kizlar siteye girebilmek icin bin takla atmam lazim topluca sikayet yazsak duzeltseler artik deli oldum bilgisayari parcalayasim gelliyor
karatasozcum Masallah degerine
zubeydem karabiber sureriz agzina ne ucuncu denemesi Insallah aralik da halaya kalkicaz canim.
Canım Tanem çok iyi maşallah:)) Ben çok ağırlaştım ama... Uzun zamandır devam eden bel ağrılarım var, e yalancı sancılar da başladı... bi de bu ara sık sık idrar yolu enfeksiyonu oldum.. ama herşey kontrol altında:))))) Bütün gün oturup, yatıp, Tanem hanım ın gelişini bekliyoruz:))))canım sen nasılsın tanem nasıl herşey yolundamı konuşamadık uzun zamandır evet iyi gelecek iş gidebildigi yere kadar gitsin...
Canım Tanem çok iyi maşallah:)) Ben çok ağırlaştım ama... Uzun zamandır devam eden bel ağrılarım var, e yalancı sancılar da başladı... bi de bu ara sık sık idrar yolu enfeksiyonu oldum.. ama herşey kontrol altında:))))) Bütün gün oturup, yatıp, Tanem hanım ın gelişini bekliyoruz:))))
İş için çok haklısın ayrıca, gidebildiği kadar gitsin... Evde kendini dinlemekten çok daha iyi olacak..
panadolcum hayirli olsun isin. ben olsam ben de bahsetezdim sonra on tane tavsiye yok sunu yaptin mi bunu yedin mi suna gittin mi vs!!! ben turkiyedeki cevremden uzak olmama ragmen ve sadece birkac arkadasima anlatmama ragmen beni internet ustunden bile rahat birakmadilar. hamile kalirsin yok cinsiyeti ne, cinsiyeti belli olur babasi yabanci dini ne olcak yaa milletin isi gucu bitmis bu tarz konulara sariyorlar. ben o yuzden cevremden cok sizlerle paylastim rahatladim, bizi bizden baska kimse anlamiyor.
kizlar siteye girebilmek icin bin takla atmam lazim topluca sikayet yazsak duzeltseler artik deli oldum bilgisayari parcalayasim gelliyor
karatasozcum Masallah degerine
zubeydem karabiber sureriz agzina ne ucuncu denemesi Insallah aralik da halaya kalkicaz canim.
slm kuşum. biz iyiyiz çok şükür sende iyi ol inş. Allah kolaylık versin inş. işlerinde :) öpüyoruz seniiii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?