Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

karatasöz d.r sormadan sakın bunların hiç birini yapma ilk 3 ay çok riskli biliyorsun aman diyim tatlım boş ver al kilo önemli degil yeterki bebegimiz ii olsun veririz hep beraber ben köye gidecem yazın allahın izniyle 2 ay falan kalcam annemlerde bol bol çalışırım annemde kıza bakar bende tıg gibi olurum yuubbbiii

:)))))))))) ohhhhhhh. yok hayatım doktra sormadan yaparmıyım hiçç. merak etme sen önce bebiş.. :)))

Offffffffff çıkamıyorm yaaa sizden kopamadım neyse şimdi çıkıyorm artık çenem düştü gene ben çıktım bu sefer görüşürüz kızlarrrrrr

kizlar gecen yil boynum hep bukuktu benle ayni anda hamile kalan iki arkadasim bir de kuzenim vardi hepsi dogurdu, fotolarini gordum bebeklerini sevdim icim yandi ama nazarimda degmesin die dualar ettim, gozum kalirsa gozum ciksin dedim. bunu bile demek oyle koyuyorduki bana. icime attim duygularimi kimseye soylemedim. sonra bir gun yine olacagina inaniyordum ama cok sonra olur diyordum, ilk tedavi kimyasal gebelik oldu, hah dedim benim gorcegim hamilelik ancak bu olurdu. donmuslari sirf hastanede kalmasinlar die denedim ikinci tedavimi programlamistim bile nasil olsa olmaz die donmus. artik tek caresi bir daha bir daha ve bir daha denemekti. ve oldu bilmiyorum kavusmak nasip olur mu Insallah olur. bunlari neden yazdim birbirimize uzun uzun yazmasak da biliyorumki benzer duygulari yasiyoruz. kendimi hala tup bebek tedavilerini arastirirken buluyorum desem inanir misiniz?
sizinde boyle olucak yani olmaz uzakta vs die dusunurken bir bakmissiniz olmus. vakti gelince her sey oluor saniriml.

Allah gönlüne göre versin zeynep senn yasadıklarınn aynısını bende yasadım daha hamile olduguma sevinemedn düştü test yapacagım günn adet gördm ama sonuç pozitiftiş şimdi yeniden düşünüyrz ama korkularım ve umutsuzlugm yüznden gitmek istemyrm dr.aynı şeyleri yeniden yasamaya gücüm yok Allah bütün isteyenlere hayırlı saglıklı evlatlr versn

inş. bi tanem ya inş. kucağımıza aldığımzı günleride görürüz. ben biraz acıktım gidiimde bişiler yeyim sonra yine görüşürüz öptğm sizi.

amin canım. özlemin dediği gibi Rabbim zamanı gelince gönderiyor teslim olmak en güzeli.

bende salya sumuk olmadan izninizi isteyeyim biraz. ne biliim cok duygusallastim biz cok zor yollardan geciyoruz kizlar ya sabir diyerek ne olur biraz daha dayanalim. biz hamilelerde hala ayni yoldayiz sizlerle kime ne olacagi dogana kadar belli olmuyor. lutfen hepimiz dayanalim yilmakyok, dualarla birbirimizi ayakta tutalim.
zeynepcim gorusemezsek yarin yavrumuzu al gel, nur topu gb gonlundekikiz ya da oglumuzu al gel canim. Allah hic ayirmasin.

alyacim sen de bizlerle burda ol istersen, aramiza hos geldin. cok gecmis olsun.
simdi cikiyoruz ama hikayeni yazarsan gun icin hepimiz seni daha iyi taniriz.

canım benim evet insanın boynu bükük kalıyor bende çooook sonra evlenenlerin bebeği olduğunu gördükçe bende çok imreniyordum ve tabi çevrenin de sinir bozan lafları falanca erken çıktı sen hala bekle tarzında
bugün sabah yine düşündüm tedaviydi falandı filandı elimizdekini avucumuzdakini sıfırlardık ve onca stres yaşadım Allahım emeğimin hatırına yavrumu bana bağışla diye dua ettim hepimiz içinde ediyorum Allahım isteyen herkezin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin inşallah.

canım merhaba hoşgeldin.
gücüm kalmadı demek yok sonuna kadar mücadele evet çok zorlu bir yol ama evlat hatırına herşeye değer.

dert etme bende 61 kiloyum veririz nasıl olsa.

inş. canım :) zübeyde bize yeni topik açacak evet :))) bu arada ben arada temmuz annelerinede takılıyorum sende geliyosun sanırım arada :) canım ya sana bişi sorcam sata göre ne kadar geride çıktı bebişin

inş. canım :) zübeyde bize yeni topik açacak evet :))) bu arada ben arada temmuz annelerinede takılıyorum sende geliyosun sanırım arada :) canım ya sana bişi sorcam sata göre ne kadar geride çıktı bebişin

bir gün canım
sata göre bugün 8 haftalık ultrasona göre yarın 8 haftalık olacak.
ama asıl bu ikili üçlü taramalar varya ozaman belli olurmuş haftalık durumu yani ultrasondaki de net değil.

alyacim sen de bizlerle burda ol istersen, aramisikolejk çökntüza hos geldin. cok gecmis olsun.
simdi cikiyoruz ama hikayeni yazarsan gun icin hepimiz seni daha iyi taniriz.

haziran2009da ankarada tüpbebek yaptırdık acı vern iğnelr,merakla test gününü beklemek hepsi biryana test yapacagn gün adet görmek bütün umutlarm bitmişti... idrar testi yaptm çift çizgi eşimn zoruyla kan testi yaptırdk sonuç pozitifti ertesi gün yine kan testi bthcg düşmş dr.düşük tehlikesi var yat dedi ertesi gün yine bthcg testi yine düşmş hergün düşmeye devam etti ve sonuçta erken düşük yada dış gebelik benm hayelm burda son buldu.ogün çift çizgiyi görnce eşime bukadarını yasadm ya bana yetr demştm...ama yetmedi keske saglıklı bi hamileliğm olsaydı şimdi içimdeki acıyla bekliyrm Rabbim inşallah bign bizide evlat sahibi yapr...yeniden tüp bebek yaptrmak istyrz ama maddi ynden bu bizim son şansımz oyüzden tereddüt ediyrz gebze anadolu sağlık merkeini düşünüyrz fiyatlar ne nasıl bir yer bilmyrm Allah hepimizn yardmcısı olsun...

azraaaaaaa çıktın mıı canımm çok üzüldümm ben yaa ne diyim ki sabır güzelim sabırr allahım sabrımızın karşılığını vericek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…