ayseeeeeeeeee bebisin ismi Eylul Deniz diye degisti mi?????????? hic haberim yoktu, hayirlisi olsun ne isimlerden ne isimlere gelmis
demek tirnagi da batiyormus biz de ogrenmis olduk ne biliim cok tuhafima gitti hatta komik:)) yerim o zilliyi annesi dondu muhtemelen senin minnosun ondan o kadar rahatsiz etmistir bir arkadasim boole acile gitmis gece nerdeyse ambulansi ariyormus o derece agrimis tuhaf agrilari olmus meger bebegi dogum pozisyonuna giriyormus ondan tam senin haftalarindi hemde, bu haftalarda alirlarmis o pozisyonu az kaldi oynak kizimizin gelmesine kipir kipirdi tum hamilelik boyunca Masallah.
canim Insallah yarin is gorusmesi iyi gecer Rabbim buyuk bir kapiyi kapitir digerini acar.
cigdonun guzel haberini bekliyorum gece giricem bunun icin, simdi de haber vardir die bakmaya girmistim.
sen kendini hicbir sey icin uzme ve lutfen yorulma bence kizimiz tam da vaktinde gelicek hem de uguruyla Insallah.
merhaba kızlar umarım herşey yolundadır. ben yine tedavideyim bir hfafta oldu. dualrınızı bekliyorum. hepinizi çok öpüyorum...
slm kızlar ben geldim güzel güzel haberlerle geldim maşallah diyim önceeeeee
sonra cigdomun size çok çok selamları varr bu gün ayrıntılı ultrasyona girmiş maşallah bir sorun görünmemeiş ogluşlarımız çok iyilermiş d.r bu kadarını beklemiyordum demişmaşallahh diyorm inş dahada güzel olcak 4 hafta daha gelmezler inşşş kilolarıda biri 1.kilo 41 grm diger 900 küsürmüşş seside çok güzel geliyordu aklımda kalanlar bunlar kızlarr kendinize çok ii bakın cigdomuza duaya devamm çok öptüm hepinizi
ZEYNEP cnm çok sevindim vallahi maşallah sana inş güzel haberlerini bekliyorz dualarım seninle gülümm
özlemim seni unutmuşum gülüm istanbulda çok lodos var bende de migren var çok şiddetti olmamakla birlikte 3 gündür hafif hafif başım ağrıyor ilaçta almıyorum çok şiddetli değil diye kendi kendine geçiyor sonra tekrar başlıyo dare ediyorum ondan dolayı kafam yerinde değil senin halini sormayı unutmuşum arkadaşım kusura bakma
sen nasılsın gülüm canımız nasıl kendinize çok iyi bakın canım.
cigdo içinde çok sevindim zaten işlerin düzeleceği içime doğmuştu bebekler bomba gibi sağlıklı ve sıhatli gelicekler dünyaya Allahın izniyle dualarmızı eksik etmeyelim.
ayşecim; canım bebek şans getirir derler nolur canını fazla sıkma, inş. her şerde bir ayır vardır mutlak adaha iyi bi iş imkanı olacaktır tatlım kendine dikkat et.
azracım; bence negatif olma inş. iyi haberlerle geleceksn bir kaç güne :) ben inanıyorum.
zeynepcim; canım bol şans diliyorum inş.yumurtaların güzelce embriyo olurlar. sayıya kafanı takma benimde 8 taneydi. sağlıklı olsunlarda öneml,i olan o.
çigdemcim; dualarım seninle tatlım, inş çok iyi gidiyo herşey ve öyle devam edicek.
temmuzcum; şekerim hamileik nasıl gidiyo :)))
zübeydecik; naber tatlım.
özlemcim; canım sen nasılsın epeydir karşılaşamadık :) senin nasıl gidiyo hamileik, yarıladın maşallah darısı bize olsun inşşşşşşşşşşşşş.
kızlar öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakıııııııııın.
kızlar merhaba internerte her zaman giremiyorum, beni merak etmişsiniz çok sağolun dualarınız için çok sağolun ama dualara devam. şimdilik iyiyim ayşe ile telefonlaşıyoruz kötüye giden bir durum yok çok şükür. doktor bu kadar sıktın uç hafta daha sık kendini dedi.:))) inşallah sabırla bekliyorum...
burda hiç sıkılmadım ama sadece evimi özledim. hepinize sevgiler çok öpüyorum sizleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?