Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

sm kızlar,
çigdocum canım dualrım seninle, inş.bi sıkıntı çıkmayacak tatlım kafanda hep bunu dolaştır, Allahım güç kuvvet versin , işlerinizi rast getirsin bebişlerini sağlıkla al kucağına bi tanem.

zübeydecim canım tedavin şimdiden hayırlı olsun aşkım :) inş. ayağımı sürüklüyorum senin ve diğer kızlar için :)

temmuzcum kuşum hadi gözün aydın :) ne güzel artmış değerin maşallah darısınıı bana, dua et tatlım.

kızlar ben bugün çatlatma iğnemi olucam Allahın izniyle. cumartesi toplama işlemim olucak ben 10 un üzerinde yumurta saydım bakalım inş. iyi olur.

canım hadi hayırlısı heyecanlandım şimdi inşallah herşey yolunda gidecek sağlıklı kaliteli yumoşların olacak kaliteli embiriyoların olacak bizi habersiz bırakmak yakın tabikindeyiz hepimiz dualarımızda seninle Allaha emanet olun.

saolun canlarım ara ara haberdar ederim sizi çok heyecanlıyım :))))))))

rica ederim canım ne demek bizi bizden başka kimse anlayamaz 10 yıl mücadele verdim bende bu yolda rabbim kimseye aratmasın çok ama çok zor biraz rahatlamana svindim

Tünaydın canlarımm;
temmuzum rahat ol bitanem bak hemşirende güzel şeyler söylemiş
karatasözümm temmuz sana sürüdü ayağını sende bana sürü bu yılı hamiş kapatalım hep birlikte bol kaliteli seni hamiş bırakacak kadar sana sıkı tutunacak embiriyoların olsun bebem:)

temmuzcum çok sevindim canım sonucun gayet güzel aklına bişey getirme.dün akşam zübeydecim verdi haberi sağolsun :)
dış gebelik vs.gibi şeylerde değer çok daha yüksek çıkıyomuş ben araştırmıştım netten biara.1500 lü değerler olsaydı şüpheli olabilirdi.ama sonucun çok güzel inanki.değerin çok şükür ki düşmemiş canım.darısı keseye inşallah.çok öpüyorum seni :)
karatasözüm darısı sana inşallah tatlım.dualarım seninle :)
zübeydoşum da başlıyor hayırlısıyla.sırayla hepinizin hamiş haberlerini alıcaz inş.:)
özlemim aysem çidom sizleri de öpüyorum çok çok :))
ben spora gidiyorum kızlar kendinize iyi bakın.hepinize mucks

Kızlar selam,

Temmuzcum cnm çok tebrik ederim seni, allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.

Karatasöz umarım herşey yolunda gider tatlım, bak yumoşlar iyiymiş.

Zübeydecim tedavin hayırlı olsun.

Sevgiler...

zübeydecik, evocuk saolun kuşlarım :) ayağımı sizin için sürüyorum canlarım.

Kızlar bizim durumumuza gelince,

Daha yeni geldik dr.dan, farklı şeyler söylemedi, midedeki bu double bouble (yani bebeğin midesi 2 cepli) probleminden başka bir belirti göremedi 2 bebekte de..

Ama zor günlerin yaşanabileceğini söyledi, problemli bebeğin suyu şimdiden diğerine göre çok fazlaymış, ve bu ileride hem annede hem diğer bebekte sorun yaratabilirmiş, ara ara suyun boşaltılması gerekebilirmiş, annede solunum sorunları nefes darlığı olabilir ve yoğun bakım gerekebilirmiş, tabi bi de erken doğum riski var, erken doğumdan sonra küvöz ihtiyacı ne kadar kalacakları belli değil tabi,problemli bebeğin ameliyatı ve ameliyat sonrası yoğun bakım ihtiyacı gibi...

