amaniin cok sevindimtemmuz gozumuz aydin,rabbim hayirlisini ansip etsin sonunu getirsin insallah.hadii darisi basimiza
temmuzcum genç anne adayımız...............bütün içtenligimle tebrik ediyorum.........allah tamamına erdirsin diyorum..............mutlu ettinbizi...............allah seni daima mutlu etsinn...........açtıgım bu topikte bir hamile daha beni çok duygulandırdı.................benimle birlikte bütün arkadaşlarada dua edin olurmu.........bizde tadalım bu duyguyu.............bizi bizden başkası tanımaz...........öpüyorum hepinizi............sevgilerimi hepinize kucak dolusu olarak gönderiyorummmmmmmmmmmm
günaydın kızlar :) temmuzcum Allah iyiliğini versin emi, kuzum akşama kadar sabret yice rahatlıcan tadını çıkar hamiliğin :)
özlemcim amin canım. bugün kontrole gittim benim yumurta toplama işi pazara sarktı neyse geç olsun güç olmasın napalım, cuma çatlatma iğnesini olucam büyük ihtimalle yarın netleşir sanırsam, yine kontrole gidermişim yarın.
rahat olmaya çalışıyorum ama 16 mm olmuşlar neden beklediğimi anlamıyorum
temmuzum TEMMUZDADA dogurursun inşallah...............
azracim peki sen normal tedavideysen yumurta gelistirici ignelere baslamak icin rahim kalinligini bekliyorsun? o zaman ya ben yanlis anliyorum ya sen doktoru yanlis anladin rahim kalinlassin die degil incelsin die bekliyorlardir tevaiye baslamak icin. bazi ufak yontem farkliliklari olsada tup bebek dunyanin her yerinde ayni yapiliyor. doktoruna en son ulasamadin mi lekelenmeni ve atesi sormak icin?özlemim donmus tedavisi olmadigini odeyecegimiz faturadan anlamak cok kolay,doktora soyledik biz istemiyoruz diye kalan iki embriyonun yanisira yeniden baslayalim garanti olsun dedik,bende dondurulmus embriyodan yanayim tabikide ama 2 tane var sadece garanti olsun istedim cunku dondurulmusun acilnca bozulma sansi var...dondurulmusla yapinca 2 bin frank oduyoruz deneme basi ama yeniden en bastan baslayinca 6 bin frank faturasi geldi eve yurt disi biraz farkli bilirsin,tup bebek merkezimiz ayri,bize bakan kadin doktorumuz birbirleri ile anlasmali calisiyolar,yani biz tup bebek merkezien sadece yumurta toplama ve transfer gunu gidiyoruz...esim persembe terminimz yani randevumuz var o zaman sorariz diyo benim kanamalairmda hala devam ediyo atesim var yaniyorum,persembe bakcaz artik..tesekkurler.
canim benim de uc yumurtam vardi ikisi cozduruldu sadece, o iki tansferler cok sukur hamileyim. ama senin icine bastan baslamak dogduysa hayirlisi budur demektir. her sey cok guzel ve kolay ilerler umarim tatlim.
rahat olmaya çalışıyorum ama 16 mm olmuşlar neden beklediğimi anlamıyorum
canim bazi doktorlar arkadasn gelenler yetissin die 20 mme kadar bekliyor. benim doktorum aksine en buyugu 17 mm oldugu an yaptirdi catlatma ignemi, risk almamak icin. ama 6 yumurtam falan yetisemedi bu yuzden. gerci hesap yapti doktorum 12ye yakin yeterli kalanlar yetismese de olur die dusundu. doktorunun bir bildigi vardir mutlaka. onlar icin cocuk oyuncagi bu:))
zübeydecim doktordan gelince yaz doktorunun ne dediğini merak ederim ben :)
ayşecim canım nolcak böyle ya öksür öksür ilaçlarında etkisi olmuyomudur nedir polen ye bide belki o iy gelir. Allahım tez zamanda şifanı versin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?