o zamannnnnn kızzzzzzzzzzzz geliyoooooooooooo kız bebekler annelerinin güzelliklerini çalarmışşşş
günaydınnnnn kızlarrrrr hayırlı cumalar hepinize
günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese
fazla giremiyorm kusura bakmayın birde kk igrenç olmuş ben yazıyorm onlar siliyor sinir oluyor o yüzden pek girmek istemiyorm çogu zamanda saatlerce ugraşmak zorunda kalıyor girmek için
çok uykusuzum kızlar hayırlısıyla şu cimcime bir dogsaydı sabaha kadar uyumadık bebek ters yaa sanıırm tırnakları çıkmış bebek döndükce rahime batıyorr o kadar çok acı veriyorki sanki birisi size iyne batıyormuş gibi geliyorr artık kontrollerimiz sıklaştı her hafta gidecez doguma kadar inş vaktinde gelir prensesim her şey ters gidiyor moralim sıfır pazartesi eşimi isten çıkartıyorlar artık kesinleştii tam dogumda biraz daha beklemedi köpekler birde onun yerine hemen birini bulmuşlarrr pisliklerr eşimin müdürü vardı iş yerinde ona çok yardımcı oluyordu onları çekemeyen bir iki geri zekalı ispiyonlamış en büyük patrona onlarda eşimi ve 2 kişiyi daha çıkartıyorlarr sanırım eşimin müdürüde ççıkacak benim eşim o kadar safki birinin işinde kendi işi gibi çalışır o iş yerinde gece gündüz çalıştı o kadar çok emegi varki gece 12 de gelirdi çogu zaman eve bak şimdi hiç çalışmamış gibi kapının önüne koydularr mevlanam bu cumlar hürmetine eşime hayırlı bir iş versin onlarada onun hakkıın zehir zıkkım olsun inşş neyse kızlar kafanızı şişirdim kusura bakmayın akşam cigdemi arıycam eger girebilirsem size yazarım kendinize çok ii bakın yaradana emanetsiniz hepiniz
cnm çok geçmiş olsun mübarek zamanlarda adamın çocuğu olucak demeden bunu yaptıklarına gör eçok adi olsa gerek eşinin patronları allahından bulsunlar eşin tez zamanda bi iş bulsada bari sıkıntı çekmeseniz..allahtan ek işi var ya oda olmasaydı off ya bnm görümcemin eşinede öle yaptılar doğumda bir gün nce çıkardılar ido da çalışıyordu orda tazminat falanda yok öle kaldı ortada
ayseci canim o batalari sorsan bebegin tirnagiyla ilgisi yoktur onun sanki. canim hayirlisi olsun bir kapi kapanir digeri acilir daha iyi maasli daha iyi sartlarda hemen bir is bulur Insallah kocan. uzulmekte cok haklisin ama gonlunu ferah tut dua edelim daha guzel bir is ciksin die.
canim arada ses ver yoklugun cok belli( az kaldi aysecim dayan az daha sabir kizimiz saglikla huzurla uguruyla gelicek Insallah
cigdoya bizden cok selam ikinizde dularimizdasiniz.
ayseeeeeeeeee bebisin ismi Eylul Deniz diye degisti mi?????????? hic haberim yoktu, hayirlisi olsun ne isimlerden ne isimlere gelmis
demek tirnagi da batiyormus biz de ogrenmis olduk ne biliim cok tuhafima gitti hatta komik:)) yerim o zilliyi annesi dondu muhtemelen senin minnosun ondan o kadar rahatsiz etmistir bir arkadasim boole acile gitmis gece nerdeyse ambulansi ariyormus o derece agrimis tuhaf agrilari olmus meger bebegi dogum pozisyonuna giriyormus ondan tam senin haftalarindi hemde, bu haftalarda alirlarmis o pozisyonu az kaldi oynak kizimizin gelmesine kipir kipirdi tum hamilelik boyunca Masallah.
canim Insallah yarin is gorusmesi iyi gecer Rabbim buyuk bir kapiyi kapitir digerini acar.
cigdonun guzel haberini bekliyorum gece giricem bunun icin, simdi de haber vardir die bakmaya girmistim.
sen kendini hicbir sey icin uzme ve lutfen yorulma bence kizimiz tam da vaktinde gelicek hem de uguruyla Insallah.
merhaba kızlar umarım herşey yolundadır. ben yine tedavideyim bir hfafta oldu. dualrınızı bekliyorum. hepinizi çok öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?