Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım çok geçmiş olsun annemin bir ilacı var ama içebilirmisin bilmiyorum küçükken bize yapardı hemen keserdi öksürüğümüzü göğüsleri felaket yumuşatan istersen bir dene çok kolay cezveye su koy tatlı kaşığıyla bir kaşık veya iki kaşık nişasta yoğunluğunu sen ayarlarsın biraz koyu olması lazım onu pişiriyorsun içebildiğin kadar sıcak içiyorsun yutkunurken gittiğini hissediyorsun ama göğüsleri çok yumuşatan bişey yoksa öksürük kolay geçmiyor bi dene bence ama bir kaç gün yap.

aysecim niye gecmiyorki bu inatci oksuruk( doktoruna surekli ara soyle bence. belki baska bir ilac verir bu cok ise yaramiyor die( Insallah artik tamamen gecer ve kizina saglikla kavusuna kadar bir daha hicbir hastalik yakalamz seni canim.

canım alemsin ya bizler kendimizi üzmek için didikliyoruz bazen uykusuz kaldın desene bu gece((degerine baktırdınmı tekrar kanda aynen öyle olumsuzluklar insanda soğuk duş etkisi yapıyor

canım öksürügün için gece yatmadan önce balın içine limon sık iç sabah yine aç karnına dene bunu yada turpun içini oy bal koy içine çıkan suyunu iç öksürük için bireberdir turpun suyu geçmiş olsun

canım alemsin ya bizler kendimizi üzmek için didikliyoruz bazen uykusuz kaldın desene bu gece((degerine baktırdınmı tekrar kanda aynen öyle olumsuzluklar insanda soğuk duş etkisi yapıyor

bu akşam yaptıracam hayırlısıyla inşallah katlanmıştır değerim.

kızlar ben geldim aralıkta tedavi başlıyo bende pko çıktı 6mm problem değil dedi kısa protokol olucak hayırlısı ile bakalım eşime tese uygulacak antibiyotiklere başlıyorum aralıktaki reglim ile başlıyoruz bakalım hayırlısı ile

Kızlar selam ben geldim,

Ama yine pek parlak haberle gelmedim, memorialden sonra acıbadem hastanesine başlayalım dedik, araştırdık bi riski gebelik dr.u var orda ona gittik, ultrasonda 2 dezavantaj var dedi, midesinde sorun olan bebeğimize "DOUBLE BOUBLE" teşhisi kondu, bu ya down sendromunu gösteriri ya da doğduktan sonra bir cerrahi operasyon gerektirirmiş.İkinci desavantaj ise bu hasta olan bebeğimizin suyu ilerleyen haftalarda artıp erken doğuma sebep olabiiliri annede de sorunlara yaratabilir dediler.

Ayrıca bunların hepsi, doğum, erken doğumdan dolayı küvöz, bebeğin ameliyatı, ameliyattan sonra bebeğin yoğun bakımda kalması,anne için yoğun bakım gibi ücretler ile 50 bin tl.yi bulabilir dedi dr ve bizi ünv hastanesine yönlendirdi, yarın sabahtan yeniden dr.a gidicez, ayrıntılı ultrason için, sonra da çapa tıp fak.den bir profdan randevu alıp ona gideceğiz.

Nolur bizim için dua edin, allahım darda zorda olan herkese yardım etsin.

canım dua etmezmiyiz sakın sıkma canını bakalım proflar ne diyecek Allaha emanetler
inşallah ne yazacağımı ne diyeceğimi şaşırdım ama tek bildiğim şey güçlü olmalısın Allahın izniyle bu zor günleri atlatacaksın inşallah hiçbir sorun yaşamayacaksın.

hadi bakalım hayırlı olsun tatlım benim içimdeki hisler çok iyi bu sefer herşey istediğin gibi gidicek inşallah.

kızlar iyi akşamlar
testimi tekrarladım 163.6 çıktı
yani
9 . gün : 44.28
11. gün : 163.6

kızlar tam 4 katı sizce bi sorun mu var yoksa ikizmi bebekler hakkımızda hayırlısı
doktoruma ulaşamadım heralde bir sonraki testte daha iyi anlaşılır oda 4 katı olurmu bilmyorum aslında dış gebelik olmasında tek çift hiç farketmez.

