Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım benim sıkma canını döllenenler inş. sana sıkıca tutunurlar moralini yüksek tutmaya çalış emi. dualarımız seninle.

inşallah zaten tek transfer edielecek hep aklımda 4 vardı 7 olunca dedim yanılmışım aslında yanılmamışım yine 4 olgun oldu. geçen sefer 6sı olgundu.

günaydın kızlar biz geldikkkkkk
zynepcim cnm hayırlı olsun inş sorunsuz bir şekilde transferin olur rabbim yüzünü güldürsün
karatasöz tatlım sanada günaydın

günaydın kızlar biz geldikkkkkk
zynepcim cnm hayırlı olsun inş sorunsuz bir şekilde transferin olur rabbim yüzünü güldürsün
karatasöz tatlım sanada günaydın

canım inşallah öyle olur. kendimi üzmemeye çalışıyorum ama çok da korkuyorum hayırlısı olsun

günaydın canım :) sizin topikte doğuranlar epey çoğalmıştır. bu arada gizemliden haberin varmı ayşecim.

özlemcim ben bunu umut beye sordum gayet normal diyor 8 aylık olduk tatlım son aya başladım kız 38 haftalık ddogarsa inş şurda ne kaldı sancılar normal dedi ama inan acayip sancısı oluyor insanın dün gece ilkkez eşimden ayrı yattım yataga sıgmıyorm agrıdan garibim salonda yattı (((((( bende gece 2:30 kadar agrım oldu anca uyumuşum ama çok şükür uzun zamandır ilkkez bu kadar rahat uyumuşum bir aydır toplasan 5 saat uyumamışımdır her 15 dakikada bir uyanıyorm agrıdan yada ayagıma kalcama kramp girmesinden çok şükür yaradana her şey meleklerimiz için :)))) onlar ii olsunlarda biz katlanıcaz artık

evet özlemcim her şeyin ahyırlısı ama kafa aşagda hissediyorm kendini öyle ileri itiyorki ayaklardan güç alıyor ileri ileri itiyor canımacayip yanıyor bende normal dogum çok istiyorm ama çokta korkuyorm acıkcası((((bakalım ne olcak valla kilo konusuna hiç girme özlemcim 22 kilo aldım tamm nasıl vercem bilmiyorm her şeyime bakılıyor şekerde yok ama ben sürekli kilo alıyorm yememe de dikkat ediyorm her şeye ragmen kilo almam bitmiycek 80 kiloyla dogumu bitirsem bagrı onada şükür edecem şuan 76 ila 77 kilo arası gidip geliyorm 55 kilo nerde 77 kilo nerde (((((

zeynepcim cnm benim 9 yumurtam toplandı ve 6sı döllenedi ve transfer gününe kadar bir tane embryom kaldı 5 tanesi öldü ben o kadar korktum ki onada bir şey olcak die hamdolsun olmadı bak zilli kızım tutundu annesine merak etme sakın moralini bozma allahım saglılı ve hayırlı bir evlat versin sana inş bu sefgerki hamileleigin çok saglıklı olur tatlım
evet cnm benden 1 hafta öndeydin ama nasipte ne varsa insan onu yaşıyor zeynepcim yaradanım bir daha o acıları yaşatmasın amin

zeynepcim allahın izniyle inş olcak merak etme sakın ümidini kaybetme bizde hep arkandayız dualarımızla inş
karatasöz tatlım valla ben daha diger topige geçmedi,m acıkcası akşam arıycam allahın izniyle aslında kızlar sürekli arıyorlar bende rahassız etmek istemiyorm zaten acılı kadın dikişli falan msj atarım dahada olmadı inş her şey yolundadır bir sorun yoktur

kızlar ben çok geç kaldım kahvaltıya gidiyorm gene gelirim

Zeynipcim hadi hayırlı olsun 2. Gün çok arkadaşımız pozitif sonuç aldı biliyorsun o yuzden takma kafana rahat ol tatlım dualrım seninle

afiyet olsun canım aç bırakma minnoşunu :)
:)))) saol tatlım kahvaltımızı yaptık geldik kızlar ya ben kola die ölüyorm off çok cnm istiyorm vallahi şimdi içiyorm artık dayanamadım((((((((resmen azıma akıyordu

ayşecim azıcık iç için sönsün fazla içme çok zararlı biliyosun

valla cnm yeminle ben 3 litre kolayı 1 saatte içerim ben kola bagımlısıydım hamilelikten önce her gün 3 litre kola içiyordum hamile kalmadan bıraktım şimdiye kadar hiç cnm istemiyordu of ya nerden çıktıysa gene canım istemeye başladı içim sönmüyor valla hepsini içmek istiyorm ama kızımada kıyamıyorm asıdi gidene kadar beklettim öyle içtim ama kesmedi(((((((((((zararlı oldugune biliyorm cnm ama bu nasıl bir istek anlamadım offf

