iyiyim canım sadece evvelsi gece gögsüm acıdı bir sonraki akşam gögsümden gri akıntı geldi dün dr elle ve ultrasonla muaayene etti bugünde test sonucumu aldım bişey yok dedi 6 ay sonra görüşürüz dedi.bende neden 1 yıl degilde 6 ay dedim bişey demedi akıntı devam etmedi zaten süt kanallarının arada dolmasıyla olurmuş.prolaktin 17 bişey çıktı herhalde kötü bişey varmıdır kızlar öptüm..........
özlemcim cnm sanırım bana eşimden geçti dün gece bana dedi benden uzak dur diee akşamları işten gelince o kızmı bende onu yanaktan öpüyorm yaa sanırım öyle geçtii( burnum çeşme gibi akıyor offfff burnumun akmasına razıyım aman diyim öksürük olmıyım ondan çok korkuyorm ben ((((((bogazlarım yani bademcikler şişmiş bakalım eger bir iki güne çohalırsa bu sefer hiç beklemem dogru hastaneye bir daha öksürük olmak istemiyorm mevlanam korusunn
canim gecmis olsun prolaktin yukselince hem gogsun agrir hem de o sivi gelir. hormonlarini takip etmek icin 6 ay demistir. degerin 17 cok az yukselmis kendi kendine bile normale donecektir benim 25di doktor ilac vermedi ve bir aya duzeldi test sonucum. prolatin stresimizden cok etkilenen bir hormon. inan hic ama hic onemli degil. ama cok yuksek olursa hamile kalmayi engelliyor. yalniz selcim hamilele kalinca da yukseliyor o hormon, buna da bakildi mi. olur mu olur valla, sana dogal hamile kalman icin dua eden cok Rabbim dularimizi duysun Insallah.
günaydın kızlar pazartesi sizce işe başlamalı mıyım ben bilgisayar öğretmeniyim biliyorsunuz. yoksa bir hafta dinlenmeli miyim?
ayşecim canım çok geçmiş olsun.
ayşecim çok gemiş olsun bebiş iyi olsun da herşey düzelir vallahi heyecanla bekliyoruz bebişi. inşallah bizlerde senin gibi son hallerimizi konuşabiliriz
balım çok tşk ederim bitanemm hamdolsun yaradana genede bin kere şükür allahaayşecim geçmiş olsun valla biraz sıkıntılı geçirdin hamileligini ama kızını kucagına aldıgın anda hepsini unutacaksın inşallah.birbirimizi görmeden olan bu sevgiye dostluga temennilere dualara hayranım allah hepinizden razı olsun...............inşallah benimde hepimizinde senin gibi kızımız olur .allah katında en kabul olunan dua müminin mümine arkasından habersiz yaptıgı duaymış.............allah hepinizden razı olsun............
valla geçen ay 3 gün gecikmişti kanda baktırdım yok çıktı o günde adet oldum zaten ama bilmem test yaptırayım eniyisi..saglık ocagında bedava...............canlarım hepinize bende dua ediyorum sonucunuza seviniyor siz üzülünce bende üzülüyorum.hepinizin duasına ihtiyacım var kızlar hepinizi öpüyorummmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?