canim gozun aydin hatirlarsan benim de hep uc bucuk kat artti herkes ikiz dedi ama ben hep tel olduguna inanmistim:)) gonlunde ne varsa tek cift yani o olsun:)) ama bence senin de tek donmus embroyoda bu artislar sanki normal. hayirlisi olsun ama dis gebelik bos gebelik vs bunlar olmaz bu degerlerde her sey Masallah olmasi gerektigi gb. ayrica ilk testinde belki kana yeni karismisti o yuzden birkac test farkli artislar olursa da sasirma canim.

canim benim etmezmiyiz hic, Allah saglikla sana bagislasin ogullarini, cumlemize canim. bu konularda zaten en iyisi universite hastanesi die duyarim genelde. burda da oyle turkiyede de. korkulan basina gelmeyecek cigdocum ne zaman yazsan kalbime bu doguyor Allah'im guzel haberlerini almamizi nasip etsin. cok zor bir psikoloji icindesindir kimbilir neler hissediyor neler yasiyorsundur canim Allah yardimcin olsun sabir guc versin ve Insallah bebeklerin dogdugunda bu korkulanlarin hicbiri olmayacak o zaman asil senligimizi yapicaz bu formda. tum kkyi sevincten ayaga kaldiracagiz Insallah
ayrica yazdigin sorunu yarin ingilizce yrintili okuyacagim canim.

canımcım sağolasın içimi rahatlattın. Allah razı olsun.
bana iki tane donmuş embiriyo konmuştu canım. hiç farketmez tek çift ikiside kabulüm yeterki sağlıklı sıhatli olsun sadece hep topiklerde 2 katı arttığı kalmış aklımda 4 katı artınca acaba ters bişimi var ama seninkisi 3,5 kat arttıysa ozaman korkulacak bir durum yok gibi gözüküyor canım

kızlar az önce hemşiremle konuştum değerin gayet iyi olduğunu söyledi en az ikiye katlanması gerektiğini 4 katı artması sağlıklı olduğuna işarettir dedi 10 gün sonraya randevu alın dedi haftaya cumartesi gidicem tekrar kan tahlili yaptırmanıza gerek yok şimdilik bukadar.

gozun aydin canim evet sen hic artik testti disti suydu buydu dusunme bir kimyasal gebelik yasayinca cok okudum cok arastirdim ondan bilmislik tasliyorum. bu degerlerle bir anormallik olmasi yuzde bir ihtimal yoik gb bir sey. basta kendini belli ediyor hamilelik bence. gonlunu ferah tut keyfini cikar ben yedim bitirdim kendimi o gunler (ki anlamistim iyiye gittigine ona ragmen kendime soz geciremedim) sen yapma. sonra insan cok uzuluyor uykusuz kalip kendini yordugu gunlere sanki bebegini uzmus gb hissediyor. Allah'in izniyle saglikla kollarimiza alalim Insallah. darisi bekleyen arkadaslarimiza olsun.

selam ara sıra girip sizleri takip ediyorum yazınızdaki endişenizi görünce aklıma kendi çektiğim sıkıntılar geldi benimde aynen sizinki gibi 3 testimdede değerlerim 4 katı artmıştı önceleri ikizmi dedik daha sonra ben sizin gibi acaba dış gebelikmi mol gebelikmi diye kendi kendimi yemiştim hemşire banada gaayet güzel değerler demesine rağmen kendimi harab ettim ve 7+3 te tek kese ve kalp atışlarını duyduk sakın kendinizi üzmeyin katlanması daha iyi inşallah rabbim kucağınızada almak nasip etsin ve buradaki isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallah

canım çok sağol Allah razı olsun inan çok sevindim yazdıklarına evet dediğin gibi insan ister istemez tedirgin oluyor cahillikte var ne biliiiim ilk kez gebe kalıyorum Allahım devamını göstersin ama cvp yazdığın beni rahatlattığın için çok sağol çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…