Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

Allah nazarlardan saklisin hep aklimdasin cogdocum kirbirkere Masallah daha da dayanicaklar Insallah. valla dilini isir kicini kasi yuzune sur ne yaparsan yap ogullarimizla ilgili hep daha guzel haberler alicaz Insallah. Rabbim yar ve yardimciniz olsun. seni cok ozluyoruz hep dularimizdasin.

canim gecmis olsun gecen yil bana da olmustur bilgisayar cok etkiliyordu beni de. cok ozletme kendini.

kizlar biz zubeydeyle konustuk cunku ben sandimki birimiz bir sey sordu da cevaplamadik mi hani kirdik mi die endise ettim yok bizlerle ilgisi yok, bizleri formu biraktigi da yok bugunler biraz uzak durma ihtiyaci olmus bilirsiniz hepimize oldu zaman zaman. yani arkadasimin ustune gitmek yok olay bu kadar net, biraz soluk alsin zubeydem sonra tabiiki burda bizlerle. daha tedavisini heycanla yasicagiz burada hep beraber.
zubeydem canim izinsiz aciklamis oldum ama hepimiz ayni duygulari zaman zaman yasadigimiz icin cok anlasilir bir durum die dusunup yazdim seni cok seviyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

bendeeee siziiiii çok seviyorumm sanmayın ki takip etmiyorum sıkı takipteyimm hepinizi öpüyorummm kocaman sizi ve minik pıtırcıklarınızı

:)))) tşk ederim özlemcim düşünmen bile yeter tatlımm çok şükür bu gün çok güzeldi en kötü günümüz hep böyle olur inşşş aminnnnnnnnn
özlem acayip sancım var benim annemle konuştum az önce diyorki son aydasın çok normal diyor bazen öyle bir sancı geliyorkii canım sanki ayaklarımın ucundan çıkacak gibi oluyor bebek habire kendini itiyor ileri ileri valla bu günkü d.r dedi sen sanırım normal dogum yapcan dedi ben korkmaya başladım özlem o kadarcık sancıya zor dayanıyorm dogumda ne yaparım ayyy tüylerim diken diken oldu bebek dogum kanalına girmiş yani normal pozisyonda şimdi günde ikikez hıçkırık tutuyor tam 2 bucuk dakika sürüyorr:))))))) özlem 31 haftadan sonra başlıyor haberin olsun çok tuaf bir şey kalp atımı gibi tıpki 2 dakikadan fazla sürüyor bebegin kafası ayagda yaa elimi aşag koyuyorm tık tık hıçkırıyorm melegim :)))))))bu arada bende bu gün akşam zübeydeyle konuştum banada söyledi biraz uzak durmak istedigini efet özlemcim biz onu çok seviyorz başımızın üzerinde yeri var ne zaman konuşmak isterse biz burdayız ve cigdomuda aradım maşallah oda çok ii 29. haftaya girmiş maşallah 1 ay olcak hemen hemen hastaneye yatalı sesi maşallah çok güzel geliyordu inş hiç acılma olmazda en azından 34 kadar gider valla benim içim çok rahat bence 34. haftadan aşag dogmıycak o bebeklerbu arada kızlar çok çok slm vardı cigdemin neti yakaladım anca cvp yazdım hiç bir şey okuyamadım net gitmeden kendimle ve bebeklerle ilgili bilgi verim die yazışmaları okuyamadım dedi neyse ben çok konuştum yatmaya gidiyorm inanın bir saatlik uykuyla duruyorm dün gece kraplar girdi sabaha kadar ayaklarıma belim kasıgım sabaha kadar agrıdı off gene gece oldu bu geceyide sabah etsem hayırlısıylaa ((çok öptüm kızlar sisi yarın sabah görüşmek üzere yaradana emanetsinizzzz

oy tatlım gelmiş hoş geldin canımmm tam çıkacaktım yazını gördüm
zübeydeeeeeeeeeeeee

