli olur sanırım hep cimcime diyesim geliyor bakalım artık..
aysecim hosgeldin yaa cok tatli bur orguler Masallah guzel gunlerde kullanmak nasip olsunay cikicak galiba seker bende ne yapalim basa gelen her sey cekiliyor. oksurugun bitti mi ayse?
canim ya kiyamam gecsin hemen Insallah. yok canim cikarsa cikar benim arkadalarimda hep cikti onlardan biliyorum sana da demistim cok sukur olmuyor bir sey yeterki dermansiz derdimiz olmasin canim. simdi labratuvara gidiyorum testlerim icin hepinizi opuyorum.
cigdocum canim arkadasim stresin icindeki korku endise yani nasil deriz rahat ol tahmin ediyorum ne zorama yeminleki teselli icin demiyorum dawn senderomunu unut, bu kadar ultrasona giriyorsun bir bebegin Masallah bu derece normalken tek yumurta ikizlerinde nasil olur dawn senderomu aklim hayalim ufacik ihtimalini bile almiyor. canim ne olur su iki ay oyle onemliki ne kadar uzulursen uzul yemene icmene cok cok dikkat et Rabbim buyuk saglikla bagislayacak yavrularimizi bize Insallah.
çigdocum canım sakin olmaya çalış, bebeklerini düşün hayatım. dua ediyoruz sana merak etme herşey güzel olacak inş. :)
kızlar temizlik yapıyorum bi taraftan, ara arada size gelip bakıyorum. aşağı yukarı bi haftalık bi sürem var iyi değerlendirmem lazım bidaha pek temilzlik falan yapamam galiba. özlemcim çok saol tatlım inş. temmuzcumun sonucu belli olur ben transfer olmuş olurum galiba :) sırada diğer kızlar var zübeydecik var inş. sonra sizlerin doğurmasını beklicez dört gözle :))) sonrada biz tabi
canim evet hap oydu bence incir daha cok etki yapiyor ben bir ay duzenli yedim ertesi ay normalde tek olan yumurtam iki gozukmustu, ilacsiz yani.
canim yasadiklarimizi biliyorsun kiloyu takcak luks yok bizde ama inan o kadar sebze meyve beslenip bu kadar kilo alinca urktum seker cikicak belki de. cikarsa da cozumu var cok sukur. bir de tedavi sonrasi aldigim uc kilodan fazla vardi simdiden agirlastim burda kimsem yok sonlara dogru herhalde yerimden kalkamicam bunlar disinda dedigin gb kilo verilir sonradan neler cektik Allah bebeklerimizi saglikla bagislasin bizlere varsin 100 kilo olayim(
cimcimedir Insallah panadolcum Rabbimin gucune gitmesin ama cimcime istegim var engel olamadigimhaftasonu gidecegiz ayrintiliya Insallah belli olur. gerci bende organlari vs duzgun mudur onun stresi var ne kadar merak etsem de ultrasona girdigim an tek aklimda olan her sey yolunda mi. korkularim azalmiyor canim, sormayin yanlis anlamayin ne olur ama yani binlerce kez sukurler olsun, hamilelik psikolojisi cok agir geldi bana, geceleri kotu ruya gorucem die surekli huzursuz bir uykudayim gozumu acip acip tekrar daliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?