Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

azracım canım Allahtan sabır diliyorum sana. ne desek boş... ne desek sana hikaye gelicek ama hepimzi yaşadık tatlım bunları kendini tek düşünüp iyice üzülme. Rabbim en kısa zamanda seninle birlikte tüm isteyenleri bebek sahibi yapsın inş.

kızlar nasılsınız.............ben kaç gündür girmiyordum stajdaydım.....................bebişleriniz nasıl kızlar............azracım üzülme ne olur beterin beteri var allah saglıgımızı elimizden almasın öpüyorum hepinizi......................zübeyde hadi kız sıra sende inşallah.........................

Azracım cnm vallahi yazını gördüm öylece kaldım çok üzüldüm tatlım allahım sabır versin rabbim tez zamanda hayılrı bir evlat versin bak benim görümcede hamile şuan ve eşinin spermleri çok düşükmüş tıpki benim eşim gibi ben onlarla konuşmıyorm yaa bilgileri eşimden alıyorm ikikez aşılama yaptırmış ve ikiside tutumuş düşükle sonuçlanmış ondan sonrada bunlar ara vermişler düşükten bir ay sonra kendisi normal hamile kalmış şuan bebegi 5 aylık oldu inş sende öyle olursun ilaçların etkisiyle hamile kalırsın inşş

Tatlım benim bende sizlerle olmaktan çok mutluyum burda ama belli zamandan sonra tıkanır diyorum bak sen allahın izniyle dogum yapacaksın giremezsin sayı azalıyor gitgide teşekkür ederim canım dileklerin için hayırlısı artık ben resmen ümitsiz vaka oldum sanki bu işlerde şaka şaka kısmet nasip diyorum ama bazende okadar ümitsiz oluyorumki anlatamam az kaldı seninde günlerin hayırlısı ile kurtulda bebişini kucagına al tatlım öpüyorum seni...

zeynepcigim dualarım seninle inşallah bu sefer son olacak tedavin herşey güzel güzel gelişecek bebişinide kucagına alacaksın hayırlısı ile...

canım ben idare ediyorum sen nasılsın umarım morelin iyidir dedigin gibi allah bizlere ve eşlerimize sağlık sihat versin herşey olacagına varıyor ...

günaydın kızlar biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk herkese hayırlı cumalarrrr rabbim isteklerimizi, dualarımızı,ve dileklerimizi bu cumalar hür*****e kabul etsin inşş

ee yavruu sen erken kalkıyorsun ben ise işteyim inan evde olmuş olsam 11 den önce kimse beni buralarda bulamaz :) çünküü uyurummmmmmm senin minik seni uyutmuyor sanırım

ee yavruu sen erken kalkıyorsun ben ise işteyim inan evde olmuş olsam 11 den önce kimse beni buralarda bulamaz :) çünküü uyurummmmmmm senin minik seni uyutmuyor sanırım

:)))))))))))))) cnm benim valla bende kesintisiz uyumayı o kadar çok özledimki anlatamam evet bu zilli iyice güçlendi tekmeleri sert oluyor uyudugum zaman o vuruyor o zmaanda bende uyanıyorm en az gecede 7 defaya yakın uyanıyorm ben uyuyorm uyanıyorm bu hala uyanık nasıl bir enerji var bu zillide anlamadım valla şimdi gene uyanık birde kıyamıyorm sabah ac olunca zaten hiç yatırmıyor bende üzülüyorm ac kalıyor die ondan kalkıyorm yoksa varya gözlerim kapalı kahvaltı yapıyorm inan bana hele gece bir lavaboya çıkmam var görsen gülmekten ölürsün bir gün başka bir yere lavaboya gidiyorm die çiş etmekten korkuyorm uyur gezer gibi lavaboya gidip geliyorm

Son düzenleme:
Allahım!
Senin af ve mağfiretinin dairesi, bizi bela ve musibetlerden uzak tutacak kadar geniştir. Bize rah*****le muamele buyur Allahım! Gazabından bizi emin kıl Rabbim.

