Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

cnm benim merak etme allahın izniyle bebegin güzel güzel büyüyordur inş ikisini birden duyarsın rabiim melegini sana bagışlasın inş saglıklı ve sorunsuz bir hamileleik yaşarsın tatlımm bizde o dönemlerden geçtik senin korkularını çok ii anlıyorm ben merak etme allahın izniyle hiç bir sorun çıkmıycak
kaynanaya gelince vallahi çok özür dilerim ben böyle yazıyorm die belki kızanlar olabilir ama köpek gebersin hiç umrumdada degil zaten konuşmuyorm ömrümcede konuşmayı düşünmüyorm benle konuşabilmek için sürekli eşime beni soruyorlarr dünyada olmayan şeyleri yaptılar bana eşimden onlar yüzüne 1 yıl ayrı kaldım evimi başıma yıktılar onları yaşadıgım sürece asla affetmem onun ne istedigi önemli degil rabbim bana o evladı vermiş çok şükür benim için kız erkek fark etmezz yeterki saglıklı ve hayırlı bir evlat olsunn gerisi boşş tabiki allahım her iki evladında sevgisinide bize tattırsın
aminn

selcim cnm hoş geldin nasılsın tatlım bayagdır yoksun ?

ay ayse sorma ben cis derdinden simdiden kapi disari cikmaya korkuyorum ne simdideni hamile kaldim 8 haftada basladi bu ice dert son aylar iyice artiyormus ben yatagi wcnin ynina koyayim o zaman cunku yatiyorum uykuya dalmadan bes kez kesin gidiyorum iki uc kez de uyanana kadar kalkiyorum gunduz zaten genelde wcdeyim/ uzun uzun yazdim kusura bakmayin kizlar ama yarama basmis ayse
ay kaynana haber yolla o kiz icin olup bitenler var die, ver ismimi direk kiz erkek biz bu bebeklere sahip olmak icin neler yasadik neler yasiyoruz hepsine kurban olurum, Allah'a cok sukur isteyen herkese nasip olsun, amin.
esinin isi icin umarim hemen bir guzel haber gelir gonlunu ferah tut.
karatasozcum korkma Insallah gittiginde kalp sesini de duyacaksin biliyorum sonuc beklemekten bile cok daha zordu benim icin kalp sesini beklemek sabir canim. Allah hepimize yardim etsin.

ay canlarım yazamadım ya misafir geldi.
ayşecim, özlemcim inş. kızlar iyi dilekleriniz için çok saolun hakkaten beklemek her geçen gün zorlaşıyo inş. bu sefer herşey yolunda gider.Allahım bizimkileri bize bağışlar tez zamanda da isteyen tüm arkadaşlarımıza nasip eder. çiş konusuna gelince benim şimdiden fena gece bir kez kalkıyorum, sabahın köründe kendimi tekrar zor atıyorum :) sizi düşünemiyorum bile

canım benim ilk zamalar idrarım çok geliyordu sonra normala döndü gibi şimdi gece kalmıyorum bi ara endişenledim ters giden bişi mi var acaba diye çok şükür şimdilik herşey yolunda sen yinede bol bol su iç.

gunaydin kizlar. kolay gelsin temmuzcum. zubeyde sen nasilsin? karatasozcum haklisin az daha sabir, her sey guzel ilerleyecek Insallah.

ana bu sefer oldu çok şükür sinir oldum sabahtan beri. hata veriyo. neyse nasılsınız canlar :) bebişleriniz nasıl

canım seni çok iyi anlıyorum. bende kafama fazla takıyorum heralde son 15 gündür gece rüyalarımda tuhaf tuhaf şeyler görüyorum dün gece saçma sapan bi rüya gördüm heralde bilinç altımda çok huzursuzum rüyalarıma giriyor ne düşündüydem rahat olmaya çalışmamız lazım şu 3 aylık dönem çok önemli
bir hareket yapıyorum bebeğe bişey olmuşmudur diye endişeleniyorum bakalım şu bir ayıda bir atlatsam ondan sonra rahatlarım heralde.

bende öyle canım ya abuk sabuk rüyalar görüyorum, bi ıslaklık hisstesem lavaboya koşuyorum. habire kendimde belirti,ağrı, sancı bulantı arıyorum. çok rahat olmak ürkütüyo inş. herşey yolundadır. Allahım onları bizden almaz.

