Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

slm kızlar ben geldim güzel güzel haberlerle geldim maşallah diyim önceeeeee
sonra cigdomun size çok çok selamları varr bu gün ayrıntılı ultrasyona girmiş maşallah bir sorun görünmemeiş ogluşlarımız çok iyilermiş d.r bu kadarını beklemiyordum demişmaşallahh diyorm inş dahada güzel olcak 4 hafta daha gelmezler inşşş kilolarıda biri 1.kilo 41 grm diger 900 küsürmüşş seside çok güzel geliyordu aklımda kalanlar bunlar kızlarr kendinize çok ii bakın cigdomuza duaya devamm çok öptüm hepinizi
ZEYNEP cnm çok sevindim vallahi maşallah sana inş güzel haberlerini bekliyorz dualarım seninle gülümm

:))))))))))))))))))))))) kaçtane isim degişti özlemcim babası habire degiştiriyorrr bakalım nerde son bulcak ben artık karışmıyormm:))))))))))))efet tatlım bu prensesin tırnakları sanırım fazla uzun dogunca manikür pediküre götürcemen son gittigimde ters dönmüştü bu zilli umarım normal pozisyonuna geçmiştir inşş

Son düzenleme:
merhaba kızlar umarım herşey yolundadır. ben yine tedavideyim bir hfafta oldu. dualrınızı bekliyorum. hepinizi çok öpüyorum...

zeyneepppppppppppppp ne güzel bir haber canım benim inşallah hayırlı sonuçlar alırsın
arada gir haberdar et bizi olur mu msj at yada telden
e peki ne aşamadasın toplama transfer ne zaman ay yazda merakta kalmayalım

kirbirkere Masallah cok sukur inan kendim kadar sevindim Rabbim buyuk Insallah cok daha iyi haberlerini alacagiz cok sevindim Masallah Masallah

Canlarım nasılsınız özledim sizleri ama uzaklaşmam iyi geldi yeni işe adapta olmaya çalışıyorum tamamen işi öğrenme odaklıyım resmen çocuk konusu nedense bu ara aklıma bile gelmiyor:))))
Temmuzum nasıl gidiyor hamilelik umarım herşey yolundadır
Özlemim msn adresini özelden yaz istersen eklerim ben
Zübeydem senden ne haber ne zaman adet olacaksın güzel haberlerini bekliyorum
Zeynepela canım hayırlı olsun tedavin umarım herşey güzel olur senin için
Ayşem hay allaah ya yine ismini degiştirmişsin cimcimenin nedense kız bekleyenler isim konusunda kararsız kalıyolar ama eylül denizi çok begendim:)))
Diger arkadaşlarada selamlar umarım iyilerdir
kararagözün degeri yükselmiş maşallah olsun sıra kese görmede kalp atışında

günaydınnn pıstıklarrrrrrrrrr ve pıtırcıklarrrr

zaynepcimmmmm çok sevindim hayırlı olsun tedavin canım dualrımız seninle sen merak etme
panadolummm yavru kuşum :) kısmetse 12-13 aralık regli olurum :)

kafanın dağılmasına inan çok sevindim bu yeni tedavinde daha rahat olucaksın eminim allahım gönlüne göre versin

selam arkada$lar...bu gun transferimin 8. gunu 3 gun once doktora gittik demir ve guatr(tsh) degerlerime bakacaklardi..olan tum moralim 0 simdi. demirim dusuk..tsh yukselmi$...i$in tuhafi guatrdan ameliyat olup ilac kullandigimi ve tsh degerlerimin dengede cok kalmadigini bildikleri halde,ne transferi yapan merkezin nede bizim takiplerimizi yapan kadin doktorumun hic bir tahlil istememesi...bu tahlilleride biz ev doktorumuza yaptirdik..kendimiz...icimde hic bir umit kalmadi..kac gundur olu gibiyim...bir an once test gunu gelsinde negatifi duyup eski hayatima geri donmek istiyorum...olamdigini yavas yavas cikmaya ba$layan ate$imden anlayabiliyorum aslinda..diger 2 denememdede hep test gunune yakin adet yakal$inca hissettigim ate$ basmalari oldu ve dünden itibaren tekrar hissetmeye ba$ladim...nefret ediyorum burdaki doktorlardan... hic bir sey ara$tirmiyorlar..3. denemem oldu hic biri digerinden farkli diil..5 dondurulmu$um kaldi onlarida denedikten sonra artik uzun bir süre denemeyi dü$ünmüyorum belki 2-3 yil sonra tekrar türkiyede de denerim...tv lerde seval ta$demiri gorüyorum o kadin bana guven veriyo...rabbim hayirlisini versin..icim SIKKIN birileri ile payla$mak istedim..allaha emanetsiniz...