Bizde dedik ki, bu bebek diğerinin hayatını tehlikeye sokuyorsa amniyosentez düşünebiliriz ama o zaman da dr dediki diğer bebekte tehlikeye girer dedi.

Yani yukarı tükürsen sakal aşağı tükürsen bıyık, Allah yardımcımız olsun.

P.tesi için proftan randevu aldık, bakalım çapada tedavi olmamız ve doğum mümkün olcak mı?

bu akşam yaptıracam hayırlısıyla inşallah katlanmıştır değerim.
canım maşallah olsun degerlerini okudum tatlım sanki ikiz gibimi görünüyor:))) hayırlısı olsunda fark etmez
canım benim hayırlısı olsun tedavin...

canım dur morelini bozma hemen inşallah sorun olmiyacak benimde bildigim bir riskli gebelik doktoru var avrupa yakasında prof. istersen onun adınıda yazabilirim özleden

Arkadaşlar bişey sorcam bende aralıkta tüp bebek yaptırcam nasılsa bir embrio tranfer ediliyor o zaman çok yumurta toplanmasına illa gerek varmıı meselaa kaliteli 1-2 yumurtam olursa ne olur bu konularda bilgim yok yardımcı olursanız sevinirimm

Canım selam, çok saol, ama bizim durumumuz yazdığım gibi çok karışık ve ancak ünv hastanesi biz paklayacak gibi görünüyor,pazartesi günü prof dr recep has.a gidicez, o da çok iyi diyolar.

Panadolcum zaten çok zor geldik bugünlerimize, asla isyan etmiyorum ama bazen çok yorulduğumu hissediyorum ve inan bebeklerimiz için o tatlı alişveriş telaşı için bile hevesin hiç ama hiç yok..

Arkadaşım dediğin doğru ama fazla embryon olursa dondururular böylece -inşallah gerek kalmazda-ileriki denemeler iiçin embryoların hazır olur..

tatlım kaçının sağlıklı dölleneceği belli olmuyor ki benden 21 yumurta toplandı 14 ü döllendi 6 sı bölündü düşün yani

tatlım kaçının sağlıklı dölleneceği belli olmuyor ki benden 21 yumurta toplandı 14 ü döllendi 6 sı bölündü düşün yani

ÇOK KORKUYORUM İLK DENEMEM OLUCAKK OLMAMASINDAN KORKUYORUMMaLLAHIM İNŞALLAH OLUR BÜTÜN İSTEYEN HERKEZİN BEBEĞİ OLUR İNŞALLAH

KIZLAR ZOR BİŞEY Mİİ BU TÜP BEBEK BİRAZ BİLGİ VERİRSENİZ ÇOK SEVİNCEMM
BENİM FSH 11 OLDUĞU İÇİN OLMUYORMUŞŞ YOKSA ADETİM FALAN ÇOK DÜZENLİDİR DOKTOR YUMURTA REZERVİME BAKTII ÜMİT VADEDİCİ DEDİ İYİYMİŞ YANİİ ŞİMDİ DHEA KULLANIYORUM FSH I DÜŞÜRÜP YUMURTALARI OLGUNLAŞTIRIYORMUŞŞ İNŞALLAH İŞE YARAR
2 YILLIK EVLİYİM 2 YILDIR KORUNMADIM SAYILIR ARTIK ÇOK İSTİYORUM DÜN AKŞAM NASIL BİR DUYGU DİYE KARNIMA YASTIK KOYUP DOLAŞTIMM EVİN İÇİNDEE ÇOKKK GÜZELDİ Allahım inşallah nasib eder hepimizeeee

tatlım inan korkulacak bişi yok çok basit bi işlem ne canın acıyor nede başka birşey aynı anda tedaviye başlayacağız ne güzel beraber takip ederiz birbirimizi kaliteli yumurta için zeytinyağının içine incir koy her gün ye ondan çok arkadaşımıza iyi geldi hangi merkezde tedavi görüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…