Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

günaydın kızlarr biz bu sabah gene erkenciyiz
özlemmmmmmm ben bu şom azımı bantlıycam bu gece sabah ettik sanırım benim bronşit tekrar ortaya çıktı anam sabaha kadar bekledik hiç nefes alamıyorm öksürük bogazlarım balon gibi hemen sabah kalktım randevu aldım saat 11:50 dahiliyeye 12:20 ümit beye aldım bu gün hem nst baglancakmışım gece boyunca sancılarım vardı allahım ya benim hastalıklarımdan cümle alem bıktı d.r bile diyor ayşe allah aşkına senin bir ii gününü görmiycezmi biz diyor adamcaz bıktı artık(((((((((((((sizinde kafanızı şişiriyorm sürekli sürekli gecenki gibi yapmıycam ama bu sefer o zaman çok bekledim hastalık iyice ilerlemişti şimdi baştan hemen gidiyimde doguma 4 hafta var ayy allahım korusun bu öksürük bir çogalırsa ben bittim demektirr neyse kızlar ben hazırlanmaya gidiyorm hazırlanıp evden çıkana kadar zaten saat 10 olur eee artık eşim şirkette degil malesef münübüsle gidecez yolda dogurmazsam ii valla çok öptüm hepinizi gelince yzarım kızlarr

Son düzenleme:
günaydın kızlar pazartesi sizce işe başlamalı mıyım ben bilgisayar öğretmeniyim biliyorsunuz. yoksa bir hafta dinlenmeli miyim?

zeynepcim bence basla evde kendini cok dinleyeceksin zaman gecmeyecek. yani genelde soylenen rahat olursaniz yataktan daha iyidir ama doktorum bana sunu da dedi eger haerketli olup eyvah hareket ediyorum ya tutunmazsa die kendini stres ediceksen dinlen dedi. iki turlu de sonuc degismiyormus ama kadin kendini hangi sekilde rahat hissederse o rahatligin sonucta etkisi oluyormus cunku rahim kasilmiyormus kadin rahat olunca. bana denen buydu canim.

canim gecmis olsun prolaktin yukselince hem gogsun agrir hem de o sivi gelir. hormonlarini takip etmek icin 6 ay demistir. degerin 17 cok az yukselmis kendi kendine bile normale donecektir benim 25di doktor ilac vermedi ve bir aya duzeldi test sonucum. prolatin stresimizden cok etkilenen bir hormon. inan hic ama hic onemli degil. ama cok yuksek olursa hamile kalmayi engelliyor. yalniz selcim hamilele kalinca da yukseliyor o hormon, buna da bakildi mi. olur mu olur valla, sana dogal hamile kalman icin dua eden cok Rabbim dularimizi duysun Insallah.

beklemek yok hemen bugun doktora gidiyorsun diyecektimki sonraki mesajini gordum. canim kis tabii grip oksuruk normal yakalanmamiz sen sanirim ilkinde cok bekledin die oyle oldu. bunu hemen atlatacaksindir.ilaclardan hic korkma doktorum daha yeni disim icin kullandigim penisilin grubuna kesinlikle bebegine hic bir zarari yok, ilactan degil hastaliktan kork tedavi olmazsan bebege zararli dedi.
mervenin teli icin cok tesekkur ederim. kizimiz nerden kapmis eneksionu( canim benim kiyamam nasil uzgundur, Rabbim en kisa zamanda kavustrusun, kizimiz iyilesicek ve annesine unutturucak bugunleri.

ayyyy inş. evet çok dua ediyoruz. ne güzel söyledin özlemcim yaaa.

selcim canım önceikle geçmiş olsun. sonrada gerçekten gebeliğe bakıldımı.

günaydın kızlar pazartesi sizce işe başlamalı mıyım ben bilgisayar öğretmeniyim biliyorsunuz. yoksa bir hafta dinlenmeli miyim?

canım tebrik ederim:) inş. bize güzel haberlerle geliceksin sende. işe başlamaya gelince kendin karar ver. bir hafta dinlenirim iyi gelir dersen gitme. yok ben çalışarak daha iyi hissediyorum dersen git sen biirsin tatlım.