azracim ben uc kez hamilelik yasadim ucunde de atesin olmasi hamile kaldigima isaretti. hamilelikte vucut 37.00 dereceye yakin yukselir ve hamilelik boyunca sabitlenir o yuzden bence su an atesten bahsetmen guzel bir isaret.
ayricla tup bebek tedavisinde bende de hayatimda ilk kez demir eksikligi cikmisti demir hapiyla bir haftada degerler yukselmeye basliyor.ama cok haklisin troid demir bunlara bakilmamasi cok buyuk ihmalkarlik, azracim canim hayirlisi olsun saglikli olucaksa olsun cok zor ama hep boyle dua etmek zorundayiz. ama inan bana hamilesin gb malum oldu, Rabbim soyletmis olsun Insallah. lutfen test sonucunu bize hemen haber ver Allah buyuk umudunu hic yitirme. dularimda olucaksin.

panadolcum canim cok sevindim daha iyi hissetmene, sen morelini duzelttikce her sey daha kolay olucak inan dort gozle sonuclarini ve guzel haberlerini bekliyorum canim. burdan uzaklasmak iyi geliyorsa uzak dur ama boyle arada ses ver ozletme kendini cok.

merhaba sevgili arkadaşlarım iyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim. çok yoğun ve zor ünler geçirdim pek gelemedim.arada geldim okudum ama yazamadım. eşimin isteğiyle hemen bayram dönüşü tedaviye başladık uzatmayalım dedi eşim. bu hafta içi yumurtalarım toplanır iyi giderse herşey haftaya transfer olur. geçen sefer de 6 yumurtam vardı azdı. bu defa da 6 ama doktor yeterli sayı o yüzden ben ilacı arttırıp sayıyı attırmak istemedim dedi ama yine az yumurtluyorum ben yaa. ama bunları düşünmüyorum hiç nedense çok nötürüm rabbime duacıyım sadece. rabbimden hayırlısıyla kucağıma alacağım evlat diliyorum. sizleri çok çok öpüyorum artık daha sık gelmek istiyorum sizleri özlüyorum. doğum yapanlara rabbimden bebekleriyle sağlıklı ömürler, hamile olanlara hayırlı doğumlar, bebek isteyenlere de en kısa zamanda hamile kalmalarını diliyorum çok çok öpüyorum dularınızı esirgemeyin lütfen çooook ihtiycaım var.

