Canımmm bak bende de h,ç belirti olmadı inan, ama nerdern nereye, 2.kalite tek embryo ile ikizlerimi bekliyorum, sen umudunu sakın ama sakın kaybetme emi,çok sıkıldığın zamanlarda dua et,kenzül arş duasını oku tatlım benim..
canım benim iyiyim sen nasılsın kuşum.
opu tarihi bellimi aşşa yukarı tahmini bir gün söyledilermi canım
inşallah kaliteli yumoşların ulacak güzel güzel döllenecekler
proginexsin yanında göbekten yediğimiz iğneler sinek ısırığı kalır heralde
seninde kocişin yapıyormuş ineleri ben eşime çok ısrar etmiştim sen yap diye
adam benden korkak denemedi bile.
canım yerleşme kanamsı olacak diye bişi yok olmasın zaten korkarsın bitti bitmedi azaldı çoğaldı. benim ilk gebeliğimde olmamıştı bu arada regl tarihin ne zaman geçtinmi yada kaç gün kaldı.
canıımm ne olur belirti arama benim durumumu hatırlarsan hiçç belirtim yoktu hatta olmadı diyede son iki gün ilaç falan kullanmamıştım her zamankinden dahada saglıklıydım:)))zor biliyorum beklemek ama sabırlı ol lütfen 3 gün tatilsin kafanı başka şeylerle meşgu etmeye çalış sinemaya falan git...hamile bayanlar veya daha önce hamile kalanlar
benim bugün 5. günüm ve hiçbir belirtim yooook sadece göğüslerim hassaslaştı ama o ilk transfer de de hassaslaşmıştı yinemi olmadı acaba yaaaaaaaaaa.ben çok normalim sanki hiç transfer olmadım.
10. gün yaptırayım dimi 12 gün beklemeye gerek yok
10. günde iyi kötü belli olur
iğne yerlerim çok acıyo ovalamak iyi gelirmi kızlar.
canim uc kez hamile kaldim ucunde de lekelenmem olmadi ikisi tup bebekleydi. yani hic genel bir seymis gb dusunme. bircok kadinda hicbir belirti olmuyor. benim el ve ayaklarimda ates vardi. basim donuyordu bazende. ama bu belirtileri de nerdeyse hic duymadim kimseden yani belirti aramak cok gereksiz yere endiseye kapilmak herkeste farkli ve genelde hicbir belirtisi olmuyor bayanlarin 6.haftaya kadar gonlunu ferah tut, Allah dualarimizi kabul etsin. 9 ya da 10.gunu kan tesi yaparsin belki.canım senin demi lekelenmen olmamıştı
biraz topiklerde araştırdım genelde lekelenme yaşıyorlarmış bu yerleşme kanamadı denen olay hatta panadolda da olmuştu hatırlıyorum benim 2 transfer de de olmamıştı negatifti bakalım bu sefer olacakmı.
beklemek sabretmek lazım boşuna kafamı kurcalıyorum galiba.
zubeydecim son bir alinti yapmam lazimdi kolay olsun die ondan aldigim bu alintiyitamam yavru kuşum bende öptüm yağmur suyu doldurayım bari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?