Allahım!
Sen'den dünya ve ahirette af ve afiyet diliyoruz. Her türlü semavi ve arzi afet ve belaları üzerimizden uzaklaştırmanı istiyoruz.
...
Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.

Allahım!
Kalb katılığından, gafletten, dalaletten, zilletten, miskinlikten, küfürden, fısktan, nankörlükten, riyadan, sadece Sana sığınırız. Sen bizleri koru. Güç yetiremeyeceğimiz bela, fitne ve musibetlerle bizi imtihan eyleme Allahım!

Allahım!
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!

Allahım!
İhsan buyurduğun nimetlerini geri almandan, azabının ansızın gelip çatmasından, gazabına sebep olacak şeylerden Sana sığınırız.Bizlere yol göster Allahım!

Allahım!
Sana itaat edilir, Sen karşılığını verirsin; Sana isyan edilir, Sen bağışlar ve af edersin, darda kalanlara icabet eder, zararı, sıkıntıyı ortadan kaldırıp, hastalara şifa, dertlilere deva verir, günahları bağışlar, tövbeleri kabul edersin. Sen bizlerin dualarını kabul buyur Allahım!

Allahım!
Sen ölümlerin en güzeli ile bizi huzuruna al Allahım! Ölümümüzü her türlü şerden kurtulup rahata erme vesilesi yap Ya Rabbi! Allahım! Bizleri Sen'i çok zikreden, Sana çok şükreden, Sen'den çok korkan, Sana çok itaat eden, Sana karşı saygı ile dopdolu olan, ahu efgan edip dua dua yalvaran ve durmadan Sana teveccüh eden kullarından eyle.

Allahım!
"Kimsesiz kimse yok, herkesin var kimsesi,
Kimsesiz kaldık medet ey, kimsesizler kimsesi"

Güç ve kuvvet ancak kendisine has olan yüce ve büyük Allahım! Mahlukatın adedince, Zatının rızası, arşının ağırlığı ve kelimelerinin mürekkebince Hz. Muhammed (sas) ve O'nun ehli ve ashabı üzerine salat eyle.

Ey Merhametlilerin en Merhametlisi! Bela ve musibetlerin sağanak sağanak üzerimize yağdığı, ardı arkası kesilmeyen depremlerle inim inim inleyip çaresiz kaldığımız şu günlerde, çaresizlerin yegane çaresi Sensin deyip Sana yalvarıyor, halimizi Sana arz ediyoruz. Celalinden cemaline, kahrından lütfuna sığınıyoruz. Bizim Rabbimiz Sensin. Sen, bizleri semavi ve arzi musibetlerin eline teslim etmeyecek kadar merhametlisin. Bizleri her türlü kötülüklerden muhafaza buyur!

Amin.. Amin... Amin...

Aminnnnnnnnnnnn cnm zübeydecim duan çok güzel bizle paylaştıgın için tşk ederim tatlım rabbim duanı ve dualarımızı kabul etsinbu güzel gün hür*****e aminnnnnnn

kızlar bi,z öyle uykusuna yatmaya gidiyorz bu zilli hazır uyumuşken azacıkta ben uyuyayım o uyanmadan çok öptüm sizi

senin bu paylaştığın dualarına bayılıyorum nerden buluyorsun bunuda hemen kopyaladım
cuma günleri okuyorum Rabbim kabul etsin.

günaydın kızlar biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk herkese hayırlı cumalarrrr rabbim isteklerimizi, dualarımızı,ve dileklerimizi bu cumalar hür*****e kabul etsin inşş

günaydınn ayşecimmm amin tatlım allahım hepimizin dualrını kabul etsin hayırlı cumalar

sizede hayırlı cumarlar kızlar ezanlar hür*****e Rabbim ettiğimiz duaları kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…