Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

saol tatlım, tadı tuzu kalmadı topiğin evet, sayımızda azaldı iyice. kimsecikler girmiyo. sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik.

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr faceleriii olanlarrr sizee orda da topik açtım ekledimm madem burdan bi türlü görüşemiyoruz bakın bakalım

canım sen nasılsın tanem nasıl herşey yolundamı konuşamadık uzun zamandır evet iyi gelecek iş gidebildigi yere kadar gitsin...
Canım Tanem çok iyi maşallah:)) Ben çok ağırlaştım ama... Uzun zamandır devam eden bel ağrılarım var, e yalancı sancılar da başladı... bi de bu ara sık sık idrar yolu enfeksiyonu oldum.. ama herşey kontrol altında:))))) Bütün gün oturup, yatıp, Tanem hanım ın gelişini bekliyoruz:))))

İş için çok haklısın ayrıca, gidebildiği kadar gitsin... Evde kendini dinlemekten çok daha iyi olacak..

tanemiiii gördümmmmmm çok tatlııııııı yaaaaaaa tombiş yanaklıııı

Aynen dedigin gibi insanlar türkiyedeki nedense herkesin çevresinde çocugu olmayan birileri var mutlaka en sonunda olmuş vs nasihatlar anlatımlarda hiç bitmez oyüzden paylaşmamak daha insana iyi geliyor en azından içi acımıyor bende çevremden çok sizlerle paylaştım iyiki varsınız öpüyorum senide tatlım..

canım sakıncası yoksa seninde fec adresini özelden yazabilirmisin..seni çok merak ediyorum:::)))

Evetttt ayşeye ulaştımmm çiğdem ve bebişler gayet iyiimiş yarın ultrasona girecekmiş tekrardan açılmada yokmuş tekrar yarın başka bi doç.dr görücekmiş hayırlısı allahım yardımcıları olsun

kızlar herkeze selam
zübeydecim, karatasözüm,özlemim,panadolum,ayşem,cigdom daha ismini şimdi yazamadığım tüm arkadaşlarım nassınız iyisiniz inşallah.
benim başım belada topiklerde gezmekten bayadır işleri askıya almıştım şimdi denetlenme zamanı sabahtan beri stok tartıyorum elimi nereye atsam sorun çıkıyor çok bunaldım ara verdim bi bakıyim kızlar napıyor dedim.
cigdodan güzel haberler var maaşallah çok sevindim şuan hepimizin güzel haberlere ihtiyacı var maaşallah diyorum.

slm kuşum. biz iyiyiz çok şükür sende iyi ol inş. Allah kolaylık versin inş. işlerinde :) öpüyoruz seniiii.

kızlar benim yüzüm sivilcelenmeye başladı alnımın tam ortasında kocaman bir sivilce çıktı
hormonlardan galiba güya güzelleşecektim ben çirkinleşiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…