Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

çigdocum canım sakin olmaya çalış, bebeklerini düşün hayatım. dua ediyoruz sana merak etme herşey güzel olacak inş. :)

kızlar temizlik yapıyorum bi taraftan, ara arada size gelip bakıyorum. aşağı yukarı bi haftalık bi sürem var iyi değerlendirmem lazım bidaha pek temilzlik falan yapamam galiba. özlemcim çok saol tatlım inş. temmuzcumun sonucu belli olur ben transfer olmuş olurum galiba :) sırada diğer kızlar var zübeydecik var inş. sonra sizlerin doğurmasını beklicez dört gözle :))) sonrada biz tabi

kartasozcum cok iyi dusunmussun cunku ilk uc ay pek bir sey yapamayacaksin en azindan dip bucak temizlik olmuyor insan korkuyor ama yavas yavas yap bu igneleri kullanirken cok yorulmak bas agrisi yapiyordu bana.
kizlar bu arada ben duba oldum 4 ayda 5 kilo!!!!!!!!!!!!!! sadece sebze meyve yiyerek nasil bu kiloyu alabildim inanmiyorum!!! aysecim gel de akil ver bana. sana da dedigim gb bence hormonlardan ben bu yediklerimi hamile degilken yesem asla bir kilo bile almazdim( makarna pilav asla canim cekmiyor yemiyorum tatliyla aram hic yok tiksindim, ne kilo yapiyor bilmiyorum yaa kiloyu takmak degil de seker falan mi cikicak acaba bende???

amin canım benim inş. bende hepimiz için dua ediyorum :)
canım hayırlı olsun tedavin sana boll şans dualarım seninle

özlemcigim slm teşekkür ederin inşallah herkesin yüzü güler kilo aldım yazmışsın boşver canım ileride rejim falan yaparsın veririsin saglıklı olunda senin duydugun hap sanırım DHEA ondanda aldım kullanmaya başlamadım dr. vermişti incire başladım hergün yemeye ama en az 5.6 ay yemek gerekiyomuş kısmet artık cinsiyet bu hafat belli olur sanırım hep cimcime diyesim geliyor bakalım artık..

canim evet hap oydu bence incir daha cok etki yapiyor ben bir ay duzenli yedim ertesi ay normalde tek olan yumurtam iki gozukmustu, ilacsiz yani.
canim yasadiklarimizi biliyorsun kiloyu takcak luks yok bizde ama inan o kadar sebze meyve beslenip bu kadar kilo alinca urktum seker cikicak belki de. cikarsa da cozumu var cok sukur. bir de tedavi sonrasi aldigim uc kilodan fazla vardi simdiden agirlastim burda kimsem yok sonlara dogru herhalde yerimden kalkamicam bunlar disinda dedigin gb kilo verilir sonradan neler cektik Allah bebeklerimizi saglikla bagislasin bizlere varsin 100 kilo olayim(
cimcimedir Insallah panadolcum Rabbimin gucune gitmesin ama cimcime istegim var engel olamadigim haftasonu gidecegiz ayrintiliya Insallah belli olur. gerci bende organlari vs duzgun mudur onun stresi var ne kadar merak etsem de ultrasona girdigim an tek aklimda olan her sey yolunda mi. korkularim azalmiyor canim, sormayin yanlis anlamayin ne olur ama yani binlerce kez sukurler olsun, hamilelik psikolojisi cok agir geldi bana, geceleri kotu ruya gorucem die surekli huzursuz bir uykudayim gozumu acip acip tekrar daliyorum.

Son düzenleme:
slm kızlarr nasılsınız özlemcim geldim geldim:))))))) kızma battaniye başladımda onun örenegiyle ugraşıyorum dünden bu tarafa motifli bir örnek ama çok güzelllllllllllllllllllllllllll
patik | 10marifet.org özlemcim pembe olanı yapıyorm seizce nasıl kızlar güzel mı?

