aysecim doktorun sana neden yemeden aliyorsundur bir sey dedi mi? bana en son seker olabilir dedi iste test yaptik, ondan beridir gormedim henuz doktorumu bakalim ne diyecek?
kızlar benim tedavimi eşim ve benden başka kimse bilmiyor geçen sefer de öyleydi. çok tuhaf hissediyorum yalnızım sanki yaşadıklarıma anlam veremeden robot gibiyim o kadar iğne v. aşamasında hiç düşünmedim belki düşünmekten kaçtım adı herneyse de düşünmeden yap denileni yatım. ama bugün evdeyim yalnızım ve size yazıyorum geçirdiğim günler an gibi aklımda geçen sefer ne kadar heyecalıydım hamile kaldığımda ne kadar farklıydı kaybettiğimde ne kadar yalnızdım. rabbim şikayetçi değilim ama acizim.hem de çok o yüzden en hayırlı olanı dilşyorum. bebeğimi kucağıma alıp onunla yeni hayata başlamayı tüm yaşadığım sıkıntıları geride bırakmayı istiyorum..
ilk tedavimde 2 kilo aldım hamileliğimde 2 kilo aldım. 2 kilosunu verdim 58-59 kiloyla 2. tedavime başladım. 60 la hamile kaldım şimdi 62 kiloyum ama bende gerçekten yemiyorum tatlı, yağlı zaten midemi döndürüyo günde 6 öğün yemeye çalışıyorum. bencede biz ödem filan topluyoruz mümkün değil 29 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç kilo sorunum olmamıştı. zaten bi kalbini duyuyum yavrumun diyetisyne gidicem beslenme programı isticem.karatasoz o zaman hemen dikkat et cunku ben 13 haftaya geldigimde 4 kilo almistim bile:)) almasaydim boole olmayacik ve ilk aylar kilo almanin bebege hicbir faydasi yok. ben tedaviden once 53tum tedaviyle 56 oldum ve 56 da hamile kaldim. o yuzden tedaviden dolayi aldigima inaniyorum halaa. hemen frene bas, cunku 14 haftadan sonra bebegin iicn yemek zorundasin sutunu suyunu ve gunde bir kez etini ye gerisi bu haftalkar onemli degil.
canım benim Allah gönlüne göre versin. zor şeyler yaşadıklarmız elbette hiçbiri kolay değil. demekki bunları kaldırabilecek kadar güçlüyüzki Allahım bize bunları yaşatıyo. bundan sonrası inş. hepimiz için çok iyi olur. Allahım isteyen herkese nasip etsin.kızlar benim tedavimi eşim ve benden başka kimse bilmiyor geçen sefer de öyleydi. çok tuhaf hissediyorum yalnızım sanki yaşadıklarıma anlam veremeden robot gibiyim o kadar iğne v. aşamasında hiç düşünmedim belki düşünmekten kaçtım adı herneyse de düşünmeden yap denileni yatım. ama bugün evdeyim yalnızım ve size yazıyorum geçirdiğim günler an gibi aklımda geçen sefer ne kadar heyecalıydım hamile kaldığımda ne kadar farklıydı kaybettiğimde ne kadar yalnızdım. rabbim şikayetçi değilim ama acizim.hem de çok o yüzden en hayırlı olanı dilşyorum. bebeğimi kucağıma alıp onunla yeni hayata başlamayı tüm yaşadığım sıkıntıları geride bırakmayı istiyorum..
amiiiiiiiiiiiiiiiin. iyi dinlenmler tatlım bizde seni öptük.kızlar ben azacık yatmaya gidiyorm ay uyur gezer gibi dolaşıyorm valla belki birazcık uyursam düzelirim çok öpüyorm sizleri
zeynepcim sana tekrar bol şanslar cnm allahım sana nur topu gibi bir evlat nasip etsin inş bütün yaşadıklarını o evlat sana unuttursun cnm aminnnnnnnnnnn
amin canım benim. iyi düşünelim herşey iyi olsun. bu sfer yzümüz gülecek inş. :)kızlar rabbim sizden hep olsun inşallah yavrularınızdan ayırmasın bana da en kısa zamanda yavrumu nasip etsin inşallah. dualrınızı esirgemeyin çok ihtiyacım var. hepinizi minnettarım
kızlar rabbim sizden hep olsun inşallah yavrularınızdan ayırmasın bana da en kısa zamanda yavrumu nasip etsin inşallah. Dualrınızı esirgemeyin çok ihtiyacım var. Hepinizi minnettarım
kızlar ben azacık yatmaya gidiyorm ay uyur gezer gibi dolaşıyorm valla belki birazcık uyursam düzelirim çok öpüyorm sizleri
zeynepcim sana tekrar bol şanslar cnm allahım sana nur topu gibi bir evlat nasip etsin inş bütün yaşadıklarını o evlat sana unuttursun cnm aminnnnnnnnnnn
kızlar rabbim sizden hep olsun inşallah yavrularınızdan ayırmasın bana da en kısa zamanda yavrumu nasip etsin inşallah. dualrınızı esirgemeyin çok ihtiyacım var. hepinizi minnettarım
yaa zeynepcim tabiiki yasadiklarimizdan sonra kilo bize luks bir sorun ben de takmiyordum ama 10 kilo aldim 3 kiloda tedaviden var 13 kilo yemeden alinca artik yuh dedim ve morelman etkiledi artik. ama bebekler iyi olsun da tabii ki de bizim kilolar luks bir dert. yine de basta dikkat edin benden size uyari ayse ve ben ornegi bu kilolarin hormon tedavisinden kaynaklandigini gosteriyor bence.
yaa zeynepcim tabiiki yasadiklarimizdan sonra kilo bize luks bir sorun ben de takmiyordum ama 10 kilo aldim 3 kiloda tedaviden var 13 kilo yemeden alinca artik yuh dedim ve morelman etkiledi artik. Ama bebekler iyi olsun da tabii ki de bizim kilolar luks bir dert. Yine de basta dikkat edin benden size uyari ayse ve ben ornegi bu kilolarin hormon tedavisinden kaynaklandigini gosteriyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?