Kızlarr selam,
İnterneti yakaladım hemen size yazayım dedim, bizde durumlar aynı, nst.ye, usg.ye giriyorum hergün, şükürler olsun bi aksilik yok şimdilik, sadece buradaki diğer hastaların durumu etkiliyo bazen, ama olucak o kadar da...
Sizleri özledim valla, burası cidden bağımlılık yapıyo galiba
Herkes kendine iyi baksın emi, bi de bize de dua edi, çok öpt...
Bu arada burda biriyle tanıştım, 5 kez tüpbebek yaptırmış, ve dr demiş ki bu yaz menepoza giresin demiş, hatta 6.denem için kapora yatırmılar ama kendiiğinden hamile kalmış ve kzı doğdu 1800 kg küvöze bile girmedi, allhımın mucizesi işte, o yüzden hiç birimiz umudumuzu kaybetmeyelim...
Nisan güzelleri nasılsınız akşamları bir göz atıyorum sadece nisan topigine gözlerimde sorun vardı bilgis.yogun kullanmaya başlayınca çok agrı oluyor gözümde akşamları dinlendiriyorum
bu topigin devam etmesini çok istiyorum nerdeyse 1 yıl olacak ama az kişi kaldık yazımlarda yavaşladı sanırım
özlemcigim senin msn adresini istiyorum burdan kopsakta meaille devam edelim
hepinizle aynı şekilde iletişimi koparmak istemiyorum sizler benim zor günlerimde hep yanımda oldunuz öpüyorum hepinizi allaha emanet olun hamişlerde kendilerine dikkat etsinler yogun bir şekilde grip salgını var....
ay anam cok sukur bu kadar guzel haber birarada dilimizi isiralim Allah'im nazarlardan korusun ayseeeeeeeeeeee bak yemin ediyorum sen laptop gidicek dedin resmen bu kiza bir yerden kucagina dusmus gb biilgisayar cikicak dedim, hatta abimde sanki iki tane vardi ona sormayi dusunuyordum. neden dersen bende burda hep evde ve yalnizim biliyorum ne demek:))
bundan daha guzeli tabiiki de esinin isiRabbim buyuk bebisleri darda birakmiyor
en guzeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii deeeeeeeeeeeeeeeeee kizimizin ultrasonunun kirbirkere Masallah cok iyi gecmesiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cok sevindim hepsine ayri sevindim
Işte bak en basiti birbirimizi merak ediyoruz aklımız kalıyo ama haber vermeden gidiliyo :)
Yok ertelemedim tatlım da kasımda iş yoğunluğum çok fazla ve bayram da olduğu içinm doktorum aralıkta yapalım dedi ayın 12-13 gibi başlarım iğnelerime ay sonu gibi de belli olur herşey
Yok ertelemedim tatlım da kasımda iş yoğunluğum çok fazla ve bayram da olduğu içinm doktorum aralıkta yapalım dedi ayın 12-13 gibi başlarım iğnelerime ay sonu gibi de belli olur herşey
inşallah olumlu sonuçlar alırız bu çilemiz son olur geçen sefer 3. gün transfer edilmişti şimdi 2. gün transferi olacak bakalım hayırlısı olsun
günaydın kızlarrrr:)
özlemcim,zübeydecim ,ayşecim,zeynepcim herkese günaydın.
çigdocum canım hadi hayırlı olsun bebişlerin için çok sevindim. inş. üzmicekler seni. dualarımdasın.
zeynepcim canım seninde inş. hayırlı güzel haberlerini duymaya devam edicez sıkma canını. benim gebeliğim devam etseydi. şimdi doğmuştuda 2. aylık olmuştu sıpam. kısmet değilmiş. inş. bu seferkileri kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?