özlemcimm sende demekki benim gibisin bende hiç tatlı yemedim makarna yemedim ama acayip kilo aldım neyse melegin saglıklı olsunda gerisini boş ver karnın çıkınca takmıyorsun onları 5 veya 6 aylık olunca hepsi gidiyorr :))))))) sadece karnına bakıyorsun 1 ay sonra çatlamalar başlıycak balımmm benim karnım harita gibi vallaa inş sende catlama olmaz kiloyu takma kafaya
özlemcim senin bebek sanırım kızz bende tatlıdan neferet ettim ama 5 aydan sonra tatlı yemeye başlıyorsun her kes bana son aylarda tatlı yiceksin cnın istiycek dediler ben güldüm ben tatlıdan nefret ediyorm dedim şimdi cnm çok istiyor ama yiyemiyorm şekerim varr(((((((( inş sende şeker çıkmaz

aysecim hosgeldin yaa cok tatli bur orguler Masallah guzel gunlerde kullanmak nasip olsun ay cikicak galiba seker bende ne yapalim basa gelen her sey cekiliyor. oksurugun bitti mi ayse?

aysecim hosgeldin yaa cok tatli bur orguler Masallah guzel gunlerde kullanmak nasip olsun ay cikicak galiba seker bende ne yapalim basa gelen her sey cekiliyor. oksurugun bitti mi ayse?

tşk ederim cnm saol
korkma özlemcim inş çıkmaz çıksada korkucak bir şey degil biliyorsun bak bendede çıktı sadece diyet yapıyorsunn bende ne diyet yapıyorm yaaaa kesin gene kilo aldım öyle hissediyorm özlemcim ayaklarım beni taşımıyor balon gibi yeminlee
öksürük bitmedi tatlım yaa antibiyotigimi kullanıyorm ilaçlara devam ama sanırım bu hastalık bana yapıştı gene bogazlarım agrıyorr dün gece 3 geceden sonra ilkkez sabah ettim öksürükten bekliycem bakalım ne zaman gececek antibiyotik bitince tekrar randevumuz var d.r bakalım ne diycek niş çabuk gecer ((((

canim ya kiyamam gecsin hemen Insallah. yok canim cikarsa cikar benim arkadalarimda hep cikti onlardan biliyorum sana da demistim cok sukur olmuyor bir sey yeterki dermansiz derdimiz olmasin canim. simdi labratuvara gidiyorum testlerim icin hepinizi opuyorum.

tmm cnm kendine ve melegimize ii bak çok öptüm siziiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kızlar selam,

Ooo herkes burada ne güzel, nasılsınız bakalım, herkesi çok öpüyorum..opuyorumnanaktan

Özlemcim cnm çok saol, bana her zamanki gibi verdiğin bilgilerle çok desteksin cnm benim,yazdıkların biraz olsun içimi rahatlattı ama bazen kendimi çok çaresiz hissedebiliyorum, bugün kayınvalidemle tefriciyeye başladık, allahım kabul etsin inşallahh,

İyi ki varsınız buradaki tüm arkadaşlarım..

Cnm desteğin için çok saol, sen de iğneler başlamışsın, hadi hayırlısı ile bebeğini kucağına al inşallah bu sefer, yüzün hep gülsün tatlım..

canım benim seni çok iyi anlıyorum hamile kalmaklada iş bitmiyor 9 ay boyunca streste devam ediyor ne kadar rahat olalım desekte olmuyor yaşadıklarımızdan sonra bir gecede hamile kalan birileri olsak sanırım bu kadar stresli olmayız bugun çok yakın arkadaşım tüp bebek yaptırmıştı test günüydü 4 denemesiydi hamile haberini verdi çok sevindim onun adına sanki kendim hamile kalmış kadar sevindim allah herkesin yüzünü güldürsün orda yanlız olmanda seni etkiliyor sevdiklerinden uzaktası ama ne olur morelini yüksek tut sen herşey çok güzel olacak öpüyorum...

slm millet nerelerdesiniz.
zübeydecim sanırım bi seeeeeeeeen bide ben varız.

günaydın kızlarrrrrrrrrrhihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…