Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?


canım senin demi lekelenmen olmamıştı
biraz topiklerde araştırdım genelde lekelenme yaşıyorlarmış bu yerleşme kanamadı denen olay hatta panadolda da olmuştu hatırlıyorum benim 2 transfer de de olmamıştı negatifti bakalım bu sefer olacakmı.
beklemek sabretmek lazım boşuna kafamı kurcalıyorum galiba.
 

amin canım inş c.tesi gidince muhtemelen söylerler tahmini transfer tarihini. ilk denemede ablam vurmuştu zor oluyodu evden çık git, bu sefer eşim halleidyo saolsun elide pek hafif. :))) progi. dediğin iğne tutunma içinmi. jel vermedilermi sana iğne zor olur ya. bu arada 12. günü beklemene gerek yok çıkıyo kanda ben ilk denemede erken gitmiştim çıkmıştı.
 
canım yerleşme kanamsı olacak diye bişi yok olmasın zaten korkarsın bitti bitmedi azaldı çoğaldı. benim ilk gebeliğimde olmamıştı bu arada regl tarihin ne zaman geçtinmi yada kaç gün kaldı.
 
canım yerleşme kanamsı olacak diye bişi yok olmasın zaten korkarsın bitti bitmedi azaldı çoğaldı. benim ilk gebeliğimde olmamıştı bu arada regl tarihin ne zaman geçtinmi yada kaç gün kaldı.

yok regli tarihim geçmedi canım kasımın 6 gibi olmam lazım daha var yani
 
hıııııııııım azıcık daha sık dişini kan ver tatlım yapacak bişi yok, inş. bu son olmuştur Rabbim ol demiştir. bi kaç gün daha sık kan ver.
 
eveeeeeeeet 1000 olduk.
bu arada sabah kalktığımdan bu yana yağmur hiç durmadı. gece yatarkende yağıyodu. yağmur yağarken yapılan dualar kabul olurmuş :) babam söylemişti.
 
susuz kalmayalım yağsın en güzeli :) öptümkuşum seni çıktım ben.
 
canıımm ne olur belirti arama benim durumumu hatırlarsan hiçç belirtim yoktu hatta olmadı diyede son iki gün ilaç falan kullanmamıştım her zamankinden dahada saglıklıydım:)))zor biliyorum beklemek ama sabırlı ol lütfen 3 gün tatilsin kafanı başka şeylerle meşgu etmeye çalış sinemaya falan git...

10. gün yaptırayım dimi 12 gün beklemeye gerek yok
10. günde iyi kötü belli olur
iğne yerlerim çok acıyo ovalamak iyi gelirmi kızlar.

canım benim iğnelerimi yapan hemşire arkadaşım ovalamanın iyi gelmedigini söylemişti bana koluna yaptır istersen omuz izasında benim onda canım çok yanmıştı
kızlar hepinizin cumhuriyet bayramını kutluyorum nice bayramlara hep birlikte dünden beri yağmur yagıyor hiç durmadan çok sıkıcı birde fırtına başladı nerde o yazın sıcak günleri:)))
 
canim uc kez hamile kaldim ucunde de lekelenmem olmadi ikisi tup bebekleydi. yani hic genel bir seymis gb dusunme. bircok kadinda hicbir belirti olmuyor. benim el ve ayaklarimda ates vardi. basim donuyordu bazende. ama bu belirtileri de nerdeyse hic duymadim kimseden yani belirti aramak cok gereksiz yere endiseye kapilmak herkeste farkli ve genelde hicbir belirtisi olmuyor bayanlarin 6.haftaya kadar gonlunu ferah tut, Allah dualarimizi kabul etsin. 9 ya da 10.gunu kan tesi yaparsin belki.

tamam yavru kuşum bende öptüm yağmur suyu doldurayım bari :)
zubeydecim son bir alinti yapmam lazimdi kolay olsun die ondan aldigim bu alintiyi kocaman opuyorum.akannehir
 
maşallah kızlar ne kadar çok kaynatmışsınız ksuru bakmayın ben iki gündür giremiyorm benim cadının odası gelcekte 5 gün sonra odayı boşalttık bu günde halı yıkama geldi dogumdan önce koltuklarımı yıkattım evde oturcak yer yok valla salak heriflere yazdan bu tarafa söylüyorm kış geldi adamlarda öyle geldi nasıl kurur bu koltuklar bilmiyorrm
ÖZLEMCİM öksürük hala var geçmedi çok şükür önceki kadar degil şuan birde bogazlarım gene şişti bakalım ne olcak böyleee her şeyi sıcak yiyip içiyorm nasıl bogazlarım şişti anlamadım
ZÜBEYDECİM cnm her gün topikte olcam artık bir yerden mani keder çıkmazsa inşşş tatlım sakın haa topige gelmiyim falan deme sensiz asla olmazzz burasııı cadıı:)))))))))))))))
TEMMUZCUM şafak azalıyor allahın izniylee inş güzel haberlerini alcazz
CİGDOMMMMMMMMMMMMMM balım nasılsın tatlım ? bebeklerimiz nasıllarrr?
panadol karatasöz KIZLAR SİZLER NASILSINIZ ?
OOOOOOOOOOOO bu arada bize maşallahh sayfamızzz 1000 geçmişşşş yuppiiihihoyyyt hihoyyyt hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
 
gunaydin kizlar zubeydecim asagida gorunuyorsun nasilsin canim? hepinizin cumasi mubarek olsun, dualarimiz kabul olsun Insallah.
aysecim kirbirkere Masallah odamizda hazirlaniyor, daha yavs olsa da olsun kurur koltuklar; oh mis gb kizimiza hazir hale geliyor ev, saglikla huzurla gelsin cimcimemiz canim lutfen azaldi die doktoru aramamazik yapma bak Insallah cok yakinda tamamen gecicek, cok da yorma canim kendini.
 
günaydınnn fıstıklarrrrr biz geldikkkkk hayırlı cumalar kızlarrrrrr hihoyyythihoyyyt
özlemcim tşk ederim cnm benim evet ama çok yorulduk o gösterdigim perdenin kumaşının bulamadıkk fazlada gezinemiyorm bu gelişmemiş yerde hiç bir şey yok yaa sanki köyde yaşıyorm sinir oldumm gene emin önüne gidecem meçburen cumartesi küçük peşigimiz geliyor çarşamba yada cuma odamız geliyor inş bir sorun çıkmaz sonrda sıra melegimizde bayag bir eksigini tamamladık hamdolsun saglıkla gelsin cadımm sabahın 7sinde uyanmış kımıl kımıl geziniyor acıkmış kıyamadım kalktım:))))))))))) şimdi kahvaltı yapıcaz sütümüzü içtik rabbim cumlar hürmetine arkadaşlarımında yüzünü güldürsün tez zamanda
TEMMUZCUM sana bol bol dua ediyorm yeminle bakk allahım inş bu son denemen olurda hasretle bekledigin bebeklerine kavuşursun bir an önce cumalar hürmetine rabbim sesimi duyar inş ve dularımızı kabul eder AMİNNNNNN
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…