canım çok sağolasın insan bilmeyince endişelenmeye başlıyor keşke hemşiremi akşam arasaymışım.temmuzcum çok sevindim canım sonucun gayet güzel aklına bişey getirme.dün akşam zübeydecim verdi haberi sağolsun :)
dış gebelik vs.gibi şeylerde değer çok daha yüksek çıkıyomuş ben araştırmıştım netten biara.1500 lü değerler olsaydı şüpheli olabilirdi.ama sonucun çok güzel inanki.değerin çok şükür ki düşmemiş canım.darısı keseye inşallah.çok öpüyorum seni :)
karatasözüm darısı sana inşallah tatlım.dualarım seninle :)
zübeydoşum da başlıyor hayırlısıyla.sırayla hepinizin hamiş haberlerini alıcaz inş.:)
özlemim aysem çidom sizleri de öpüyorum çok çok :))
ben spora gidiyorum kızlar kendinize iyi bakın.hepinize mucks
canım sağol çok teşekkür ederim.Kızlar selam,
Temmuzcum cnm çok tebrik ederim seni, allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.
Karatasöz umarım herşey yolunda gider tatlım, bak yumoşlar iyiymiş.
Zübeydecim tedavin hayırlı olsun.
Sevgiler...
canım çok sağol hepiniz çok tatlısınız.canım maşallah olsun degerlerini okudum tatlım sanki ikiz gibimi görünüyor:))) hayırlısı olsunda fark etmez
canım benim hayırlısı olsun tedavin...
canım dur morelini bozma hemen inşallah sorun olmiyacak benimde bildigim bir riskli gebelik doktoru var avrupa yakasında prof. istersen onun adınıda yazabilirim özleden
Kızlar bizim durumumuza gelince,
Daha yeni geldik dr.dan, farklı şeyler söylemedi, midedeki bu double bouble (yani bebeğin midesi 2 cepli) probleminden başka bir belirti göremedi 2 bebekte de..
Ama zor günlerin yaşanabileceğini söyledi, problemli bebeğin suyu şimdiden diğerine göre çok fazlaymış, ve bu ileride hem annede hem diğer bebekte sorun yaratabilirmiş, ara ara suyun boşaltılması gerekebilirmiş, annede solunum sorunları nefes darlığı olabilir ve yoğun bakım gerekebilirmiş, tabi bi de erken doğum riski var, erken doğumdan sonra küvöz ihtiyacı ne kadar kalacakları belli değil tabi,problemli bebeğin ameliyatı ve ameliyat sonrası yoğun bakım ihtiyacı gibi...
Bizde dedik ki, bu bebek diğerinin hayatını tehlikeye sokuyorsa amniyosentez düşünebiliriz ama o zaman da dr dediki diğer bebekte tehlikeye girer dedi.
Yani yukarı tükürsen sakal aşağı tükürsen bıyık, Allah yardımcımız olsun.
P.tesi için proftan randevu aldık, bakalım çapada tedavi olmamız ve doğum mümkün olcak mı?
canim double bouble icin ingilizce okudum, down senderomu cok cok cok dusuk bir risk sadece dogdugunda ameliyat gerekebilir kisminin ustunde durulmus hep yazilarda. ayrica dawn sendormu icin baska degerlerde kotu olmaliymis iki bebeginin tum diger degerleri normalken sende bu risk iyice dusuyor. yalniz doktorlarinin dedigi gb yeni dogan unitesi gelismis bir hastanede dogum yapliymissin eger maeliyat gerekirse die. ama dawn sendromu iyice cikar kafandan cigdocum risk bahsedilmeye degmeyecek kadar az deniyor.Kızlar bizim durumumuza gelince,
Daha yeni geldik dr.dan, farklı şeyler söylemedi, midedeki bu double bouble (yani bebeğin midesi 2 cepli) probleminden başka bir belirti göremedi 2 bebekte de..
Ama zor günlerin yaşanabileceğini söyledi, problemli bebeğin suyu şimdiden diğerine göre çok fazlaymış, ve bu ileride hem annede hem diğer bebekte sorun yaratabilirmiş, ara ara suyun boşaltılması gerekebilirmiş, annede solunum sorunları nefes darlığı olabilir ve yoğun bakım gerekebilirmiş, tabi bi de erken doğum riski var, erken doğumdan sonra küvöz ihtiyacı ne kadar kalacakları belli değil tabi,problemli bebeğin ameliyatı ve ameliyat sonrası yoğun bakım ihtiyacı gibi...
Bizde dedik ki, bu bebek diğerinin hayatını tehlikeye sokuyorsa amniyosentez düşünebiliriz ama o zaman da dr dediki diğer bebekte tehlikeye girer dedi.
