karatasozcum sana yazdim hem de kac kez firlatip aticam bilgisayari sinirden kk yazdiginiz mesaj cok kisa deyip durdu gondermedi cevabimi demin yukari gizemlilerin sayfasina yazabildim umarim bu yazdiklarim simdi gelir artik!!!!!!!!!!! deli etti beni ay bugun acmayayim bir sure kkyi basima agri girdi basinda ugrasmaktan!!
Nisan güzelleri nasılsınız akşamları bir göz atıyorum sadece nisan topigine gözlerimde sorun vardı bilgis.yogun kullanmaya başlayınca çok agrı oluyor gözümde akşamları dinlendiriyorum
bu topigin devam etmesini çok istiyorum nerdeyse 1 yıl olacak ama az kişi kaldık yazımlarda yavaşladı sanırım
özlemcigim senin msn adresini istiyorum burdan kopsakta meaille devam edelim
hepinizle aynı şekilde iletişimi koparmak istemiyorum sizler benim zor günlerimde hep yanımda oldunuz öpüyorum hepinizi allaha emanet olun hamişlerde kendilerine dikkat etsinler yogun bir şekilde grip salgını var....
ayşecim canım tebrikler hayırlı olsun yeni işiniz:) bebekler şans getirir demiştim sana. laptobunuda sevindim. bebişinide çooooooook sevindim herşey birden yolun agiriverdi bakkk maşalllllllllllllllaaaaaaaaah.
zeynepcim canım merak ediyoruz, bi haber verseydin keşke bize kuzum ya.
Nisan güzelleri nasılsınız akşamları bir göz atıyorum sadece nisan topigine gözlerimde sorun vardı bilgis.yogun kullanmaya başlayınca çok agrı oluyor gözümde akşamları dinlendiriyorum
bu topigin devam etmesini çok istiyorum nerdeyse 1 yıl olacak ama az kişi kaldık yazımlarda yavaşladı sanırım
özlemcigim senin msn adresini istiyorum burdan kopsakta meaille devam edelim
hepinizle aynı şekilde iletişimi koparmak istemiyorum sizler benim zor günlerimde hep yanımda oldunuz öpüyorum hepinizi allaha emanet olun hamişlerde kendilerine dikkat etsinler yogun bir şekilde grip salgını var....
tşk ederim canım inan bende hala şoktayım bu gün maşallah 3 tane güzel haber aldım hamdolsun yaradana rabbim nazardan korusunnn evet tatlım demiştin hatırlıyorm kızım babasına şans getirdi tatlım sen nasılsın keseyi görmüşsün sanırım maşallah cnmö dıra kalp atışına geldi sanırım allahın izniyle onuda gümbür gümbür duycaksın merak etmee
aslında sağlık ocağında baktırdım asıl muayenem cuma günü inş. o zaman keseyi daha iyi görebilcem kalp atışı için sanırım bi 10 gün daha beklemem gerekir :) hayırlısı olsun sağlıkla gelsinde minnoşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?