Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım çok sağolasın insan bilmeyince endişelenmeye başlıyor keşke hemşiremi akşam arasaymışım.
canım sağol çok teşekkür ederim.
canım çok sağol hepiniz çok tatlısınız.

canım doktorlarda bazı senaryolar üzerinden gidiyorlar olabilecek şeylerler bahsediyorlar ama kesinlikle olacak diyemezler Rabbim çok büyük inşallah bebişlerin şifa bulacak ve çok sağlıklı dünyaya gelicekler Allahın izniyle.

canim double bouble icin ingilizce okudum, down senderomu cok cok cok dusuk bir risk sadece dogdugunda ameliyat gerekebilir kisminin ustunde durulmus hep yazilarda. ayrica dawn sendormu icin baska degerlerde kotu olmaliymis iki bebeginin tum diger degerleri normalken sende bu risk iyice dusuyor. yalniz doktorlarinin dedigi gb yeni dogan unitesi gelismis bir hastanede dogum yapliymissin eger maeliyat gerekirse die. ama dawn sendromu iyice cikar kafandan cigdocum risk bahsedilmeye degmeyecek kadar az deniyor.

ameliyatta bebek dogdugunda yesil kusarsa gerekiyormus. bir kadinin basina gelmis hatta ikisi de cikmamis dogumdan sonra. sapasaglam oglu. Insallah senin de oole olucak.

cigdocugum allah yardimcin olsun dua etmekten yapcak baska birsey yok her serde bir hayir vardir.bundan oncede cocuk olsun diye dua ediyodun ve rabbim verdi...yeterki istemesini bilelim..dualarim seninle.

ankara başkent üniversitesi hastanesi doktorum prof.dr.hulusi bülent zeyneloğlu umarımm iyi sonuç alırımmm daha doğrusu hepimiz inşallah güzel sonuçlar alırız benim evde net yok işten bazen girebiliyorum ama yinede girdiğimde sizi takip edicem teşekkürler bilgiler için

temmuzcum canım balım demen güzeldi saol.........böyle güzel güzel devam et olurmu.kendini yorma dinlen...............karatas arkadaşım sanada kolay gelsin.........inşallah güzel geçer............hamile haberini bekliyoruz inş...............

zübeyde sultan sanada hayırlısı olsun.........takibindeyim...........seni çok seviyoruz............güzel arkadaşım........

--------------------------------------------------------------------------------

ImageShack: Host and Share your Photos and Videos - 03112010092p.jpg
ImageShack: Host and Share your Photos and Videos - 04112010100x.jpg
ImageShack: Host and Share your Photos and Videos - 04112010102.jpg
ImageShack: Host and Share your Photos and Videos - 04112010105.jpg
ImageShack: Host and Share your Photos and Videos - 04112010104.jpg
slm kızlar iki gündür kızın odasıyla ugraşıyorm kusura bakmayın giremedim nete bakın buda kızımın odası daha çok eksigimiz var perdemiz halımız avizemiz eşyalar yani giysi ben pek bir şey alamadım niş yavaş yavaş alcam hepsini
temmuzcum gözün aydın cnm rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin
cigdom cnm sen merak etmeyin biz hep duacınızın allahın izniyle her şey güzel olcak tatlım rabbim meleklerinmi sana bagışlasın inş
karatasöz tatlım hadi hayırlı olsun inş güzel haberlerini alcaz bu sefer tatlım çok öpüyorm seni

zübeydem tatlım nasılsınnnnnnn fıstıkkk

Son düzenleme:
<script src='http://img534.imageshack.us/shareable/?i=04112010102.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript>

ay sonunda resim eklemeyi başardımm yuppiii:)))))))))))

canım seni çok iyi anlıyorum haklısın bu noktalara kolay gelmiyor insan bir gecede hamile kalanlardan degilizki insan yoruluyor ama doğana kadar mucadele hatta doğduktan sonrada mucadeleye devam inan herşey yolunda olacak allahın izniyle dualarım seninle..

canı benim ya tüp bebek biraz stresli aşama ama insan alışıyor herşeye bende aldım dhea ama henüz başlamadım kullanmaya sayısını artırmak için ve kaliteli olması için zübeydeninde yazdıgı gibi incir yiyebilirsin arı sütü bal polen tüket fsh düşürmek için hayit suyunu iç sabah akşam hayırlısı olsun

script src='http://img838.imageshack.us/shareable/?i=03112010092.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript>

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…