slm kızlar biz geldim malesef bronşitim gene ilerlemiş 1 ay hiç ses çıkmamıştı çok iyiydim bir günde d.r bile şaşırdı sen nerde üşütüyorsun diyor gene antibiyotik verdi offf yaaa((((((( gerci ümit by bebege bir zararı yok dogumdan önce iyleşmene bak dedi buronşlarım komple dolmuş bir paşöt ilaç aldım gerci neyse bu sefer erken gelmen ii oldu dedi gece hiç uyumadım ama ayakta zor duruyorm uykusuzluktan bu zillide hiç uyumadı d.r gittik aman allahım maşallahh kızım çok güzelleşmiş normal dogum pozizyonunda ümit bey bir avazda dogururusun diyorr kızın o kadar iri bir bebek olmıycak dedi bakalım sakın ters falan dönmezse sezaryan yaptırma diyor her şey norlma ve ii gidiyormuş kilosunu sormayı unuttum o zilliyi öyle görünce neyse bizi nts aldılar bu zill gece sabaha kadar oynadı hastaneye gittik hala uyanıktı nst girdik bir baktık uyumuş:90::90::90:millet geliyor gidiyor karnımı sirkeliyor sallaıyorlar yok uyanmıyor 15 dakika falan beklediler uyanmadı d.r diyor kız kış uykusunamı yattın kalk diyor yaf benim karnım acıdı o sallamaya bu zilli uyanmadı tabi eylül hanım kazandı d.r baktı uyanmıycak bırak dedi sonra girersin git dedi ama beni aldı bir gülme kaç gündür uyumuyor bebek o kadar yorulmuşki hala uyuyorrr bakalım kaçta uyancak
onun dışında çok şükür her şey güzell sadece benim gözlerim burnum felaket akıyorr hamdolsun yaradana allahım bundan aşag etmesin aminnn

ayşecim çok gemiş olsun bebiş iyi olsun da herşey düzelir vallahi heyecanla bekliyoruz bebişi. inşallah bizlerde senin gibi son hallerimizi konuşabiliriz

ayşecim çok gemiş olsun bebiş iyi olsun da herşey düzelir vallahi heyecanla bekliyoruz bebişi. inşallah bizlerde senin gibi son hallerimizi konuşabiliriz

cnm çok saol cnm aminnnnn inş tatlım allahım bizlere o günleride gösterir sen merak etme allahın izniyle olcak bizde sizin günlerinizi saycaz

ayşecim geçmiş olsun valla biraz sıkıntılı geçirdin hamileligini ama kızını kucagına aldıgın anda hepsini unutacaksın inşallah.birbirimizi görmeden olan bu sevgiye dostluga temennilere dualara hayranım allah hepinizden razı olsun...............inşallah benimde hepimizinde senin gibi kızımız olur .allah katında en kabul olunan dua müminin mümine arkasından habersiz yaptıgı duaymış.............allah hepinizden razı olsun............

saol güzel açıklamışşın dedimya birde ca15 tümör bişeyine baktırmış oda 0 ila 30 arası benimki 28 çıkmışta acaba diye........yoksa ultrasoncu yüksek çıkar normal dedi....bende de vesveselik var doktorda 6 ay sonra gel deyince..........neden dedim önemli degil dedi..........cevap yazdıgın için saol canım

valla geçen ay 3 gün gecikmişti kanda baktırdım yok çıktı o günde adet oldum zaten ama bilmem test yaptırayım eniyisi..saglık ocagında bedava...............canlarım hepinize bende dua ediyorum sonucunuza seviniyor siz üzülünce bende üzülüyorum.hepinizin duasına ihtiyacım var kızlar hepinizi öpüyorummmmmmmm

Allah isterse mermere geçirir 32 dişini,istemezse muhallebi yerken kırar dişini.................. Diye bir söz duymuştum yazmak istedim..............

balım çok tşk ederim bitanemm hamdolsun yaradana genede bin kere şükür allaha
tatlım benim tabiki bir birimize dua edecez allahım hepimizin yüzünü güldürsüzn inşş
sen cnmsın benim bitanem valla bir birimizin derdini sadece biz anlıyorz o yüzden böyle bir birimizi çok seviyorzz :))))ben hepinizi çok seviyormmmmmmm

cnm benim yaaa kıyamam allahım yüzünü güldürsün inş selcim yaradan içimden gönlümden geceni biliyor yaradan şait her zaman duacınım bitanem allahım kimseyi evlat sevgisinden mahrum etmesin aminnnn

selcim buradki sevgi mesafe dinlemiyo cunku kalplerımız önce Allah sonrada bebeklerımız için atıyor .....hepimizin derdi ortak ...rabbim öncelikle topikteki butun arkadaslarıma sonrada butun isteyenlere bebklerını nasıp etsın benım gbı çok şükür hamıle olan arkadaslarımada inşallah bebeklerımızı saglıklı sıhatli kavustursun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…