Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım ben bu siteden birşey anlamadım yazıyorum siliniyor zevksiz olmuş resmen site açılmıyor çok teşekkür ederim dileklerin için bugun başladım heycanlı geçti ama alışkınım iş hayatına eve gelene kadar kafamda çocukla ilgili hiç bir konu yoktu hatta iş arkadaşları çocuk yokmu falan diye tanışma sırasında geçti kimseye hikayemdende bahsetmek istemiyorum canım sıkılmasın diye bakalım hayat ne getirecek..

panadolcum hayirli olsun isin. ben olsam ben de bahsetezdim sonra on tane tavsiye yok sunu yaptin mi bunu yedin mi suna gittin mi vs!!! ben turkiyedeki cevremden uzak olmama ragmen ve sadece birkac arkadasima anlatmama ragmen beni internet ustunden bile rahat birakmadilar. hamile kalirsin yok cinsiyeti ne, cinsiyeti belli olur babasi yabanci dini ne olcak yaa milletin isi gucu bitmis bu tarz konulara sariyorlar. ben o yuzden cevremden cok sizlerle paylastim rahatladim, bizi bizden baska kimse anlamiyor.

temmuz annelerinde bi fatmanur vardıda bana slm vermişti o buraya girmiş aaz önce :) ona yazdım ama çıktı sanırım hemen .

:)))))))))))) evet kuşum inş. herşey güzel devm eder böyle 15 gün sonrasına randevu alıcaam inş. pıtpıtlarıda duyarım.

yok canım daha erken. 10 gün sonrasın arandevu alın dediler ama ben 15 gün sonrasına alıcam. kalbinide duyabiliyim diye :)

haber veririm sana merak etme teyzesi :) darısı sana tatlım yaaa sabırsızlıkla bekliyorum hep dua ediyorum şimdi yine dua edicem çok istiyorum aynı şeyleri seninde yaşamanı.

geldim :) sakın öyle şeyler söyleme kendinide o şekilde şartlama inş. 2. denemende olur oda son denemen olur. pozitif düşünmen çok önemli tatlım.

kizlar siteye girebilmek icin bin takla atmam lazim topluca sikayet yazsak duzeltseler artik deli oldum bilgisayari parcalayasim gelliyor
karatasozcum Masallah degerine
zubeydem karabiber sureriz agzina ne ucuncu denemesi Insallah aralik da halaya kalkicaz canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…