Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

<script src='http://img826.imageshack.us/shareable/?i=04112010100.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript>

<script src='http://img521.imageshack.us/shareable/?i=04112010105.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript>

merve nerelerde yazmıyor uzun zamandır sorun yoktur dimi haberi olan varmı?

saol cnm reneri krem pembe :))))))
merve yalovada bebegin eşyalarını ve odasını hazırlamaya gitti aradım ama tele bakmadı sanırım görmedi geridedönmedi bana bakalım yarın gene ararım yada cumartesi

<script src='http://img502.imageshack.us/shareable/?i=04112010104.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript>

ay bu kadar kızlar şimdi perdemizi ve halımızı alcam allah nasip ederse he birde avizemiz varrr kızlar inş sizlerinde en kısa zamanda böyle hazırlık yaptıgını görürüm rabbim hepinize saglıklı evlatlar versin inşşş aminnnnn

günaydın kızlar :) ayşecim odası çok hoş olmuş fıstığın :)) Allahım güle güle kullanmayı nasip etsin inş. :)

canım sağol yazdıkların için zaten ben hiç sağlıklı beslenmedim diye yumurtalarım iyi gelişmiyo galiba,incirr hiç sevmem ama kaynatıp suyunu içcemm,hayıt tohumunu un haline getirdim arı polenini ezdim ve çörekotunu un haline getirdim karıştırdımm arada ondan yiyorummm bide dhea umarım işe yarar...

ayseuzal çok güzel odası bebişinin Allahım bizede nasib eder inşallah böle hazırlık yapmayııııı

günaydın fıstıklar hayırlı cumalar rabbim cumalar hürmetine ettigimiz duaları kabul etsin aminn

günaydın kızlar :) ayşecim odası çok hoş olmuş fıstığın :)) Allahım güle güle kullanmayı nasip etsin inş. :)
günaydın karatasöz nasılsın tatlım
saol datlum allah razı olsun rabbim tez zamanda sana da hazırlamayı nasip etsin inş cnm
ayseuzal çok güzel odası bebişinin Allahım bizede nasib eder inşallah böle hazırlık yapmayııııı
AMİNNNNNNNNNNNN CNM AMİN RABBİM CUMLAR HÜRMETİNE İSTEYEN HERKESE ANNE OLMAYI NASİP ETSİN İNŞ SANADA NASİP ETSİN TATLIM KİMSENİN KUCAGI BOŞ KALMASIN
gunaydin kizlar aysecim saglikla huzurla mutlulukla kullanin kizinla odanizi, hepsi cok guzel

SAOL ÖZLEMCİM CİCİ TOPİGİNEDE KOYDUM AMA DEDİM BİZİM KIZLARDA GÖRSÜN 8 AYDIR HEP BİR ARADAYIZ NERDEN BAKSAN HER ŞEYİMİZİ BİLİR OLDUK KARDEŞ GİBİ SİZLERLEDE PAYLAŞMAK İSTEDİM UMARIM BENCİLLİK YAPMAMAIŞIMDIR BİRAZ ÇEKİNEREK EKLEDİM (((( KİMSENİN ÜZÜLMESİNİ İSTEMİYORM YADA BEN GENE BÖYLE APTAL APTAL DÜŞÜNÜYORM AY SAPITTIM GENE SANIRIM ((((((
KIZLARR RABBİM TEZ ZAMANDA HEPİNİZE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR VERSİN HER ZAMAN DUACINIZIM İNŞ SİZİNDE BÖYLE ODA HAZIRLADIGINIZ GÜNLER OLCAK BİZ BİRAZ BÜYÜK OLCAZ SİZE SEVKLE BAKICAZ ODALARINIZI HAZIRLARKEN HEPİNİZİ ÖPÜYORM ÇOK ÇOK BEN KAHVALTIYA GİDİYORM KIZLAR GECE HİÇ UYUMAMAIŞIM SABAHA YAKIN UYUDUM ÖKSÜRÜK GENE BAŞLADI ARTIK ZOR DURUYORM EŞİM SANIRIM YARIN BENİ GENE GÖTÜRCEK PAZARTESİ GİDECEKTİK AMA DAYANAMIYORM GENE FENA OLDU ESKİSİ GİBİ YANİ HİÇ DURMADAN ÖKSÜRÜYORM NEYSE KIZLAR KAFANIZI ŞİŞİRDİM KUSURA BAKMAYIN YARADANA EMANETSİNİZ HEPİNİZ KAHVALTIYA GİDİYORM

ayşecim amin canım inş. isteyen herkese nasip etsin Rabbim.

nasılsınız kızlar, nasıl gidiyo hayat.