P.tesi için proftan randevu aldık, bakalım çapada tedavi olmamız ve doğum mümkün olcak mı?
azracim peki sen normal tedavideysen yumurta gelistirici ignelere baslamak icin rahim kalinligini bekliyorsun? o zaman ya ben yanlis anliyorum ya sen doktoru yanlis anladin rahim kalinlassin die degil incelsin die bekliyorlardir tevaiye baslamak icin. bazi ufak yontem farkliliklari olsada tup bebek dunyanin her yerinde ayni yapiliyor. doktoruna en son ulasamadin mi lekelenmeni ve atesi sormak icin?
canim benim de uc yumurtam vardi ikisi cozduruldu sadece, o iki tansferler cok sukur hamileyim. ama senin icine bastan baslamak dogduysa hayirlisi budur demektir. her sey cok guzel ve kolay ilerler umarim tatlim.
utaniyorum3.denemem olcak ve ben hala rahim kalinl$inca ignelere ba$laniyo saniyorum bu gun gittim doktora kanamalar dogal dedi oluyomus bazi insanlarda,rahmin incemesi gerekiyomus,senin söyledigin gibi yani özlemcim,birkez daha inandim buranin bas$miz siki$tiginda ilk ba$vurabilcegimiz yerlerden biri olduguna. ,rahimde leke mekeden bahsetti anlamadim olabiliyomus cok kez deneme yapanlarda...bu gun ignelere basladim (merional ve fostimon) ayin 12 sinde randevu var...hayirlisi olsun bakalim teskkur hersey icin.
Kızlar bizim durumumuza gelince,
utaniyorum3.denemem olcak ve ben hala rahim kalinl$inca ignelere ba$laniyo saniyorum bu gun gittim doktora kanamalar dogal dedi oluyomus bazi insanlarda,rahmin incemesi gerekiyomus,senin söyledigin gibi yani özlemcim,birkez daha inandim buranin bas$miz siki$tiginda ilk ba$vurabilcegimiz yerlerden biri olduguna. ,rahimde leke mekeden bahsetti anlamadim olabiliyomus cok kez deneme yapanlarda...bu gun ignelere basladim (merional ve fostimon) ayin 12 sinde randevu var...hayirlisi olsun bakalim teskkur hersey icin.
canim olsun zaten cok da bilinmesi gereken seyler degil. her sey yolunda olsun da biz bilmesek de olur:)) Rabbim yuzunu guldursun guzel haberlerini almak nasip olsun Insallah. rahat ve umutlu ol ay nebiliim kesin olcak gb bu sefer :98:
tatlım inan korkulacak bişi yok çok basit bi işlem ne canın acıyor nede başka birşey aynı anda tedaviye başlayacağız ne güzel beraber takip ederiz birbirimizi kaliteli yumurta için zeytinyağının içine incir koy her gün ye ondan çok arkadaşımıza iyi geldi hangi merkezde tedavi görüyorsun
canım seni çok iyi anlıyorum haklısın bu noktalara kolay gelmiyor insan bir gecede hamile kalanlardan degilizki insan yoruluyor ama doğana kadar mucadele hatta doğduktan sonrada mucadeleye devam inan herşey yolunda olacak allahın izniyle dualarım seninle..Canım selam, çok saol, ama bizim durumumuz yazdığım gibi çok karışık ve ancak ünv hastanesi biz paklayacak gibi görünüyor,pazartesi günü prof dr recep has.a gidicez, o da çok iyi diyolar.
Panadolcum zaten çok zor geldik bugünlerimize, asla isyan etmiyorum ama bazen çok yorulduğumu hissediyorum ve inan bebeklerimiz için o tatlı alişveriş telaşı için bile hevesin hiç ama hiç yok..
ÇOK KORKUYORUM İLK DENEMEM OLUCAKK OLMAMASINDAN KORKUYORUMMaLLAHIM İNŞALLAH OLUR BÜTÜN İSTEYEN HERKEZİN BEBEĞİ OLUR İNŞALLAH
KIZLAR ZOR BİŞEY Mİİ BU TÜP BEBEK BİRAZ BİLGİ VERİRSENİZ ÇOK SEVİNCEMM
BENİM FSH 11 OLDUĞU İÇİN OLMUYORMUŞŞ YOKSA ADETİM FALAN ÇOK DÜZENLİDİR DOKTOR YUMURTA REZERVİME BAKTII ÜMİT VADEDİCİ DEDİ İYİYMİŞ YANİİ ŞİMDİ DHEA KULLANIYORUM FSH I DÜŞÜRÜP YUMURTALARI OLGUNLAŞTIRIYORMUŞŞ İNŞALLAH İŞE YARAR
2 YILLIK EVLİYİM 2 YILDIR KORUNMADIM SAYILIR ARTIK ÇOK İSTİYORUM DÜN AKŞAM NASIL BİR DUYGU DİYE KARNIMA YASTIK KOYUP DOLAŞTIMM EVİN İÇİNDEE ÇOKKK GÜZELDİ Allahım inşallah nasib eder hepimizeeee
ay sonunda resim eklemeyi başardımm yuppiii:)))))))))))
ay sonunda resim eklemeyi başardımm yuppiii:)))))))))))
Harikasın fıstık senden kaçmaz... nasılsın???
canım ya çok güzel yatagı bayıldım güle güle büyütmek nasip etsin darısıda bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?