Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

merhaba kizlar zubeydecim dua cok guzel, amin canim.
azracim dun seni dusunmustum, cok uzuldum, insan ne diyecegini de bilmiyor( umarim donmuslarinla hemen hamile kalirsin, su dedigin testleri doktrunla konusmalisin.
aysecim senin oksurugun gecti artik di mi? o inatci oksuruk en sonunda neyle gecti merak ettim aman dilimizi isiralim bir daha da gelmesin.

:)))))))) ) geçti çok şükür özlemcim ama gel birde sen bana sor uykudan yeni kalktım sarhoş gibiyim valla özlemcim bogazlarım agrıyor valla bu gün gene eşimi aradım sanırım ben gene hasta olcam die çoçuk diyor aman diyim ne bulursan giy sakın hasta olma diyorr arada bir var yani 2 günde bir kez öksürüyorm o kadar o da çok azzzzzzz çok şükürrr
özlemcim işaretleri gene kaldırmışlar ama ama yazın bittikten sonra cevaplanın yanındaki gelişmiş cevapa tıklarsan ordan ekleye biliyorsun haberin olsun tatlımm

Merhaba kızlar bugün transferim gerçekleşti 4 hücreliydi gelişimi iyi dedi doktor ve bu defa özellikle 3. Güne bırakmadım dedi sabah çok ishaldim ama şimdi iyi sayılırım yatıyorum umarm bebeişim benimledir.öpüyorum sizi...

canım hayırlı olsun 2. gün embiriyosu 4 hücreli ise bu çok iyi demektir demekki 3. günü bekleseler 6 hücreli olacaktı maaşallah diyim miniğine nazar değmesin

maşallah canım inş. güzel haberlerinide alıcaz burdan :)

kızlar bende doktora gittim bugün 5+6 olmuşuz :) maşallah iyiyimiş kesemizin durumu iki hafta sonra kalp atışları için gidicez. Rabbim ayırmasın bizden inş. bu defa kucağımıza alırız.

zeynepcim Masallah bebisimize Allah guzel haber almamizi nasip etsin simdi gunler gecmez sana. ama sonu guzel olucak Insallah. niye ishal oldun acaba, gerci bosver dusunsene cok kabizlik oluyor normalde ishal belki de iyi bile olmustur bol su ic ama ishalden kaybettigin suyu geri al.

kuzum iki hata bekleme uc dort gun sonra gitseydin alirdiniz kalp sesini bence bes gune yine git, soyle iyice rahatla. ya ben cok sabirsizim galiba nasil bekliyonuz bu kadar ama gercekten de 6+2 gb cok rahat iyi bir makinayla aliniyor kalp atisi. 5+6 erken oluyor tup bebekte ben dogal hamile kaldigimda almistik tam 5+6ydi ama tup bebekte almadik 6+2de ayrintili ultrason gb iyi bir yere gittim karindan bile aldik kalp atisini o zaman.ma 5+6da vaginal bebegi bile goremedi doktor hatirlarsan. diyecegim oki eger gittigin yerin ultrasonu iyiyse 6+2 tam gidilcek tarih.
gozun aydin canim kesenin gorunumu biliyorsun onemliydi, gerisi de kolay gelicek Insallah.

Son düzenleme:
aysecim sana da sorulmaya gelmiyor bu hastalik meselesi tam bogazin sizladigi gunu bulmusum. biliyor musun aslinda ben de boyleyimdir iyiyim dedigim gun hastalanirim. bana da sorulmaya gelmez yani:) aman dikkat et canim surda sayili haftaniz kaldi azcik daha dayanin:) gerci kisa denk geldik hepimiz oluyor hastalik ister istemez. gecmis olsun oksurugun gecmesine cok sevindim aman gel dilimizi isiralim.

canım ben idare ediyorum sen nasılsın umarım morelin iyidir dedigin gibi allah bizlere ve eşlerimize sağlık sihat versin herşey olacagına varıyor ...

