Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

amaniin cok sevindim temmuz gozumuz aydin,rabbim hayirlisini ansip etsin sonunu getirsin insallah.hadii darisi basimiza

canım çok sağol Allah razı olsun.
dondurulmuşların varmış özlemin dediği gibi keşke şans verseydin benimde 3 tane donmuşum varrdı 2sini koydular şimdilik teki tutmuş gibi görünüyor ama tabi sen yurt dışındasın koşullar çok önemli tabi. inşallah bu defa yüzün gülecek canım.

günaydın kızlar :) temmuzcum Allah iyiliğini versin emi, kuzum akşama kadar sabret yice rahatlıcan tadını çıkar hamiliğin :)
özlemcim amin canım. bugün kontrole gittim benim yumurta toplama işi pazara sarktı neyse geç olsun güç olmasın napalım, cuma çatlatma iğnesini olucam büyük ihtimalle yarın netleşir sanırsam, yine kontrole gidermişim yarın.

canıııııııııııııııım çok sağol Allah razı olsun herzaman dualarımdasınız
inşallah açtığın bu topikteki herkez hamile kalıcak bebeğini kucağına alıcak inşallah uğurlu geldi bizlere ben inanıyorum Rabbim edilen dularımızı kabul edicek sırayla herkezin haberini burda duymaya devam edicez hayırlısıyla Allahım muradını versin inşallah tekrar teşekkür ederim balım.

rahat olmaya çalışıyorum ama 16 mm olmuşlar neden beklediğimi anlamıyorum

hayırlı vakit nezamansa ozaman olucak demekki hayırlı vakit pazar günüymüş canım dediğin gbi geç olsun güç olmasın vardır bunda bir hayır içini ferah tut emi kuzum.

belki arada ufak kalanlar vardır onlarda diğerlerine yetişsin daha fazla yumurta elde edelim diye düşünmüş olabilirler çünki büyüyenler çatlamasın diye iğne yapıyorlar diğerlerini bekliyorlar doktorlar daha iyi bilir sen takılma buna.

canim bazi doktorlar arkadasn gelenler yetissin die 20 mme kadar bekliyor. benim doktorum aksine en buyugu 17 mm oldugu an yaptirdi catlatma ignemi, risk almamak icin. ama 6 yumurtam falan yetisemedi bu yuzden. gerci hesap yapti doktorum 12ye yakin yeterli kalanlar yetismese de olur die dusundu. doktorunun bir bildigi vardir mutlaka. onlar icin cocuk oyuncagi bu:))

sanırsam büyüsünler diye olabilir evet neyse haklsın temmzucum. inş. hayırlısıyla çıkalım şu işin içindende bekleriz napalım :) bebişimi(lerimi) alıp gelim bende senin arkandan. sabırsızlandığım için takıyorum aslında bi an önce alayım onu istediğim için.

ee temmuzcum sen kasinmissin idrar testiyle:))))))))))))))) 500 degerde olup idrar testi cikmayanlar var canim:)) bugun degerin Insallah guzelce artmis olucak ve biraz daha rahatlayacaksindir.

bakalım kısmet :) konuşuyoruz konuşuyoruzz ama iş başa düşünce kendimize engel olamıyoruz işte :)))))))) bi an önce bitsin kavuşuyum bende ama napim çok sabırsızlanıyorum, heyecanlanıyorum.

evet özlemcimm sorma yani birazdan osmanbey deki şubeye geçicem ordan da saat 2.5 da doktoruma gidicemmm ayyy sonunda gidiyorum yani belki bu ayda başlarımmm ay sonuu sonucum belli olurrr kızmet bakalım herşeyy işlerimde yoğun aslında neyse doktorum en iyisini bilir

günaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrr zübeydem cnm hadi bismillah de başlaa bakalım rabbim yar ve yardımcın olsunnn allahım yüzünü güldürsün inşş
özlemcim günaydın nasılsın canımız nasıl ?
ay kızlar ben bu öksürükten kurtulamıyorm ne yapcam yaa bir tek öksürük kalkdı ama nasıl bir öksürük artık daha çok zorlanıyorm öksürmekte karnım çok büyük ve daha zor oluyor dün beni hastaneden kim gördüyse son ayınmı diyorr yok 7 aylık dedigimde ikizmi die soruyorlar düşünün artıkk elimle karnıma sarılıyorm öksürürken karnım nasıl açıyor allahım ne olur şifa verde şu öksürükten kurtulayımmm

zübeydecim doktordan gelince yaz doktorunun ne dediğini merak ederim ben :)
ayşecim canım nolcak böyle ya öksür öksür ilaçlarında etkisi olmuyomudur nedir polen ye bide belki o iy gelir. Allahım tez zamanda şifanı versin inş.

günaydın karatasözcun amin saol cnm yok be tatlım öksürük şubuna devam ediyorm ama bir faydası yok d.r dogumdan önce kurtulman gerek bu öksürükten dedi pazartesi gene dahiliyeye gidecem rabbim nasip ederse inşş

Son düzenleme:
inş. kurtulursun canım ya. Allah yardımcın olsun. kızlar ben çıkıyorum iğne yaptırcam öpüyorum hepinizi kendinize dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…