sm kızlar,
çigdocum canım dualrım seninle, inş.bi sıkıntı çıkmayacak tatlım kafanda hep bunu dolaştır, Allahım güç kuvvet versin , işlerinizi rast getirsin bebişlerini sağlıkla al kucağına bi tanem.
zübeydecim canım tedavin şimdiden hayırlı olsun aşkım :) inş. ayağımı sürüklüyorum senin ve diğer kızlar için :)
temmuzcum kuşum hadi gözün aydın :) ne güzel artmış değerin maşallah darısınıı bana, dua et tatlım.
kızlar ben bugün çatlatma iğnemi olucam Allahın izniyle. cumartesi toplama işlemim olucak ben 10 un üzerinde yumurta saydım bakalım inş. iyi olur.
canım çok sağol Allah razı olsun inan çok sevindim yazdıklarına evet dediğin gibi insan ister istemez tedirgin oluyor cahillikte var ne biliiiim ilk kez gebe kalıyorum Allahım devamını göstersin ama cvp yazdığın beni rahatlattığın için çok sağol çok teşekkür ederim.
kızlar az önce hemşiremle konuştum değerin gayet iyi olduğunu söyledi en az ikiye katlanması gerektiğini 4 katı artması sağlıklı olduğuna işarettir dedi 10 gün sonraya randevu alın dedi haftaya cumartesi gidicem tekrar kan tahlili yaptırmanıza gerek yok şimdilik bukadar.
canım maşallah olsun degerlerini okudum tatlım sanki ikiz gibimi görünüyor:))) hayırlısı olsunda fark etmezbu akşam yaptıracam hayırlısıyla inşallah katlanmıştır değerim.
canım benim hayırlısı olsun tedavin...kızlar ben geldim aralıkta tedavi başlıyo bende pko çıktı 6mm problem değil dedi kısa protokol olucak hayırlısı ile bakalım eşime tese uygulacak antibiyotiklere başlıyorum aralıktaki reglim ile başlıyoruz bakalım hayırlısı ile
Kızlar selam ben geldim,
Ama yine pek parlak haberle gelmedim, memorialden sonra acıbadem hastanesine başlayalım dedik, araştırdık bi riski gebelik dr.u var orda ona gittik, ultrasonda 2 dezavantaj var dedi, midesinde sorun olan bebeğimize "DOUBLE BOUBLE" teşhisi kondu, bu ya down sendromunu gösteriri ya da doğduktan sonra bir cerrahi operasyon gerektirirmiş.İkinci desavantaj ise bu hasta olan bebeğimizin suyu ilerleyen haftalarda artıp erken doğuma sebep olabiiliri annede de sorunlara yaratabilir dediler.
Ayrıca bunların hepsi, doğum, erken doğumdan dolayı küvöz, bebeğin ameliyatı, ameliyattan sonra bebeğin yoğun bakımda kalması,anne için yoğun bakım gibi ücretler ile 50 bin tl.yi bulabilir dedi dr ve bizi ünv hastanesine yönlendirdi, yarın sabahtan yeniden dr.a gidicez, ayrıntılı ultrason için, sonra da çapa tıp fak.den bir profdan randevu alıp ona gideceğiz.
Nolur bizim için dua edin, allahım darda zorda olan herkese yardım etsin.
canım maşallah olsun degerlerini okudum tatlım sanki ikiz gibimi görünüyor:))) hayırlısı olsunda fark etmez
canım benim hayırlısı olsun tedavin...
canım dur morelini bozma hemen inşallah sorun olmiyacak benimde bildigim bir riskli gebelik doktoru var avrupa yakasında prof. istersen onun adınıda yazabilirim özleden
Arkadaşlar bişey sorcam bende aralıkta tüp bebek yaptırcam nasılsa bir embrio tranfer ediliyor o zaman çok yumurta toplanmasına illa gerek varmıı meselaa kaliteli 1-2 yumurtam olursa ne olur bu konularda bilgim yok yardımcı olursanız sevinirimm
Arkadaşlar bişey sorcam bende aralıkta tüp bebek yaptırcam nasılsa bir embrio tranfer ediliyor o zaman çok yumurta toplanmasına illa gerek varmıı meselaa kaliteli 1-2 yumurtam olursa ne olur bu konularda bilgim yok yardımcı olursanız sevinirimm
tatlım kaçının sağlıklı dölleneceği belli olmuyor ki benden 21 yumurta toplandı 14 ü döllendi 6 sı bölündü düşün yani
ÇOK KORKUYORUM İLK DENEMEM OLUCAKK OLMAMASINDAN KORKUYORUMMaLLAHIM İNŞALLAH OLUR BÜTÜN İSTEYEN HERKEZİN BEBEĞİ OLUR İNŞALLAH
KIZLAR ZOR BİŞEY Mİİ BU TÜP BEBEK BİRAZ BİLGİ VERİRSENİZ ÇOK SEVİNCEMM
BENİM FSH 11 OLDUĞU İÇİN OLMUYORMUŞŞ YOKSA ADETİM FALAN ÇOK DÜZENLİDİR DOKTOR YUMURTA REZERVİME BAKTII ÜMİT VADEDİCİ DEDİ İYİYMİŞ YANİİ ŞİMDİ DHEA KULLANIYORUM FSH I DÜŞÜRÜP YUMURTALARI OLGUNLAŞTIRIYORMUŞŞ İNŞALLAH İŞE YARAR
2 YILLIK EVLİYİM 2 YILDIR KORUNMADIM SAYILIR ARTIK ÇOK İSTİYORUM DÜN AKŞAM NASIL BİR DUYGU DİYE KARNIMA YASTIK KOYUP DOLAŞTIMM EVİN İÇİNDEE ÇOKKK GÜZELDİ Allahım inşallah nasib eder hepimizeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?