cnm benim merak etme allahın izniyle bebegin güzel güzel büyüyordur inş ikisini birden duyarsın rabiim melegini sana bagışlasın inş saglıklı ve sorunsuz bir hamileleik yaşarsın tatlımm bizde o dönemlerden geçtik senin korkularını çok ii anlıyorm ben merak etme allahın izniyle hiç bir sorun çıkmıycakiyiyim bi tanem saol. c.tesi gidicez bakalım sadece keseyimi görürüz yoksa kalbinide dinletirmi bilmiyorum. şimdiden endişeleniyorum ara ara inş. yavrumda bi sıkıntı yoktur güzelce büyümüştür diye. onun dışında pek bi sıkıntım yok çok şükür. senin adına sevindim :) bebişimiz uslu uslu büyüyo maşallah. kayınvalidene gelince takma kafanı cahillik başa bela. Allah aratmasın kzıda bir oğlanıda hele bizim gibi zor kavuşanlara.
slm özlemcim yok be tatlım adamdan ses çıkmadı o adam arıycakmış beklemedeyiz hayırlısı olsun diyim bekliyoruz şimdilik yarın sabah kızımı görmeye gidecem bakalım nasıl gece hiç uyumuyor zillim bende iyice agırlaştım artık dışarı hiç çıkamıyorm çünkü çiş başıma dert oluyor adım başı çişim geliyorr ayy özlem bu günlerin tadını çıkar son 2 ay varyaa adım atamıyorsun ben bir gecede en az abartısız söylüyorm 15 kez lavaboya çıkıyorm ve gece uykusu hiç yok nefesim kesiliyor nefes alıp vermekte zorluk çekiyorm sabaha kadar yatagın ortasında bekliyoruz ben oturuyorm kızımda oynuyor:)))))))birde son bir haftadır neden bilmiyorm sanki çigerlerim yanıyor acayip suya düşkün oldum günde en az 3 litreden fazla su içiyorm çok şükür ellerim dışında hiç bir yerim şişmiyor bir haftadırr ay şu günüm gelsede bir melegimi görsem sabırsızlanıyorm artık daha 5 haftamız varrsanırım 38 haftaya girereken dogum olcak inş büyük bir ihtimalle sezaryan olcak bakalım doktorumuz yarın ne diycek inş güzel haberlerle geliriz
özlemcim sen nasılsın can bebek nasıl ay maşallahh 5 aylık olsun şimdi kıpırtıları net hissedersin artık :))))))))
ay canlarım yazamadım ya misafir geldi.
ayşecim, özlemcim inş. kızlar iyi dilekleriniz için çok saolun hakkaten beklemek her geçen gün zorlaşıyo inş. bu sefer herşey yolunda gider.Allahım bizimkileri bize bağışlar tez zamanda da isteyen tüm arkadaşlarımıza nasip eder. çiş konusuna gelincebenim şimdiden fena gece bir kez kalkıyorum, sabahın köründe kendimi tekrar zor atıyorum :) sizi düşünemiyorum bile
günaydınnnnnnnnnnn pıstıklarrrrrr ve onların minik pıtırcıklarııııııııı öpüyorum hepiniziiiii
iyiyim bi tanem saol. c.tesi gidicez bakalım sadece keseyimi görürüz yoksa kalbinide dinletirmi bilmiyorum. şimdiden endişeleniyorum ara ara inş. yavrumda bi sıkıntı yoktur güzelce büyümüştür diye. onun dışında pek bi sıkıntım yok çok şükür. senin adına sevindim :) bebişimiz uslu uslu büyüyo maşallah. kayınvalidene gelince takma kafanı cahillik başa bela. Allah aratmasın kzıda bir oğlanıda hele bizim gibi zor kavuşanlara.
canım seni çok iyi anlıyorum. bende kafama fazla takıyorum heralde son 15 gündür gece rüyalarımda tuhaf tuhaf şeyler görüyorum dün gece saçma sapan bi rüya gördüm heralde bilinç altımda çok huzursuzum rüyalarıma giriyor ne düşündüydem rahat olmaya çalışmamız lazım şu 3 aylık dönem çok önemli
bir hareket yapıyorum bebeğe bişey olmuşmudur diye endişeleniyorum bakalım şu bir ayıda bir atlatsam ondan sonra rahatlarım heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?