Son düzenleme:

içme içme. bırak hamileleri herkese zararlı kola. eşim eve getirmiyo oda kolayı çok sever canım isticcek diye. başka bişilerle uğraş şekerin düşmüştür belki meyve ye

zeynepcim burda hep ikinci gun transferi var ve soylenen rahimde embroyonun daha saglikli gelistigi ve kalanlari en iyi ikinci gun dondurunca sonuc alindigi. besinci gun transferi sadece defalarca deneyip negatif cikan sonuclarda bakalim neden gelismiyor embroyolar mantigiyla bekletiliyor. simdi hangisi daha iyidir bilmiyorum ama tek bildigim dendigi kadar besinci gun daha iyi olsaydi bu fransizlar asiri titiz ve tip da cok ileri bir millet kesin besinci gunu savunurlardiyani en azindan ikinci gunun kotu olmadigina inaniyorum.kalite gun vs anladimki hepsi hikaye dogru olsaydi benim bu embroyla hamile kalmam sadece mucize olurdu. hos tum hamilelikler bence mucize. canim guzel haberlerini alalim Rabbim saglikla yavruna kavustugun gunleri gostersin. bizim cinsiyet oglan beklendigi gb kiz degil:)

içme içme. bırak hamileleri herkese zararlı kola. eşim eve getirmiyo oda kolayı çok sever canım isticcek diye. başka bişilerle uğraş şekerin düşmüştür belki meyve ye

bıraktım cnm zaten ben hiç su içmezdim şimdi acayip su içiyorm birde kolaa bu ikisine çoık düşkün oldum ben hamileligim ilk başlarında yani 8. aya kadar cnm hiç kola istemedi daha bir haftadır böyleyim of birazda nefis meselesi sanırım ((((((((

gunaydin kizlar.
aysecim ben kola her ogun yemekte iciyorum ama yari bardak gunde toplamda bir bardak. doktorum bu kadarinin sorun olmadigini soyledi. ben ustune ustluk bir bardak da bol sutlu kucuk bardak kahve iciyorum. anam baksaniza bana rezalet. ama doktorum buna da olur dedi.
kafeinli icicekler gunde uc bardaga kadar izinliymis benim toplamda iki bardak edior. icmemek lazim belki tamam ama canin cok cektiyse bir gun iki bardak koladan ne zarar gelebilirki. ben o derece pimpirikli degilim.
simdiden 10 kilo aldim sekerime bakildi temiz cikti. makarna pilav hatta ekmek bile yemiyorum canim cekmiyor, hele makarna pilav toplasianiz basindan beri uc bes kez yemisimdir tatliyla aram hic yok, ee burda pide doner, borek gormuyorum bile. sabah kahvaltasi cok az yapiyorum sadece ogle yemeklerim doyurucu aksam laf olsun die yiyorum ama meyve ve sutu cok bol tuketiyorum normalde asla kilo alamaayn ben nasil bu hale geldim soklardayim. basta hic takmiyordum ama bu on kiloyu gormek morelimi bozdu cunkuyemeden aliyorum!!!!

aysecim doktorun sana neden yemeden aliyorsundur bir sey dedi mi? bana en son seker olabilir dedi iste test yaptik, ondan beridir gormedim henuz doktorumu bakalim ne diyecek?

özlemcim ben tam 22 kilo aldım yaaaaa birde bana bakk bende öyle ac ac durdum birde 5 ay yatıım yemek yapanım yoktu bol bol süt domates yedigim halde bu hale geldim valla bende bu kadar kiloyu nasıl aldım hala anlamıyorm ve almayada devam ediyorm daha bir ay var acaba daha kaç kilo alcam bilmiyorm off bu konu çok canımı sıkıyorr artık ama kızımı düşününce hepsini unutuyorm ne yapıyım yavaş yavaş vercem artık bu arada benim d.r sadece günde bir bardak dedi ama o beni kesmiyorm ben kendimi biliyorm bir bardakla durmuyorm o yüzden eşim evde kola görünce hemen imha ediyor dün gece dökmesin die kolayı sakladım vallanapıyım ben alıyorm o döküyor((( kahveye gelince bunların hiç birine izin vermedi ümit bey bende zaten hiç içmedim daha dogrusu canım hiç istemedi yaaa kolayı neden isitiyor keşke onuda istemeseydi((((((((pöfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…