merhaba kizlar zubeydecim dua cok guzel, amin canim.
azracim dun seni dusunmustum, cok uzuldum, insan ne diyecegini de bilmiyor( umarim donmuslarinla hemen hamile kalirsin, su dedigin testleri doktrunla konusmalisin.
aysecim senin oksurugun gecti artik di mi? o inatci oksuruk en sonunda neyle gecti merak ettim aman dilimizi isiralim bir daha da gelmesin.
Merhaba kızlar bugün transferim gerçekleşti 4 hücreliydi gelişimi iyi dedi doktor ve bu defa özellikle 3. Güne bırakmadım dedi sabah çok ishaldim ama şimdi iyi sayılırım yatıyorum umarm bebeişim benimledir.öpüyorum sizi...
Merhaba kızlar bugün transferim gerçekleşti 4 hücreliydi gelişimi iyi dedi doktor ve bu defa özellikle 3. Güne bırakmadım dedi sabah çok ishaldim ama şimdi iyi sayılırım yatıyorum umarm bebeişim benimledir.öpüyorum sizi...
aysecim sana da sorulmaya gelmiyor bu hastalik meselesi tam bogazin sizladigi gunu bulmusum. biliyor musun aslinda ben de boyleyimdir iyiyim dedigim gun hastalanirim. bana da sorulmaya gelmez yani:) aman dikkat et canim surda sayili haftaniz kaldi azcik daha dayanin:) gerci kisa denk geldik hepimiz oluyor hastalik ister istemez. gecmis olsun oksurugun gecmesine cok sevindim aman gel dilimizi isiralim.:)))))))) ) geçti çok şükür özlemcim ama gel birde sen bana sor uykudan yeni kalktım sarhoş gibiyim valla özlemcim bogazlarım agrıyor valla bu gün gene eşimi aradım sanırım ben gene hasta olcam die çoçuk diyor aman diyim ne bulursan giy sakın hasta olma diyorr arada bir var yani 2 günde bir kez öksürüyorm o kadar o da çok azzzzzzz çok şükürrr
özlemcim işaretleri gene kaldırmışlar ama ama yazın bittikten sonra cevaplanın yanındaki gelişmiş cevapa tıklarsan ordan ekleye biliyorsun haberin olsun tatlımm
Selcim tatlım nasılsın?
canım ben idare ediyorum sen nasılsın umarım morelin iyidir dedigin gibi allah bizlere ve eşlerimize sağlık sihat versin herşey olacagına varıyor ...
iyiyim canım sadece evvelsi gece gögsüm acıdı bir sonraki akşam gögsümden gri akıntı geldi dün dr elle ve ultrasonla muaayene etti bugünde test sonucumu aldım bişey yok dedi 6 ay sonra görüşürüz dedi.bende neden 1 yıl degilde 6 ay dedim bişey demedi akıntı devam etmedi zaten süt kanallarının arada dolmasıyla olurmuş.prolaktin 17 bişey çıktı herhalde kötü bişey varmıdır kızlar öptüm..........
selcim slm korkma bir şey yok cnm ben prolaktin hastasıyım prolaktinin kayet ii benim genelde 38.55 falan çıkıyordu prolaktinim buda demek oluyorki prolaktinim yüksek bu yüzden yaklaşık 4 ay tedavi oldum hamdolsun şuan bir sorun yok pralaktini olan kadınların %70 gögsünden o akıntı geliyor tatlım sakın korkma bir sorun yok benimde geliyorduiyiyim canım sadece evvelsi gece gögsüm acıdı bir sonraki akşam gögsümden gri akıntı geldi dün dr elle ve ultrasonla muaayene etti bugünde test sonucumu aldım bişey yok dedi 6 ay sonra görüşürüz dedi.bende neden 1 yıl degilde 6 ay dedim bişey demedi akıntı devam etmedi zaten süt kanallarının arada dolmasıyla olurmuş.prolaktin 17 bişey çıktı herhalde kötü bişey varmıdır kızlar öptüm..........
zeynep cnmMerhaba kızlar bugün transferim gerçekleşti 4 hücreliydi gelişimi iyi dedi doktor ve bu defa özellikle 3. Güne bırakmadım dedi sabah çok ishaldim ama şimdi iyi sayılırım yatıyorum umarm bebeişim benimledir.öpüyorum sizi...
canım iyiyim senin şu kızın ne maharetleri varmış ay çok hoşuma gidiyor tekmeliyor faalan yazınca...........allah ayırmasın uzunnnnnnnnnnnnn ömürler versin analı babalı büyütsün............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?