Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

aysecim doktorun sana neden yemeden aliyorsundur bir sey dedi mi? bana en son seker olabilir dedi iste test yaptik, ondan beridir gormedim henuz doktorumu bakalim ne diyecek?

yok be özlemcim hiç bir şey demedi adamda şaşırdı hem yemiyorm hiç bir şey diyorsun diyor hemde hızla kilo alıyorsun diyor valla şeker ilk yaptıgımızda çıkmıştı ama biz ümit beyle tekrarı şeker testini yaptık hiç br şey çıkmadı ondan sonra gene 2 kez daha yapıldı bende şeker yok tatlım bizde ne oldugunu anlamadık ama maşallah fil gibi oldum aman özlemcim boşl verdim artıkkkk :)))))))))))benn ne yapım üzülsemde kilo alıyorm nasılsa elden bir şey gelmiyorr saldım cayıra mevlam hayıra diyorm artık

bende şimdiden 62 kiloyum Allah yardımcım olsun bu tedaviler şişiridide şişirdi beni ilk tedaviye başladığımda 56 kiloydum. neyse dediğiniz gibi sağlıkla doğsunlarda veririz inş.

oyle yaocak bir sey yok kisacak bir durum da yok bence hormon tedavisinden bole aliyoruz cunku normlade ben fil gib yiyen ama bir kilo bile almayan bir insanogluydum:)
bende de seker cikmadi, kahve kola icme tabii sadece canin cok cekiyorsa die dedim:) ben rahatim bu konularda beni ornek alma:)

kızlar ben şimdiden 72 kiloyum ama hiç dert değil bebeğim olsun da kilolar verilir. boyum 1.74 ama yine de fazlam oluyor yine de inanın dert değil eski okulumda 42 yaşında 100 kilo ile hamile kalıp çok sağlıklı bir kız doğurdu arkadaşımız

karatasoz o zaman hemen dikkat et cunku ben 13 haftaya geldigimde 4 kilo almistim bile:)) almasaydim boole olmayacik ve ilk aylar kilo almanin bebege hicbir faydasi yok. ben tedaviden once 53tum tedaviyle 56 oldum ve 56 da hamile kaldim. o yuzden tedaviden dolayi aldigima inaniyorum halaa. hemen frene bas, cunku 14 haftadan sonra bebegin iicn yemek zorundasin sutunu suyunu ve gunde bir kez etini ye gerisi bu haftalkar onemli degil.

kızlar benim tedavimi eşim ve benden başka kimse bilmiyor geçen sefer de öyleydi. çok tuhaf hissediyorum yalnızım sanki yaşadıklarıma anlam veremeden robot gibiyim o kadar iğne v. aşamasında hiç düşünmedim belki düşünmekten kaçtım adı herneyse de düşünmeden yap denileni yatım. ama bugün evdeyim yalnızım ve size yazıyorum geçirdiğim günler an gibi aklımda geçen sefer ne kadar heyecalıydım hamile kaldığımda ne kadar farklıydı kaybettiğimde ne kadar yalnızdım. rabbim şikayetçi değilim ama acizim.hem de çok o yüzden en hayırlı olanı dilşyorum. bebeğimi kucağıma alıp onunla yeni hayata başlamayı tüm yaşadığım sıkıntıları geride bırakmayı istiyorum..

zeynepcim yaşadıkları kolay degil biliyorum ama artık geçmişi unutmaya çalış cnm sen yannız degilsin tatlım biz varız yanında allahın izniyle her şey güzel olcak rabbim gene yüzünü güldürsün ve sana saglıklı ve hayırlı bir hamilelik versin inş bak bende 5. ayıma kadar kimseye söylemedim en güzelini yapmışsın cnm rabbim bu yolda kimsenin boynunu bükük bırakmasın aminn her zaman biz arkandayız destekciniz tatlım inş bebeginide kucagına alcaksın işte o zaman her şey geride kalcak merak etme sen allahın izniylee yeterki hep pozitif ol cnm benim

