merve nerelerde yazmıyor uzun zamandır sorun yoktur dimi haberi olan varmı?
zübeyde sultan sanada hayırlısı olsun.........takibindeyim...........seni çok seviyoruz............güzel arkadaşım........
canım seni çok iyi anlıyorum haklısın bu noktalara kolay gelmiyor insan bir gecede hamile kalanlardan degilizki insan yoruluyor ama doğana kadar mucadele hatta doğduktan sonrada mucadeleye devam inan herşey yolunda olacak allahın izniyle dualarım seninle..
canı benim ya tüp bebek biraz stresli aşama ama insan alışıyor herşeye bende aldım dhea ama henüz başlamadım kullanmaya sayısını artırmak için ve kaliteli olması için zübeydeninde yazdıgı gibi incir yiyebilirsin arı sütü bal polen tüket fsh düşürmek için hayit suyunu iç sabah akşam hayırlısı olsun
günaydın karatasöz nasılsın tatlımgünaydın kızlar :) ayşecim odası çok hoş olmuş fıstığın :)) Allahım güle güle kullanmayı nasip etsin inş. :)
AMİNNNNNNNNNNNN CNM AMİN RABBİM CUMLAR HÜRMETİNE İSTEYEN HERKESE ANNE OLMAYI NASİP ETSİN İNŞ SANADA NASİP ETSİN TATLIM KİMSENİN KUCAGI BOŞ KALMASINayseuzal çok güzel odası bebişinin Allahım bizede nasib eder inşallah böle hazırlık yapmayııııı
gunaydin kizlar aysecim saglikla huzurla mutlulukla kullanin kizinla odanizi, hepsi cok guzel
Arkadaşlar bişey sorcam bende aralıkta tüp bebek yaptırcam nasılsa bir embrio tranfer ediliyor o zaman çok yumurta toplanmasına illa gerek varmıı meselaa kaliteli 1-2 yumurtam olursa ne olur bu konularda bilgim yok yardımcı olursanız sevinirimm
kızlar slm benim için bugun kötü bir gündü genetik sonucum çıktı düşük yaptıgım embironun malesfki hiç iyi çıkmadı ileri derecede sorun varmış oyüzden düşük olmuş dedi dr. ilk düşükte oyüzden olmuş olabilir dedi önümüzdeki hafta perşembe günü tekrar eşimle benden kan alıp daha kapsamlı genetik test yapalım dediler 3 doktorda aynı şeyi söyledi.pgt yaparız dedi birde ama pgt yöntemi için benim yeterince yumurtam olmuyor vede döllenen sayı çok az onun için bolca yumurtaya ve döllenmesine ihtiyacım var oda çok zayıf hemde bir yumurta başına 500 dolar malesef tekrar hamile kalsam yine düşük yapma ihtimalim yüksek dediler umutlarım zayıfladı iyicene kızlar bu sayfayı kapatayım diyorum çok yıprandım emin olunki doktorum umutlu konuşmadı hiç sonucumu kendi tüp bebek doktoruma faxlıyacagım yarın kısmet nasip diyorum artık ama çok üzgünümm.. sevgiyle kalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?