iyiyim canım sadece evvelsi gece gögsüm acıdı bir sonraki akşam gögsümden gri akıntı geldi dün dr elle ve ultrasonla muaayene etti bugünde test sonucumu aldım bişey yok dedi 6 ay sonra görüşürüz dedi.bende neden 1 yıl degilde 6 ay dedim bişey demedi akıntı devam etmedi zaten süt kanallarının arada dolmasıyla olurmuş.prolaktin 17 bişey çıktı herhalde kötü bişey varmıdır kızlar öptüm..........

canım merhaba geçmiş olsun canım kötü düşünme benim teyze kızıda 6 ayda bir gidip geliyor ondada sorun olmadıgı halde kontrol altında tutuyolar bir hormonun yüksek çıkmıştır ondanda olabiliyor hoşçakal

selcim slm korkma bir şey yok cnm ben prolaktin hastasıyım prolaktinin kayet ii benim genelde 38.55 falan çıkıyordu prolaktinim buda demek oluyorki prolaktinim yüksek bu yüzden yaklaşık 4 ay tedavi oldum hamdolsun şuan bir sorun yok pralaktini olan kadınların %70 gögsünden o akıntı geliyor tatlım sakın korkma bir sorun yok benimde geliyordu

zeynep cnm maşallah rabbim yüzünü güldürsün tatlım senin için bol bol dua ediyorz allahın izniyle olcak inş melegin hep seninle olur çok öpüyorm cnm
canım iyiyim senin şu kızın ne maharetleri varmış ay çok hoşuma gidiyor tekmeliyor faalan yazınca...........allah ayırmasın uzunnnnnnnnnnnnn ömürler versin analı babalı büyütsün............

selcimmmmmmmmm cnm allah razı olsun rabbim tez zamanda sanada saglıklı hayırlı evlatlar versin amin doguma giderken aklımdasın panadolcum ve diger arkadaşlarım hepinizin tek tek ismini saycam inş rabbim dualarımızı kabul eder ben hamile kalmadan önce bizim burda bir arkadaş vardı doguma gittiginde anneside kendide aynı şeyi söyledi bol bol senin için dua ettim ayşee inş tez zamanda bir evladın olur dedi benim kızım kadar güzel bir kızın olur dedi ve ben bir ay sonra hamile kaldımm:)))) ve kızım oluyorrr allahımmmmmm inş sizede sanada benim melegim gibi saglıklı bir evlat verir AMİNNNNNNNNNNNNNNN

özlemcim cnm sanırım bana eşimden geçti dün gece bana dedi benden uzak dur diee akşamları işten gelince o kızmı bende onu yanaktan öpüyorm yaa sanırım öyle geçtii( burnum çeşme gibi akıyor offfff burnumun akmasına razıyım aman diyim öksürük olmıyım ondan çok korkuyorm ben((((((bogazlarım yani bademcikler şişmiş bakalım eger bir iki güne çohalırsa bu sefer hiç beklemem dogru hastaneye bir daha öksürük olmak istemiyorm mevlanam korusunn

panodol tatlım nasılsın aramak istiyorm seni ama geç oldu rahassızda etmek istemiyorm burda gördügüm ii oldu işine alışabildin mi? tatlımm valla özledim seni

kızlar akşam merveyle konuştum sesi çok bitkin geliyordu agrısıda varmış hastaneden çıkmış ama bebek yogum bakım ünitesindeymiş sadece bir dakika görme süresi veriyorlarmış bana ve kızma bol bol dua edin diyor kızında enfeksiyon varmış allahım acil şifalar versin tez zamanda kızına kavuştursun kızımı orda bırakıp eve gelmek çok koyuyor diyorr içim bir tuaf oldu valla öyle diyince allahım tez zamanda saglıgına kavuşturur kızmızı inş

anam koca sayfayı ben doldurmuşum yazılarlaa kimsecikler yokk
bende çıkım bagri kızlar sizleri çok öpüyormm
karatasöz tatlım gözün aydınnn bitanemmm

özlem mervenin telini msn yazıyorm sana tatlım ok msn bak öptüm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…