canım benim sıkma canını döllenenler inş. sana sıkıca tutunurlar moralini yüksek tutmaya çalış emi. dualarımız seninle.
günaydın kızlar biz geldikkkkkk
zynepcim cnm hayırlı olsun inş sorunsuz bir şekilde transferin olur rabbim yüzünü güldürsün
karatasöz tatlım sanada günaydın
özlemcim ben bunu umut beye sordum gayet normal diyor 8 aylık olduk tatlım son aya başladım kız 38 haftalık ddogarsa inş şurda ne kaldı sancılar normal dedi ama inan acayip sancısı oluyor insanın dün gece ilkkez eşimden ayrı yattım yataga sıgmıyorm agrıdan garibim salonda yattıaysecim neden ozellikle gece oluyor acaba kramplar. biliyormusunuz kizlar ben ileri haftalar icin cok korkuyorum hani erken dogum yapar miyim die(
siz boyle sanci acilma deyince benim yuregime incek gb oluyor. zamaninda gelsin sipalar Insallah.
cigdocum hastaneye yatmakla cok iyi yapti kesinlikle cikmamali da. Rabbim saglikla kavustursun ogullarina.
aysecim kizimiz da duracak bence 38lere kadar Allah kismet ederse vaktinde gelicek.
evet özlemcim her şeyin ahyırlısı ama kafa aşagda hissediyorm kendini öyle ileri itiyorki ayaklardan güç alıyor ileri ileri itiyor canımacayip yanıyor bende normal dogum çok istiyorm ama çokta korkuyorm acıkcasıaysecimm dogum seklini bence hic dusunme Allah hangisi daha kolay ve rahat gecicekse onu nasip etsin unutma noral dogumdan sonra cok rahat ederssin kilolarda daha kolay gidior diorlar. dur bakalim zaman ola hayrola baktin cok korkuyorsun sezeryan olursun. hos gerci bizim zilli dogumu baslatip pattanadak kanala girip sezeryana izin vermeyebilir cok kipirdik zilli
günaydın kızlar dün yumurtalarım toplandı 7 adet bakalım bugün arayacaklar ne haldeler. doktor 3 gün rapor verdi ama yine de gidecektim doktora eşim olmaz yat dedi gitmedim zaten hala şişlik var karnımda hafif kan da geldi. bu arada özlem maaşallah haftanıza hiç dikkat etmemiştim ne kadar büyümüş öyle bebiş. cinsiyeti nedir?hele ayşecim seninle bir hafta vardı aramızda 35 haftalık olacaktım devam etseydi nasip. bakalım inşallah sizlere yetişirim hayırlısı olsun.
:)))) saol tatlım kahvaltımızı yaptık geldik kızlar ya ben kola die ölüyorm off çok cnm istiyorm vallahi şimdi içiyorm artık dayanamadımafiyet olsun canım aç bırakma minnoşunu :)
kızlar desteğiniz için teşekkür ederim rabbim sizden razı olsun
ayşecim azıcık iç için sönsün fazla içme çok zararlı biliyosun
valla cnm yeminle ben 3 litre kolayı 1 saatte içerim ben kola bagımlısıydım hamilelikten önce her gün 3 litre kola içiyordum hamile kalmadan bıraktım şimdiye kadar hiç cnm istemiyordu of ya nerden çıktıysa gene canım istemeye başladı içim sönmüyor valla hepsini içmek istiyorm ama kızımada kıyamıyorm asıdi gidene kadar beklettim öyle içtim ama kesmedi(((((((((((zararlı oldugune biliyorm cnm ama bu nasıl bir istek anlamadım offf
içme içme. bırak hamileleri herkese zararlı kola. eşim eve getirmiyo oda kolayı çok sever canım isticcek diye. başka bişilerle uğraş şekerin düşmüştür belki meyve ye
gunaydin kizlar.
aysecim ben kola her ogun yemekte iciyorum ama yari bardak gunde toplamda bir bardak. doktorum bu kadarinin sorun olmadigini soyledi. ben ustune ustluk bir bardak da bol sutlu kucuk bardak kahve iciyorum. anam baksaniza bana rezalet. ama doktorum buna da olur dedi.
kafeinli icicekler gunde uc bardaga kadar izinliymis benim toplamda iki bardak edior. icmemek lazim belki tamam ama canin cok cektiyse bir gun iki bardak koladan ne zarar gelebilirki. ben o derece pimpirikli degilim.
simdiden 10 kilo aldim sekerime bakildi temiz cikti. makarna pilav hatta ekmek bile yemiyorum canim cekmiyor, hele makarna pilav toplasianiz basindan beri uc bes kez yemisimdir tatliyla aram hic yok, ee burda pide doner, borek gormuyorum bile. sabah kahvaltasi cok az yapiyorum sadece ogle yemeklerim doyurucu aksam laf olsun die yiyorum ama meyve ve sutu cok bol tuketiyorum normalde asla kilo alamaayn ben nasil bu hale geldim soklardayim. basta hic takmiyordum ama bu on kiloyu gormek morelimi bozdu cunkuyemeden aliyorum!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?