Son düzenleme:
aysecim neden ozellikle gece oluyor acaba kramplar. biliyormusunuz kizlar ben ileri haftalar icin cok korkuyorum hani erken dogum yapar miyim die(
siz boyle sanci acilma deyince benim yuregime incek gb oluyor. zamaninda gelsin sipalar Insallah.
cigdocum hastaneye yatmakla cok iyi yapti kesinlikle cikmamali da. Rabbim saglikla kavustursun ogullarina.
aysecim kizimiz da duracak bence 38lere kadar Allah kismet ederse vaktinde gelicek.

aysecimm dogum seklini bence hic dusunme Allah hangisi daha kolay ve rahat gecicekse onu nasip etsin unutma noral dogumdan sonra cok rahat ederssin kilolarda daha kolay gidior diorlar. dur bakalim zaman ola hayrola baktin cok korkuyorsun sezeryan olursun. hos gerci bizim zilli dogumu baslatip pattanadak kanala girip sezeryana izin vermeyebilir cok kipirdik zilli

günaydın kızlar dün yumurtalarım toplandı 7 adet bakalım bugün arayacaklar ne haldeler. doktor 3 gün rapor verdi ama yine de gidecektim doktora eşim olmaz yat dedi gitmedim zaten hala şişlik var karnımda hafif kan da geldi. bu arada özlem maaşallah haftanıza hiç dikkat etmemiştim ne kadar büyümüş öyle bebiş. cinsiyeti nedir?hele ayşecim seninle bir hafta vardı aramızda 35 haftalık olacaktım devam etseydi nasip. bakalım inşallah sizlere yetişirim hayırlısı olsun.

Işte bak en basiti birbirimizi merak ediyoruz aklımız kalıyo ama haber vermeden gidiliyo :)

canım yazmak için geldim ama ağrıdan yazamadan çıktım kusura bakmayın ben bu siteye gelince ilk size bakıyorum. bugün evdeyim rahatça girdim yoksa çok yoğundum kaç zamandır. ben de sizleri merak ediyorum dua ediyorum

zübeydecim sen de bu ay tedaviye başlamayacak mıydın? aynı oluruz diyorduk? kasım aralık gibi demiştim ben bebeği kaybettiğimde ? sen erteledin mi??

kızlar haber alınca yine gelip yazarım...bu arada 30temmuz sen de hamilesin çooooooook sevindim ben herşeyden bihaberim ne güzel yaa....

Yok ertelemedim tatlım da kasımda iş yoğunluğum çok fazla ve bayram da olduğu içinm doktorum aralıkta yapalım dedi ayın 12-13 gibi başlarım iğnelerime ay sonu gibi de belli olur herşey

günaydın kızlarrrr:)
özlemcim,zübeydecim ,ayşecim,zeynepcim herkese günaydın.
çigdocum canım hadi hayırlı olsun bebişlerin için çok sevindim. inş. üzmicekler seni. dualarımdasın.
zeynepcim canım seninde inş. hayırlı güzel haberlerini duymaya devam edicez sıkma canını. benim gebeliğim devam etseydi. şimdi doğmuştuda 2. aylık olmuştu sıpam. kısmet değilmiş. inş. bu seferkileri kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim.

Yok ertelemedim tatlım da kasımda iş yoğunluğum çok fazla ve bayram da olduğu içinm doktorum aralıkta yapalım dedi ayın 12-13 gibi başlarım iğnelerime ay sonu gibi de belli olur herşey

canım seninde tedavini dört gözle ve sabırsızlıkla bekliyorum. :)) sanki kendii tedavimmiş gibi bi an önce gelsin istiyorum inş. seninde güzel haberlerini duyalım.

haberler pek iyi değil geçen sefer 6 yumurta idi ama 6sı olgundu şimdi 4 yumurta olgun sadece ve 3ü döllenmiş yarın transfer var hayırlısı olsun.

inşallah olumlu sonuçlar alırız bu çilemiz son olur geçen sefer 3. gün transfer edilmişti şimdi 2. gün transferi olacak bakalım hayırlısı olsun

canım benim sıkma canını döllenenler inş. sana sıkıca tutunurlar moralini yüksek tutmaya çalış emi. dualarımız seninle.

canım inşallah hayırlısı olsun rabbim kucağımıza almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…