evet canım çok haklısın. Başka bişi olamaz. Neyse ben artık bol bol yürüyüşe çıkarım inş. Biraz hamile egzersizi falan yaparım. Normale döner belki kilolar. :)) neyse zaten emzirirken gidiyomuş boşverrrrr. Bol bol emziririz bizde allahım o günleri göstersinde.
karatasöz d.r sormadan sakın bunların hiç birini yapma ilk 3 ay çok riskli biliyorsun aman diyim tatlım boş ver al kilo önemli degil yeterki bebegimiz ii olsun veririz hep beraberben köye gidecem yazın allahın izniyle 2 ay falan kalcam annemlerde bol bol çalışırım annemde kıza bakar bende tıg gibi olurum yuubbbiii
inş. bi tanem ya inş. kucağımıza aldığımzı günleride görürüz. ben biraz acıktım gidiimde bişiler yeyim sonra yine görüşürüz öptğm sizi.kizlar gecen yil boynum hep bukuktu benle ayni anda hamile kalan iki arkadasim bir de kuzenim vardi hepsi dogurdu, fotolarini gordum bebeklerini sevdim icim yandi ama nazarimda degmesin die dualar ettim, gozum kalirsa gozum ciksin dedim. bunu bile demek oyle koyuyorduki bana. icime attim duygularimi kimseye soylemedim. sonra bir gun yine olacagina inaniyordum ama cok sonra olur diyordum, ilk tedavi kimyasal gebelik oldu, hah dedim benim gorcegim hamilelik ancak bu olurdu. donmuslari sirf hastanede kalmasinlar die denedim ikinci tedavimi programlamistim bile nasil olsa olmaz die donmus. artik tek caresi bir daha bir daha ve bir daha denemekti. ve oldu bilmiyorum kavusmak nasip olur mu Insallah olur. bunlari neden yazdim birbirimize uzun uzun yazmasak da biliyorumki benzer duygulari yasiyoruz. kendimi hala tup bebek tedavilerini arastirirken buluyorum desem inanir misiniz?
sizinde boyle olucak yani olmaz uzakta vs die dusunurken bir bakmissiniz olmus. vakti gelince her sey oluor saniriml.
Allah gönlüne göre versin zeynep senn yasadıklarınn aynısını bende yasadım daha hamile olduguma sevinemedn düştü test yapacagım günn adet gördm ama sonuç pozitiftiş şimdi yeniden düşünüyrz ama korkularım ve umutsuzlugm yüznden gitmek istemyrm dr.aynı şeyleri yeniden yasamaya gücüm yok Allah bütün isteyenlere hayırlı saglıklı evlatlr versn
kizlar gecen yil boynum hep bukuktu benle ayni anda hamile kalan iki arkadasim bir de kuzenim vardi hepsi dogurdu, fotolarini gordum bebeklerini sevdim icim yandi ama nazarimda degmesin die dualar ettim, gozum kalirsa gozum ciksin dedim. bunu bile demek oyle koyuyorduki bana. icime attim duygularimi kimseye soylemedim. sonra bir gun yine olacagina inaniyordum ama cok sonra olur diyordum, ilk tedavi kimyasal gebelik oldu, hah dedim benim gorcegim hamilelik ancak bu olurdu. donmuslari sirf hastanede kalmasinlar die denedim ikinci tedavimi programlamistim bile nasil olsa olmaz die donmus. artik tek caresi bir daha bir daha ve bir daha denemekti. ve oldu bilmiyorum kavusmak nasip olur mu Insallah olur. bunlari neden yazdim birbirimize uzun uzun yazmasak da biliyorumki benzer duygulari yasiyoruz. kendimi hala tup bebek tedavilerini arastirirken buluyorum desem inanir misiniz?
sizinde boyle olucak yani olmaz uzakta vs die dusunurken bir bakmissiniz olmus. vakti gelince her sey oluor saniriml.
Allah gönlüne göre versin zeynep senn yasadıklarınn aynısını bende yasadım daha hamile olduguma sevinemedn düştü test yapacagım günn adet gördm ama sonuç pozitiftiş şimdi yeniden düşünüyrz ama korkularım ve umutsuzlugm yüznden gitmek istemyrm dr.aynı şeyleri yeniden yasamaya gücüm yok Allah bütün isteyenlere hayırlı saglıklı evlatlr versn
zübeydecim inşallah hamile kalırız da ağustos anneleri olarak topiğimiz olur :)
bende şimdiden 62 kiloyum Allah yardımcım olsun bu tedaviler şişiridide şişirdi beniilk tedaviye başladığımda 56 kiloydum. neyse dediğiniz gibi sağlıkla doğsunlarda veririz inş.
dert etme bende 61 kiloyum veririz nasıl olsa.
inş. canım :) zübeyde bize yeni topik açacak evet :))) bu arada ben arada temmuz annelerinede takılıyorum sende geliyosun sanırım arada :) canım ya sana bişi sorcam sata göre ne kadar geride çıktı bebişin
alyacim sen de bizlerle burda ol istersen, aramisikolejk çökntüza hos geldin. cok gecmis olsun.
simdi cikiyoruz ama hikayeni yazarsan gun icin hepimiz seni daha iyi taniriz.
negatif..the and..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?