Ayşecim canım sakın canını sıkma bebek rıskıyla gelicek size şans getirecek eşin daha da iyi bir işe girecek iyiki işini değiştirdi diyeceksiniz inşallah sen moralini bozma zaten yaşadığın streslerden dolayı bissürü şey atlattın herşey olacağına varıyor sonuçta sen kızını düşün tatlım.
zeynepela canım çok sevindim hayırlı olsun 6 tane embiriyon olsun kaliteli olsun canım çok şükür inşallah güzel haberlerini alıcaz tatlım.
panadolcum çok sevindim kafanı dağıtmana ama iyi geliceğini biliyordum yeni işinde muaffakiyetler diliyorum tatlım iyi bak kendine.
azraazra canım özlemin dediği gibi benimde içime pozitif doğdu nezaman test yaptıracaksın sakın belirtilere takılma ateş basması bütün gebelerde oluyor galiba veren Allah alan Allah Rabbim ol dedikten sonra gerisi teferruat tatlım ben çok umutluyum senden ona göre.
zübeydem canım sen bu sefer rahatsın ama senin adına ben çok sabırsızım ay biran önce ayın 12 olsun istiyorum tabi hayırlısıyla inşallah bu sefer inşallah çok rahat bir tedavi süreci diliyorum ve sonunda pozitif haberini alıcaz inşallah.
bu arada bende bugün kontrole gittim kalp atışlarını dinledik ama okadar kısa dinlettiki doktor hiçbişey anlamadım herkez çok duygulandığından bahsetmişti ben bişey hissedemeden kapattı makinayı doktor ve şu karından vurulan kan sulandırıcıya ve jele devam dedi 3 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı göbeğimin morarmasına bi çözüm bulmam lazım bi öneriniz varmı kızlar doktor karnın biraz daha moraracak dedi hakkaten bizim bebişler çok kıymetli bebişler pozitifi gördüğümden beri aldığım ilaçlar 500 tl buldu daha nekadar daha kullanıcaz acaba Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkartmasın inşallah.

özlemim seni unutmuşum gülüm istanbulda çok lodos var bende de migren var çok şiddetti olmamakla birlikte 3 gündür hafif hafif başım ağrıyor ilaçta almıyorum çok şiddetli değil diye kendi kendine geçiyor sonra tekrar başlıyo dare ediyorum ondan dolayı kafam yerinde değil senin halini sormayı unutmuşum arkadaşım kusura bakma
sen nasılsın gülüm canımız nasıl kendinize çok iyi bakın canım.
cigdo içinde çok sevindim zaten işlerin düzeleceği içime doğmuştu bebekler bomba gibi sağlıklı ve sıhatli gelicekler dünyaya Allahın izniyle dualarmızı eksik etmeyelim.

deliiii niye kusura bakayim ben de hep birimizi unutuyorum:))) o an icin tabii:))
iyiyim cok sukur. gozun aydin tekrardan r kalp atisi icin canim bosver dinlemeyi ileriki haftalarda Allah'in izniyle cok dinleyeceksin daha:))

zeynepcim canim 6 hic de kotu degil az olunca daha kaliteli oluyor sanki yumurtalar, guzel haberlerini bekliyoruz sakin sayi kalite vs gb seyleri kafaya takma biliyorsun nerdeyse hicbirimiz birinci kalite embroyla hamile kalmadik.

kızlar merhaba internerte her zaman giremiyorum, beni merak etmişsiniz çok sağolun dualarınız için çok sağolun ama dualara devam. şimdilik iyiyim ayşe ile telefonlaşıyoruz kötüye giden bir durum yok çok şükür. doktor bu kadar sıktın uç hafta daha sık kendini dedi.:))) inşallah sabırla bekliyorum...
burda hiç sıkılmadım ama sadece evimi özledim. hepinize sevgiler çok öpüyorum sizleri.

cigdocum canim dilimizi isiralim Masallah, Rabbim vaktinde saglikla rahat bir dogumla yavrularini sana bagislasin canim. dualarimizdasin.
aysecim sen neler yaptin nasilsin? esinin is gorusmesi nasil gecti?

ayşecim; canım bebek şans getirir derler nolur canını fazla sıkma, inş. her şerde bir ayır vardır mutlak adaha iyi bi iş imkanı olacaktır tatlım kendine dikkat et.
azracım; bence negatif olma inş. iyi haberlerle geleceksn bir kaç güne :) ben inanıyorum.
zeynepcim; canım bol şans diliyorum inş.yumurtaların güzelce embriyo olurlar. sayıya kafanı takma benimde 8 taneydi. sağlıklı olsunlarda öneml,i olan o.
çigdemcim; dualarım seninle tatlım, inş çok iyi gidiyo herşey ve öyle devam edicek.
temmuzcum; şekerim hamileik nasıl gidiyo :)))
zübeydecik; naber tatlım.
özlemcim; canım sen nasılsın epeydir karşılaşamadık :) senin nasıl gidiyo hamileik, yarıladın maşallah darısı bize olsun inşşşşşşşşşşşşş.
kızlar öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakıııııııııın.