Son düzenleme:
zeynepcim canim ne kadar dogal bu hissettiklerin cok normal sen cok agir bir tramva yasayali daha ne kadar oldu. yemin ederim hala birinci bebegimi dusunuyorum bu kiz olsun cok istemistim kendimi ilk kizim geri geldi die inan kandiracaktim( sirf bu yuzden kiz istegim coktu. insanlar oylesine kiz istedigimi sabiyordu ama bundandi.
cok iyi anliyorum duygularini, canim benim ama bu gunler toparlanlmaya calis bak yarin yavrunu alicaksin icine hayata sana sIkI sIkI sarilcak Allahin izniyle.zeynepcim bizi ancak yeni bir bebek kendimize getirir kavusuna kadar ne olsa dayanicaz

ilk tedavimde 2 kilo aldım hamileliğimde 2 kilo aldım. 2 kilosunu verdim 58-59 kiloyla 2. tedavime başladım. 60 la hamile kaldım şimdi 62 kiloyum ama bende gerçekten yemiyorum tatlı, yağlı zaten midemi döndürüyo günde 6 öğün yemeye çalışıyorum. bencede biz ödem filan topluyoruz mümkün değil 29 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç kilo sorunum olmamıştı. zaten bi kalbini duyuyum yavrumun diyetisyne gidicem beslenme programı isticem.
canım benim Allah gönlüne göre versin. zor şeyler yaşadıklarmız elbette hiçbiri kolay değil. demekki bunları kaldırabilecek kadar güçlüyüzki Allahım bize bunları yaşatıyo. bundan sonrası inş. hepimiz için çok iyi olur. Allahım isteyen herkese nasip etsin.

kızlar ben azacık yatmaya gidiyorm ay uyur gezer gibi dolaşıyorm valla belki birazcık uyursam düzelirim çok öpüyorm sizleri
zeynepcim sana tekrar bol şanslar cnm allahım sana nur topu gibi bir evlat nasip etsin inş bütün yaşadıklarını o evlat sana unuttursun cnm aminnnnnnnnnnn

kızlar rabbim sizden hep olsun inşallah yavrularınızdan ayırmasın bana da en kısa zamanda yavrumu nasip etsin inşallah. dualrınızı esirgemeyin çok ihtiyacım var. hepinizi minnettarım

yaa zeynepcim tabiiki yasadiklarimizdan sonra kilo bize luks bir sorun ben de takmiyordum ama 10 kilo aldim 3 kiloda tedaviden var 13 kilo yemeden alinca artik yuh dedim ve morelman etkiledi artik. ama bebekler iyi olsun da tabii ki de bizim kilolar luks bir dert. yine de basta dikkat edin benden size uyari ayse ve ben ornegi bu kilolarin hormon tedavisinden kaynaklandigini gosteriyor bence.

amiiiiiiiiiiiiiiiin. iyi dinlenmler tatlım bizde seni öptük.
kızlar rabbim sizden hep olsun inşallah yavrularınızdan ayırmasın bana da en kısa zamanda yavrumu nasip etsin inşallah. dualrınızı esirgemeyin çok ihtiyacım var. hepinizi minnettarım
amin canım benim. iyi düşünelim herşey iyi olsun. bu sfer yzümüz gülecek inş. :)

kızlar rabbim sizden hep olsun inşallah yavrularınızdan ayırmasın bana da en kısa zamanda yavrumu nasip etsin inşallah. Dualrınızı esirgemeyin çok ihtiyacım var. Hepinizi minnettarım

amin zeynepcim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inş tez zamanda hamiş haberini alcazz rabbimde seninle olsun tatlım çok öpüyorm seni yaradana emanetsin tatlım ben çıkıyorm kızlar fırsat bulunca gene gelirim

ay evet zeynep zubeyde temmuz karatasoz sizler ayni donem hamisler olucaksiniz Insallah ve bende hamileligimin yarisini sizlerle yasaycagim Insallah. Rabbim hemen o gunleri gostersin bizepnadolcum da ocaga yetisti mi oh gelmeyin keyfimize mercan ve evovo sizler ne yaptiniz?

evet yaa özlemcim macera hala devam ediyor rabbim nasip ederrse senin doğumuna biz senin şimdiki haftaların gibi olucaz inşallah ogünleri görürüz.

evet canım çok haklısın. başka bişi olamaz. neyse ben artık bol bol yürüyüşe çıkarım inş. biraz hamile egzersizi falan yaparım. normale döner belki kilolar. :)) neyse zaten emzirirken gidiyomuş boşverrrrr. bol bol emziririz bizde Allahım o günleri göstersinde.

özlemcim kilo konusunda ben rekor kırdım senden öndeyim beni gecemezsin ki beni gecemezsin ki hehe ben öndeyim ben kafayı sıyırdım heralde millet başka bir şey için yarış yapar ben kilo almak için yapıyorr he allahım aklıma mükayet ol aminnnnnnnnnn

evet çok az hamile olmayı bekleyenimzi kaldı :) maşallahhhh inş. onlarında halaylarını tez zamanda çekicez ben inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…