Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

şu yeni k.k ya bende alışamadım gitti yaw
ayşeye üzüldüm ya telefonla haberleşiriz ama tabi nete girmek gibi olmaz
umarım herkez iyidir bende doktor derdine düştüm birde iş yerinin doğum ücreti ödemediğini öğrendim
4 ay maaş almamak kolay olmayacak devletin verdiğide devede kulak Rabbim yardım etsin cümlemize.

:))))))))))))))) sakin ol kuşum.

zubeydecim sensiz tadi yok topigin sen gelmeyeceksen artik ben de gelmeyeyim!!zaten ayse de gelmeyecek cigdom da cok yazamior panadol biraz uzak durmak istedi ee temmuzun isler yogun karatasozle bana da bir topighin acik kalmasi gerekmior msnden yazisiriz

zubeydecim evet cok az kisi kaldik die naz yaptik sana canim, dogru cok az kisi kaldik, msnden hepinizin haberlerini alayim gerisi onemli degil zaten.

aslında nisanda açılıp bu zaman kadar gelmesi güzel paylaşımlarımızın ispatı
şu dönem biraz daha yavaşladı bide k.k nın son durumu da etken oldu tabi.

kızlarrrrrrr ben geldim geneeee eşim laptopu satın almışşş o pislik patronu ucuza vermişş :))))))) oda almış saolsun ay iyki almışş lap topu elinde görünce dedim ne oluyor birden şaşırdım başkasının dedi bir baktımm benim laptopum hehe yupppiiiiii keşke beleş verseydi pislik heriffffama olsunl en azında degerinin çok altında vermiş 2.500 falan laptop o 300 ytl vermiş bu arada bir güzel haberim daha var size eşim özel bir şirkette bir iş bulmuş ve parası öbür taraftan daha ii benim kızım babasına maşallah şans getirdi 15 gün deneme yapcaklarmış eger begenirlerse devam edecek allahın izniyle rabbim utandırmasın inş hayırlısıyla olurr babamız işsiz kalmadı çok şükür çok kafama takılıyordu valla tam dogum zamanı elde avuçta hiç bir şey kalmadı zaten bu iş bize ilaç gibi geldi veeeeeeeeeeeeee bu gün ayrıntılı ultrasyonumuz vardı hamdolsun çok ii geçti bir sorun çıkmadı bebegi eger sorun çıksaydı 35 haftada alcaklardı şimdi gerek kalmadı 38 kadar bekliycez 15 gün sonra dogum tarihimiz heralde belli olur bakalım ne zaman olcak
özlemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kız gene ben geldim hehe ben buranın bagımşlısı olmuşum valla bir güne bile dayanamadım kızlar bende bagımlılık yapmışsınızzz haberiniz olsun sizsiz olmuyor kızlar yemege çıkıyorm şimdi sonra görüşürüz artık laptop korkusu yokkkkk benden kurtuluş yok yani

Son düzenleme:
Nisan güzelleri nasılsınız akşamları bir göz atıyorum sadece nisan topigine gözlerimde sorun vardı bilgis.yogun kullanmaya başlayınca çok agrı oluyor gözümde akşamları dinlendiriyorum
bu topigin devam etmesini çok istiyorum nerdeyse 1 yıl olacak ama az kişi kaldık yazımlarda yavaşladı sanırım
özlemcigim senin msn adresini istiyorum burdan kopsakta meaille devam edelim
hepinizle aynı şekilde iletişimi koparmak istemiyorum sizler benim zor günlerimde hep yanımda oldunuz öpüyorum hepinizi allaha emanet olun hamişlerde kendilerine dikkat etsinler yogun bir şekilde grip salgını var....

ayşecim canım tebrikler hayırlı olsun yeni işiniz:) bebekler şans getirir demiştim sana. laptobunuda sevindim. bebişinide çooooooook sevindim herşey birden yolun agiriverdi bakkk maşalllllllllllllllaaaaaaaaah.

zeynepcim canım merak ediyoruz, bi haber verseydin keşke bize kuzum ya.

evet olmazsa hepimiz birbirimize msn adresi verelim gerçi ben kullanmıyorum ama sizin için açarım :) kopmayalım birbirimizden daha sizler varsınız sizlerin halayını çekmeden olmaz.

bu arada gizemliden haberi olan varmı.

tşk ederim canım inan bende hala şoktayım bu gün maşallah3 tane güzel haber aldım hamdolsun yaradana rabbim nazardan korusunnn evet tatlım demiştin hatırlıyorm kızım babasına şans getirdi tatlım sen nasılsın keseyi görmüşsün sanırım maşallah cnmö dıra kalp atışına geldi sanırım allahın izniyle onuda gümbür gümbür duycaksın merak etmee

ooooooooooooooooo gülüm datlum nasılsın cnm yeni işin hayırlı olsun panadolcumm valla ben bir şey diyim ben bu topikten hbiç bir yere gitmiyorm ona göreee sizede gitmek yok gene msn adreslerimiz alalım ama bu topik bizi bir birimizle tanıştırdı benim için önemi anlamı çok büyük o yüzden ben hep burdayım tamam çok giremiyorm (((((((( ama inanın elimden geldigi kadar girmeye çalışıyorm gece hiç uyumuyorz biz son ayımızdayız ve agrılı ve uykusuz geceler yaşıyorz o yüzden anca gündüz uyuyabiliyorm ((((((((girememin sebebide bu

aslında sağlık ocağında baktırdım asıl muayenem cuma günü inş. o zaman keseyi daha iyi görebilcem kalp atışı için sanırım bi 10 gün daha beklemem gerekir :) hayırlısı olsun sağlıkla gelsinde minnoşum.

inş cnm bu arada sen tahminen kaç haftalık oldun kalp etışı genelde 6+2 de duyuluyorda gerci bende geç duyulmuştu

Kızlarr selam,

İnterneti yakaladım hemen size yazayım dedim, bizde durumlar aynı, nst.ye, usg.ye giriyorum hergün, şükürler olsun bi aksilik yok şimdilik, sadece buradaki diğer hastaların durumu etkiliyo bazen, ama olucak o kadar da...

Sizleri özledim valla, burası cidden bağımlılık yapıyo galiba

Herkes kendine iyi baksın emi, bi de bize de dua edi, çok öpt...

Bu arada burda biriyle tanıştım, 5 kez tüpbebek yaptırmış, ve dr demiş ki bu yaz menepoza giresin demiş, hatta 6.denem için kapora yatırmılar ama kendiiğinden hamile kalmış ve kzı doğdu 1800 kg küvöze bile girmedi, allhımın mucizesi işte, o yüzden hiç birimiz umudumuzu kaybetmeyelim...

ay anam cok sukur bu kadar guzel haber birarada dilimizi isiralim Allah'im nazarlardan korusun ayseeeeeeeeeeee bak yemin ediyorum sen laptop gidicek dedin resmen bu kiza bir yerden kucagina dusmus gb biilgisayar cikicak dedim, hatta abimde sanki iki tane vardi ona sormayi dusunuyordum. neden dersen bende burda hep evde ve yalnizim biliyorum ne demek:))
bundan daha guzeli tabiiki de esinin isi Rabbim buyuk bebisleri darda birakmiyor
en guzeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii deeeeeeeeeeeeeeeeee kizimizin ultrasonunun kirbirkere Masallah cok iyi gecmesiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cok sevindim hepsine ayri sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…