günaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrr zübeydem cnm hadi bismillah de başlaa bakalım rabbim yar ve yardımcın olsunnn allahım yüzünü güldürsün inşş
özlemcim günaydın nasılsın canımız nasıl ?
ay kızlar ben bu öksürükten kurtulamıyorm ne yapcam yaa bir tek öksürük kalkdı ama nasıl bir öksürük artık daha çok zorlanıyorm öksürmekte karnım çok büyük ve daha zor oluyor dün beni hastaneden kim gördüyse son ayınmı diyorr yok 7 aylık dedigimde ikizmi die soruyorlar düşünün artıkk elimle karnıma sarılıyorm öksürürken karnım nasıl açıyor allahım ne olur şifa verde şu öksürükten kurtulayımmm
kızlar günaydın
başıma ne geldi biliyormusunuz hani size dün yazmıştım yarın sabah idrar testi yapacam diye.
saat 4 te uyandım lavoboya gitmek için hazır kalktım testi yapayım dedim yaptım tek çizgi
neye uğradığımı şaşırdım nasıl yani değerim mi düşüyor diye çok üzüdüm ama fazla beklemedim yattım eşimi uyandırdım dedim tahlil yaptım negatif beni bırakıyor galiba eşimde hayırlısı ne ise o olsun dur bakalım dedi zar zor uyudum kendimi teselli etmeye çalışıyorum sonra sabah uyandım dedim bi teste bakayım silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm ohhhhhhh şükür dedim bu idrar testi yapmak hiç iyi değil ya kanda pozitifi görsen dahi idrardaki negatif insana soğuk duş etkisi yapıyor.
günaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrr zübeydem cnm hadi bismillah de başlaa bakalım rabbim yar ve yardımcın olsunnn allahım yüzünü güldürsün inşş
özlemcim günaydın nasılsın canımız nasıl ?
ay kızlar ben bu öksürükten kurtulamıyorm ne yapcam yaa bir tek öksürük kalkdı ama nasıl bir öksürük artık daha çok zorlanıyorm öksürmekte karnım çok büyük ve daha zor oluyor dün beni hastaneden kim gördüyse son ayınmı diyorr yok 7 aylık dedigimde ikizmi die soruyorlar düşünün artıkk elimle karnıma sarılıyorm öksürürken karnım nasıl açıyor allahım ne olur şifa verde şu öksürükten kurtulayımmm
canım alemsin ya bizler kendimizi üzmek için didikliyoruz bazen uykusuz kaldın desene bu gece((degerine baktırdınmı tekrar kanda aynen öyle olumsuzluklar insanda soğuk duş etkisi yapıyor
canım dua etmezmiyiz sakın sıkma canını bakalım proflar ne diyecek Allaha emanetlerKızlar selam ben geldim,
Ama yine pek parlak haberle gelmedim, memorialden sonra acıbadem hastanesine başlayalım dedik, araştırdık bi riski gebelik dr.u var orda ona gittik, ultrasonda 2 dezavantaj var dedi, midesinde sorun olan bebeğimize "DOUBLE BOUBLE" teşhisi kondu, bu ya down sendromunu gösteriri ya da doğduktan sonra bir cerrahi operasyon gerektirirmiş.İkinci desavantaj ise bu hasta olan bebeğimizin suyu ilerleyen haftalarda artıp erken doğuma sebep olabiiliri annede de sorunlara yaratabilir dediler.
Ayrıca bunların hepsi, doğum, erken doğumdan dolayı küvöz, bebeğin ameliyatı, ameliyattan sonra bebeğin yoğun bakımda kalması,anne için yoğun bakım gibi ücretler ile 50 bin tl.yi bulabilir dedi dr ve bizi ünv hastanesine yönlendirdi, yarın sabahtan yeniden dr.a gidicez, ayrıntılı ultrason için, sonra da çapa tıp fak.den bir profdan randevu alıp ona gideceğiz.