Kızlar selam,

Ayşecim kızının odası çok güzel maşallah, allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi de nasip etsin,

Bana da bu haftalarda sen de hazırlığını yap, ikizlerde zaman bulamazsın diyolar ama hiç hevesim heyecanım yok inanın, annemle kayınvalideye de söyledim, bana şimdilik şuna alalım mı demeyin dedim. Oysa ne hayallerim vardı, olsun napalımm bu da allahtan, allahtan gelen her şey kabulumüz, ben çok güçlü biriyimdir aslında, düşünün eşime konan kanser teşhisli günlerden geldik buaraya ama yorulduğum için heralde ama toplıycam inşallah kendimiz..

Sevgiler canlarım..

NES84

Canım şöyle benden 21 yumurta toplantı 18 i işleme alınacak kadar büyüktü

11 tane embriyom oldu bana da senin gibi bir tane konulacaktı 1 tane koyuldu geri kalan 10 embriyo 3er 4 er ve 3er olmak üzere 3 tüple donduruldu..

ilk deneme tutmadı, dondurulmuşlardan bir tüp çözdük hamile kaldım ama sonra bebeği kaybettim

şimdi diğer 3 lü tüp çözülcek yine dondurulmuş embriyo transfer edilcek ..

Yani ne kadarı dölleneceği, kaçının tutatcağı, tutupda kalacağı belli olmayan bir tedavi bu.

ve dondurulmuşlarla devam etmek en kolayı.

AYŞEcim hodası çok güzel maşallah kızımızın; sağlıkla büyüsü odasında inşallahhh annesi
ÇİĞDEM dualarım seninle canım, güzel olacak inşallah herne olacaksa, canım benim

kızlar slm benim için bugun kötü bir gündü genetik sonucum çıktı düşük yaptıgım embironun malesfki hiç iyi çıkmadı ileri derecede sorun varmış oyüzden düşük olmuş dedi dr. ilk düşükte oyüzden olmuş olabilir dedi önümüzdeki hafta perşembe günü tekrar eşimle benden kan alıp daha kapsamlı genetik test yapalım dediler 3 doktorda aynı şeyi söyledi.pgt yaparız dedi birde ama pgt yöntemi için benim yeterince yumurtam olmuyor vede döllenen sayı çok az onun için bolca yumurtaya ve döllenmesine ihtiyacım var oda çok zayıf hemde bir yumurta başına 500 dolar malesef tekrar hamile kalsam yine düşük yapma ihtimalim yüksek dediler umutlarım zayıfladı iyicene kızlar bu sayfayı kapatayım diyorum çok yıprandım emin olunki doktorum umutlu konuşmadı hiç sonucumu kendi tüp bebek doktoruma faxlıyacagım yarın kısmet nasip diyorum artık ama çok üzgünümm.. sevgiyle kalın...

canim sonucunda ne yazdigini yazar misin? genetik dedigin kromozom sonucu mu?eger oyleyse zaten kromozom sonucu kotu bekleniyordu cunku sekizinci haftadn onceki dusuklerin yuzde 90sini bu yuzden. ve her kadinin yasadigi bir sey. yani soyle esinle senin sonuclarin normal cikicak ama arada embrolar sagliksiz olabilir.o yuzden ne ciktigi sonucun merak ettim.
bir de iki dusuk oldugu icin trukiyede direkt zaten pgt oneriliyor sonucuna bagli olmadan. burda izin vermiyorlar. ama turkiyedeki sistem bence cokcok mantikli. az embroonun olmasi hic de dusundugun gb degil uc embro olur sadece biri saglikli cikar o da yeterli ve o bir transferle normal bir transfere gore yuzde yetmis seksene varan sans demek. transfer olup da hamile kalmayan bayanlarin hepsinde yuzde 90 zaten o embroda sorun olmasi. benimde mayista kimyasal gebelik bu yuzdendi mesala.
panadolcum daha ilk gunun soku tabiiki de cok normal boyle tepki vermen, ama cok sukur cozumu olan bir durum.hepsinden onemlisi bu. daha cok caba daha cok para ama ayni zamanda cok cok daha sans.sakin pes etme canim asla.

ayşecim minik kızımızın odası çokkkkkkk tatlı............en güzel günler.....en güzel rüyalar........güzel annesiyle babasıyla uzun bir ömür diliyorum.........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…