Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

merhaba kızlar yarın yumurtalarım toplanıyor sabah 9.30 da dualarınızı esirgemeyin aynı sıkıntıları tekrar yaşamak istemiyorum bu defa inşallah bebeğimi kucağıma alırım. iyi haberlerle gelmek dileğiyle...

günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın.
zeynepcim Allah yardımcın olsun tatlım inş. iyi haberlerle gel yarın bize.
çigdocum senin adına çok sevindim hayatım. ha gayret az daha tut yaramazları:)
temmuzcum canım nasıl gidiyo. Allahım banada nasip etsin ve bekleyenlere pıt pıtları duymayı inş.
ayşecim seninde kızına tütütütütütü maşalallah diyorum:) inş. seni hiç üzmesin fıstığın.
umarım unuttuğum arkadaşlarım yoktur. zübeydecim canım uğramaz ooldun

sagol karatasozcum erken kalktim biraz. bu arada gercekten zubeyde hic yazmaz oldun canim kirdik mi seni yoksa sadece yogun oldugun icin mi

sagol karatasozcum erken kalktim biraz. bu arada gercekten zubeyde hic yazmaz oldun canim kirdik mi seni yoksa sadece yogun oldugun icin mi

yok kırılmaz o biize :) yoğundur sadece. nasıl gidiyo hamilelik, yarıyı geçtin maşallah darısı bizlere olsun.

sagol cani; amin hepinizin basina walla iyi arada wc derdi var kabizlik( cok sukur ama sikayet ediyorum sanmayin. saglikla gelsin de Can bebek ben her seye raziyim. her donemm bir sey buluyoruz takicak 20ler geldi mi ah su 30 zu bir gecsem diyorsun. Allah herkese evladini saglikla kavustursun. sen de basladi mi bulanti vs?

slm kızlaarrrr merve hastanede cilveloş geliyooor dualarınızı eksık etmeyııın

canım benim sende duyacaksın pıtpıtları Allahın izniyle birkaç gündür iyiyim ben rahatladım boşuna stres yapıyoruz ben hamileliğimden daha hiçbirşey anlamadım bu cuma 2 aylık olucaz işyerinde bir arkadaşım biliyor hamile olduğumu bana hamileliğimle ilgili bişey dediğinde garip oluyorum endişe duymaktan hamile olduğumu anlamadım ki her an kötü bişey olacak diye tetikteydim bundan sonra rahat olucam Allah yazmışsa öyle böyle doğar nasıl olsa sende gülüm içini ferah tut en güzel geçireceğimiz zaman kaygılarla geçiyor.

zübeyde cnm sen bu topikte hiç yazışmamışsın bu gün hayırdır öbür topige transfermi oldu yoksa bizemi küstünn (((((
kızlar yarın ayrıntılı ulrasyonum var inş bir sorun çıkmaz
bu arada artık laptopum yok eşim şirketten almıştı bu laptopu kullanmak için şimdi geri veriyorz eşimin yarın işte son günü ne zaman laptop alırız onuda bilmiyorm artık sanıırm bayag uzun bir süre topikte olmızcam kendinize çok ii bakın eger kızım erken dogmaya falan kalkarsa telle haber veririm sizlere yaradana emanetsinizz hepinizzz çok öptüm sizleri

Son düzenleme:
gizemlinin haberine cok sevindim ve cok heyacanlandim cilvelos annesinin kollarindadir simdi cok duygulandim.
aysecim seni cok ozleriz ben senin ev telini istiyorum gorursen mesajimi yazarmisin ozelden, ararim bol bol laflariz.

özlemcim benim ev telim yok cnm sadece cebim varr
bende sizi çok özliycem of ya şimdiden kara kara düşünüyorm nasıl vakit geçircem ben yaa
inş bir mücize olurdaa eşim hemen laptop alırr zaten evden dışarı çıkamıyorm 24 saat evdeyim nette olmıycak pöfffffffffff

cnm msn sana yazdım ben çıkıyorm yaradana emnaetsin tatlım ben artık giremem öptümm kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnn

mervecim canım Allah bağışlasın inş. kolay bi doğum olmuştur.

ayşecim özlicez seni neyse haberlerini alırız. kendine ve bebişine dikkat et.

temmuzum canım haklısın valla. bende öyle endişe etmekten sahiplenemedim yavrumu. Allahın gücüne gidecek diyede korkuyorum. Allahım hepimiizn yavrularını bağışlasın.

özlemcim canım. kabızlık için bi tatlı kaşığı zeytinyağı yutmaayı dene bi bakalım. bebeişler için katlanıcaz herşeye inş. can bebişe zamanında kavuşursun rahat olmaya çalış. benim bulantım çok acıktığımda bide hemen yemeğin ardından hafif hafif oluyo ama çok şükür öyle rahatsız etmiyo fazla. bu arada bugün evimin bi alt sokağında sağlık ocağı var kayıt yaptırayım arada oraya giderim dedim gittim orda sadece üstten bakılan cihaz vardı. yumurtalığımın birinde bi kist gördü bir tanede kese gördü. korkma rahimde değil kanama yapmaz ama bi an önce doktora git dedi. bende aradım doktorumu anca cuma akşama alabildim randevumu inş. önemli biş yoktur.

aysecim cebini yazdigin iyi olmus acil durumlar icin ararim. cok ozelyecegiz seni ama siz iyi olunda gonuller hep bir nasil olsa.
herkese selamlar kizlar.

özlem sende bi görünüyon bi kaçıyon güzelim ya.
aaaa zübeyde gelmişşşşşşşş. :))

karatasozcum sana yazdim hem de kac kez firlatip aticam bilgisayari sinirden kk yazdiginiz mesaj cok kisa deyip durdu gondermedi cevabimi demin yukari gizemlilerin sayfasina yazabildim umarim bu yazdiklarim simdi gelir artik!!!!!!!!!!! deli etti beni ay bugun acmayayim bir sure kkyi basima agri girdi basinda ugrasmaktan!!

:))))))))))))))) sakin ol kuşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…