slm özlemcim yok be tatlım adamdan ses çıkmadı o adam arıycakmış beklemedeyiz hayırlısı olsun diyim bekliyoruz şimdilik yarın sabah kızımı görmeye gidecem bakalım nasıl gece hiç uyumuyor zillim bende iyice agırlaştım artık dışarı hiç çıkamıyorm çünkü çiş başıma dert oluyor adım başı çişim geliyorr ayy özlem bu günlerin tadını çıkar son 2 ay varyaa adım atamıyorsun ben bir gecede en az abartısız söylüyorm 15 kez lavaboya çıkıyorm ve gece uykusu hiç yok nefesim kesiliyor nefes alıp vermekte zorluk çekiyorm sabaha kadar yatagın ortasında bekliyoruz ben oturuyorm kızımda oynuyor:)))))))birde son bir haftadır neden bilmiyorm sanki çigerlerim yanıyor acayip suya düşkün oldum günde en az 3 litreden fazla su içiyorm çok şükür ellerim dışında hiç bir yerim şişmiyor bir haftadırr ay şu günüm gelsede bir melegimi görsem sabırsızlanıyorm artık daha 5 haftamız varrsanırım 38 haftaya girereken dogum olcak inş büyük bir ihtimalle sezaryan olcak bakalım doktorumuz yarın ne diycek inş güzel haberlerle geliriz
özlemcim sen nasılsın can bebek nasıl ay maşallahh 5 aylık olsun şimdi kıpırtıları net hissedersin artık :))))))))

saol tatlım nasılsın cnm bebegin kalp atışını duymaya ne zaman gideceksin allah izin verirse
azraaaaa tatlım benim dur bi panik yapma orası hiç belli olmaz allahın izniyle inş güzel haberlerini alcaz cnm benim neden hemen ümitsizlige kapılıyorsun yapma böyle pozitif olki sonuçunda pozitif olsun tatlımm
temmuzcum maşallah 2 aylık olcan nerdeysee ay bakalım senin melegiin cinsiyeti nee gönlünden ne geçiyorsa rabbim onu versin bizim cadı görümcede hamileydiben onlarla konuşmuyorm benim bebek kız diyince o mikrop kaynana surak sarkıttı bak onun kızıda kız bebek doguruyor oda kızmış hey allahım ya ne çahil insanlar var kız olsun ne olcak yanii ben kızımı cimcimemi çoooooooooooookkkkkkkk seviyorm rabbim onu bize bagışlasın olmayanlarda rabbim tez zamanda evlat nasip etsin inşş

Son düzenleme:
iyiyim bi tanem saol. c.tesi gidicez bakalım sadece keseyimi görürüz yoksa kalbinide dinletirmi bilmiyorum. şimdiden endişeleniyorum ara ara inş. yavrumda bi sıkıntı yoktur güzelce büyümüştür diye. onun dışında pek bi sıkıntım yok çok şükür. senin adına sevindim :) bebişimiz uslu uslu büyüyo maşallah. kayınvalidene gelince takma kafanı cahillik başa bela. Allah aratmasın kzıda bir oğlanıda hele bizim gibi zor kavuşanlara.

oyyy oyy kim gelmiş cigdom gelmiş cnm benim nasılsın tatlımmm özledim cadı seni valla :))))))))))) bir iki güne allah izin verise ararım tatlım rabbim meleklerini sana bagışlasın korkma annesi onlar vaktinde ve zamanında gelcek inş biz hep sizin duacınızız tatlımmm yaradana emanetsin cigdomminsanın evi gibisi olmaz bilirim ama merak etme tatlım o eve ogluşlarınla girince her şeyi unutcaksın tatlımm inşşş güzel günler sizi bekliyorrr az kaldı cigdemcimm az daha sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…