Nolur bizim için dua edin, allahım darda zorda olan herkese yardım etsin.
kızlar ben geldim aralıkta tedavi başlıyo bende pko çıktı 6mm problem değil dedi kısa protokol olucak hayırlısı ile bakalım eşime tese uygulacak antibiyotiklere başlıyorum aralıktaki reglim ile başlıyoruz bakalım hayırlısı ile
kızlar iyi akşamlar
testimi tekrarladım 163.6 çıktı
yani
9 . gün : 44.28
11. gün : 163.6
kızlar tam 4 katı sizce bi sorun mu var yoksa ikizmi bebekler hakkımızda hayırlısı
doktoruma ulaşamadım heralde bir sonraki testte daha iyi anlaşılır oda 4 katı olurmu bilmyorum aslında dış gebelik olmasında tek çift hiç farketmez.
Kızlar selam ben geldim,
Ama yine pek parlak haberle gelmedim, memorialden sonra acıbadem hastanesine başlayalım dedik, araştırdık bi riski gebelik dr.u var orda ona gittik, ultrasonda 2 dezavantaj var dedi, midesinde sorun olan bebeğimize "DOUBLE BOUBLE" teşhisi kondu, bu ya down sendromunu gösteriri ya da doğduktan sonra bir cerrahi operasyon gerektirirmiş.İkinci desavantaj ise bu hasta olan bebeğimizin suyu ilerleyen haftalarda artıp erken doğuma sebep olabiiliri annede de sorunlara yaratabilir dediler.
Ayrıca bunların hepsi, doğum, erken doğumdan dolayı küvöz, bebeğin ameliyatı, ameliyattan sonra bebeğin yoğun bakımda kalması,anne için yoğun bakım gibi ücretler ile 50 bin tl.yi bulabilir dedi dr ve bizi ünv hastanesine yönlendirdi, yarın sabahtan yeniden dr.a gidicez, ayrıntılı ultrason için, sonra da çapa tıp fak.den bir profdan randevu alıp ona gideceğiz.
Nolur bizim için dua edin, allahım darda zorda olan herkese yardım etsin.
canim gozun aydin hatirlarsan benim de hep uc bucuk kat artti herkes ikiz dedi ama ben hep tel olduguna inanmistim:)) gonlunde ne varsa tek cift yani o olsun:)) ama bence senin de tek donmus embroyoda bu artislar sanki normal. hayirlisi olsun ama dis gebelik bos gebelik vs bunlar olmaz bu degerlerde her sey Masallah olmasi gerektigi gb. ayrica ilk testinde belki kana yeni karismisti o yuzden birkac test farkli artislar olursa da sasirma canim.
kızlar az önce hemşiremle konuştum değerin gayet iyi olduğunu söyledi en az ikiye katlanması gerektiğini 4 katı artması sağlıklı olduğuna işarettir dedi 10 gün sonraya randevu alın dedi haftaya cumartesi gidicem tekrar kan tahlili yaptırmanıza gerek yok şimdilik bukadar.
kızlar iyi akşamlar
testimi tekrarladım 163.6 çıktı
yani
9 . gün : 44.28
11. gün : 163.6
kızlar tam 4 katı sizce bi sorun mu var yoksa ikizmi bebekler hakkımızda hayırlısı
doktoruma ulaşamadım heralde bir sonraki testte daha iyi anlaşılır oda 4 katı olurmu bilmyorum aslında dış gebelik olmasında tek çift hiç farketmez.
selam ara sıra girip sizleri takip ediyorum yazınızdaki endişenizi görünce aklıma kendi çektiğim sıkıntılar geldi benimde aynen sizinki gibi 3 testimdede değerlerim 4 katı artmıştı önceleri ikizmi dedik daha sonra ben sizin gibi acaba dış gebelikmi mol gebelikmi diye kendi kendimi yemiştim hemşire banada gaayet güzel değerler demesine rağmen kendimi harab ettim ve 7+3 te tek kese ve kalp atışlarını duyduk sakın kendinizi üzmeyin katlanması daha iyi inşallah rabbim kucağınızada almak nasip etsin ve buradaki isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?