Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

iki gündür pek bir sakin burası nedendir acep :) özlemcim canım iğneler iyi gidiyo bakalım şimdilik. c.tesi gidicem tekrar kan ve ultrason için 150 doz gonal-f alıyorum o güne kadar, eşim yapıyo saolsun iğnelerimi. sen nasılsın nasıl gidiyo.

aa ben de hep burdayim zubeydecim:) kimse olmayinca pek yazmiyorum ondan
karatasozcum ohh bol bol yumurta olarak geri donsun ignelerin Insallah canim. cok sukur iyiyim bende.

amin tatlım inş. :) tahminime göre önümüzdeki hafta toplama haftasonunada transfer olmuş olur :)
zübeyde kız nere gittin

Burdayım evo ile konuşuyordum karatasözcüm kızgınım çünkü senin ve temmuzun bizim desteğimize ihtiyacı var ama ortalıkta kimse yok

:))))))))))) çok şekersin sen ya. dadlum benim. evocum nasılmış.

bende dün kasım annelerinin topiğine girdim dedimki hobi olarak fotoğraf çekiyorum ankarada yaşayan varsa ücret talep etmeden doğum fotolarını çekebilirim dedim. maksat kendimi geliştirmek. hiç kimse ilgilenmedi :)))))))))))))))))))) asıl onlar adam yerine koymadılar :))))))))))))))))

aaaa bu fıstık hakkaten öfkelenmiş. güzelim gelene kapımız açık gelmeyenin canı saolsun ayol napalım. özlem var işte ben varım sen varsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…