Kızlar selam hepinize, Valla korktum zübeydeden hemen bi şeyler yazayımda affetsinolumunekankayizsmile
30temmuzcum sayılı gün çabuk geçiyor, inşallah sağlıkla güzel haberler duyalım:Saruboceq:
Karatasözcüm iğneler sana kaliteli yumurtalar olarak dönsün inşallah tatlım..
Ben hep evdeyim valla, beslen yat, dinlen öyle geç,yo, hava da hep kapalı zaten..
saol canım benim. evet hava kapalı bayılırım ben bu havalara hem soğuk değil hem tatlı tatlı yağmur yağıyo çok romantik. :)
:)) afiyet olsun. ohhh padişahta yoktu böyle keyif. bende banyomu yaptım, ortalığı toparladım, elime örgümü aldım, perdelerimi açtım, yağmuru seyrediyorum bi taraftanda size bakıyorum hehehe. bide çaymı yapsamki ne
Karatasöz valla eşimde öyle diyo, hayat sana güzel valla diyo:)
Eee senin keyfinde süper bence tatlım,ohh boşver bu hayatta her anın tadını çıkarmak lazım, giden zaman geri gelmiyor, bu halime binlerce kez şükürler olsun bitanem..
evet ya kizlar kayboldu. temmuza destek icin dion da temmuz yokki ortada:))))
hamile bayanlar veya daha önce hamile kalanlar
benim bugün 5. günüm ve hiçbir belirtim yooook sadece göğüslerim hassaslaştı ama o ilk transfer de de hassaslaşmıştı yinemi olmadı acaba yaaaaaaaaaa.ben çok normalim sanki hiç transfer olmadım.
canim genelde kimsenin belirtisi olmuyor zaten bugunler dur daha cok erken 10.gun kan yaptiririz Insallah mujdeni yazarsin bes gune, belirtiye hic takilma canim.
bualardayım kuşum
ama bu ara topiğin neşesi yok gibi sık sık giriyorum kimler var diye sayfanın altına bakıyorum birtek kendi adım yazıyo bende çıkıyorum.
herkez iyidir umarım.
canım benim hoşgeldin :) nasılsın. belirti arama kuşum kendinde az kaldı bak olmadı kan testi yaptırsın bi yazıda okumuştum kanda çok azda olsa hemen belli oluyo diye.
Canımmm bak bende de h,ç belirti olmadı inan, ama nerdern nereye, 2.kalite tek embryo ile ikizlerimi bekliyorum, sen umudunu sakın ama sakın kaybetme emi,çok sıkıldığın zamanlarda dua et,kenzül arş duasını oku tatlım benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?