özlem canım sana bişiy soracam regli günün yaklaştıkça regli olacakmış gibi sancı olurmu yarın regli günüm benim ara ara sancım oluyor çok değil Allahtan birde arada kasıklarımda batma oluyor rahim büyümeye çalıştığı için oluyordur dimi?

ya bendede bi kaç gündür hiç bişi olmuyo. olsa bi dert olmasa bi dert. Allahım ne zormuş.

slm kızlar biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkk
kızlar biz şimdi hastaneden geldik agrılarım vardı nts girdik nts agrılar çıktı ama çok şükür acılma yok kızım normal pozisyonuna nihayet geçmiş eger tekrar dönmezse:))))))))))))bu gün maşallah acayip hareketli yerinde durmuyorr kilomuzda 2.450 grm olmuş maşallah ama suyumuz dahada artmış çarşamba günü tekrar ayrıntılı ultrasyona gircez bakalım inş bir sorun çıkmaz eger agrılar artmaya devam ederse 35 haftada bebegi alcaklar inş bir sorun çıkmazda 38 kadar gider kızlar maşallahkızım ne kadar güzelleşmiş kurban oldugum allahım bu güzelligi her kese nasip etsin onu izlemeye doyamıyorm allahım nazardan korusun amin bu arada dogum haneyi gezdik bu gün içim bir tuaf oldu acıkcası korktum filiz hanım eger bebek 38 haftda gelirse normal dogum yaparsın dedi ama ben acıkcası korktum of o çataldan çok korkuyorm gerci korkununu ecele faydası yok bu bebek bir şekilde çıkacak meçburen saglıklı olsunda fındık kurdum :)))))
TEMMUZCUM:cnm o adet gibi agrılar en az 3 ayına kadar sürcek merak etme sorun yok bendede oluyordu vücud hamileleige hazırlanıyoryaa o yüzden agrıyor ben ümit beye sormuştuım bana 4 veya 3. aydan sonra o agrılar olmaz demişti

38 haftada dogum olursa 34 günüm var off az kaldı az daha dayan kızım sakın 38 den önce gelme inş kızım zamanında dogar bu arada bu gün şu bebegin kilo işini sordum yani şimdi benim kızım 2.450 mesela bu ultrasyonlarda yanılma payı %10 diyor 300 grm fazla tardabiliyor diyorr egeeeer öylese benim kızım 2.150 grm:))))))yerim ben fıstıgımı daha çok küçük yaa en azından 2.500 grm olsun küveze girmsin

Son düzenleme:
Kızlar selam,

Hastaneden kaçak internet buldum, hemen size yazayım dedim, bugün oğluşlarım ve be 28 haftayı doldurduk

İnşallah bundan sonrada sorunsuz devam eder, sizleri özledim valla..

Özlemcim cnm maşallah 5 aylık olmuş allah nazarlardan saklasın.Bu arada sende benim aklımdasın tatlım..

zübeyde tedavin hayırlı olsun.

30 temmuz ve karatasöz çooooook tebrik ediyorum.

Ayşecim senile konuşuyoruz zaten, kızının ismini çok beğendim..

Unuttuklarım varsa kusuruma bakmayın emi, dularınızı da eksik etmeyin, sevgiler...

kızlar selam güzel haberlerinizi okudum çok sevindim ama sık giremiyorum sizide özlüyorum inanınki yeni işime alışmaya çalışıyorum
özlemim maşallah olsun oğluşun büyüyor allaha emanet olsun temmuzcugum çok sevindim kalp atışını duymuşsun darısı isteyen herkese banada:)))
azracıgım morelini ne olur yüksek tutmaya çalış anlıyorum seni kolay degil ama iyi düşünelim iyi olsun
diğer arkadaşlarada sevgilerimi gönderiyorum iyi bakın kendinize ve bebişlere

aysecim cigdocum sizin guzel haberlerinize cok cok seviniyorum sukurler olsun. Rabbim vaktinde saglikla kolay dogumlar nasip etsin, ogullarimizi da kizimizi da bir aydan once beklemiyoruz ona gore
sagolun kizlar cok sukur 5 ay olduk korku stres heyacan derken vakit nasil da gecmis beni de erken dogum korkulari sariyor( her donemin bir korkusu varmis halimize binlerce sukur en kotu gunumuz boyle olsun.
seker testini erken yaptirdi doktor bana duba oldum erkenden die iyi cikti cok sukur

panadolcum canim bizde seni ozluyoruz vakit gecsin hemen su sonuclar temiz gelsin ve hemen tedaviye Insallah.
temmuzcum o agrilar bende 18.haftada bile oldu, arada gecip yine geliyordu umarim bir daha gelmez cunku cok urkutucu ilk uc aydan sonra( ama rahim buyumesinden diorlar, heleki ilk uc ay kesinkle rahim buyumesi hatta dorduncu ayda oldukca olabilir hic korkma dusun regle agrilari da rahim kendini inceltmeye calisiyor diye simdi tersi genisliyor vs. benzer agrilar olmasi cok normal yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…